Bu gece (00:30 civarı) 1.köprüden geçişimde KGS min "yetersiz bakiye" uyarısıyla hemen oracıkta bir U dönüşü yapıp motoru sola çektim. (Trafiğin normal akışına göre sağ taraf.) Motorun önünü karşıdan gelen araçlara doğru verip beklemeye başladım. Yaklaşık 10 - 15 dk içinde oradan geçmekte olan benimki gibi siyah AN 125' li arkadaş şayet aramızdan birisiyse ona teşekkür etmek isterim . Gişelerden çıkıp sağa sinyal vererek bekledim, parasını ödeyecektimki korna çalıp el sallayarak uzaklaştı... Hakkını helal etsin, yolu açık olsun...
sevgılı metehan kardesım oncelıkle suzıkı hakkında bısey bılmıyosan oğren ınsanların kafasınıda bulandırma yasca benden buyuk olabılırsıın ama suzıkı hakkında yorum yapabılmen suzıkıyı bılmen gerek suzukının sadece japonyada fabrıkası yok basta çın olmak uzere bır çok yerde fabrıkası var bugun honda bıle cınde yapılabılıyosa suzıkıye ne kalmıs ınsanlarında kafasını bulandırma suzıkı teknolojı demek guclıluk demek bugun o motorun arkasında koskoca suzıkı fırması var ıstıyosa hındıstan malı olsuun suzıkın garantısı altında oncer malın markası ve kalıtesıdıır bılmıyosan oğren suzukı demek yasam tarzı demek anladıın
slm millet forumda yine yaprak kımıldamıyor nerelerdesiniz? 2010'un ilk msjı 9 gün sonra benden gelsin bakalım.
2.de benden gelsin o zaman
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
karar veremedim mondial 125 mt mi suziki an 125 hk mi hangisi daha çok gider mondiale bayılıyorumda çok sorun çıkarırmı merak ediyorum arkadaşımın babasıdada var kilolular baba140 arkadaş 90 çocuğu da şişman yokuşu çok rahat çıkıyo hepsini bi anda bereber yokuşu onun için sordum çok iyi diyo onun için bide size soruyum dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
bide şunuda ekliyim mondiali 0 alıcam suzikiyi 2.el alıncaktır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------
ve honda activada da seçeceğim 3 motor arasında honda activa mondial 125 mt suzuki an 125 hk
Hiçbiri An nin n si olamaz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
o motorların an 125 ile yarışabilmesi için en az 40 fırın ekmek yemesi gerekir
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
temiz 2. el suzuki o saydığın motosikletlerin 0 ından iyidir dostum al keyfini çıkar suzukinin
arkadaşlar ben de an 125 alalı 4 ay oldu daha hiç sorun çikartmadı çok şükür
ama bi kaç kaporta malzemesi birde far lazim aldığımda kırıktılar nerden bulabilirim bilgisi olan varmı
Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür.
SYM ci oldum arkadaşlar. 2008 Joyride 200 aldım
güzel tercih gökayuğur bende beyeniyorum onları motor fuarında yeni modellerinide görmüştüm hatta laciverti aklımda kalmıştı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 ----------
Arkadaşlar bi sorum olacak arka fren balatasını kendimiz değiştirebilirmiyiz? Böyle bir imkan varsa bir foto yada bir tarif edebilecek arkadaş varmı?
arkadaşlar benim canım motoruma galiba nazar galiba, adamın biri yolda görüp satarmısın diye yanıma geldi bende yok abi dedim ve o akşam motor bıraktığım yerden almaya gitiğimde çalışmadı marşa basıyorum ama marş almıyor. Neyse aldığım günden beri yani yaklaşık 1 senedir bir kez lastiklere beyaz yanak taktırmak için gittiğim sanayiye bir uğramam gerecek galiba. Ama asıl soru şu arkadaşlar motorumla bu yaz başı çok uzun bir yolculuğa çıkmayı planlıyorum yani SAMSUN dan ALANYA ya motorla gideceğim ve yol üzerinde gezilmesi görülmesi gereken birçok yerede uğrayacağım şimdilik bir rota çıkartıyorum ama ihtiyacım olan iyi yol tutuşu olan bir çift lastik arkadaşlar önem li ve gerçekten kullanıp ta yol tutuşundan gerçekten memnun olduğunuz bir lastiği bana lütfen yazınız...
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN....
suzuki an 125 arıyorum temiz ve acil yardımcı olabilcek varmıı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)