Burdayız sen nerdesn
Burdayız sen nerdesn
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende burdaım ama hiç yeni konu görmüom artık... sanırım motorlar arıza yapmıo
ohooo.......
Hey yavrum bee; Yuanlara bak Arızasız günler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya arakdas kusura bakmayın nalet olsun böle motora grenajları bulmak mümkün deyil Aldım 2800 e 2 ay kullandım bırıne verdım kaza yapmıs grenajları yok ... Bi bayisine sordum Bana ne dese iyi?? motoru hemen satmaya bak turkıyenın hiçbiyerınde yok grenajları ... tabi bende kızdım lafı koydum adama '' Bende çinden getirtirimm :D
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Desert3737 ;
Ne renk Hyo kullanıyosun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Fotoları bulmak için sayfa sayfa bakmak lazım Ne zaman baksam her sayfada benim motor var
Bi tane GRİ-Siyah vardı; o senin sandım...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çok istedim gri siyahı ama bu nasip oldu... ama çok hoşuma gidiyo şimdi memnunum yani...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
nerhaba arkadaslar ALLAH ın selamı ve rahmeti üzerinizde olsun... bu motorda titreme sorunu için dişli değistiriliodu. numaraları kac yapmıştınız? ön ve arka dişliyi.... tesekküler
Arka dişliyi 38 den 34 e ön dişliyide 15 likden 17 liğe çevirdim orjinal haline göre biraz kesti.son surat biraz arttı ama kalkşlardaki performans hissedilir derece düştü
slm arkadaşlar bana skyjet sj 150-23 ön cam bide ön çamurluk lazım nerden bulabilirim acaba ?
ön cam istanbul sirkecide var.kadirler ticarette.ben ordan aldım bikac ay önce. forumda daha öncede bi arkadasa yazmıştım zaten.teli... 0212-512-5128 ara bi sor...camurlukta sor fakat camurluk yoktu bildim kadarıyla.epey bi arkdasta ybr camurluğu takmışlar zaten. ama bende bi tane yedek camurluk var.kakin öntarafı kırık.ucu yok ama uc yapılabilir...
Benim motorda da ön camurluk kırıktı ucu; orayı kestirdim daha sekil durdu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yaww ne şanssa kardeşim benm çamurluk ta parçalandı bugün ama allahtan 3 parçaya bölünmşte toplayıp japonladım.üstünede siyah bant çektm.belli olmuyor ama yinede macunlatıp boyatmk istiyorum acaba nasıl olur????
[B][COLOR="Blue"]AŞK BİR SABUNSA KÖPÜRT BENİ PAKİZEE :queen:[/COLOR][/B]
Japonla felan tutmaz zaten Yolda giderken lastiğe dolanmasın ?
Sen onu güzelce macunlat
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
öncelikle yeni yılınızda yeni ve iyi sürüşler dilerim arkadaslar... camurluk olayı bıraz sorunlu gercekten.ama boyutları biliniosa arabalara modifiye yapan yerlerdede yaptırılabilir... yani kırık parcaları toparlayıp onun aynısına göre yeni döktürülebilir...
arkadaşlar geçmiş sayfalarda kırmızı gılera gfr 125 üzerinde yazışmışsınız acaba o motor kimde bir bilginiz varmı ben gfr 125 arıyorum uygun bişiy bulursam alıcam ben serisini kullandım biraz ilgi isteyen bir motor herkez başa çıkamaz ama hastasıyım dilinden anlıyorum onun için tekrar binicem bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)