Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zemheri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman benim lastikçide iş yok
    herif paso lastik aldırdı bana .....
    valla abi zaten artık ben devamlı gittiğim ustalara gitmiyorum ne kadar uzun süre iş yaptırdıysan o kadar fazla kazık yiyorsun her seferinde başka ustaya :

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200

Teşekkür...

Bu gece (00:30 civarı) 1.köprüden geçişimde KGS min "yetersiz bakiye" uyarısıyla hemen oracıkta bir U dönüşü yapıp motoru sola çektim. (Trafiğin normal akışına göre sağ taraf.) Motorun önünü karşıdan gelen araçlara doğru verip beklemeye başladım. Yaklaşık 10 - 15 dk içinde oradan geçmekte olan benimki gibi siyah AN 125' li arkadaş şayet aramızdan birisiyse ona teşekkür etmek isterim . Gişelerden çıkıp sağa sinyal vererek bekledim, parasını ödeyecektimki korna çalıp el sallayarak uzaklaştı... Hakkını helal etsin, yolu açık olsun...

Alıntı gokayugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gece (00:30 civarı) 1.köprüden geçişimde KGS min "yetersiz bakiye" uyarısıyla hemen oracıkta bir U dönüşü yapıp motoru sola çektim. (Trafiğin normal akışına göre sağ taraf.) Motorun önünü karşıdan gelen araçlara doğru verip beklemeye başladım. Yaklaşık 10 - 15 dk içinde oradan geçmekte olan benimki gibi siyah AN 125' li arkadaş şayet aramızdan birisiyse ona teşekkür etmek isterim . Gişelerden çıkıp sağa sinyal vererek bekledim, parasını ödeyecektimki korna çalıp el sallayarak uzaklaştı... Hakkını helal etsin, yolu açık olsun...
    abi sırf bu mesajı senin mesaj sayın ile benim mesaj sayım eşit olsun diye attım

konu

sevgılı metehan kardesım oncelıkle suzıkı hakkında bısey bılmıyosan oğren ınsanların kafasınıda bulandırma yasca benden buyuk olabılırsıın ama suzıkı hakkında yorum yapabılmen suzıkıyı bılmen gerek suzukının sadece japonyada fabrıkası yok basta çın olmak uzere bır çok yerde fabrıkası var bugun honda bıle cınde yapılabılıyosa suzıkıye ne kalmıs ınsanlarında kafasını bulandırma suzıkı teknolojı demek guclıluk demek bugun o motorun arkasında koskoca suzıkı fırması var ıstıyosa hındıstan malı olsuun suzıkın garantısı altında oncer malın markası ve kalıtesıdıır bılmıyosan oğren suzukı demek yasam tarzı demek anladıın

slm millet forumda yine yaprak kımıldamıyor nerelerdesiniz? 2010'un ilk msjı 9 gün sonra benden gelsin bakalım.

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    2.de benden gelsin o zaman
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motora para bağlayanın aklına şaşarım...
    Aklıma şaş mete.........................
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Alıntı zemheri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu lastik konusunda bişeyler söylemek istiyorum garajda yatan üç lastikten sonra bende pirelli takmıştım geçen yıl lastikler çok performanslı fakat çivi vb materyaller battığı zaman tamir olmuyor atıp yenisini takıyorsunuz bende bu biraz araştırdım..

bizim bu lastiklerde tel yok onun için çividir civatadır trifondur devamlı bişeyler batıyor lastiğe ne yaparsanız yapın ki ben herşeyi yaptım tamir olsada on gün içinde havayı kaçırıyor buda bildiğiniz gibi hem tehlikeli yol tutuşu diye bişey kalmıyor hemde bu motor itmek için çok ağır...

ben şu an motora binmediğim için lastikleri telli olanlar ile değiştirmedim ama tavsiyem telli olanlardan alın biraz pahalı diye duydum lastikçileri araştırırsanız öğrenebilirsiniz...

bu arada benim suzide satılıktır arkadaşlar sahibinden de bakabilirsiniz ilan no 17313363
    kesinlikle hatasızdır düşme kalkma yok ilk gün gibi şu an kapalı garajda yatıyor ihtiyacı olan arkadaşlarımıza duyurulur...

kazasız belasız sürüşler...
    Zemheri motoruna baktımda sahibindende jantları çok hoşuma gitti.Aynı motordan bendede var,o jantları boyama işi nasıl yapılır?kime yaptırılır?Ne kadara gelir bize?istanbuldayım

karar veremedim mondial 125 mt mi suziki an 125 hk mi hangisi daha çok gider mondiale bayılıyorumda çok sorun çıkarırmı merak ediyorum arkadaşımın babasıdada var kilolular baba140 arkadaş 90 çocuğu da şişman yokuşu çok rahat çıkıyo hepsini bi anda bereber yokuşu onun için sordum çok iyi diyo onun için bide size soruyum dedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------

bide şunuda ekliyim mondiali 0 alıcam suzikiyi 2.el alıncaktır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------

ve honda activada da seçeceğim 3 motor arasında honda activa mondial 125 mt suzuki an 125 hk

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Hiçbiri An nin n si olamaz....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    o motorların an 125 ile yarışabilmesi için en az 40 fırın ekmek yemesi gerekir
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

temiz 2. el suzuki o saydığın motosikletlerin 0 ından iyidir dostum al keyfini çıkar suzukinin

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    Alıntı mcyassin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zemheri motoruna baktımda sahibindende jantları çok hoşuma gitti.Aynı motordan bendede var,o jantları boyama işi nasıl yapılır?kime yaptırılır?Ne kadara gelir bize?istanbuldayım
    kardeş kendim boyadım siyah sprey boya al bi kutu yeterli olur o kırmızı çizgileride elimde stikerlar vardı onları kesip yapıştırdım ama aksesuarcılarda satıldığınıda duymuştum...
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

Motosikleti
    yamaha fzr 600
    arkadaşlar ben de an 125 alalı 4 ay oldu daha hiç sorun çikartmadı çok şükür
    ama bi kaç kaporta malzemesi birde far lazim aldığımda kırıktılar nerden bulabilirim bilgisi olan varmı
    Ağaç ne kadar yüksek olursa olsun, yaprakları yine de yere dökülür.

gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    SYM ci oldum arkadaşlar. 2008 Joyride 200 aldım

Alıntı gokayugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SYM ci oldum arkadaşlar. 2008 Joyride 200 aldım
    güzel tercih gökayuğur bende beyeniyorum onları motor fuarında yeni modellerinide görmüştüm hatta laciverti aklımda kalmıştı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:35 ----------

Arkadaşlar bi sorum olacak arka fren balatasını kendimiz değiştirebilirmiyiz? Böyle bir imkan varsa bir foto yada bir tarif edebilecek arkadaş varmı?

Motosikleti
    SUZUKİ AN 125 HK
    arkadaşlar benim canım motoruma galiba nazar galiba, adamın biri yolda görüp satarmısın diye yanıma geldi bende yok abi dedim ve o akşam motor bıraktığım yerden almaya gitiğimde çalışmadı marşa basıyorum ama marş almıyor. Neyse aldığım günden beri yani yaklaşık 1 senedir bir kez lastiklere beyaz yanak taktırmak için gittiğim sanayiye bir uğramam gerecek galiba. Ama asıl soru şu arkadaşlar motorumla bu yaz başı çok uzun bir yolculuğa çıkmayı planlıyorum yani SAMSUN dan ALANYA ya motorla gideceğim ve yol üzerinde gezilmesi görülmesi gereken birçok yerede uğrayacağım şimdilik bir rota çıkartıyorum ama ihtiyacım olan iyi yol tutuşu olan bir çift lastik arkadaşlar önem li ve gerçekten kullanıp ta yol tutuşundan gerçekten memnun olduğunuz bir lastiği bana lütfen yazınız...
    BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN....

redshark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilla Sportcity
    Alıntı serv@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim canım motoruma galiba nazar galiba, adamın biri yolda görüp satarmısın diye yanıma geldi bende yok abi dedim ve o akşam motor bıraktığım yerden almaya gitiğimde çalışmadı marşa basıyorum ama marş almıyor. Neyse aldığım günden beri yani yaklaşık 1 senedir bir kez lastiklere beyaz yanak taktırmak için gittiğim sanayiye bir uğramam gerecek galiba. Ama asıl soru şu arkadaşlar motorumla bu yaz başı çok uzun bir yolculuğa çıkmayı planlıyorum yani SAMSUN dan ALANYA ya motorla gideceğim ve yol üzerinde gezilmesi görülmesi gereken birçok yerede uğrayacağım şimdilik bir rota çıkartıyorum ama ihtiyacım olan iyi yol tutuşu olan bir çift lastik arkadaşlar önem li ve gerçekten kullanıp ta yol tutuşundan gerçekten memnun olduğunuz bir lastiği bana lütfen yazınız...
    Benim şu anda üstünde prelli sl26 var fena değil ama michelin öneririm benim de bi sonraki lastik tercihim michelin olacak hatta şu an fuarda buz motor çiftini 140 liradan 90 liraya indirmiş istersen telefonla bi ulaş kargoyla alabilirsin.

Motosikleti
    suzki an 125 arıyorumm
    suzuki an 125 arıyorum temiz ve acil yardımcı olabilcek varmıı

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)