Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda
    Arkdaslar ben Hataydayım Recai Senın Motora Bı bakalım resım fılan eklersen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------

bu sayfayı canlandırmak gerek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 ----------

0 2007 Model 2400 ıstıyorlar vermem bu parayı zaten o kadarda yok 1.500 son fıyat teklıf etcemkabul ederlerse antalyadan alcam olmazsa izmirde var dıyorsun alonsokolik arkdas ordan bakarız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    100 mfh
    Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkdaslar ben Hataydayım Recai Senın Motora Bı bakalım resım fılan eklersen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------

bu sayfayı canlandırmak gerek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:07 ----------

0 2007 Model 2400 ıstıyorlar vermem bu parayı zaten o kadarda yok 1.500 son fıyat teklıf etcemkabul ederlerse antalyadan alcam olmazsa izmirde var dıyorsun alonsokolik arkdas ordan bakarız.
    ewet sayfa canlanması lazım kullanıcılar tecrübelerini ve sorularını aktarması lazım.engin reis izmirde 1500tl ye bulunmaz ama.bundan 3 ay önce falan ramzey firması stokları bitirmek için 1500 tl den kapış kapış sattı hepsini su an izmirin hiçbiyerinde bu motorun ramzey markasından kalmadı 0 olarak.xgjao marka satan var ama 3000 tl dio bu para hayatta verilmez.güzel motor memnunum ama yinede verilmez sonucta çin malı ve serwis olayı yok garanti olayı yok.

Motosikleti
    Honda
    1500 tL dönemini kacırdık yani...3000 tl cok para ımkanı yok vermem antalyada buldum 2390 dıyor 1600 tl ye en son olmaz mı acaba vermezler mı zaten 2 tane kalmıs ellerınde.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    1500 tL dönemini kacırdık yani...3000 tl cok para ımkanı yok vermem antalyada buldum 2390 dıyor 1600 tl ye en son olmaz mı acaba vermezler mı zaten 2 tane kalmıs ellerınde.
    2000 liraya bile vermezler kardeşim.Sen malını 2.400 e satıyorsun, 1.600 liraya verirmisin ?

http://www.nebiogullari.com.tr/ Ara sor bence yerinde olsam 2.500 liraya bi 2. el ybr bakardım

Motosikleti
    Honda
    zaten 2.500 tl param yok kı max.1600 tl param var ellerınde yok kı belkı bıtırmek ıcın bu fıyata verebıleceklerı dusuncesındeyım..

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadaşlar gösterge panelini nereden bulabiliriz...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar gösterge panelini nereden bulabiliriz...
    http://www.motorparcalari.net/KM_SAA...-urun1325.html

almadan önce istersen bir telefon et.

bir de titreşime gelmiyor pek çabuk bozuluyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2000 liraya bile vermezler kardeşim.Sen malını 2.400 e satıyorsun, 1.600 liraya verirmisin ?

http://www.nebiogullari.com.tr/ Ara sor bence yerinde olsam 2.500 liraya bi 2. el ybr bakardım
    Recai senin motorun hangi kısımları kırık.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motorparcalari.net/KM_SAA...-urun1325.html

almadan önce istersen bir telefon et.

bir de titreşime gelmiyor pek çabuk bozuluyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

Recai senin motorun hangi kısımları kırık.
    sağolasın.... teşekkür ederim....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Honda
    osmaniyeli arkadas benı msnden eklesende bı konussak bestefsane@hotmail.com

osmaniyeli arkadas benı msnden eklesende bı konussak bestefsane@hotmail.com
    Tamam Reis ekledim

Motosikleti
    Honda
    Eyvallah....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------

msn acık ama istek gelmedı özelden at istersen msn adresını ben eklim.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Vay halil abi hoşgeldin benim motorun yan grenajlar kırık Ön yan taraflar yani ön kafada farı söktük kafa grenajları alınıcak motora
    Altay motora baktım tüm parçalar mevcut..Bu işime yarıyabilir satarken.
    Bu arada ybr arıyan varsa
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30851679/detay ybr miz satılık

Motosikleti
    Honda
    Recai Motoru Alacaz ıns.İştişare edıyorum.

Vay halil abi hoşgeldin benim motorun yan grenajlar kırık Ön yan taraflar yani ön kafada farı söktük kafa grenajları alınıcak motora
    Altay motora baktım tüm parçalar mevcut..Bu işime yarıyabilir satarken.
    Bu arada ybr arıyan varsa
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30851679/detay ybr miz satılık
    recai şu an senin motoru konuşuoz ne yapayım öveyim mi kötüleyeyim mi senin makinayı

Motosikleti
    Honda
    Baya Kötüledi motoru ya almam sanmıyom:D

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    recai şu an senin motoru konuşuoz ne yapayım öveyim mi kötüleyeyim mi senin makinayı
    halil abi ben herzaman doğruları söylerim bilirsin benim motorum belli hali belli durumu belii haa bu motor Hayla sağlamsa demekki dayanıklı makine..Ben hiç sevmem skyjeti bilirsin Yani 4 4 lük olsa bile kötülerim..Benim için motor bile değil yani arkadaş motor arıyormuş benimde elimde yatıyor işini görür diye düşündüm.. alır yaptırır biner grenajları alır depoya bi kaplama yaptırır reklamcıda FrenLeri kontrol ettirir yağlar siler biner sitedeki rakamlara baktım toplam 300 ü geçiceğini sanmıyorum.. Motoru zaten ya arkadaşa vericem yada burdan satıcam bu ay mutlaka..Çünkü motor alıcaz tekrar ybr mizi satışa sunduk

halil abi ben herzaman doğruları söylerim bilirsin benim motorum belli hali belli durumu belii haa bu motor Hayla sağlamsa demekki dayanıklı makine..Ben hiç sevmem skyjeti bilirsin Yani 4 4 lük olsa bile kötülerim..Benim için motor bile değil yani arkadaş motor arıyormuş benimde elimde yatıyor işini görür diye düşündüm.. alır yaptırır biner grenajları alır depoya bi kaplama yaptırır reklamcıda FrenLeri kontrol ettirir yağlar siler biner sitedeki rakamlara baktım toplam 300 ü geçiceğini sanmıyorum.. Motoru zaten ya arkadaşa vericem yada burdan satıcam bu ay mutlaka..Çünkü motor alıcaz tekrar ybr mizi satışa sunduk
    şaka bi yana ben de dedim arkadaşa . bu motorun tarzı sana uyarsa al dedim
    biraz titreşimi var ama oturuşu yol tututşu frenleri güzel dedim

Benim motor da bir test sürüşü yapacağız ardından senin motora niyetlenilebilir.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    şaka bi yana ben de dedim arkadaşa . bu motorun tarzı sana uyarsa al dedim
    biraz titreşimi var ama oturuşu yol tututşu frenleri güzel dedim

Benim motor da bir test sürüşü yapacağız ardından senin motora niyetlenilebilir.

Benim motorda titreşim yok %80 oranında azaltıldı hatırlatırım arkadaş almak isterse alır Olmadı kısmet değilmiş deriz başkasına veririm sorun olmaz

bu arada halil abi ybr ye baktın mı 140 yapıyor Dylanlarla uraşıyoruz

Benim motorda titreşim yok %80 oranında azaltıldı hatırlatırım arkadaş almak isterse alır Olmadı kısmet değilmiş deriz başkasına veririm sorun olmaz

bu arada halil abi ybr ye baktın mı 140 yapıyor Dylanlarla uraşıyoruz
    baktım arkada da senin f5 var

bir gelmedin mersine halbuki ben 165 lik yaptırdım senlle yarışacam diye

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    baktım arkada da senin f5 var

bir gelmedin mersine halbuki ben 165 lik yaptırdım senlle yarışacam diye

Valla abi ozaman kırmızı vardı onla farklı durumlar olmuştu oyuzden yani Şimdi bunu satıp dylan alıcaz ben ayrıca ybr bakıyorum karışık yani durumlar araba pek sarmadı Senin skyjetle Benim arkadaşın yeşil skyjet anca boy ölçüşür Oda 200 lük yaptırmış abi Skyjet Bu değer mi ya

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler