Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

dostum ciddi mi söylüyosun neden o kadar mı kötü ya :((( ben aslında hiç almak istemem ama başka türlü taksitle motor alamıyorum satan yok yani buda bi motorcu bizim orda esnaf tanıyo diye çeksiz senetsiz taksitle veriyo diye alayım dedim... o kadar kötü mü yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

benim 110 luk bi canavar cup var ama tek sıkıntım uzun yol motoru değil çok vibrasyon var ama çok mükemmel güçlü bi motor... işte uzun yol motoru ve biraz süratli motor düşünüyorummm....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı tiryaki25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum ciddi mi söylüyosun neden o kadar mı kötü ya :((( ben aslında hiç almak istemem ama başka türlü taksitle motor alamıyorum satan yok yani buda bi motorcu bizim orda esnaf tanıyo diye çeksiz senetsiz taksitle veriyo diye alayım dedim... o kadar kötü mü yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------

benim 110 luk bi canavar cup var ama tek sıkıntım uzun yol motoru değil çok vibrasyon var ama çok mükemmel güçlü bi motor... işte uzun yol motoru ve biraz süratli motor düşünüyorummm....
    titremekten bir hal olursun şöyle 30 sayfa geriye git başla okumaya bu sayfayı o zaman anlarsın.
    şçyle anlatyım apache bu motorun yanında titremiyor sayılır.

bu motorun iyi yanları da var yok demiyorum ama ederi 1000 lira civarı

işe bak ya tam da sevinmiştim yarın motoru alcam diye bak arkadaşım bana net bir bilgi verirsen sevinirim çünki böyle uygun ödeme koşulu ile motor veren olmaz benim için.... motorun bide 0 olması na sevinmiştim.... mesela kaç km den sonra titreme var apachi de de titreme var diyolar kökleyince.... 120 km de titreme yapıyo mu bu

Alıntı tiryaki25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işe bak ya tam da sevinmiştim yarın motoru alcam diye bak arkadaşım bana net bir bilgi verirsen sevinirim çünki böyle uygun ödeme koşulu ile motor veren olmaz benim için.... motorun bide 0 olması na sevinmiştim.... mesela kaç km den sonra titreme var apachi de de titreme var diyolar kökleyince.... 120 km de titreme yapıyo mu bu
    3 senedir bu motoru kullanıyorum. ondan önce 100 lük cub ım vardı. cub a göre 10 kat titriyor yeterince açıkmı

eski sayfaları oku anlarsın

hadi ya :((( tamam çok sağol bilgin için bayağı açıklayıcı oldu cup la kıyaslayınca benim de şuan cup um olduğu için gayet iyi anladım )))

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun durumu nedir arızası eksiği gediği falan varmı.Motoru nasıl performansı .Satma nedeniniz nedir biraz bilgi alabilirmiyim.
    scooter ımı elimden çıkartabilsem üstüne az biraz koyar senin motoru düşünebilirim dostum ama scooter ı satmam lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 ----------

Alıntı drumtoens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/yuan_150-2...XQQdisplayitem

motor satılmamıştır ilanı yeni açtığım için hemen aktif olmadı şuan aktiftir...
    ilgilenenlerle telefonda bir görüşelim 0531 600 62 28

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/etki...ul-gezisi.html

buda bursa mt istanbul gezisindeki hali
    scooter ımı elimden çıkartabilsem üstüne az biraz koyar senin motoru düşünebilirim dostum ama scooter ı satmam lazım

tiryaki25 osmaniyeli halil abi işe karıştıysa o ne derse onu yap

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT

slm

slm arakadaşlar sizden fikir edinmek istiyorum.malum bunlar cbr 125 birebir aynısı sayılır.ve yine malum cbr parça fiyatları cok pahalı.Şİmdi cbr kuyruk girenajını kuba ile aynımıdır birebir uyarmı yani cbr arka kuyruk grenajı ve stopunu bununkiyle değiştirsen olurmu?sizin motorların arka kuyruk grenajı ve stopunu bulabılırmıyım fiyatı tam olarak net kac tl tutar

Motosikleti
    YAMAHA MT

: )

yokmu kımse ya bu konuda cevap yada yorum yazabılecek kuba yuan f5 ciler nerdesiniz

stop u aynı gibi duruyor kuyruğu hakkında bi bilgim yok ama şuda var skyjetin parçaları çok bulunmuyor.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Nasılsınız kamyoncu dostlarım pardon skyjetci Hala binen Varmı şu Alete..Hey gidi Hey kamyoncu gibiydik zamanında

recai ayıp oluyo ama ben bu yaz sırf o motoru almak için çalışıcam mis gibi denizime girmiycem senin dediğin lafa bak

hem neden kamyoncu gibiymiş :D

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı cihan_kavsak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    recai ayıp oluyo ama ben bu yaz sırf o motoru almak için çalışıcam mis gibi denizime girmiycem senin dediğin lafa bak

hem neden kamyoncu gibiymiş :D
    aLdıkdan sonra görürsün eski Fatihler gibi http://www.alalimsatalim.com/fotos/1_158677dev3.jpg

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arakadaşlar sizden fikir edinmek istiyorum.malum bunlar cbr 125 birebir aynısı sayılır.ve yine malum cbr parça fiyatları cok pahalı.Şİmdi cbr kuyruk girenajını kuba ile aynımıdır birebir uyarmı yani cbr arka kuyruk grenajı ve stopunu bununkiyle değiştirsen olurmu?sizin motorların arka kuyruk grenajı ve stopunu bulabılırmıyım fiyatı tam olarak net kac tl tutar
    Ahmet abi kelepir fiyata CBR 125'mi aldın yoksa abi bunların parçaları zor bulunuyor ya sizin kınalı kuzuyu satmasaydınız şimdi onun parçalarını söker CBR takardın
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Motosikleti
    Bısan Lıfan Shalter 125
    kamyoncu gibi mi ilk kendi motorum olarak yuan ilk gözağrım oldu şuan satıp büyütmek istiyorum ama o ayrı konu hala satılma söz konusu içimi cızz ettirebiliyor...Başlık açtığım da da iyi olmuş yuandan kurtuluyorsun dediler ama ben öyle düşünmüyorum örneğin bugün taa afyondan bursaya geldim 300 km yol tık demedi maşallahı var çinli minli kötülencek bir motor değil...
    buldum senı drumtoens bursaya geldııne sevındım motoruna ben talıbım eger ısın yoksa yarın konusmaya gelıcem 2 haftadır beklıorum valla))

Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aLdıkdan sonra görürsün eski Fatihler gibi http://www.alalimsatalim.com/fotos/1_158677dev3.jpg
    hadi hayırlısı aliymde bir fatih olsun problem değil

Motosikleti
    YAMAHA MT

: )

Alıntı karayılan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ahmet abi kelepir fiyata CBR 125'mi aldın yoksa abi bunların parçaları zor bulunuyor ya sizin kınalı kuzuyu satmasaydınız şimdi onun parçalarını söker CBR takardın
    bılmıyorum nıhat kardeş.yaz geliyor 3-4 aylıgına bır motor lazım.daha belli degil var oyle bir motor. ya hyo alıcam yeniden yada küçük çaplı cbr malum şehir içi heryer mobese var 1000 rr alsamda yapabilecegım hız BELLİ 55 km : )))

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    kamyoncu gibi mi ilk kendi motorum olarak yuan ilk gözağrım oldu şuan satıp büyütmek istiyorum ama o ayrı konu hala satılma söz konusu içimi cızz ettirebiliyor...Başlık açtığım da da iyi olmuş yuandan kurtuluyorsun dediler ama ben öyle düşünmüyorum örneğin bugün taa afyondan bursaya geldim 300 km yol tık demedi maşallahı var çinli minli kötülencek bir motor değil...
    Bizde kullandık birader Her hafta ustaya gitmekten adamla ortak oldum Ne Dönmesini biliyor ne gitmesini.. Kızmayın hemen benimde ilk göz ağrımdı..Kırmadık yerimi bırakmadı o ayrı

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Beyler , Kafa grenajı , Yan kapaklar Fiyatları nelerdir ? 0 Ve 2.el olarak yardımcı olabilicek ?

burda var(hatay) komple ön takım (sağ sol olarak) (4 parça) 190 tl. kuba motor bayisinin bana vermiş olduğu fiyat

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler