Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Eylül 2009, 17:47
Büyük dişli taksan da titreşim geçimiyo !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
-
27 Eylül 2009, 18:19
cakalaz adlı üyeden alıntı
Büyük dişli taksan da titreşim geçimiyo !
ßenim Bi arkın motor var f5 Onda Titreşim yoK. Yaptırdığı yere götürücem..
-
27 Eylül 2009, 18:53
Recaİ adlı üyeden alıntı
ßenim Bi arkın motor var f5 Onda Titreşim yoK. Yaptırdığı yere götürücem..
İnşallah sendede Olmaz titresim
msn Gel
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
27 Eylül 2009, 19:49
uzun uğrasınca titreşim hissedilir derecede azalıyor.. Fakat bunun için de 100 Liraya yakın para aöıyorlar.. İnşallah dediğin gibi titreşimden kurtulursunuz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
27 Eylül 2009, 19:51
100tl dedigin nedir abi bu kadar büyük bi sorunsa verilir
-
27 Eylül 2009, 20:01
Bizim Huceyn yaptırmıstı bişeyler motoruna; titreşimi %80 azaltmıstı...Yaklasık 100 lira tuttu demişti bana Valla fuzuli bir masraf gibi geliyor bana? Çünkü ok rahatsız edecek bir durum gelmedi bana hiç bir zaman !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
27 Eylül 2009, 20:04
cakalaz adlı üyeden alıntı
Bizim Huceyn yaptırmıstı bişeyler motoruna; titreşimi %80 azaltmıstı...Yaklasık 100 lira tuttu demişti bana
Valla fuzuli bir masraf gibi geliyor bana? Çünkü ok rahatsız edecek bir durum gelmedi bana hiç bir zaman !
Haklısın ben 2 gundur kullanıyorum hissetmiyorum bende 80 ytl civarı harcıcam..O işe.Arkamda oturan İndiği Zaman hala titrek halde olduğu görülüyor ama :D
-
27 Eylül 2009, 20:09
beyler titreşimi ne kadar azaltmaya çalışırsanız çalışın arkadaki mutlaka titreyecektir bu motoda.
azalıyormu titreşim azalıyor tabi.ama hiç bir zaman ybr gibi az titremiyor.
yüzde 80 oranında azaltabilirsiniz bu mümkün. ama geriye kalan yüzde 20 titreşim ybr ye göre sarsıntı gibi denebilir. ybr süren birisi her ne şekilde olursa olsun bu motoru sarsıntılı bulur.
100 lira ustaya vermeyin. veriyorsanız da ustanın ne yaptığını izleyin. usta şimdi git akşam al derse olmaz. görün ne kadar işlem yaptığını.
bu topiği baştan sona okuyun ne tür titreşim azaltıcı işlemler yapıldığını ona göre yaptırın
-
27 Eylül 2009, 20:11
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
beyler titreşimi ne kadar azaltmaya çalışırsanız çalışın arkadaki mutlaka titreyecektir bu motoda.
azalıyormu titreşim azalıyor tabi.ama hiç bir zaman ybr gibi az titremiyor.
yüzde 80 oranında azaltabilirsiniz bu mümkün. ama geriye kalan yüzde 20 titreşim ybr ye göre sarsıntı gibi denebilir. ybr süren birisi her ne şekilde olursa olsun bu motoru sarsıntılı bulur.
100 lira ustaya vermeyin. veriyorsanız da ustanın ne yaptığını izleyin. usta şimdi git akşam al derse olmaz. görün ne kadar işlem yaptığını.
bu topiği baştan sona okuyun ne tür titreşim azaltıcı işlemler yapıldığını ona göre yaptırın
Eywallah abi Ben Ybr kullanan biriyim Farkı Her zaman belli olucak Sonuçda Yamaha
-
27 Eylül 2009, 20:26
Meraba arkadaşlar bende f5 alıcam o yüzden motorumu satılıga cıkardım. daha sıfır sayılıo 1100 km de mavi orjinal bi mondial var bende.. almak isteyen olursa veya bana müşteri bulan olursa msj atsın lütfen..
Kujumax kardeşim tanıyo beni. izmirden alıcı bekliyoruz.. fiyatı anlaşır görüşürüz..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
-
27 Eylül 2009, 21:23
handa_delisi adlı üyeden alıntı
Meraba arkadaşlar bende f5 alıcam o yüzden motorumu satılıga cıkardım. daha sıfır sayılıo 1100 km de mavi orjinal bi mondial var bende.. almak isteyen olursa veya bana müşteri bulan olursa msj atsın lütfen..
Kujumax kardeşim tanıyo beni. izmirden alıcı bekliyoruz.. fiyatı anlaşır görüşürüz..
Arkadaşlar Motor Gerçekten Temiz handa_delisi artık kanka olduk resmen Biraz Yardım Edinde Satalim Motorunu Onda sizler Gibi F5 Binsin [ inşallah yakında bende bincem ]
-
27 Eylül 2009, 21:41
İnşallah kardeşim bizde f5 ailesine katılcaz.Ama benim gözüm gibi baktıgım motorumu satmam lazım.
İlk motorum f5 olcaktı ama olmadı bari 2. motorum f5 olsun demi..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
-
28 Eylül 2009, 19:56
handa_delisi adlı üyeden alıntı
İnşallah kardeşim bizde f5 ailesine katılcaz.Ama benim gözüm gibi baktıgım motorumu satmam lazım.
İlk motorum f5 olcaktı ama olmadı bari 2. motorum f5 olsun demi..
Kesinlikle dostm bEN bUGUN Okuldada Minlete söyledim Baklim Hbr Cıkar İnşallah yakında
-
29 Eylül 2009, 02:24
merhaba arkadaslar.bende uzun süredir çelik yuan f5 kullanıcısıyım.buraya daha yeni uye oldum ve forumdan sohpetlerden hoşlandım.bana ön camurluk ve ön cam gerekli fakat epeydir bulamıom. motorum kırmızı.en kısa sürede resimleri eklicem. BANA PARCA KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİOM. ön cam ve ön camurluk.... simdiden tesekkrler... lüleburgaz ferdi
-
29 Eylül 2009, 02:34
ferdi_race adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar.bende uzun süredir çelik yuan f5 kullanıcısıyım.buraya daha yeni uye oldum ve forumdan sohpetlerden hoşlandım.bana ön camurluk ve ön cam gerekli fakat epeydir bulamıom. motorum kırmızı.en kısa sürede resimleri eklicem. BANA PARCA KONUSUNDA YARDIMLARINIZI BEKLİOM. ön cam ve ön camurluk.... simdiden tesekkrler... lüleburgaz ferdi
ön cam bulamazsın.çamurluk bulabilirsin. veya başka motoların çamurlukları da oluyor bazen f5 lere
-
29 Eylül 2009, 16:08
Öncelikle Aramıza Hoşgeldin Sana Yardımcı Olmaya Çalısıcam Sahibinden.com baktınmı veya 2.elmotoraksüarı yazarsan google gibi taracıya cıkar
-
29 Eylül 2009, 16:12
ybr çamurluk oluyor dün bizzat yaptım.ancak biraz modifiye istiyor.el yatkınlığı şart
Orgazma Dudak Büktürür
-
30 Eylül 2009, 00:24
-
30 Eylül 2009, 02:06
ybr çamurluğu denemedim internetten aradım ama bulamadım.HOŞBULDUK ÇOK TESEKKUR EDERİM. UZUN SÜREDİR BU PARÇALARA İHTİYACIM VAR LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİOM
-
30 Eylül 2009, 15:21
dedğim gibi ybr çamurluk uyduracaksn.camıda geçmiş sayfalarda salton ayarlamıştı.orj. den daha güzel olmuştu.öyle halledeceksin
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler