Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba SJ 150-23 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    kınalı kuzu
    motosikleti büyütme fikrimden şimdilik vazgeçtim. Sebebi motosiklet sezonu benim için kapanmıştırBu sefer arabamı değiştirecem Allah izin verirse. Yani motoru yine satlığa koyacam.
    Satılmazsa motor, aküsünü çıkarıp depoyu fulleyip motor yağını dandik bir motor yağıyla değiştirip üstünü brandayla kapatıp graja atıcam inş.

http://www.sahibinden.com/18_000_km_...XQQdisplayitem

bu kişinin diğer ilanları kısmına tıklarsanız araba düşünenler baksın derim.
    İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.

Gaziantep Mt

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Arkadaşlar Razmey skyjet 2.350 Ytl 0 ı.. siyah kırmızı ve sarı renklerı v ar..Bu motoru 0 alıp Ses Ve goruntu için Ne eklenebilir ? Ybr Kesici Sesini alabilirmiyim bu motordan

Motosikleti
    Satılık 2009 .. Mondial UKH 100..
    Öztürk27 abi (yaşını bilmediğim için) ben senin motor hakkında görüşmek istiyorum bende satlığa çıkardım motorumu. eger anlaşırsak ister takas ister başka türlü almayı düşünüyorum..

Konuşmak istersen sana özelden msn imi göndericem eklersen konuşuruz..
    OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:

Merhaba,

Ben bu motorun sıfırını Bursa'da nerden ve ne kadara alabilirim acaba?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

( Çok temiz olursa, 2. elde düşünebilirim Bursa'da olmak kaydıyla. )

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı kelaynak33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Valla bilader Bende anlamadım Ramzey f5 skyjet 2.350 nebi oğullarında kubamıdır nedır onunki 3.500 civarı farkı ne anlamadım

Merhaba,

Mesaj editleme kısmını göremedim kusura bakmayın.

sahibinden.com'da 0 olarak nebiloğulları denen bir firma bu motorun satışını yapıyor, ancak Antalyada Acaba herhangi bir şekilde bu motorları Türkiyenin herhangi biryerine nakledemiyorlarmı? Daha önce bu firmadan motoru almış olan varmı?

İlan alttaki linkte;

'' http://www.sahibinden.com/nebiogulla...XQQdisplayitem ''

Teşekkürler.

Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla bilader Bende anlamadım Ramzey f5 skyjet 2.350 nebi oğullarında kubamıdır nedır onunki 3.500 civarı farkı ne anlamadım
    Recaİ ; bu forumdan öğrendiğim kadarıyla hepsinin aynı motor olduğunu söylüyorlar, tek fark firma isminin değişik olmasıymış. Bende baktım ikiside birebir aynı gözüküyor, benim için hangisi ucuzsa o daha iyidir

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    arkadaşlar bizim burada (ist Gazı Osman Paşa) satmayı duşunen bır arkadaş vardı,
    motor ufak tefek masraflıydı sanırım,
    kelepir fiyata alabılırsınız belkıde,
    tel numarası bu,
    mehmet.
    0 506 216 13 29
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Mesaj editleme kısmını göremedim kusura bakmayın.

sahibinden.com'da 0 olarak nebiloğulları denen bir firma bu motorun satışını yapıyor, ancak Antalyada Acaba herhangi bir şekilde bu motorları Türkiyenin herhangi biryerine nakledemiyorlarmı? Daha önce bu firmadan motoru almış olan varmı?

İlan alttaki linkte;

'' http://www.sahibinden.com/nebiogulla...XQQdisplayitem ''

Teşekkürler.

Recaİ ; bu forumdan öğrendiğim kadarıyla hepsinin aynı motor olduğunu söylüyorlar, tek fark firma isminin değişik olmasıymış. Bende baktım ikiside birebir aynı gözüküyor, benim için hangisi ucuzsa o daha iyidir
    Arkadaşım Ben antalyadayım Nebioğullarından almayı düşünüyorum bende.. Orda Kırmızı Ve sarı 2008 Siyah 2007 sanırım 0 ama.. Ben 2 gün içinde gidiceğim Nebioğullarına sorarım Nakil işini www.nebiogullari.com.tr O antalyanın yamaha Servisidir bu arada.

Şimdi Benim sorum geneL olarak bu motoru aldık Siyah Kırmızı Veya Sarı Hangi rengine Ne yapabiliriz Mesela ben siyah alıp Yapıştırmaları sokup sade bı hale getirmeyi düşünüyorum

Örnek

ayrıca ben ybr Hayranı biriyim ilk motorum olucak..Kararsız kaldım..Gönlüm Ybr de Bu motora ne yapıalbilir ? Ses .. Çok önemLi Ybr Sesini bundan alabilirmiyim ? yardımcı olucak arkadaşları beklıyorum

Arkadaşım Ben antalyadayım Nebioğullarından almayı düşünüyorum bende.. Orda Kırmızı Ve sarı 2008 Siyah 2007 sanırım 0 ama.. Ben 2 gün içinde gidiceğim Nebioğullarına sorarım Nakil işini www.nebiogullari.com.tr O antalyanın yamaha Servisidir bu arada.

Şimdi Benim sorum geneL olarak bu motoru aldık Siyah Kırmızı Veya Sarı Hangi rengine Ne yapabiliriz Mesela ben siyah alıp Yapıştırmaları sokup sade bı hale getirmeyi düşünüyorum

Örnek

ayrıca ben ybr Hayranı biriyim ilk motorum olucak..Kararsız kaldım..Gönlüm Ybr de Bu motora ne yapıalbilir ? Ses .. Çok önemLi Ybr Sesini bundan alabilirmiyim ? yardımcı olucak arkadaşları beklıyorum
    Sorarsan çok memnun olurum, teşekkürler şimdiden. Sorunlarının cevaplarını bilmediğimden cevap veremiyeceğim ama ses konusunda bence ybr kadar iyidir diye düşünüyorum.

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Sorarsan çok memnun olurum, teşekkürler şimdiden. Sorunlarının cevaplarını bilmediğimden cevap veremiyeceğim ama ses konusunda bence ybr kadar iyidir diye düşünüyorum.
    nebioğlunda Taksit SEcenegi Varmı Varsa Bende 2.el Alıcagıma sıfır alayım
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nebioğlunda Taksit SEcenegi Varmı Varsa Bende 2.el Alıcagıma sıfır alayım
    sıfır alacağına cbr 125 al ikinci el.

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır alacağına cbr 125 al ikinci el.

Gerek YOk Abi Cbr 3 Milyar para Vermeye Biliyosun Kısa Bİ Süre Sürdükten Sonra Degiştirecegim Taksit Varmı Peki bunu biliyomusn

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Nebioğullarında 6 ay taksit Var bugun Gittim.. 2.350 YtL Siyah -Kırmızı-Sarı Ben siyah alıyorum..

yardım beklıyorum Modifiye Yapan arkadaşlardan Yazıları soksem İz kalırmı ? Yazılar yapıştırmalar var ustunde bıldiğiniz gibi Boyatmak zorunda kalırmıyım

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Nebioğullarında 6 ay taksit Var bugun Gittim.. 2.350 YtL Siyah -Kırmızı-Sarı Ben siyah alıyorum..

yardım beklıyorum Modifiye Yapan arkadaşlardan Yazıları soksem İz kalırmı ? Yazılar yapıştırmalar var ustunde bıldiğiniz gibi Boyatmak zorunda kalırmıyım
    Hmm anladım Ö.m Cvp Atarsan SEvinirim

stickerları düzgün çıkartırsan izi kalmaz. ama hemen acele etme şöyle birr kaç hafta motoru tanı. ondan sonra değişikliklere gidersin

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    stickerları düzgün çıkartırsan izi kalmaz. ama hemen acele etme şöyle birr kaç hafta motoru tanı. ondan sonra değişikliklere gidersin
    Teşekkürler Usta..ßen Bi Motorcuya gotururum sanayide Abi Derim Çıkart İzi Kalmasın boyatmayalım yeter yani Birde Muhahaha Gülen kornalar Nerden tehmin Edebilirim bilginiz Varmı

Teşekkürler Usta..ßen Bi Motorcuya gotururum sanayide Abi Derim Çıkart İzi Kalmasın boyatmayalım yeter yani Birde Muhahaha Gülen kornalar Nerden tehmin Edebilirim bilginiz Varmı
    deponun üzerindekini çıkartırken özenerek çıkartsın.

o kornaları motosiklet parçası satan parçacılardan alabilirsin.

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Arkadaşla Sorduk Anlaştıkları Otobus Firmasıyla gonderiyorlarmış Telefon numaraları var istersen arayıp detaylı konuş kredi kartına 12 taksıt te yapıyorlar..Ben antalyadayım eLimden geldiği kadar yardımcı olurum

Arkadaşla Sorduk Anlaştıkları Otobus Firmasıyla gonderiyorlarmış Telefon numaraları var istersen arayıp detaylı konuş kredi kartına 12 taksıt te yapıyorlar..Ben antalyadayım eLimden geldiği kadar yardımcı olurum
    İşte bu benim için düyanın en güzel haberi şu anda Çok teşekkür ederim, 2 gün içinde elime nakit para geçicek o zaman arayıp siparişimi vericem Stickerleri çıkarmayı bidaha düşün derim, onlarla daha bi artistik duruyo motor Şimdiden hayırlı olsun sana.

Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    İşte bu benim için düyanın en güzel haberi şu anda Çok teşekkür ederim, 2 gün içinde elime nakit para geçicek o zaman arayıp siparişimi vericem Stickerleri çıkarmayı bidaha düşün derim, onlarla daha bi artistik duruyo motor Şimdiden hayırlı olsun sana.
    kelaynak33 Kırmızıyı Ben Alıyorum Siyahı Recai Aliyo Sana Sarı KAldı :D

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler