En temiz 2. Ellerine 11oo TL ile 175o TL arasında verilebilir...
En temiz 2. Ellerine 11oo TL ile 175o TL arasında verilebilir...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motoru alırken çok diketli ol,
motorda grenaj sıkıntısı var,
ve yok denecek kadar az sayıda bulunabiliyor...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
ßu motoru 2.el temiz olarak 1.000 ytL ye aldım 300 ytl masraf yaptım alalı 1 ay oLdu bi döküLmediği kaLdı.. Allah yardımcısı oLsun binenlerin.
arkadaşlar ben daha yeniyim bu sitede resim falan nasıl ekleniyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Hosgeldin;
Buradan resim ekleme hakkında bilgi alabilrisin...
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bence güzel makina kardeş hız düşük ama!
bencede fiyatına göre oldukça iyi bir motor ben 2 seneden beri kullanıyorum büyük bir arıza çıkardığını görmedm.çin malı oldugundan dolayı biraz daha titiz kullanmalısın.renk olarkta yeşil bence en güzeli
Ben sarı kullandım; sarısı da güzel
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dogrudr ama motor hangi renk olursa olsun farkedilmeme gibi bir durumu yok
arkadaslar depo kilit yerim bozuldu kendi imkanlarımca yapmaya uğraşmaktayım. benim cok yakın bi arkadasım yeni motosiklet tamir dükkanı actı onla birlikte yapmaya uğrasmaktayız. acaba bunların sıfırı falan varmı yada baska motorlarınki falan uyuomu? bilgileirnizi yardımlarınızı bekliorum.. tesekkür ederim
Noldu F5 ciler Çok durgun burası..
MiLLeT Geziyor motorla burda ne yapsın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
vala benmde kilit bozulmştu zar zor çıkarmştk ama kapak allah rahmet eylesn..çok aradım aynısından ama bulamdm sanırsam cbf150 ile cbr125 kapkları uyuyor ama biraz ayar yapman gerekio aldın kapak üstünde
senin yüzünden motoru kötüleyip durdun .alan yok
ybr gibi düşünme. usta seni soysa 1000lira yinede titreşimi çözemezsin.
sen onun titreşimine alışacaksın. ybr den farklı bir motor. hızı yerinde ybr ye göre. ama titremesi var işte
1000 liraya ne bekliyorsun Recaicim . olmadı sat gitsin . bir cbr 125 al
bir de Recai alternatif yok 1000 liraya bu motodan başka. var mı 1000 liraya moto
Abi Valla nazar değdi dün sana yazdkdan sonra çıktım kaza yaptım..
bu ön kapaklar nekadar tutar on sinyallerın oldugu kapaklar sağ sol bilgisi olan varmı :s
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------
2.el farketmez yan sanayi antalyada acaba nerden bulabılırım sımdı sanayye gıdıyorum tam adı ne acaba o kapakların
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)