bana çelik motor veya yuan lazım.o km satan bi int sitesi varmı?
bana çelik motor veya yuan lazım.o km satan bi int sitesi varmı?
kardeş sana tavsiyem sıfır bir f5 alacağına (taksitli yada peşin farketmez) git 2. el ybr 125 al sağlamından şöyle sonra geç bana dua et. sana bu kadar söylim. Anlamayana davul zurna az, anlayana sivrisinek, saz. Ha bana soracak olursan fena motor değil aslında, o kadar uzun yola gittim Gaziantep Mt ile
bana hiç bir sorun çıkarmadı ki, grupta aynı motordan 3 tane daha var. Tek şikayetim çok çabuk nazar değiyor bu motorlara.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
www.celikmotorsiklet.com sitesinden bu motorlara ulaşabilirsin.Ancak 0 km satış fiyatı 3520 ytl.Bayilerde pazarlıkla 3250 ye kadar bulabilirsin.Bu yüzden sana kuba yı tavsiye ettim.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
yuan alma küba aL american
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar 1 haftada 3 kere bu motorun aynısı olan RM Motor(SKYJET)'u kullandım.
Bence gayet güzel, rahat bir motor.. İvlenmesi çok güzel öncelikle.
Ama ne yazık ki kullandığım motorun her gün başka başka sorunları çıkıyor..
Sahibini yakında sitemize üye yapacağım. Ondan da dinlersiniz zaten.
Yine de motosikletlerinizin kıymetini çok iyi bilin..
Kendinize iyi bakın..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
kuba 0 km satan bi internet adresi varmı?
O Km Kuba Satan İnt Adresİ Bİlen Bİ ArkadaŞ Yok Galİbaa:d
ya arkadaşlar noldu daha kimse siteye girmiyoo galibaa?
kardeş kuba motor sıfır km motor satan bir yerdir. www.kubamotor.com adresidir. buradan gerekli bilgilere ulaşabilirsin. Ancak kuba motor üretim bandından(pardon montaj bandından) kaldırdı sanırım bu modeli int. sitelerinde görükmüyor. bayilerde herhalde ellerinde kalanımı satıyorlar ne.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
CBR125 ini satmasaydın keşke senin açındanüzüldüm.
Yeni motorun ise hayırlı olsun
İnşallah dediğin gibi CBR125 İ ( eski ) aramazsın.
Kadrana gelince tabiki CBR gibi 200, pardon sizde 220 basamayacaktır.
Birde üzülerek söylemeliyimki çinli motorların hepsi demiyimde, büyük bir çoğunluğu doğru hızı göstermiyor.
Örn: kadran 140 gösteriyor ama 100 basıyorsun ... gibi, bu konular çok tartışıldı, tartışmayada gerek yok.
Zaten yanlış hatırlamıyorsam resmi sitesinde de max hızı yazıyor !
ÖNEMLİ OLAN 2 TEKERDE TEK PARÇA HALİNDE AYAKTA DURABİLMEKTİR.
MOTORCUNUN İSPATLAYACAK BİRŞEYLERİ OLMAMALI.
Sağlıcakla kalın.
buyrum sıze sıfır yuan kuba deıl ama celık motor thunder 150 zaten yuan kubadan farkı yoq sadece ustundekı yazılar farklı
http://www.sahibinden.com/2_yil_gara...QQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/son_firsat...QQdisplayitem?
biri 3.050 dıgerı 2.350
slm arkadaşlar motorun titreşimini tam olarak çözen varmı ?? bide modifiye olarak bişeyler yapan varmı motora
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Arkadaşlar 0 fiyat yazan site buldum fiyatı 2800 YTL.
www.suratmotor.com.tr Bu arada bende bu modelin Ramzey markalı olanıyla ilgili topic açmışdım buraya yönlendirildim.Ramzeyinki 3.600YTL
Yuan ların fiyatı Rize de 3550 YTL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar size çok önemli bir tavsiyede bulunayım. (Bizzat test edilmiştir) Arka dişlinizin orjinali 38 dir 10 ytl ye alacağınız 36 veya 34 lük dişli ile değiştirin. Sonrada bana dua edin Motor çekişden düşer demeyin sakın düştüğünü hissetmiyorsunuz bile.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
En başta titreşiminiz büyük ölçüde gidecek, motorunuz dahada hızlanacak, (konu başlığında hiç yer almadı belirli devirde mesela öndekinin hızana ayak uydurmak zorunda kaldığınızda motorunuz boğulur) Boğulma ortadan kalkacak. Tek dez avantajı gazı bıraktığınızda motor fireni yapan motosikletiniz artık motor freni yapmayacak öndeki ile mesafenize dikkat etmeniz gerekecek. Alışana kadar kaç defa öndekine çarpıyordum.
SaLToN ; Kardeşim benm ön dişli 16 Lık biliyosun org 15 17 yapmıstım ama yine hızlanmamıştı Ben de orta olsun diye 16 taktım ! sen arka yı deiş diosun bu halde su an 120 yi gecemiyorum motorumla ! arka yı deişirim ama bayaa zararı war diolar ! Bunun asLı nedir ? hız artısı ne kadar oLur Bi bilgilendirsene benii
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)