Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
20 Mayıs 2010, 21:49
pitoresk35 adlı üyeden alıntı
bu köpek neye bakıyo bilmiyom ama etkilenmiş hemde baya etkilenmiş dalga fena durumda:D
şi çaktırma Halil Abiye bakıyodur
Reklamlar
-
20 Mayıs 2010, 21:52
Recaİ adlı üyeden alıntı
şi çaktırma Halil Abiye bakıyodur
sen şunu bir izle hele
http://www.izle.net/videoizle/16189/...-iliskisi.html
-
20 Mayıs 2010, 21:56
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
Davukda Cihan olsun bari
-
20 Mayıs 2010, 21:57
Recaİ adlı üyeden alıntı
Davukda Cihan olsun bari
çok nazlı ama
-
20 Mayıs 2010, 22:05
cihana sat Sevinsin gariban
aah aah recai garibanım gerçekten kaç gündür uğraşıyorum. borç batağındayım uçan kuşa borcum var. ama yinede para birikteirmeye çalışıyorum. 2 haftadır aç geziyorum. biriktirdiğim para kumbaranın içinde hepsi bozuk 10 kuruş :D
ya halil abi sen kimi kekliyon allah için :D o rüyadan bir kesitse eğer senin motoru kim kullanıyodu aha senin motor şurda duruyo
recai senin koyduğun apaçi resimleride süper hani :D
noluyo ya namus elden gitti kendimi bihter gibi hissettim :D
gerçi bihter pek nazlı değil direk şey ediyo ama neyse :D
onun nazı adnana :D
-
20 Mayıs 2010, 22:10
-
20 Mayıs 2010, 22:10
cihan_kavsak adlı üyeden alıntı
aah aah recai garibanım gerçekten kaç gündür uğraşıyorum. borç batağındayım uçan kuşa borcum var. ama yinede para birikteirmeye çalışıyorum. 2 haftadır aç geziyorum. biriktirdiğim para kumbaranın içinde hepsi bozuk 10 kuruş :D
ya halil abi sen kimi kekliyon allah için :D o rüyadan bir kesitse eğer senin motoru kim kullanıyodu aha senin motor şurda duruyo
recai senin koyduğun apaçi resimleride süper hani :D
noluyo ya namus elden gitti kendimi bihter gibi hissettim :D
gerçi bihter pek nazlı değil direk şey ediyo ama neyse :D
onun nazı adnana :D
Senin Nazında Halil Abiye Borcum morcum var diyon Hayırdır Sanki Çocuğuna bez alıyosun hay allahım Ne borcun var cihanım
-
20 Mayıs 2010, 22:19
uçan kuşa borcum var :D
para kazanabilirim belki diyerekten akvaryum aldım canlı doğuran v.s. balıklara hastalık bulaştı hepsi mefta
kuzenime bir aydır 20 tl borcum var.
tel.um bozuktu bir hafta önce tamirciye vermiştim. adam yakında tel.a el koyacak. anladın mı durumumu iki ay önce nakit kralıydım şimdi sokak serserisinden fakirim
o dandik motor kiminmiş yahu ben tanımıyorum o motorun sahibini
görüyonmu bak nası sırtını çevirdi iki dakkada 318le kapıştığı motoruna :D
-
20 Mayıs 2010, 22:45
uçan kuşa borcum var :D
para kazanabilirim belki diyerekten akvaryum aldım canlı doğuran v.s. balıklara hastalık bulaştı hepsi mefta
kuzenime bir aydır 20 tl borcum var.
tel.um bozuktu bir hafta önce tamirciye vermiştim. adam yakında tel.a el koyacak. anladın mı durumumu iki ay önce nakit kralıydım şimdi sokak serserisinden fakirim
görüyonmu bak nası sırtını çevirdi iki dakkada 318le kapıştığı motoruna :D
bugün motorun son rütuşlarını yapayım dedim. parkedip gidonu sağa çevirdim. sonraayaklktayken gidondan itip arka tekeri kaldırıp zinciri çevirtiyordum ki, bir baktım gidondan dumanlar çıkıyor. noluyoooor derken kontağı kapattım hala duman tütüyor hemen arka koltuğu açtım vidayı çıkardım benim koltuğu açtım akğnün kutup başını çıkarmaya uğraştım bu arada kablo erimiş daha öncesinde kabloyu koparayım dedim kablo elime yapıştı hala yanıyor
neyse o işi hallettim. xenonun aküden gelen kablosu açık bir kısmı varmış oradan şase yağmış. kabloyu attım.
ondan sonra seleyi açmıştım ya. işte bir baktım benim ruhsat selede yok aha dedim şimdi mıçtık. benim selede aküden taraf açık ruhsat düşebilir. dedim ya düştü ya da tamircinin yanındaki çocuk veya müşteriler çaldı. kara kara düşünüyorum ruhsatın 2 sayfası 80 lira artı sigorta artı bir sürü iş. neyse tamircinin yanına gittim bir de baktım adam ruhsatı bana uzatıyor. ohh dedim
ruhsat selede bir ip var ona asılıydı onuda koparmışlar. bunu dedim sabah motoru tamircinin çırağına bırakmıştım kesin oaldı dedim ama tamirci almış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------
ben çıkıyorum beyler. öptüm sizi
-
21 Mayıs 2010, 18:37
napıyosunuz arkadaşlar. bi atraksyon varmı. halil abi senin motor nasıl oldu hızlanması filan değiştimi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
halil abi noldu yaw rüyada senin motoru kimin kullandığını sorduğum için küstün mü bana ben şaka yaptıydım başkası kullanıyodur o motoru ben inandım sana sen cbr sürüyodun recai fazer sürüyodu bende yayandım :D
-
21 Mayıs 2010, 19:02
napıyosunuz arkadaşlar. bi atraksyon varmı. halil abi senin motor nasıl oldu hızlanması filan değiştimi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:52 ----------
halil abi noldu yaw rüyada senin motoru kimin kullandığını sorduğum için küstün mü bana ben şaka yaptıydım başkası kullanıyodur o motoru ben inandım sana sen cbr sürüyodun recai fazer sürüyodu bende yayandım :D
Benim motorun ben taa aq
yok yok çok muhterem bir motordur benimkisi
-
21 Mayıs 2010, 19:59
Cbr Bendeydi Halil Abi Nerde sürecek cbr ı peh
-
21 Mayıs 2010, 20:08
Recaİ adlı üyeden alıntı
Cbr Bendeydi Halil Abi Nerde sürecek cbr ı peh
gaz verme bana gaz verme alırım anahtarını
-
21 Mayıs 2010, 21:57
-
23 Mayıs 2010, 17:15
halil abi nasıl geçti senin yolculuk eve varınca cevap atmayı unutma
-
26 Mayıs 2010, 17:39
motorun grenaj yedek parçası fln nasıl bulabiliriz.
cbr 125 grenajı uyarmı buna
-
27 Mayıs 2010, 22:33
halil abi nasıl geçti senin yolculuk eve varınca cevap atmayı unutma
eve varalı çok oldu.
ne gündü beee
-
27 Mayıs 2010, 23:05
halil abi valla kaç gündür girmiyorsun foruma acayip merak ettim seni. dedim öldümü kaldımı? bu gün arayacaktım seni çok atraksyonlu bir gün geçirdim arayamadım.
senin aldığın pisküviti yemedim sakladım baktıkça seni hatırlamak için
-
27 Mayıs 2010, 23:07
halil abi valla kaç gündür girmiyorsun foruma acayip merak ettim seni. dedim öldümü kaldımı? bu gün arayacaktım seni çok atraksyonlu bir gün geçirdim arayamadım.
senin aldığın pisküviti yemedim sakladım baktıkça seni hatırlamak için
büskiviyi ye kabına baktıkça hatırla
-
27 Mayıs 2010, 23:14
noldu sen hallettin mi o problemi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler