arkadaşlar bende bi süre önce arn125 aldığımı söylemiştim ama hiç aramıza hoşgeldin fln cinsinden bi kutlama yapılmadı bana yaaa. bak üzdünüz şimdi beni diğer arnciler
bu arada bu motor bi harika yaw
arkadaşlar bende bi süre önce arn125 aldığımı söylemiştim ama hiç aramıza hoşgeldin fln cinsinden bi kutlama yapılmadı bana yaaa. bak üzdünüz şimdi beni diğer arnciler
bu arada bu motor bi harika yaw
-Mustafa-can... sen aldım yazmamadınki almak için ilk adımı falan attım yazdın o yüzden ihmal ettik biz seni bak bir önceki sayfada bukalemoonun yazdıgı ilk msj a destan mubarek yarım sayfa yazmış adam... sende o kadar büyük şevk ve heyecan göremedim... Hayırlı olsun güle güle kullan. çok iyi bir seçim hatta mükemmel bir seçim ... bukalemunla yazışmalarımızı okursan sana baya yardımcı olur kafana bişey takılırsa sor ben hep burlardayım. nede olsa altımda 5000 e merdiven dayamış yağ değişimi dışında servis yüzü görmemiş bir arn var yardımcı oluruz
Kaskınıda aynı gün almışsındır umarım... yoksa arn kardeşligine kabul etmeyiz
Evet gerçek dünyaya hoşgeldin woxow.ARN de bir kesici sistemi var.motorumuz ne kadar iyi yakıtla beslenirse beslensin,ne kadar rüzgar yokuş görürse görsün olayı pek etkilemeyen ve hız kesmemizi sağlayan bir kesici yada limitör artık nasıl adlandırırsanız mevcut.Bunun önüne geçemedim.CVT sisteminin arka tekere bağlı olduğu kavramanın bulunduğu kayışın yatağını torna atölyesinde küçülterek ancak bu hızı arttırabilirmişiz.Bakınız arka dişliyi küçültmek.4 kez kayış değiştirdim yinede son hız olan 90km/s i motor geçmiyor.çok zorda 100 yapıyor.90km ye kadar bir azimle hızlanıp sonra bir anda sabit kalması beni sinir ediyor.neyse sonuçta ulaşım aracımız.15800 km lik uzuuun bir yol yaptım.hiç durmadan duraklamadan 200 km yol gittiğim ve dağlardan tırmandığım rakımın 1000 civarı seyrettiği tepelerde karda bile ARN ile yol aldığım zamanlar oldu.Yolda bırakmadı sağolsun.woxow adlı üyeden alıntı
Beyler bakımlarınızı zamanında yaptırın yağınızı sürekli kontrol edin.Bu motor diğerlerine göre daha fazla yağ kullanır.Çünki yüksek devirde iş gören bir motor.ona göre.
..:: KEEWAY ARN 125cc ::..
Weight:105KG-Single Cylinder,4Strokes,Air Cooling-Compression Ratio:9.5:1-Power:6.2 KW/7500R/MIN 8,4 hp-Ignition Mode : CDI-Clutch:Dry Shoe,Acentric-Front:Disk/ABS,Rear:Disc/Drum-Alarm, Foldable remote Control
349 ytl zam gelmiş!
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
mrb arkadaşlar bir inda motorlara merak sardım yoğon baskılar sonucu annemi ikna ettim ve şimdi motor araştırmaya başladım,,, ne yalan söyliym en uygunu bu keeway arn 125 di fiyatına göre ama aklıma takılan bazı şeyler var en iyisi siz kullanan arkadaşlara sormak bana yardım ederseniz yani tatmin olabilirsem bende bu motordan alıp aranıza katılabilirim
1- 2 kişi binersem arka amortisorun sorun çıkarıp ordaki bir parçayı kırdığını yazmış herkes
2-boyasının hemen çizildiği yazılmış
3-fazla yaktığı söyleniyor
son olarak paslanma yaptığı, çin malı olduğu için ömrünün 2 sene olduğu söyleniyor
ayrıca kişisel meraklarım
ilk 500km ne oluyor arkadaşlar o süre içinde motor kendine gelir diyorlar
ayrıca teknik servisi ve yedek parça durumu nedir? ben bursada yaşıyorum
merakımı hoşgörün arkadaşlar, cevaplarsanız çok sevinirim
uzun zamanlar beraber olmak dileği ile...
keeway ARN 150 çıkmış haberiniz varmı
http://www.feyizoglu.com/keeway.html
HIZLI YAŞA YAVAŞ ÖL !
1- artik o sorun çözülmüş... o konuda sorun yaşamazsın
2- bende de aynı korku vardı.. silerken bile çiziliyor diyen arkadaşlar neyle siliyor anlamadım doğrusu.. sadece kir gösteriyor o kadar.. o da sorun değil yani
3-fazla yakması... ben su an 100 km de 3 litre yakıyorum.. bence fazla degil bu motor için
4-paslanma bazı somunlarda ve vidalarda oldu evet... ama derdin pas olsun.. yaglarsin ilk aldiginda wd 40 la bisicikler olmaz.. ömür olayına gelince.. daha 2 senedir kullanan yok aramızda herhalde :D
kişisel merakına cevap.. ilk 500 km de servise goturup bakım yaptırıosun.. rahat çalışması için (bana öyle söylendi) motor yüksek rölantide ayarlanmış halde çıkıyormuş fabrikadan.. bunu azaltıyorlar ve benzin tüketimin azalıyor..
teknik servisi bursada bilmiyorum ama motomax.com.tr den bakabilirsin..
arka çamurluğu kırdım.. fiyatı 13ytl.. sen düşün gersini
FANTASTICUA adlı üyeden alıntı
@ FANTASTICUA, bukalemoon güzel özetlemiş, katılıyorum genel olarak. Ek olarak eksoza giren boruda çil çil ve bol miktarda pas oluştu bende, diğer arkadaşlarda da varmış yanılmıyorsam, bilgin olsun. Siyah mat da çok iyi bir seçim. Dendiği kadar kolay çizilmiyor. Ayrıca ürünün kitapçığında ürünün ömrünün 10 yıl olduğu yazıyor, ki bu bir üst modele geçmek için fazlasıyla uzun bir süre ;)
beyler aynı motordan alacağım! ancak benim alacağım motor haziran 2005 çıkışlı. yani 2. el alacağım. bu üstteki sorunlara ne yapacaz!
serhatekinci:
kırılan parçanın tam adını bilmiyorum ama.. servislerde ucretsiz olarak değişiyor diye biliyorum.. ücretsiz olmasa bile vereceğin 5 ytl fln.. yani 1 ytl lik malzemeden bahsediyorlardı forumda... ben abartarak soyluyorum digerleri zaten sorun degil senin icin de
bu arada buraya ilk mesajımı 800 km de yazmistim.. simdi oldu 1300
agustosta uzun yola cikmak istiyorum... 2000 km bakımı geçmiş olacak..
ama iyi bi servise gidip.. bana bi kac bisi gostermesini istiyorum..
daha dogrusu ufak tefek arızaları çözebilcek hale gelmek istiyorum yola çıkmadan...
bu konuda fikirlerinizi bekliyorum
fikir derken.. iyi bir servis... veya nette yazılı döküman olabilir.. ya da ne bileyim sizce nasıl öğrenebilirim
Bukalemoon : 40 yıllık ARN kullanıcısı gibisin maşalla bütün soruları cevaplıyosun Aslında aklında sorular olan arkadaslar formu okurlarsa bütün sorunların çözülmüş oldugunu anlarlar
ve akıllarında soru kalmaz , 5000 i devirmiş bir arn kullanıcısı olarak motorun hiç bir sorun çıkarmadıgını gururla söylüyorum ve alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum...iyi bir seçim... ama şu sıralar fiyatı 2 300 2 400 civarı biraz pahalanmış sanki
yaw arkadaşlar...bende geçen yazdan beri kullanıorum arn 125...çok memnunum...şu sıra biraz bişiler deiştirmek istiorum üzerinde...tavsiyelerinizi bekliorum...bu konuda acemiyim bide egzoz sesiyle oynama imkanımız varmı?...ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
Arkadaşlar bende cuma günü arn almaya gidicem tabi anadolu acentam krediyi onaylarsa alıcam ama 1 milyon civarı bi fark war arada 150cc mi aliyim 125 mi açıkcası tüm maaşımı yatırıyorum kask fln derken bu ay cebime sadece 50ytl kalıcak ve ilk motorum olucak bu daha önce 1 veya 2 kere kullandım yani motordan da iyi anlamam ama forumu komple okudum sadece sormak istediğim 150cc arn mi 125cc mi?
2.500 Km de mutlu bir Arn kullanıcısıyım. Ne motorumdan ne de servisimden yana bir sıkıntım olmadı(ilk servisimi saymassak ki saymıyorum). Bir kaç gün sonra(şayet banka krediyi onaylarsa) Gilera VXR 200 e geçicem ve Arn mi satıcam ama inanın ayrılabilecekmiyim bilmiyorum. Saatlerce yıkayıp en ince detaylarına kadar temizlediğim ilk motorumu birine vermek zor gelecek ama bu da işin kuralı ne yapalım..
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
MrSandman, hangi servisten memnun degildin? bi de simdi hangi servisten memnunsun
beyler arn 150cc mi 125cc mi 100ytl oynuyo arada sizce?
Keane : ısrarla sormanı anlıyorum ama bu forumda 150 cclik bir arn sahibi yok herkes 125 lik sahibi. bence 150 lik arn cok yakar ve gerek yok zaten motorun gücü oldukça yerinde. ivmelenmesi cok ii bir motor. sadece top speed konusunda sorun yaşarsın zaten kac kere 100 ü gecmen gerekirki. arada 1 beygirlik bir fark var. ama dersenki ben güc istiyorum azcıkta fazla yaksa sorun olmaz tabii ki 150 lik al. ama şunuda sööliyim 125 te sana hayli hayli yeter
Arkadaslar selamlar... Lastiklerden cok memnun degilim ve cok kolay yolda kayabiliyor... Acaba yeni lastik alan arkaaslar varsa ne aldiklarini fiyat ve detaylari soyleyebilir mi ? Tesekkurler
Alp
Bukalemoon ilk önce Motorcu Melih'e gidiyordum sonra Ruto Motorun servisine gitmeye başladım ve şuan çok memnunum. Sağolsun menderes kardeşim elinden geleni ardına koymuyor.
Ben lastiklerimi Pirelli Evo 21 - 22 ile değiştirdim ve şu ana kadar hiçbir probem yaşamadım son derece sorunsuz olduğunu düşünüyorum. Bana maliyeti 130 ytl oldu ama lastik fiyatları € idi şimdi kaç olmuştur bilemiyorum.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
servis bi daha düşünelim
brunch gibi değil dimi hop... bu sokak tipi,biz yapınca girer böyle bi tarafınıza kramp gibi...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)