Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

wala bende senin gibi düşünüyorum tam koruma + cezası olmayan motor (bide yanlış yere park etmemek :D )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

az önce kuba motor yetkili servisine gittim parça sıkıntısı varmı bu motor hakkında diye sordum saolsun adam her parçayı tek tek gösterdi isteyen gelsin iskenderuna temin etsin parçalarını :D

Alıntı cihan_kavsak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az önce kuba motor yetkili servisine gittim parça sıkıntısı varmı bu motor hakkında diye sordum saolsun adam her parçayı tek tek gösterdi isteyen gelsin iskenderuna temin etsin parçalarını :D
    grenajları var mı yani orada. yoksa tek motor kısmının parçalarını mı gösterdi

grenaj varmı yokmu bilmiyorum ama ön arka far ayna sinyal v.s. vardı

grenaj varmı yokmu bilmiyorum ama ön arka far ayna sinyal v.s. vardı
    grenaj yok sadece bu motorun bazı şehirlerde grenaj da var. bir de ön cam yok hiçbir yerde gerçi benim cam sağlam ama camı kıran ne yapacağını şaşırıyor

onun haricinde her parçası mevcut

belki vardır grenajı sorarım istersen

belki vardır grenajı sorarım istersen
    şimdilik lazım değil . kırılırsa ararım ama

yardım edebileceğim her konu itina ile yardım edilir :D

yardım edebileceğim her konu itina ile yardım edilir :D
    Teşekkür ederim

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Selamlar Uzun zamandır takip edemedim motor alınca unuttum gibi bir şey oldu :( Eylülde aldığım skyjetimi 2 gün önce sattım
    Kaza , Sorun, Her şey buldu beni ama Gayet iyi dayandı motor . Çin min ama hakkını verdi diye düşünüyorum..

Paramı hazırladım bu hafta Güzel Bir Yamaha ybr 125 alıp Eski Hayalimi gerçekleştiriyorum allah nasip kısmet ederse

Skyjet alıcak arkadaşlara önerim kötülemek değildir. Kullanan biri olarak yorumum bunlardır.

1. Gençler için Kendim gibi Hava atmak istiyorsanız ideall bir motor. Bunun fiyatı kaç 10.000 tl mi 5.000 tl mi Falan gibi sorular yöneldi son 4 5 ay içinde Bilen 100 kişiyse bilmeyen 1000 kişi
    2.Hız motoru değildir. İlk aldıgımda 130 yapıyordum.110 Son verdiğim Hali.

3. Kaliteli değildir.Her an masraf çıkartabilir.Ama yağına bile bakmadan 1 2 ay bindim.Yermisin Yemezmisin Hesabı.

4. 2000 tl civarı paranız varsa 0 skyjet almak yerine 0 dan kastım 2.750 ye 2007 model 0 skyjetler 2010 2009 vs modellerini bilmiyorum takip etmedim.Almak yerine güzel bir yamaha ybr 125 den şaşmayın derim

Kullanan biri olarak yorumlarım bunlardır.

Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hala sağlam fakat bazen beni deli ediyor.

iyice azaldı f5 ler. şöyle 2500 liran varsa başka moto al yoksa 1000 liraya f5 alabilirsin

naber bu arada
    Osmaniyeli . Abi nasılsın keyifler nasıl iyisindir inşallah
    Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrardan Herkese Merhaba uzun Zaman Oldu Giremiyorum.

Bi Ben Alamadım F5 Ahh Ahh Ögrenci Olmak Ne ZoR Ya Sezonda Para Biriktircem Alcam Zaten Bu Sene Okulda Bitiyo.

Ne oldu Osmaniyeli abi senin motor 3-4 Ay Önce Cok Saglamdı?

Cakalaz nasil Gidio Motor Hayatın Senin Muhabetlerini Özledim
    Kujumax Sen hayla alamadın mı motorunu Nasip kısmet. Senin gibi Bi gençe önermem Beklentilerini hiç karşılamıcak

Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Uzun zamandır takip edemedim motor alınca unuttum gibi bir şey oldu :( Eylülde aldığım skyjetimi 2 gün önce sattım
    Kaza , Sorun, Her şey buldu beni ama Gayet iyi dayandı motor . Çin min ama hakkını verdi diye düşünüyorum..

Paramı hazırladım bu hafta Güzel Bir Yamaha ybr 125 alıp Eski Hayalimi gerçekleştiriyorum allah nasip kısmet ederse

Skyjet alıcak arkadaşlara önerim kötülemek değildir. Kullanan biri olarak yorumum bunlardır.

1. Gençler için Kendim gibi Hava atmak istiyorsanız ideall bir motor. Bunun fiyatı kaç 10.000 tl mi 5.000 tl mi Falan gibi sorular yöneldi son 4 5 ay içinde Bilen 100 kişiyse bilmeyen 1000 kişi
    2.Hız motoru değildir. İlk aldıgımda 130 yapıyordum.110 Son verdiğim Hali.

3. Kaliteli değildir.Her an masraf çıkartabilir.Ama yağına bile bakmadan 1 2 ay bindim.Yermisin Yemezmisin Hesabı.

4. 2000 tl civarı paranız varsa 0 skyjet almak yerine 0 dan kastım 2.750 ye 2007 model 0 skyjetler 2010 2009 vs modellerini bilmiyorum takip etmedim.Almak yerine güzel bir yamaha ybr 125 den şaşmayın derim

Kullanan biri olarak yorumlarım bunlardır.

Osmaniyeli . Abi nasılsın keyifler nasıl iyisindir inşallah

Kujumax Sen hayla alamadın mı motorunu Nasip kısmet. Senin gibi Bi gençe önermem Beklentilerini hiç karşılamıcak
    iyilik Recai sen nasılsın. şimdiden hayırlı olsun ybr. aldığında buraya yaz aradaki gördüğün farkları.

ybr de göreceğin artılar; satarken 1 haftada satarsın, titreme olayı sinek vızıltısı gibi hoşuna gider yakıtı da yüz de 10-20 az yakar.

beğenmeyeceğin yerler. arka fren tutmuyor gibi gelir f5 e göre. gidon yere hiç sağlam basmaz gibi gelir f5 e göre. bir de f5 in hızı gerçekten 130-140 hatta 150 gördü . 130 dersek sen ybr de yavaşlık hissedeceksin.

eğer yazdıklarımı hissedersen buraya yaz. çünkü ybr almak yerine cbr 125 almak isteyenler için bir örnek teşkil eder.

bir de racing den inip ybr de ne işin alsana bir tane cbr 600

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben Hyo ile devam kardeşim
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

recai saolasın tam istediğim bilgileri vermişsin :D

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyilik Recai sen nasılsın. şimdiden hayırlı olsun ybr. aldığında buraya yaz aradaki gördüğün farkları.

ybr de göreceğin artılar; satarken 1 haftada satarsın, titreme olayı sinek vızıltısı gibi hoşuna gider yakıtı da yüz de 10-20 az yakar.

beğenmeyeceğin yerler. arka fren tutmuyor gibi gelir f5 e göre. gidon yere hiç sağlam basmaz gibi gelir f5 e göre. bir de f5 in hızı gerçekten 130-140 hatta 150 gördü . 130 dersek sen ybr de yavaşlık hissedeceksin.

eğer yazdıklarımı hissedersen buraya yaz. çünkü ybr almak yerine cbr 125 almak isteyenler için bir örnek teşkil eder.

bir de racing den inip ybr de ne işin alsana bir tane cbr 600
    sağolasın abi nasıl olalım Butun gün arkadaşın ybr yi kullandım alışayım diye Cbr 600 bize ağır gelir usta Ybr kuş gibi geliyor çok cabuk donuyor sanki altımdan uçucakmış gibi gaz verdiğimi hissetmiyorum Bu arada abi hız konusu dedinde benim skyjette sorun olabilir ölmüştü 110 zar zor yapıyordu

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    130-140 Yapıyor ara sıra
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    arora KS150-23
    valla ben dişlilerle oynadım benden önceki sahibide rodajını güzel yapmış bugün 145 -6 arası oynadı ibre ama motordan indikten yarım saat sonra vucüdm kendine geldi
    [B][COLOR="Blue"]AŞK BİR SABUNSA KÖPÜRT BENİ PAKİZEE :queen:[/COLOR][/B]

Alıntı ayarsızWELED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben dişlilerle oynadım benden önceki sahibide rodajını güzel yapmış bugün 145 -6 arası oynadı ibre ama motordan indikten yarım saat sonra vucüdm kendine geldi
    arka dişlin kaç?

ibrendeki yanılma payı kaç km.?

ya isterse vucudum hiç kendine gelmesin o haz yeter :D

Motosikleti
    arora KS150-23
    arka dişlin kaç?

ibrendeki yanılma payı kaç km.?

ya isterse vucudum hiç kendine gelmesin o haz yeter :D
    arka 34 ön dişli 17 lige çevirdim ibredeki yanılma payını bilemem ama 5 6 km yi geçmez heralde.vibrasyon konusunda makinanın üstünde iken hissetmiyorum gaza gelio titremeyi hissetmiyor insan ama inince biraz uyuşukluk oluyor.dişlileri vibrasyon azalsın diye değiştirdim hız amaçlı değildi ama pek fazla gideremedim
    [B][COLOR="Blue"]AŞK BİR SABUNSA KÖPÜRT BENİ PAKİZEE :queen:[/COLOR][/B]

arka 34 ön dişli 17 lige çevirdim ibredeki yanılma payını bilemem ama 5 6 km yi geçmez heralde.vibrasyon konusunda makinanın üstünde iken hissetmiyorum gaza gelio titremeyi hissetmiyor insan ama inince biraz uyuşukluk oluyor.dişlileri vibrasyon azalsın diye değiştirdim hız amaçlı değildi ama pek fazla gideremedim
    hangi şehirde oturuyosun

yedek parça sıkıntısı çekiyormusun grenaj filan ?

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    hangi şehirde oturuyosun

yedek parça sıkıntısı çekiyormusun grenaj filan ?
    Ben bilgi vereyim sana Yedek parça sıkıntısı var antalyada eski sanayide bulunuyor demişti aldıgım kişi ama gidip bakmadım..
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    130-140 Yapıyor ara sıra
    Yapıyor abi benim arkadaşlarımda skyjet ybr cup runner her motor var..160Km yapan skyjetimiz var ama hız olsa nolur abi ölü bunlar ya

beli arıyan vucudunda sorunu olanlara tavsiye skyjet f5 binin hastalık kalmaz titreşimli masaj aleti bile mevcuttur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler