Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyiya Djlige merak sardım Yayin Yapiorum.www.oceantr.com'da.Suanda Var 1200tl ama yuan almicam.herkesin yorumu okuyorum altından kalkamam.Cbr 125'lik almayi planlıyorum sezon sonu.

Sen Nasılsın abi.
    iyiyim sağol

paran varsa cbr 125 al kafan rahat olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    öyle yapcam ugrasiyorum iste sezon acilinca dansa devam etcem 2000tl filandaha kazanırım rahat 1 sezonda
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

öyle yapcam ugrasiyorum iste sezon acilinca dansa devam etcem 2000tl filandaha kazanırım rahat 1 sezonda
    iyi hadi hayırlısı

boşver yeni motoru abinin 600 lüğüyle yetinmeyi bil

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Abim Artik Antalyada Motoruyla Beraber :(

Alıntı melankoliqxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar acil yardımınız gerikiyor. Ben motorumun kontak anahtarını kaybettim ve kullanamıyorum internetten yeni bir tane alacağım fakat bulamadım :( Çünkü kontağı sökük halde hiç görmedim yani bilmiyorum hangisini alacağımı. Siz değerli arkadaşlardan biri bulabilir mi lütfen. Yardım edecek etmeyecek herkese simdiden çok teşekkür ederim. Hoşçakalın.
    Abim Artik Antalyada Motoruyla Beraber :(
    bak ya motoru götürmeseymiş bari

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    melankoliq bi Arkadas vardi forumdan Oda kaybetmisti kontak anaktarini yenisini yaptirmisti sanirim hondaya yaptirmisti.skyjet vardi.

Evet Abi Süper Olurmu ama gitti

melankoliq bi Arkadas vardi forumdan Oda kaybetmisti kontak anaktarini yenisini yaptirmisti sanirim hondaya yaptirmisti.skyjet vardi.

Evet Abi Süper Olurmu ama gitti

ya ben o melankoliğin yazısını nasıl alıntı yapmışımnote book var elimde touchpad e dokunmuşum ondan alıntı olmuş

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ben o melankoliğin yazısını nasıl alıntı yapmışımnote book var elimde touchpad e dokunmuşum ondan alıntı olmuş
    Bende önemli Bi Konu Die Yorum Yaptım Öyle Bi olay birinin basina gelmisti hatırlıyorum

laptoplar bas belası abi ya ugrasamam ben onlarla en iyisi masaüstü

abilerim bana bi yardım edin ben bu motordan istiyorum ilk motorum olucak inş. ama nerden nası bulabilirim

Alıntı cihan_kavsak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abilerim bana bi yardım edin ben bu motordan istiyorum ilk motorum olucak inş. ama nerden nası bulabilirim
    nerdesin hangi şehir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------

Bende önemli Bi Konu Die Yorum Yaptım Öyle Bi olay birinin basina gelmisti hatırlıyorum

laptoplar bas belası abi ya ugrasamam ben onlarla en iyisi masaüstü
    masaüstü mü geçen hafta yaktım. idareten kullanıyoruz bu zımbırtıyı.

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    ilk önce yapman gerekn kendini tanıtman ve ne tür motor istedigini söylemen ehliyetin varmı,Daha önce motor Kullandınmı?O bilgilerden sonra eminim osmaniyeli abim yardim eder.

Nasıl Yaptin Ya Yakmak Zordur Bu Zımbırtıları

ilk önce yapman gerekn kendini tanıtman ve ne tür motor istedigini söylemen ehliyetin varmı,Daha önce motor Kullandınmı?O bilgilerden sonra eminim osmaniyeli abim yardim eder.

Nasıl Yaptin Ya Yakmak Zordur Bu Zımbırtıları
    tam gece olmuştu karanlıkta yazıyordum kapatıp yatayım dedim. benim pcnin kasası yok bir anakart bir de power supply var. açma butonu olarak elime bir metal çubuk aldım karanlıkta start jumperına dokundurayım derken başka bir yere değmişim o sırada bir yer kısa devre oldu çat çat etti ışığı açtım bir baktım bios entegresinden dumanlar çıkıyor üzerindeki etiket yandı.

anakart piyasada yok biosu da almayla veya programlamayla uğraşmadım zaten yedek masaüstümdü. eskiydi birazda

16 yaşındayım 24 kasım 2010da ehliyet alıcam yazın çalışıcam toplam 1200 tl biriktirmiş olurum ama bi kısmı ehliyet için gider.motoruda son bahar başında alıcam. bu çin malı racinglerden istiyorum. markası önemli değil. hataydayım eğer yakınlarda bi şehir olursa kuzenimle almaya gelebilirim.

16 yaşındayım 24 kasım 2010da ehliyet alıcam yazın çalışıcam toplam 1200 tl biriktirmiş olurum ama bi kısmı ehliyet için gider.motoruda son bahar başında alıcam. bu çin malı racinglerden istiyorum. markası önemli değil. hataydayım eğer yakınlarda bi şehir olursa kuzenimle almaya gelebilirim.
    gel osmaniyeye bin dene satılık değil motorum fikir edinirsin f5 hakkında. ama çok beğenirsen satabilirim de.

gel bir ara bu günlerde gezdireyim seni hatta sürmeyi biniyorsan sen de sürebilirsin

Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gel osmaniyeye bin dene satılık değil motorum fikir edinirsin f5 hakkında. ama çok beğenirsen satabilirim de.

gel bir ara bu günlerde gezdireyim seni hatta sürmeyi biniyorsan sen de sürebilirsin
    çok saol yaza doğru gelirim inşallah

ya benimde fikir edinmeye ihtiyacım var aslında biraz kiloluyum altımda bisiklet gibide durabilir

sürmeyi malesef bilmiyorum sadece yamaha bws sürdüm bu güne kadar

peki kaç paraya gidiyo bu motorlar ?

ayrıca seninki kaç model?

çok saol yaza doğru gelirim inşallah

ya benimde fikir edinmeye ihtiyacım var aslında biraz kiloluyum altımda bisiklet gibide durabilir

sürmeyi malesef bilmiyorum sadece yamaha bws sürdüm bu güne kadar

peki kaç paraya gidiyo bu motorlar ?

ayrıca seninki kaç model?
    benimki 2008 model

1000 lira dan fazla vermemeye bak.

sahibinden.com da fiyatlar uçuyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------

peki cbr ile yarıştınmı hiç ?

sahibinden.com da fiyatlar uçuyor
    onların bazısı zaten satmak için koymamış . ben mesela 2 senedir sürüyorum geçen sene 2500 lira diye ilana koyabilirdim belki birini düşürürdüm fiyata. ama ederi o değil bu motorun. 2500 yazanlar aylardır satamıyor. herhangi birine desen 2500 değil de 1500 verebilirim diye al götür 1500 e der çoğu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------

çok yarıştım bu güne kadar hiç abartmıyorum bugğne kadar 150 200 kere yarışmışımdır diğer motolarla.
    ama artık moto kalmadı osmaniyede hepsi bağlandı trafik tarafından.

cbr la f5 aynı performansta. hangisi o an bakımlıysa o geçiyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

ben çıkıyorum arkadaşlar iyi akşamlar

neden bağlandı o motorlar? ehliyetsiz oldukları içinmi?
    yada şöyle söyliyeyim sen niye yakalanmadın ?

neden bağlandı o motorlar? ehliyetsiz oldukları içinmi?
    yada şöyle söyliyeyim sen niye yakalanmadın ?
    çoğu ehliyetsizlikten ceza yedi. 800 lira ceza yiyenler motorunu geri almadı. bir kısmı da muayenesizlikten sigortasızlıktan, plakasızlıktan , kasksızlıktan ve hatta park cezasından motoru otoparka kaptırdı

ben de ceza yedim oldukça fazla en son yediğim ceza akşam 9 da çarşıda motoru 1 metre yanlışl durdum diye motorumu götürmüş ekipler kamyonetle. 62 lira park cezası,27 lira otopark ücreti ödeyip aldım motorumu.

ben de herşey tam kask,eldiven muayene sigorta ruhsat,ehliyet,sinyaller,ayna şehiriçinde de oldukça uyarım kurallara fakat ışıklarda yanıma motor durunca 0-100 sprint atıyoruz bazen

her 20 metrede bir polis oluyor bazen

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler