Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Mart 2010, 17:41
ferdi_race adlı üyeden alıntı
cakma xenon da olabilir neonda olabilir.fiyatları ve nerde bulabilceğim önemli....
sanayide filan bulabileceğin bi parça olması lazım öyle zor bulunacağını sanmıyorum.
bılıyorum kardesım yapıyolar ama ölede motorun havası kaçıyo bişeye bezemıyo motor :S saolasın yardımcı olursan sevınırım
bu gün burda kuba motorun yetkili servisine sordum kırmızı rengi var dedi on grenaj çerçevesi sağsol ve alt dizlik mi ne dedi toplam 190 liraymış istersen numarasını vereyim bir görüş.
Reklamlar
-
17 Mart 2010, 22:21
arkadaslar bana bizim motorların ön fren kol ve tertibatı gerek frenim hiç tutmuo.disk sağlam ama tertibat arızalı.yardımcı olursanız memnun olurum...
-
19 Mart 2010, 00:10
arkadaşlar öncelikle merhaba
yeni üyeyim
sırf bu konu için üye olmayı düşünüyordum fakat sonra baktım ki gercekten iyi niyetli arkadaslar ve yararlı bilgiler var dahada cok sevindim iyiki üye olmusum
bu konuda merak ettiğim bikaç şeyi paylaşmak istedim
sizin bahsettiğiniz modellerin skyjet markalı olanını almayı düşünüyorum (2. el )
1. si bu motorskletlerin performansı ne derece arttırılabilir ve kalın lastik takmak performansı nekadar arttırır veya eksltir ?
2. si uzun yol performansı ve rahatlıı ne durumdadır ?
3. sü 1000 liraya grenajları ve göstergesi kırık bir skyjet bana nekadar masraf cıkartır skyjet in parçaları diğer modeller ile de uyumlumudur?
şimdiden tesekkürler keyifli sürüşler
-
19 Mart 2010, 00:47
aloha adlı üyeden alıntı
yeni üyeyim
sırf bu konu için üye olmayı düşünüyordum fakat sonra baktım ki gercekten iyi niyetli arkadaslar ve yararlı bilgiler var dahada cok sevindim iyiki üye olmusum
sizin bahsettiğiniz modellerin skyjet markalı olanını almayı düşünüyorum (2. el )
1. si bu motorskletlerin performansı ne derece arttırılabilir ve kalın lastik takmak performansı nekadar arttırır veya eksltir ?
3. sü 1000 liraya grenajları ve göstergesi kırık bir skyjet bana nekadar masraf cıkartır skyjet in parçaları diğer modeller ile de uyumlumudur?
performansını arttırırsın fakat çok uzun ömürlü olmaz bir müddet sonra subap kırar arıza verir.
uzun yolda oldukça hızlı. 120 yi düşmeden gidebilirsin. 140-150 yapabilir.
uzun yolda titreşim seni rahatsız eder.
grenajları kırık derken eğer eksik grenajları varsa başın ağrır.
-
19 Mart 2010, 22:10
aloha adlı üyeden alıntı
yeni üyeyim
ya sen 1000 lira verip o motoru alıcaksında o motorun en iyisinin fiyatı 1000 liradır zaten değilki sen grenajı kırık arıyosun. eğer öyle bi motor bulursan indirebildiğin kadar indir fiyatı ardından grenajı bulursun ama grenajda zor bulunuyor. haberin olsun.
-
20 Mart 2010, 15:22
merhaba arkadaşlar bende kuba kh125-12d motor var cok harıka bır motor adanadan arkadaşlarla bu motorun modifikasyonu ile ilgili görüşmek isterim özel mesaj atarsanız konusabılırız
-
20 Mart 2010, 19:41
sen motorun resimlerini teknik özelliklerini filan yaz kesin yorum yapan olur
-
20 Mart 2010, 22:39
Niyabaysınız Genclik
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
20 Mart 2010, 23:29
GÜZEL IŞIK SİSTEMİ YAPMAK İSTİORUM AMA KAFAM KARIŞTI Yaaa.nasıl ampul alaım napaım
-
21 Mart 2010, 00:10
ferdi_race adlı üyeden alıntı
GÜZEL IŞIK SİSTEMİ YAPMAK İSTİORUM AMA KAFAM KARIŞTI Yaaa.nasıl ampul alaım napaım
ya orasından burasından ışık yapma bence çok apaçileşiyo motor. bi xenon tamamdır (bence)
-
21 Mart 2010, 21:45
Gerek yok böyle seylere dostlarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
25 Mart 2010, 02:15
arkadaşlar sonunda kavuşuyorum motara ikinci el arıyorum nebioğullarında 2750 olmuş pahalı yani ikinci el temiz bilen veya olan arkadaşlar rica etsem foto ekleyebilir mi ?
[I][U][COLOR="Red"]VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER[/COLOR][/U][/I]
-
26 Mart 2010, 23:22
İlan Pasif Dio Sanırım Sattın Hayırlı Olsun Alan Kişiye... :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
26 Mart 2010, 23:55
hayırlı olsun alanada satanada.
bu motorun temizleride baya bir az kaldı zaten.
-
27 Mart 2010, 02:57
özelden msj at konuşalım bn yeşil renk arıyordm ama konuşalım gene de
[I][U][COLOR="Red"]VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER[/COLOR][/U][/I]
-
28 Mart 2010, 20:02
s.a arkadaşlar size danışmak istedim acil plssss!!!!
xgjao 150 2009 model alacağım denk düştü tavsiye eder misiniz nasıl bir motordur yakıtı nasıl hız konusunda iyi mi kaç km hz yapıyo titreşim var mı ? kullanan bilen arkadaşlardaN acillllll yardım istiyorum.... şimdi den sağolun bekliyorum yorumlarınızı....
-
28 Mart 2010, 21:34
al al tavsiye ederiz hepsi birbirinin aynısı zaten
kaç para istiyo sahibi
-
28 Mart 2010, 22:19
drumtoens adlı üyeden alıntı
motorun durumu nedir arızası eksiği gediği falan varmı.Motoru nasıl performansı .Satma nedeniniz nedir biraz bilgi alabilirmiyim.
-
29 Mart 2010, 00:36
cihan_kavsak adlı üyeden alıntı
al al tavsiye ederiz hepsi birbirinin aynısı zaten
kaç para istiyo sahibi
motor 2009 model 0 km de 25000 tl istiyo ya fiyatı güzel o neyse de motor iyi mi uzun yola gider mi kaç km hız yapar yakıtı nasıl vibrasyon çok var mı bunları bizzat bilen kişi den duymak istedim lütfen bilgilendirirseniz sevinirim....
aslın da favorim TVS fakat bunu tanıdık satıyo taksitle ödeyeceğim o yüzden şimdi bilgi verirseniz sevinirim yarın alacağım kısmet olursa sizden cevap bekliyorum...
-
29 Mart 2010, 01:01
tiryaki25 adlı üyeden alıntı
motor 2009 model 0 km de 25000 tl istiyo ya fiyatı güzel o neyse de motor iyi mi uzun yola gider mi kaç km hız yapar yakıtı nasıl vibrasyon çok var mı bunları bizzat bilen kişi den duymak istedim lütfen bilgilendirirseniz sevinirim....
aslın da favorim TVS fakat bunu tanıdık satıyo taksitle ödeyeceğim o yüzden şimdi bilgi verirseniz sevinirim yarın alacağım kısmet olursa sizden cevap bekliyorum...
alırsan kafanı taşlara vurursun o yüzden alma. 2500 edecek kadar değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler