Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mart 2010, 01:11
dostum ciddi mi söylüyosun neden o kadar mı kötü ya :((( ben aslında hiç almak istemem ama başka türlü taksitle motor alamıyorum satan yok yani buda bi motorcu bizim orda esnaf tanıyo diye çeksiz senetsiz taksitle veriyo diye alayım dedim... o kadar kötü mü yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------
benim 110 luk bi canavar cup var ama tek sıkıntım uzun yol motoru değil çok vibrasyon var ama çok mükemmel güçlü bi motor... işte uzun yol motoru ve biraz süratli motor düşünüyorummm....
Reklamlar
-
29 Mart 2010, 01:19
tiryaki25 adlı üyeden alıntı
dostum ciddi mi söylüyosun neden o kadar mı kötü ya :((( ben aslında hiç almak istemem ama başka türlü taksitle motor alamıyorum satan yok yani buda bi motorcu bizim orda esnaf tanıyo diye çeksiz senetsiz taksitle veriyo diye alayım dedim... o kadar kötü mü yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------
benim 110 luk bi canavar cup var ama tek sıkıntım uzun yol motoru değil çok vibrasyon var ama çok mükemmel güçlü bi motor... işte uzun yol motoru ve biraz süratli motor düşünüyorummm....
titremekten bir hal olursun şöyle 30 sayfa geriye git başla okumaya bu sayfayı o zaman anlarsın.
şçyle anlatyım apache bu motorun yanında titremiyor sayılır.
bu motorun iyi yanları da var yok demiyorum ama ederi 1000 lira civarı
-
29 Mart 2010, 01:27
işe bak ya tam da sevinmiştim yarın motoru alcam diye bak arkadaşım bana net bir bilgi verirsen sevinirim çünki böyle uygun ödeme koşulu ile motor veren olmaz benim için.... motorun bide 0 olması na sevinmiştim.... mesela kaç km den sonra titreme var apachi de de titreme var diyolar kökleyince.... 120 km de titreme yapıyo mu bu
-
29 Mart 2010, 01:53
tiryaki25 adlı üyeden alıntı
işe bak ya tam da sevinmiştim yarın motoru alcam diye bak arkadaşım bana net bir bilgi verirsen sevinirim çünki böyle uygun ödeme koşulu ile motor veren olmaz benim için.... motorun bide 0 olması na sevinmiştim.... mesela kaç km den sonra titreme var apachi de de titreme var diyolar kökleyince.... 120 km de titreme yapıyo mu bu
3 senedir bu motoru kullanıyorum. ondan önce 100 lük cub ım vardı. cub a göre 10 kat titriyor yeterince açıkmı
eski sayfaları oku anlarsın
-
29 Mart 2010, 02:15
hadi ya :((( tamam çok sağol bilgin için bayağı açıklayıcı oldu cup la kıyaslayınca benim de şuan cup um olduğu için gayet iyi anladım )))
-
29 Mart 2010, 17:59
gursus adlı üyeden alıntı
motorun durumu nedir arızası eksiği gediği falan varmı.Motoru nasıl performansı .Satma nedeniniz nedir biraz bilgi alabilirmiyim.
scooter ımı elimden çıkartabilsem üstüne az biraz koyar senin motoru düşünebilirim dostum ama scooter ı satmam lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 ----------
drumtoens adlı üyeden alıntı
scooter ımı elimden çıkartabilsem üstüne az biraz koyar senin motoru düşünebilirim dostum ama scooter ı satmam lazım
-
02 Nisan 2010, 19:41
tiryaki25 osmaniyeli halil abi işe karıştıysa o ne derse onu yap
-
08 Nisan 2010, 15:10
slm
slm arakadaşlar sizden fikir edinmek istiyorum.malum bunlar cbr 125 birebir aynısı sayılır.ve yine malum cbr parça fiyatları cok pahalı.Şİmdi cbr kuyruk girenajını kuba ile aynımıdır birebir uyarmı yani cbr arka kuyruk grenajı ve stopunu bununkiyle değiştirsen olurmu?sizin motorların arka kuyruk grenajı ve stopunu bulabılırmıyım fiyatı tam olarak net kac tl tutar
-
09 Nisan 2010, 12:18
: )
yokmu kımse ya bu konuda cevap yada yorum yazabılecek kuba yuan f5 ciler nerdesiniz
-
09 Nisan 2010, 21:44
stop u aynı gibi duruyor kuyruğu hakkında bi bilgim yok ama şuda var skyjetin parçaları çok bulunmuyor.
-
13 Nisan 2010, 01:38
Nasılsınız kamyoncu dostlarım pardon skyjetci Hala binen Varmı şu Alete..Hey gidi Hey kamyoncu gibiydik zamanında
-
13 Nisan 2010, 17:25
recai ayıp oluyo ama ben bu yaz sırf o motoru almak için çalışıcam mis gibi denizime girmiycem senin dediğin lafa bak
hem neden kamyoncu gibiymiş :D
-
13 Nisan 2010, 17:28
cihan_kavsak adlı üyeden alıntı
recai ayıp oluyo ama ben bu yaz sırf o motoru almak için çalışıcam mis gibi denizime girmiycem senin dediğin lafa bak
hem neden kamyoncu gibiymiş :D
aLdıkdan sonra görürsün eski Fatihler gibi http://www.alalimsatalim.com/fotos/1_158677dev3.jpg
-
13 Nisan 2010, 17:33
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
slm arakadaşlar sizden fikir edinmek istiyorum.malum bunlar cbr 125 birebir aynısı sayılır.ve yine malum cbr parça fiyatları cok pahalı.Şİmdi cbr kuyruk girenajını kuba ile aynımıdır birebir uyarmı yani cbr arka kuyruk grenajı ve stopunu bununkiyle değiştirsen olurmu?sizin motorların arka kuyruk grenajı ve stopunu bulabılırmıyım fiyatı tam olarak net kac tl tutar
Ahmet abi kelepir fiyata CBR 125'mi aldın yoksa abi bunların parçaları zor bulunuyor ya sizin kınalı kuzuyu satmasaydınız şimdi onun parçalarını söker CBR takardın
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
13 Nisan 2010, 21:59
drumtoens adlı üyeden alıntı
kamyoncu gibi mi ilk kendi motorum olarak yuan ilk gözağrım oldu şuan satıp büyütmek istiyorum ama o ayrı konu hala satılma söz konusu içimi cızz ettirebiliyor...Başlık açtığım da da iyi olmuş yuandan kurtuluyorsun dediler ama ben öyle düşünmüyorum örneğin bugün taa afyondan bursaya geldim 300 km yol tık demedi maşallahı var çinli minli kötülencek bir motor değil...
buldum senı drumtoens bursaya geldııne sevındım motoruna ben talıbım eger ısın yoksa yarın konusmaya gelıcem 2 haftadır beklıorum valla))
-
13 Nisan 2010, 22:54
Recaİ adlı üyeden alıntı
hadi hayırlısı aliymde bir fatih olsun problem değil
-
14 Nisan 2010, 17:31
: )
karayılan adlı üyeden alıntı
Ahmet abi kelepir fiyata CBR 125'mi aldın yoksa
abi bunların parçaları zor bulunuyor ya sizin kınalı kuzuyu satmasaydınız şimdi onun parçalarını söker CBR takardın
bılmıyorum nıhat kardeş.yaz geliyor 3-4 aylıgına bır motor lazım.daha belli degil var oyle bir motor. ya hyo alıcam yeniden yada küçük çaplı cbr malum şehir içi heryer mobese var 1000 rr alsamda yapabilecegım hız BELLİ 55 km : )))
-
14 Nisan 2010, 19:01
-
18 Nisan 2010, 19:04
Beyler , Kafa grenajı , Yan kapaklar Fiyatları nelerdir ? 0 Ve 2.el olarak yardımcı olabilicek ?
-
18 Nisan 2010, 19:52
burda var(hatay) komple ön takım (sağ sol olarak) (4 parça) 190 tl. kuba motor bayisinin bana vermiş olduğu fiyat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler