Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Mayıs 2010, 19:17
Recaİ adlı üyeden alıntı
Cihan Senide tokatlarım haa
Antalyada Bu Ybr' yi qeçen yoook
siftahı yapalım o zaman Recai .
antalyada nerde yarışıyorsunuz konya altında mı. la oralarda yarışılmaz. anca turistlere bakılır
Reklamlar
-
14 Mayıs 2010, 20:14
çıkınca atcam resimleri ayrıca motor artık 150 cc degil 200 cc oldu hedefim 180 km üstü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------
tecolife adlı üyeden alıntı
motorun güzelmiş hayırlısıyla kullan
sagol teşekkür ederim
-
14 Mayıs 2010, 20:37
Cihan Senide tokatlarım haa
ben bir garip motorsuzum hayat yolunda yolunu kaybetmiş perişanım ben mecnun misali gurbet ellerde ümidim kaybolmuş perişanım ben
motorum yok benim abi yayayken mi tokatlıycan
Antalyada Bu Ybr' yi qeçen yoook
çok merak eder oldum valla yeni halinin ftografları varsa koysana bi bide modifiye listesini yazarsan iyi olur baya :D
antalyada nerde yarışıyorsunuz konya altında mı. la oralarda yarışılmaz. anca turistlere bakılır
halil abi vizede kalktı rus doludur ora şimdi :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
çıkınca atcam resimleri ayrıca motor artık 150 cc degil 200 cc oldu hedefim 180 km üstü
aman dikkat o bünye kaldırırmı 180 km.yi:D
heleki vibrasyonu düşünemiyorum zaten :D
-
14 Mayıs 2010, 20:48
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
siftahı yapalım o zaman Recai .
Daha yeni ordan geldim Orda Tek yapıyorum abi Seni Tek Teker geçerim Cihan Belcim olsun
cihan_kavsak adlı üyeden alıntı
ben bir garip motorsuzum hayat yolunda yolunu kaybetmiş perişanım ben mecnun misali gurbet ellerde ümidim kaybolmuş perişanım ben
motorum yok benim abi yayayken mi tokatlıycan
çok merak eder oldum valla yeni halinin ftografları varsa koysana bi bide modifiye listesini yazarsan iyi olur baya :D
halil abi vizede kalktı rus doludur ora şimdi :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------
aman dikkat o bünye kaldırırmı 180 km.yi:D
heleki vibrasyonu düşünemiyorum zaten :D
160 Km yi kaldırmıyor .. 180 ? Şaka Galiba Rüzgardan takla atar o motor Masaj aleti sonuçtaa Valla video yu sen cekıcen cihan Bu aralar Motoru değiştirme girdi kafama Başka Ybr lere bakıyorum
-
14 Mayıs 2010, 21:06
Seni Tek Teker geçerim Cihan Belcim olsun
hertürlü :D (yanlış anlaşılmasın aman )
Bu aralar Motoru değiştirme girdi kafama Başka Ybr lere bakıyorum
abi amacınne bu zaten 2. ybr bari 250 cc alda cc büyütmüş ol :D
-
14 Mayıs 2010, 21:51
cihan_kavsak adlı üyeden alıntı
hertürlü :D (yanlış anlaşılmasın aman
)
abi amacınne bu zaten 2. ybr bari 250 cc alda cc büyütmüş ol :D
Motorda Kusur görünce Soğuyorum birden hedef r6
-
14 Mayıs 2010, 22:08
way be...eski günler geldi aklıma...
nasılsınız arkadaşlar
Orgazma Dudak Büktürür
-
14 Mayıs 2010, 22:11
Motorda Kusur görünce Soğuyorum birden hedef r6
bunun ne kusuru vardı halil abiye artislik yaparken iyiydi noldu birden :D
-
14 Mayıs 2010, 22:18
huceyn adlı üyeden alıntı
way be...eski günler geldi aklıma...
nasılsınız arkadaşlar
nerdesin Hüseyin artık girecek misin mtye. nasıl gidiyor hayat. eskişehirde ne işin var la buz gibim yer. bir de porsuk çayı var leş gibim. (şimdi Motorhocası okursa bunları beni deler)
motoru satmış araba almışsın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------
Recaİ adlı üyeden alıntı
Motorda Kusur görünce Soğuyorum birden
hedef r6
sat m3 ten aşağısı kesmez
neyse mersin de buluşalım da ondan sonra satarmısın aşık mı olursun belli olur.
-
14 Mayıs 2010, 22:19
nerdesin Hüseyin artık girecek misin mtye. nasıl gidiyor hayat. eskişehirde ne işin var la buz gibim yer. bir de porsuk çayı var leş gibim. (şimdi Motorhocası okursa bunları beni deler
)
motoru satmış araba almışsın.
walla ben ömrümde böyle güzel yer görmedim.leş gibi dedğin porsuk artık tertemiz.şehir ispanya ya dönmüş.motoru sattık araba aldık.şimdi de bmw var işte onla idare ediyoruz
Orgazma Dudak Büktürür
-
14 Mayıs 2010, 22:22
-
14 Mayıs 2010, 22:26
oda nesi
daha yeni görüyorum senin 650gs yazısını. vay cakalazında 650 liği var kapıştırın bakiim
nasıl makine tavsiye edermisin
arazide duman ederim çakoyu
walla hacı fiyat-performans noktasında süper.az yakıyor.hafif bi titreşim var rahatsız olmuyorum ben.abs var.en önemlisi bmw
Orgazma Dudak Büktürür
-
14 Mayıs 2010, 22:32
huceyn adlı üyeden alıntı
arazide duman ederim çakoyu
walla hacı fiyat-performans noktasında süper.az yakıyor.hafif bi titreşim var rahatsız olmuyorum ben.abs var.en önemlisi bmw
off yavrum benim be
en önemlisi f5 i aratıyor mu onu söyle
-
14 Mayıs 2010, 22:34
off yabrım benim be
en öenmlisi f5 i artıyor mu onu söyle
F5 in yerini ne tutar hacı
Orgazma Dudak Büktürür
-
14 Mayıs 2010, 22:42
-
14 Mayıs 2010, 23:57
:( bugün büyük bi kazayı az hasarlı olarak atlattım... ters bi gündü f5 ile... arkadaslar bana arka sok kuyruk gerek nerden temin ederim ve arka sol basamak lazım.. yardımcı olmanızı diliom...
-
15 Mayıs 2010, 00:15
ferdi_race adlı üyeden alıntı
:( bugün büyük bi kazayı az hasarlı olarak atlattım... ters bi gündü f5 ile... arkadaslar bana arka sok kuyruk gerek nerden temin ederim ve arka sol basamak lazım.. yardımcı olmanızı diliom...
basamağın kırık parçası duruyorsa aluminyum kaynak yaptır
-
16 Mayıs 2010, 15:45
ya arkadaşlar banada sag ön grenajdaki f5 sport yazan parça lazım ramzey de kalmamş bulablecegm bi yer varsa lütfen yardımcı olun
[B][COLOR="Blue"]AŞK BİR SABUNSA KÖPÜRT BENİ PAKİZEE :queen:[/COLOR][/B]
-
16 Mayıs 2010, 18:57
aynı motordan bi arkadasımdada var ve giderken tam gaz yemio ve tekleme yapıo.... sizce ne olabilir bujıyı değiştirdim ama yine olmadı...
-
16 Mayıs 2010, 23:04
ayarsızWELED adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar banada sag ön grenajdaki f5 sport yazan parça lazım ramzey de kalmamş bulablecegm bi yer varsa lütfen yardımcı olun
bi kaç sayfa öncesinde ben numara vermiştim onları oku bulursun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler