Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Eylül 2009, 13:10
motosikleti büyütme fikrimden şimdilik vazgeçtim. Sebebi motosiklet sezonu benim için kapanmıştırBu sefer arabamı değiştirecem Allah izin verirse. Yani motoru yine satlığa koyacam.
Satılmazsa motor, aküsünü çıkarıp depoyu fulleyip motor yağını dandik bir motor yağıyla değiştirip üstünü brandayla kapatıp graja atıcam inş.
http://www.sahibinden.com/18_000_km_...XQQdisplayitem
bu kişinin diğer ilanları kısmına tıklarsanız araba düşünenler baksın derim.
İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.
Gaziantep Mt
Reklamlar
-
23 Eylül 2009, 22:27
Arkadaşlar Razmey skyjet 2.350 Ytl 0 ı.. siyah kırmızı ve sarı renklerı v ar..Bu motoru 0 alıp Ses Ve goruntu için Ne eklenebilir ? Ybr Kesici Sesini alabilirmiyim bu motordan
-
23 Eylül 2009, 23:20
Öztürk27 abi (yaşını bilmediğim için) ben senin motor hakkında görüşmek istiyorum bende satlığa çıkardım motorumu. eger anlaşırsak ister takas ister başka türlü almayı düşünüyorum..
Konuşmak istersen sana özelden msn imi göndericem eklersen konuşuruz..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
-
24 Eylül 2009, 00:34
Merhaba,
Ben bu motorun sıfırını Bursa'da nerden ve ne kadara alabilirim acaba?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
( Çok temiz olursa, 2. elde düşünebilirim Bursa'da olmak kaydıyla. )
-
24 Eylül 2009, 00:40
kelaynak33 adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Valla bilader Bende anlamadım Ramzey f5 skyjet 2.350 nebi oğullarında kubamıdır nedır onunki 3.500 civarı farkı ne anlamadım
-
24 Eylül 2009, 01:40
Merhaba,
Mesaj editleme kısmını göremedim kusura bakmayın.
sahibinden.com'da 0 olarak nebiloğulları denen bir firma bu motorun satışını yapıyor, ancak Antalyada Acaba herhangi bir şekilde bu motorları Türkiyenin herhangi biryerine nakledemiyorlarmı? Daha önce bu firmadan motoru almış olan varmı?
İlan alttaki linkte;
'' http://www.sahibinden.com/nebiogulla...XQQdisplayitem ''
Teşekkürler.
Recaİ adlı üyeden alıntı
Valla bilader Bende anlamadım Ramzey f5 skyjet 2.350 nebi oğullarında kubamıdır nedır onunki 3.500 civarı farkı ne anlamadım
Recaİ ; bu forumdan öğrendiğim kadarıyla hepsinin aynı motor olduğunu söylüyorlar, tek fark firma isminin değişik olmasıymış. Bende baktım ikiside birebir aynı gözüküyor, benim için hangisi ucuzsa o daha iyidir
-
24 Eylül 2009, 01:47
arkadaşlar bizim burada (ist Gazı Osman Paşa) satmayı duşunen bır arkadaş vardı,
motor ufak tefek masraflıydı sanırım,
kelepir fiyata alabılırsınız belkıde,
tel numarası bu,
mehmet.
0 506 216 13 29
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
24 Eylül 2009, 02:09
Arkadaşım Ben antalyadayım Nebioğullarından almayı düşünüyorum bende.. Orda Kırmızı Ve sarı 2008 Siyah 2007 sanırım 0 ama.. Ben 2 gün içinde gidiceğim Nebioğullarına sorarım Nakil işini www.nebiogullari.com.tr O antalyanın yamaha Servisidir bu arada.
Şimdi Benim sorum geneL olarak bu motoru aldık Siyah Kırmızı Veya Sarı Hangi rengine Ne yapabiliriz Mesela ben siyah alıp Yapıştırmaları sokup sade bı hale getirmeyi düşünüyorum
Örnek
ayrıca ben ybr Hayranı biriyim ilk motorum olucak..Kararsız kaldım..Gönlüm Ybr de Bu motora ne yapıalbilir ? Ses .. Çok önemLi Ybr Sesini bundan alabilirmiyim ? yardımcı olucak arkadaşları beklıyorum
-
24 Eylül 2009, 15:47
Recaİ adlı üyeden alıntı
Arkadaşım Ben antalyadayım Nebioğullarından almayı düşünüyorum bende.. Orda Kırmızı Ve sarı 2008 Siyah 2007 sanırım 0 ama.. Ben 2 gün içinde gidiceğim Nebioğullarına sorarım Nakil işini
www.nebiogullari.com.tr O antalyanın yamaha Servisidir bu arada.
Şimdi Benim sorum geneL olarak bu motoru aldık Siyah Kırmızı Veya Sarı Hangi rengine Ne yapabiliriz Mesela ben siyah alıp Yapıştırmaları sokup sade bı hale getirmeyi düşünüyorum
Örnek
ayrıca ben ybr Hayranı biriyim ilk motorum olucak..Kararsız kaldım..Gönlüm Ybr de Bu motora ne yapıalbilir ? Ses .. Çok önemLi Ybr Sesini bundan alabilirmiyim ? yardımcı olucak arkadaşları beklıyorum
Sorarsan çok memnun olurum, teşekkürler şimdiden. Sorunlarının cevaplarını bilmediğimden cevap veremiyeceğim ama ses konusunda bence ybr kadar iyidir diye düşünüyorum.
-
24 Eylül 2009, 17:58
Sorarsan çok memnun olurum, teşekkürler şimdiden. Sorunlarının cevaplarını bilmediğimden cevap veremiyeceğim ama ses konusunda bence ybr kadar iyidir diye düşünüyorum.
nebioğlunda Taksit SEcenegi Varmı Varsa Bende 2.el Alıcagıma sıfır alayım
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
24 Eylül 2009, 18:24
kujumax adlı üyeden alıntı
nebioğlunda Taksit SEcenegi Varmı Varsa Bende 2.el Alıcagıma sıfır alayım
sıfır alacağına cbr 125 al ikinci el.
-
24 Eylül 2009, 18:27
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
sıfır alacağına cbr 125 al ikinci el.
Gerek YOk Abi Cbr 3 Milyar para Vermeye Biliyosun Kısa Bİ Süre Sürdükten Sonra Degiştirecegim Taksit Varmı Peki bunu biliyomusn
-
24 Eylül 2009, 19:07
Nebioğullarında 6 ay taksit Var bugun Gittim.. 2.350 YtL Siyah -Kırmızı-Sarı Ben siyah alıyorum..
yardım beklıyorum Modifiye Yapan arkadaşlardan Yazıları soksem İz kalırmı ? Yazılar yapıştırmalar var ustunde bıldiğiniz gibi Boyatmak zorunda kalırmıyım
-
24 Eylül 2009, 19:53
Recaİ adlı üyeden alıntı
Nebioğullarında 6 ay taksit Var bugun Gittim.. 2.350 YtL Siyah -Kırmızı-Sarı Ben siyah alıyorum..
yardım beklıyorum Modifiye Yapan arkadaşlardan Yazıları soksem İz kalırmı ? Yazılar yapıştırmalar var ustunde bıldiğiniz gibi Boyatmak zorunda kalırmıyım
Hmm anladım Ö.m Cvp Atarsan SEvinirim
-
24 Eylül 2009, 19:57
Recaİ adlı üyeden alıntı
stickerları düzgün çıkartırsan izi kalmaz. ama hemen acele etme şöyle birr kaç hafta motoru tanı. ondan sonra değişikliklere gidersin
-
24 Eylül 2009, 20:26
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
stickerları düzgün çıkartırsan izi kalmaz. ama hemen acele etme şöyle birr kaç hafta motoru tanı. ondan sonra değişikliklere gidersin
Teşekkürler Usta..ßen Bi Motorcuya gotururum sanayide Abi Derim Çıkart İzi Kalmasın boyatmayalım yeter yani Birde Muhahaha Gülen kornalar Nerden tehmin Edebilirim bilginiz Varmı
-
24 Eylül 2009, 20:30
Recaİ adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Usta..ßen Bi Motorcuya gotururum sanayide Abi Derim Çıkart İzi Kalmasın boyatmayalım yeter yani Birde Muhahaha Gülen kornalar Nerden tehmin Edebilirim bilginiz Varmı
deponun üzerindekini çıkartırken özenerek çıkartsın.
o kornaları motosiklet parçası satan parçacılardan alabilirsin.
-
24 Eylül 2009, 20:31
Arkadaşla Sorduk Anlaştıkları Otobus Firmasıyla gonderiyorlarmış Telefon numaraları var istersen arayıp detaylı konuş kredi kartına 12 taksıt te yapıyorlar..Ben antalyadayım eLimden geldiği kadar yardımcı olurum
-
25 Eylül 2009, 11:01
Recaİ adlı üyeden alıntı
Arkadaşla Sorduk Anlaştıkları Otobus Firmasıyla gonderiyorlarmış
Telefon numaraları var istersen arayıp detaylı konuş kredi kartına 12 taksıt te yapıyorlar..Ben antalyadayım eLimden geldiği kadar yardımcı olurum
İşte bu benim için düyanın en güzel haberi şu anda Çok teşekkür ederim, 2 gün içinde elime nakit para geçicek o zaman arayıp siparişimi vericem Stickerleri çıkarmayı bidaha düşün derim, onlarla daha bi artistik duruyo motor Şimdiden hayırlı olsun sana.
-
25 Eylül 2009, 12:39
İşte bu benim için düyanın en güzel haberi şu anda
Çok teşekkür ederim, 2 gün içinde elime nakit para geçicek o zaman arayıp siparişimi vericem
Stickerleri çıkarmayı bidaha düşün derim, onlarla daha bi artistik duruyo motor
Şimdiden hayırlı olsun sana.
kelaynak33 Kırmızıyı Ben Alıyorum Siyahı Recai Aliyo Sana Sarı KAldı :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler