yok yahu estafurullah.
evet askeriye varda. bizim evin önünde pankart yok hiçte olmadı :D
sen yanlış anlamışsın bizim evi :D
ya problem değil zaten ben balkondan gözlerim ve ararım seni=)
aman allahım bu nasıl bir espri anlayışıdır öyle:Dbak yarın gelip zilinizi çalarım ona göre sonra zil butonunu bulamazsın kapınızda
gel çal senin canın saolsun senden önemlimi :D
ya bırak bu işleri al benim dişleri halil abi ben hayatımın tecrübesini yaşadım on beş gün önce ne diyorsun sen artık hız filan korkutmaz beni.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------
sen genede çok istiyosan dene bi beni korkutmayı :D
iki kişi (ki motoru süren benim) bws ile polisten kaçtım. polis çevirme yapıyodu son sürat alabildiğine bastım ne ehliyet ne ruhsat var. peşime düşseler bittim.motor zangır zangır titriyo. bide üçüncü kişi bindi arkama (yusuf) ara sokak yan sokak derken çektim motoru bi kenara akşama kadar bekledim.o sıra polis iki motoru bağlamakla uğraşıyodu.
zaten o yüzden onbeş gündür motora binmiyorum ben yatıyorum iyi geceler
hayır motor eniştemin.Cihan senin moto varmıydı.
halil abi sen aldın mı motoru tamirciden ?
1 saat önce aldım. bugün çok kötü geçti. git gel git gel çok yoruldum. yok subap al yok pistonun üzerinden aldır yok subapları alıştır. motorumda yok bi tane apache var bizim emmoğlunda onu aldım. apacheye de alışkın değilim. koluma taktım üst kapağı ağır da kolum yoruldu. gidona koydum yolda gidferken üst kapak küt küt depoya çarpıyor bir baktım depo çizilmiş hemen kola transfer ettim ama olan oldu depo çizildi. neyse erken farkettimde pasta kapatabilir sanırım. ama henüz emmoğlu görmedi
motoru deneyemedim ama. hızı nasıl bilmiyorum. motor yernilemeci subap alıştırması artı pistondan almaya 10 lira aldı. tamirciye de 75 vermiştim . subap yaylarını da alırız diye verdim parayı ama yay yokmuş . sonra 5 lira mı aldım . ama motoru almaya gittiğimde subap tırnağını değiştirdim ver 5 lira dedi dedim senin parayla bimden fındık ve lecola aldım yedim. canın sağolsun dedicebimden 2.75 çıktı onu verdim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------
Recai bozuldun mu el hareketine. şaka yapmıştım ama pen
bugün dolmuşa bindim en son motoru almaya giderken. 7.30 da çıktım yola. 742 de geldi 8.00 da ancak getirdi. 3.5 km yi. yarım saat. tamircide dükkanı kapatacakmış beni bekledi. kriz geçirdim. emin olun o yolu ben 3 dk da çok rahat gidiyorum.
dolmuşa 2 senedir binmiyordum anılarım tazelendi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------
bugün depoyu fulledim. ohhhhhh. gez gez bitmez. Cihan çok ballısın dolu depo ayrı bir zevkli olur.acayip gezeriz
bende gezme planları yapıyorum kaç gündür. aklımda bi ka taslak oluşturdum. pazara kadar bi kaç tane daha aklıma gelir depo biter merak etme sen :D motorun yeni parçalarını alıştırmaya bak sen. buraya geldiğinde bi top speed deneriz belan otobanında bayır aşşaa :D
bu olayda çok komiğime gitti :Ddedim senin parayla bimden fındık ve lecola aldım yedim
emmolunun motorunada üzüldüm yahu :D
biliorum bizim araba ticari 88 km. nin üstüne çıktınmı basıyolar cezayı halimiz duman:D
halil abi sen ne yaptırdın motora tam olarak ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
ana gibi yar egzos modifiyesiz motor olmaz.
şu egzos güzel gibi duruyor tabi ne kadar güç sağlar bilemem
http://www.ercanmotorcycle.com/img/kuba/150.html
eğer uydurulabilirse bu egzosda favorim
http://www.ercanmotorcycle.com/img/honda/125cbr_2.html
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)