özlediğin zaman geri dönme amaŞaka maka ölüyodum :( Motor İşi bitti Benim için Yeni aldığımıda satıyorum,Araba alıcağım en mantıklısı bu
e şimdi ama ben 150 cc bulamazken senin yaptığın iş mi ? :D
yarama duz bastın duz
bende bugün cok kötü kaza yağıodum bi taksi yüzünden aniden fırladı önüme kıl payı kurtardım ama hala etkisindeim
arkadaşlar bende yeni f5 sahibiyim ama bir sorunum var motoru aldım kişi motoru yan tarafa düşürmüş ve arka stop lambası ve kaportası kırlmıştır yedek parça ya ihtiyacım var acaba yardımcı olabilirmisiniz?
işin biraz zor ama sahibinden com da satısı vardı motosiklet parca bölümünden arama yerine arora yaz sanırım cıkar.kuyruk anladım kadarıyla... eğer sadece kırıksa iyice söküp çelik macun yapıp boyayıp devamda edebilirsin
Merhaba arkadaşlar..
bana bu motorun kafa grenaj kısmı lazım nereden bulabılırız?
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Çelik Bayilerinde oluyor parçalar canım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
MOTOPLUS GELİYORUUUUMMM..... pazar ordayım arkadaslar hepinize tavsiye ederrim unutulmaz bir gün yasamak isteyenler gelsinler.... 2008 dede gitmiştim mükemmeldi...
selam meraba bende aranıza katıldım motoru aldım hele şükür
hayırlı olsun kaza beladan uzak olasın ınsallah kardes.
arkadaslar bizim motorlara beyaz ışık sistemiyle ilgili yorumlarınızı bekliom. beyaz ışık nasıl ve ne marka ampul öneriirsinizzzz
beyaz ışık sistemi derken ?
çakma xenon mu diyorsun yoksa neon v.s. gibi beyaz ışıklarmı ?
ya arkadaslar bana ön kafa ve yandaki grenaşlar lazım lütfen bi yardımcı olun yaa çıldıracam walla :S
onun grenajı zor bulunuyor.
galiba mersinde vardı.
ben burda bi sorayım yarın sana p.m. atarım
bide onun ön grenajı komple söküp önüne yuvarlak farda takıyolar genelde böle durumlarda. istersen bi süre böle takıl bulursan grenajıda alırsın
cakma xenon da olabilir neonda olabilir.fiyatları ve nerde bulabilceğim önemli....
bılıyorum kardesım yapıyolar ama ölede motorun havası kaçıyo bişeye bezemıyo motor :S saolasın yardımcı olursan sevınırım
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)