Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Şubat 2010, 22:17
ybr nin gidonu biraz daha az basıyor yere. ön amortisör yumuşak ve arka fren vasat
bak bugün tokatladım bir ybr
ybr hafif kalıyor hissettin mi. ama tabi ybr nin güzel yanları da ağır basıyor sonuçta 2. eli bile 2000 den başlıyor
arka fren konusunda izlenimlerin nasıl. arka frenin pedalı boşluklu geliyor mu
Reklamlar
-
16 Şubat 2010, 22:32
Güzel Gidio Djlik YErel Radyo Cıkmıyoruz Daha Frekans Almadim Webden Yayin Yapioruz. :D Acemilik atlatana kadar böyle devam
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
16 Şubat 2010, 22:36
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
ybr nin gidonu biraz daha az basıyor yere. ön amortisör yumuşak ve arka fren vasat
bak bugün tokatladım bir ybr
ybr hafif kalıyor hissettin mi. ama tabi ybr nin güzel yanları da ağır basıyor sonuçta 2. eli bile 2000 den başlıyor
arka fren konusunda izlenimlerin nasıl. arka frenin pedalı boşluklu geliyor mu
Abi Çıkalım seninle yollara Sürücüde önemli Arka fren konusunda benim motorda şöyle bir durum var Çok hafif dokunsam bile teker kayıyor..Arka frenı kullanmıyorum Onu goturup Ayarına baktırıcağım çok sert..Hafif dokunmada 50 km üstünde giderken takla bile açabilirim.Ki 20 30 km sokakda giderken İlk Gezerken motorla Dokundum frenle arka tekeri ön tekerin yanında giderken buldum
-
16 Şubat 2010, 22:42
antalya da çok uzak kalıyor diyecem f5 le düşeyim yollara. ya ben dayanamam ya f5
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
kujumax adlı üyeden alıntı
Güzel Gidio Djlik YErel Radyo Cıkmıyoruz Daha Frekans Almadim Webden Yayin Yapioruz. :D Acemilik atlatana kadar böyle devam
radyo sunuccularından bir matrax ı dinlerdim. nnihatla sivrisinek , okan karacan. bir de hopdedik ayhan vardı. ha birde pınar tarlabaşı vardı. ulusal radyolarda hepsi iyi sunarlar.
hatta bunların taklitleri var yerel radyolarda gül gül ölürsün
matraxı hiç sevmem yalnız
dinleyince değişik fikirler edinirsin var mı saydıklarımdan dinlediğin
-
16 Şubat 2010, 22:43
-
16 Şubat 2010, 22:47
400 km den sonra oturamaz oluyorsun 1000 km de ayakta gidemem ki
alem fm deki adi herif4-5 sene dir ara ara dinlerim. yayına 3-4 konuk alınca zaten konuklar ortalığı şenlendiriyor
-
16 Şubat 2010, 22:57
400 km den sonra oturamaz oluyorsun 1000 km de ayakta gidemem ki
alem fm deki adi herif
4-5 sene dir ara ara dinlerim. yayına 3-4 konuk alınca zaten konuklar ortalığı şenlendiriyor
Zeki kayahan çoşkunu diyosun abi Pumacan ve dj çekiç diye Konukları oluyor arada Bu arada abi Yolun düşerse gel misafirimiz ol gezelim eğlenelim Antalyada Kızlarda çıtır yani
-
17 Şubat 2010, 21:16
Recaİ adlı üyeden alıntı
Motor gucu ruhsatta 8.2 kw yazıyordu benim.
1kw 1,341 beygir olduğuna göre yaklaşık 11 beygir
-
17 Şubat 2010, 22:01
cihan_kavsak adlı üyeden alıntı
1kw 1,341 beygir olduğuna göre yaklaşık 11 beygir
Kaza yaptım arkadaşlar
http://www.motosiklet.net/forum/moto...za-yaptim.html
-
17 Şubat 2010, 23:04
geçmiş olsun ........ umarım kötü bi dürüm yoktur...
-
18 Şubat 2010, 02:05
ferdi_race adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ........ umarım kötü bi dürüm yoktur...
Allahtan ciddi bir şeyim yok Neden se hep osmaniyeli abi yle konustukdan sonra kaza yapıyorum bu 2. oluyor
örnek 2 3 ay öncesi osmaniyeli abi
Recaİ adlı üyeden alıntı
Abi Valla nazar değdi dün sana yazdkdan sonra çıktım kaza yaptım..
bu ön kapaklar nekadar tutar on sinyallerın oldugu kapaklar sağ sol bilgisi olan varmı :s
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------
2.el farketmez yan sanayi antalyada acaba nerden bulabılırım sımdı sanayye gıdıyorum tam adı ne acaba o kapakların
-
18 Şubat 2010, 14:48
Recaİ adlı üyeden alıntı
gaza geliyorsun demekki. motordan çok şey umuyorsun motorunu ve kendini bilerek sürmek en güzeli. ne motor alırsan al en başta lastiklerini yenile derim. lastik hayat kurtarır.
yandan araç çıkarsa kolay kolay kurtaramazsın zaten . ne yaptın peki adamı. almadın mı plakasını. adam ne dedi
-
18 Şubat 2010, 17:31
gaza geliyorsun demekki. motordan çok şey umuyorsun
motorunu ve kendini bilerek sürmek en güzeli. ne motor alırsan al en başta lastiklerini yenile derim. lastik hayat kurtarır.
yandan araç çıkarsa kolay kolay kurtaramazsın zaten . ne yaptın peki adamı. almadın mı plakasını. adam ne dedi
Adam ilgilendi abi saolsun telefonunu falan aldım ilgilenicez bakalım
-
18 Şubat 2010, 17:34
Recaİ adlı üyeden alıntı
Adam ilgilendi abi saolsun telefonunu falan aldım ilgilenicez bakalım
iyi. kask var mıydı kafanda. bacağını nereye vurdun dizn mi yaralı. ağrı kesici iç . geceleri rahat uyursun
-
18 Şubat 2010, 17:52
geçmiş olsun
sen halil abiyle konuştuktan sonra kaza yapıyorsun motorunu alsan vay haline :D
-
18 Şubat 2010, 17:55
geçmiş olsun
asıl o zaman vay benim halime olur. adam bana ne biçim laf der
-
18 Şubat 2010, 18:03
iyi. kask var mıydı kafanda. bacağını nereye vurdun dizn mi yaralı. ağrı kesici iç . geceleri rahat uyursun
Ls2 vardı abi kask kafamda.Bir anda Ön tekeri gördüm Frenlere asıldım.Motoru bırakmadım ustune yattım.Motorda ayağımın üstüne yattı herhalde.sol ayağım şiş şuan basamıyorum.Sağ noldu bilmiyorum ama heryeri kan
geçmiş olsun
Evet Dorusun Bundan sonra konuştukdan en az 2 3 gün sonra motora binicem
asıl o zaman vay benim halime olur. adam bana ne biçim laf der
-
18 Şubat 2010, 18:08
Benim moto da sticker dua var. Çok şükür o duayı yapıştırdıktan sonra hiç hasar almadım. 1.5 senedir sorun yok. onun da etkisi oluyor tahminim. aklında olsun.
-
18 Şubat 2010, 20:53
Benim moto da sticker dua var. Çok şükür o duayı yapıştırdıktan sonra hiç hasar almadım. 1.5 senedir sorun yok. onun da etkisi oluyor tahminim. aklında olsun.
Sağolasın abi Motor hayatımı bitirmeye karar verdim.Araba almayı planlıyorum
-
18 Şubat 2010, 21:03
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler