Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı cihan_kavsak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    recai bak ön grenajı yuvarlak far yapılmış bi ikinci el ilanı http://www.sahibinden.com/acill_sati...XQQdisplayitem

bu biraz apaçhe ce yapmış o ayrı tabi. farkındaysan o far mobilet farı
    Sağolasın cihancım. Parça arıyan Olursa bana soylesin ben burdan İstediği parçayı bulurum..0 Olarak Her renk. Antalyadayım..Yardımcı olurum beyler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağolasın cihancım. Parça arıyan Olursa bana soylesin ben burdan İstediği parçayı bulurum..0 Olarak Her renk. Antalyadayım..Yardımcı olurum beyler..
    recai oraya gittin papucumu dama attın dimiiii

Cixmypower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150
    Aslında Guzel motor ama Onden bakınca gorntusu peq hos gelmedi bende bu tarz motor alıcaktım sonra Skygo sg125-30 u gordum cok hosuma gitti ve artık sahıbıyım cok memnunum fakat dediğiniz gibi bakıma soktum bakımdan cıkınca titreşimini yeni fark ettim sanki depo mu motormu sallanıyo anlıyamıyosun motorcu dişlilerden geliyodur dedi değiştirsem düzelirmi acaba?
    Bayrakları Bayrak Yapan Üstundeki Kandır,Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.

Alıntı WhyPichWhy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslında Guzel motor ama Onden bakınca gorntusu peq hos gelmedi bende bu tarz motor alıcaktım sonra Skygo sg125-30 u gordum cok hosuma gitti ve artık sahıbıyım cok memnunum fakat dediğiniz gibi bakıma soktum bakımdan cıkınca titreşimini yeni fark ettim sanki depo mu motormu sallanıyo anlıyamıyosun motorcu dişlilerden geliyodur dedi değiştirsem düzelirmi acaba?
    dişlileri azaltırsan titreşimde azalır.

nasıl gidişi en son kaç gördün?

hiç skyjetle yarıştınmı yarıştıysan kim yendi?

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    gençlik yaşıyomusunuz

yaşıyoruz ama ne m3 ümüz ne skyjetimiz var buna yaşamak denirse :D halil abinin lafıydı ama neyse artık :D

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    yaşıyoruz ama ne m3 ümüz ne skyjetimiz var buna yaşamak denirse :D halil abinin lafıydı ama neyse artık :D
    halil abi forever zaten gözükmüyor artık bu konuda dün ybr konusunda yakaladım

halil abi forever zaten gözükmüyor artık bu konuda dün ybr konusunda yakaladım
    şu sıralar karaborsayım. yakında itin ayağına düşerim

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu sıralar karaborsayım. yakında itin ayağına düşerim
    Haha Abi alemsin vallaha Nasılsın iyisindir umarım Senin motorun ne abi şuan ?

Haha Abi alemsin vallaha Nasılsın iyisindir umarım Senin motorun ne abi şuan ?
    çok şükür iyiyim. sen nasılsın. benim motor herzamanki gibi f5 ağlayayım mı güleyim mi hangi smiley i koyayım

Recai sizin m3 tüplü mü
    ne yakıyor ortağam litre olarak

halil abi gül bence gül onu bulamayanlar var:D

ne o niyeti bozup ybr mi alcan yoksa

tüptür tüp sıralı sistemdir hemde :D

aslında motorlaradamı taktırsak ne benzin 4 mazot 2 lira

mazot nerde 2 lira 3.20 mazot benzin 3.80.

2 liraya yakıt bir tek metanol var onu da alamıyoruz motora sahte rakı ayağına yasaklandı piyasada

tiner, etil alkol, zippo jet yakıtı, mazot, patates kızartması yağı,97 oktan hepsinden içti benim f5(bazısı yaramadı tabi mesela kızartma yağı ağır geldi

bir çiş kaldı ama o yaramaz sanırsam

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    çok şükür iyiyim. sen nasılsın. benim motor herzamanki gibi f5 ağlayayım mı güleyim mi hangi smiley i koyayım

Recai sizin m3 tüplü mü
    ne yakıyor ortağam litre olarak
    abi tüp yok arabada zaten bmw ye tüp takanlara Diye bakıyorum..50 lirayla Geziyorum bi gün Litre olarak hesaplamadım şuan ben kullanmıyorum zaten motor aldım bu hafta yarında satış işini halledicem motorun

Ybr alıcak tabi cihann sende ybr al pişman olma

abi tüp yok arabada zaten bmw ye tüp takanlara Diye bakıyorum..50 lirayla Geziyorum bi gün Litre olarak hesaplamadım şuan ben kullanmıyorum zaten motor aldım bu hafta yarında satış işini halledicem motorun

Ybr alıcak tabi cihann sende ybr al pişman olma
    ybr m3 tokatlıyorsa alırım

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    ybr m3 tokatlıyorsa alırım
    üzgünüm Hayabusa sizin için ideal

üzgünüm Hayabusa sizin için ideal
    ama şimdi hayabusayla m3 geçmek zevkli olmaz. ybr ile m3 tokatlasak daha bi keyif verirdi.

mesela seni hayabusa geçse bir düşün. bir de ybr geçse

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    ama şimdi hayabusayla m3 geçmek zevkli olmaz. ybr ile m3 tokatlasak daha bi keyif verirdi.

mesela seni hayabusa geçse bir düşün. bir de ybr geçse
    abi basıcak yol yokki 200 den fazla basamadım yol yok antalyada hayabusa kim ya ? ybr ye bişi demiyorum zaten

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Benzin Rizede ucuz var

2.5 TL; Gürcistandan getirip bidonlarla satıyorlar
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

abi basıcak yol yokki 200 den fazla basamadım yol yok antalyada hayabusa kim ya ? ybr ye bişi demiyorum zaten

aslında benim moto hız olarak bana yetiyor ama benim eksikliğini çektiğim yanımda yönümdeki araçların beni belli hızdan sonra bariz geçmesi belki ilk 2 vites veya 3 vites baş ediyorum ama sonra adam uzuyor

motorumun en sıhhatli olduğu dönemlerde 120 ye kadar ciddi söylüyorum çoğu 1600 lük yetişemiyordu. hatta bir keresinde bmw 1.16 1800 motorla 120 ye kadar ben önde gitmiştim.

ama şimdi 1.3 ler ancak işte. o zamanlar 150 yapıyordu motor ve inanmazsın üzerine yatmadan 130 yapıyordu 130 a öyle çabuk çıkıyordu kş akıllara zarar./ibre dijital ve cbr 125 le aynısını gösteriyordu) sonra patates kızartması yağı yaramadı sanırım subap kesti ondan sonra tam verim alamadım. şu an da 135-140 yapıyor ama eski canı yok arka dişliyii küçülttümçn dişliyi büyülttüm baya hantal o haline göre.

demek istediğim bazen oluyor hızım 60 3.vitesteyim yanımda bir arraç beliriyor basıyorum o sırada o basıyor hatta ben vites düşüp bassam bile araç uzuyor.

ninja 250 alayım diyordum o da sonra düşündüm otobanda çok ezik kalır düşünsene 180 le gidiyorsun kıçı kırık megan seni geçiyor veya 2 kişi şehiiçinde gidiyorsun arabanın teki seni oyum oyum oynatıyor.

cbr6600 diye aklımdan geçiyor onu da alsak elemanları geçsek. eleman diyecek tabi geçer 600 lük motor.

onun için şöyle cbr 125 kılığında bir 600lük olsa da yesek

veya bir ara diyordum cbr 125 alayım üzerine ninja 250 motoru atayım ama işte dur bakalım ne olacak

siyah ninja250yı alıp ön farı sökersem baya küçükgörünür. pnlaşehiriçinde delmediğim araba bir m3 kalır onu da delmeyelim zaten osmaniye de yok

işte böyle Recai cim

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah

aslında benim moto hız olarak bana yetiyor ama benim eksikliğini çektiğim yanımda yönümdeki araçların beni belli hızdan sonra bariz geçmesi belki ilk 2 vites veya 3 vites baş ediyorum ama sonra adam uzuyor

motorumun en sıhhatli olduğu dönemlerde 120 ye kadar ciddi söylüyorum çoğu 1600 lük yetişemiyordu. hatta bir keresinde bmw 1.16 1800 motorla 120 ye kadar ben önde gitmiştim.

ama şimdi 1.3 ler ancak işte. o zamanlar 150 yapıyordu motor ve inanmazsın üzerine yatmadan 130 yapıyordu 130 a öyle çabuk çıkıyordu kş akıllara zarar./ibre dijital ve cbr 125 le aynısını gösteriyordu) sonra patates kızartması yağı yaramadı sanırım subap kesti ondan sonra tam verim alamadım. şu an da 135-140 yapıyor ama eski canı yok arka dişliyii küçülttümçn dişliyi büyülttüm baya hantal o haline göre.

demek istediğim bazen oluyor hızım 60 3.vitesteyim yanımda bir arraç beliriyor basıyorum o sırada o basıyor hatta ben vites düşüp bassam bile araç uzuyor.

ninja 250 alayım diyordum o da sonra düşündüm otobanda çok ezik kalır düşünsene 180 le gidiyorsun kıçı kırık megan seni geçiyor veya 2 kişi şehiiçinde gidiyorsun arabanın teki seni oyum oyum oynatıyor.

cbr6600 diye aklımdan geçiyor onu da alsak elemanları geçsek. eleman diyecek tabi geçer 600 lük motor.

onun için şöyle cbr 125 kılığında bir 600lük olsa da yesek

veya bir ara diyordum cbr 125 alayım üzerine ninja 250 motoru atayım ama işte dur bakalım ne olacak

siyah ninja250yı alıp ön farı sökersem baya küçükgörünür. pnlaşehiriçinde delmediğim araba bir m3 kalır onu da delmeyelim zaten osmaniye de yok

işte böyle Recai cim
    Abi Senin Ne Kadar çok derdin varmış ya Benim arkadaşımdada var skyjet 160 görüyor Ama Abi şimdi o motor kamyon gibi gerçekten Çok yoruyor..Ybr 125 Bana göre 600 cc aşası en kral motor Bırak sen m3 ü falan 3.200 cc 321 beygir araba 97 modeli 2010ları 400 hp 125 cc motor hadi 250 cc motor diyelim arabalara kafa tutamaz :D Motor kadar zevk vermiyor abi ne olursa olsun ben ybr'im ile mutluyum hafta sonu bi gezi yapıp resimlerini eklerim ilk defa motorla bi gezi düşünüyorum HIZ FELAKETTİR Abi Ama 600 cc alabilsem güzel olur tabi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler