Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Eylül 2009, 17:51
kujumax adlı üyeden alıntı
Yok abi Bunlar Elinde kalan 3 motor Var sarı siyah kırmızı Başkada yok
demek ki son motolar
yurt dışında çok var bu motodan . hatta facebook ta ingilizlerin f5 fun clubı da var. ön far kısmı da yenilendi ama getirmiyor firmalar işte. yurtdışında 200cc olanı da var bu motonun
ben bir tek grenajlarını bulamazsam diye düşünüyorum . ama grenajları da var bazı yerlerde şu an bulunuyor. olmadı 2-3 sene sonra grenajları söker 2.motorum yaparım f5i.
daha da olmadı cbr 125 grenajları alırım ilerde bulamazsam
sadece Allah korusun kaza yaparsam bu moto işime yaramaz sanırım. yoksa iş görür gibi uzun seneler.
Reklamlar
-
26 Eylül 2009, 17:54
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
demek ki son motolar
yurt dışında çok var bu motodan . hatta facebook ta ingilizlerin f5 fun clubı da var. ön far kısmı da yenilendi ama getirmiyor firmalar işte. yurtdışında 200cc olanı da var bu motonun
ben bir tek grenajlarını bulamazsam diye düşünüyorum . ama grenajları da var bazı yerlerde şu an bulunuyor. olmadı 2-3 sene sonra grenajları söker 2.motorum yaparım f5i.
daha da olmadı cbr 125 grenajları alırım ilerde bulamazsam
sadece Allah korusun kaza yaparsam bu moto işime yaramaz sanırım. yoksa iş görür gibi uzun seneler.
Senin Motorun 2-3-4-5 yıl daha gider abi sana sen iyi anlıyosun ve dikkatlı sürücüsün Allah Kaza Bela Vermesin
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
26 Eylül 2009, 18:01
Senin Motorun 2-3-4-5 yıl daha gider abi sana sen iyi anlıyosun ve dikkatlı sürücüsün Allah Kaza Bela Vermesin
teşekkür ederim . inşallah kaza görmeyiz hiçbirimiz.
geçen gün amortisör keçesi yağ kaçırıyordu. dedim ya alırken depoda çok yatmış benim moto lastik aksam biraz eskimiş. ama yinede hata bende oldu. amortisör borusuna bantla bir kabloyu tutturmuştum zamanla o bant keçeye sürtmiş amortisör yağ haznesine kaçmış.
neyse keçe 30*40.5 mm ebatında 30*40 olsa bulunuyor bu 40.5 mm . rialli . com a girdim keçenin siparişini verdim birazda aksesuar aldım. keçe 1 lira 15 lira da usta aldı sökmesine ve amortisör yağına 1 saatte halloldu.
işte 1-2 sene de bir veya 6 ayda bir bir yeri bozulsa bile kolayca hallediliyor
-
26 Eylül 2009, 18:03
teşekkür ederim . inşallah kaza görmeyiz hiçbirimiz.
geçen gün amortisör keçesi yağ kaçırıyordu. dedim ya alırken depoda çok yatmış benim moto lastik aksam biraz eskimiş. ama yinede hata bende oldu. amortisör borusuna bantla bir kabloyu tutturmuştum zamanla o bant keçeye sürtmiş amortisör yağ haznesine kaçmış.
neyse keçe 30*40.5 mm ebatında 30*40 olsa bulunuyor bu 40.5 mm . rialli . com a girdim keçenin siparişini verdim birazda aksesuar aldım. keçe 1 lira
15 lira da usta aldı sökmesine ve amortisör yağına 1 saatte halloldu.
işte 1-2 sene de bir veya 6 ayda bir bir yeri bozulsa bile kolayca hallediliyor
KEsinlikle burdakilere Diyorum F5 Alcam Diyorum Manyakısın filan bagırıyolar Hepsine Sizene Çokmu Kullandınız Diom Artık
-
26 Eylül 2009, 18:06
son olarak Cakalaz geçen sana dedi ya al bu motoru diye. Cakalaz ın vardı bu motodan. ondan sonra cbr 125 aldı sonrada hyo. 1000 liraya alayım mı dedin o da al dedi. cbr 125 3000 lira bu moto 1500. binilmeyecek sinir ve sürüş zevki olmayan bi moto olsa adam alma der. doğru titreşim biraz zevki törpğlğyor ama giderken titrediği hiç aklıma bile gelmiyor alıştığım için. ama titremeyen motodan inip bu motora binen birisi bu motodan nefret edebilir garip geldiği için
-
26 Eylül 2009, 18:10
son olarak Cakalaz geçen sana dedi ya al bu motoru diye. Cakalaz ın vardı bu motodan. ondan sonra cbr 125 aldı sonrada hyo. 1000 liraya alayım mı dedin o da al dedi. cbr 125 3000 lira bu moto 1500. binilmeyecek sinir ve sürüş zevki olmayan bi moto olsa adam alma der. doğru titreşim biraz zevki törpğlğyor ama giderken titrediği hiç aklıma bile gelmiyor alıştığım için. ama titremeyen motodan inip bu motora binen birisi bu motodan nefret edebilir garip geldiği için
Abimde Al Dio Sorun Çıkarmaz Filan Dio Sen İlgilenirsin Diyo.1000tl Olayi Hatirlamıyorum hangi motor Belki Abimle konusmustur
-
26 Eylül 2009, 18:16
Abimde Al Dio Sorun Çıkarmaz Filan Dio Sen İlgilenirsin Diyo.1000tl Olayi Hatirlamıyorum hangi motor Belki Abimle konusmustur
bi arayayım şimdi bulurum mesajı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:11 PM ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mark...ml#post1769485
burda konuşmuşsunuz güzel motordu demiş
ama 1000 lira lafı geçmemiş atmışım ben
-
26 Eylül 2009, 18:36
Ewet Bana Önermisti Ve hepsi Aynı Oldugunu Söylemişti :D
-
26 Eylül 2009, 19:46
Oww Motorumu test ederken maşallah 1 günde siz 3 sayfa msj atmışsınız :D Memnunum Motora alıştım ilk başta Bi kaç kez istop ettiriyordum falan alıştık artık Çok sağlam Aslında her türlü şartta deniyorum bakalım nolucak
-
26 Eylül 2009, 19:54
Recaİ adlı üyeden alıntı
Oww Motorumu test ederken maşallah 1 günde siz 3 sayfa msj atmışsınız :D Memnunum Motora alıştım ilk başta Bi kaç kez istop ettiriyordum falan alıştık artık
Çok sağlam Aslında her türlü şartta deniyorum bakalım nolucak
Bana YBR al diodun, nolduda şimdi bu kadar sevdin motorunu
Kaça aldığını hala söylemedin?
-
26 Eylül 2009, 19:59
kelaynak33 adlı üyeden alıntı
Bana YBR al diodun, nolduda şimdi bu kadar sevdin motorunu
Kaça aldığını hala söylemedin?
Usta 1 milyara böyle bi motor alıcam sevinmicem ... hemde Tertemiz makina...1 hafta 1 hafta sonra Motorun Son halini eklicem Bugunde aldığım halini eklerim ybr aL 2 bin + paran varsa kesinlikle ybr aL
Motor 2007 modeL
2009 Ağustos çıkışlı ayrıca.
-
26 Eylül 2009, 20:02
Recaİ adlı üyeden alıntı
Usta 1 milyara böyle bi motor alıcam sevinmicem ... hemde Tertemiz makina...1 hafta 1 hafta sonra Motorun Son halini eklicem Bugunde aldığım halini eklerim ybr aL 2 bin + paran varsa kesinlikle ybr aL
Motor 2007 modeL
2009 Ağustos çıkışlı ayrıca.
2 aylık demek. çok ballısın ne diyeyim
-
26 Eylül 2009, 20:04
2 aylık demek. çok ballısın ne diyeyim
Valla Şimdi Motora Ses Sitemi NASIl yapılır onu araştırıyorum inşallah bulabılırız :D
-
26 Eylül 2009, 20:20
Recaİ adlı üyeden alıntı
Valla Şimdi Motora Ses Sitemi NASIl yapılır onu araştırıyorum inşallah bulabılırız :D
motoru diskoya çevirme
-
26 Eylül 2009, 20:33
Ben de 11oo TL ye almıstım; 3ooo km deydi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
26 Eylül 2009, 20:46
motoru diskoya çevirme
Disko değiL abi Ya :D Ortamına göre Arabeskde açarızz Club de açarız mis
cakalaz adlı üyeden alıntı
Ben de 11oo TL ye almıstım; 3ooo km deydi
Sende çok iyi almışsın Tertemiz bulmak bu fiyatlara şaşırtıcı 1 milyar a başka ne alabılırsın Hem dikkat çekici Hem kullanışLı bi motor
-
27 Eylül 2009, 10:55
Recaİ adlı üyeden alıntı
Disko değiL abi Ya :D Ortamına göre Arabeskde açarızz Club de açarız mis
Sende çok iyi almışsın Tertemiz bulmak bu fiyatlara şaşırtıcı
1 milyar a başka ne alabılırsın Hem dikkat çekici Hem kullanışLı bi motor
Sahibinden.com filanmı buldun ne yaptında Bulduk Bosa Biz 2.350 vermeyelim
-
27 Eylül 2009, 14:48
Arkadaslar bu motordan ben de kullandım... Bu motorun en temiz ikinci eli 1750 Eder... Her zaman söylüyorum bunu...iyi değil mi??? bakarsan iyi tabi ama bi japonla kıyaslanamaz...
2250 Liraya arkadasıma 2006 Model CBR 125 aldık biz; halen daha da satılıklar var bildiğim... Bosuna o kadar para vermeyin bu motor için...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
27 Eylül 2009, 14:55
cakalaz adlı üyeden alıntı
Arkadaslar bu motordan ben de kullandım... Bu motorun en temiz ikinci eli 1750 Eder... Her zaman söylüyorum bunu...iyi değil mi??? bakarsan iyi tabi ama bi japonla kıyaslanamaz...
2250 Liraya arkadasıma 2006 Model CBR 125 aldık biz; halen daha da satılıklar var bildiğim... Bosuna o kadar para vermeyin bu motor için...
CakaLaz Abicim Sen Benim Hemşerimsin Ama Napalım PAramız BUna Yetiyo Bunu ALıcaz Bende 0 Bi cbr Binmek İsterdim ama Ögrenciyim 4 ay çalıstım ancak bu kadar biriktirdim
-
27 Eylül 2009, 15:58
Valla Ellerimi Dağıttı Bileğim debriyaja basmakdan Feci acıyor Titremeyede alıştım Ama genede dişlileri büyültücez..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler