Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yusuf terzi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    suzuki an 125 hk modelini yağ tahliye tıpası nerede??
    bie iki sayfa geride anlatmıştım dostum bi bakıver istersen zamanım yok bu aralar en kısa zamanda resimli anlatıcam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

slm.

Alıntı secretplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bie iki sayfa geride anlatmıştım dostum bi bakıver istersen zamanım yok bu aralar en kısa zamanda resimli anlatıcam
    Arkadaşım motorun en altında 14 numara anahtarla açılan bir tek civata var tahliye tıpası işte o.

MOtor ısıt biraz yani bir iki dakika çalıştır sonra stop et sıcakken açıver bi kaba boşalt yağı sonlara doğru süzülüyor ve damla damla geliyor bekle iyice boşalsın yağ.

Sonra 14 anahtarla söktüğün vidayı yerine tak doldurma oil yazan yerden yağını doldur. (10w 40 castrol 4 zamanlı scoter yağı tavsiye ederim.)

Hadi kolay gelsin...

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Merhaba arkadaşlar,
    2009 yılı içerisinde AN125 motoru ikinci el alan veya satan var mı aramızda?
    Noter masrafı ne kadar tutuyor, onu öğrenmek istiyorum?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    200-300 arası gibi yüksek bi rakam die biliyorum ama kesin bi bilgim yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    okadar video aradım an 125'in fakat pek bulamamıstım,megerse youtube,vıdeo kaynıyomus fakat burgman 125 olarak geçiyomus,

http://www.youtube.com/watch?v=EFCL_...eature=related

Youtube açabılenler burdan devam etsınler,dıger vıdeoları bulurlar zaten,Bu usttekı lınkte egsoz takmıslar,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:54 PM ----------

Ayrıca burdada süper bi anlatımla yağ değişimi var,

http://www.youtube.com/watch?v=I9yeTiQNpbA

Alıntı jose55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    okadar video aradım an 125'in fakat pek bulamamıstım,megerse youtube,vıdeo kaynıyomus fakat burgman 125 olarak geçiyomus,

http://www.youtube.com/watch?v=EFCL_...eature=related

Youtube açabılenler burdan devam etsınler,dıger vıdeoları bulurlar zaten,Bu usttekı lınkte egsoz takmıslar,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:26 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:54 PM ----------

Ayrıca burdada süper bi anlatımla yağ değişimi var,

http://www.youtube.com/watch?v=I9yeTiQNpbA

ama ne yazıkki gerçek burgman 125 bu linkte bize hojin fabrikasından çıkan motoru an125 diye iteleyen suzuki brezilyalılarada burgman 125 diye itelemiş :D

http://www.youtube.com/watch?v=z7opn...eature=related

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Arkadaşlar merhaba..Geçen sene motorumu sıfır almıştım.alırken de bu zorunlu trafik sigortasını falan aldıgım yer yaptırmıştı.Benim bu sene ne gibi bi işlem yapmam lazım?Senelik oluyor çünkü bildiğim kadarıyla.Ray sigortaydı bu arada

Alıntı mcyassin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba..Geçen sene motorumu sıfır almıştım.alırken de bu zorunlu trafik sigortasını falan aldıgım yer yaptırmıştı.Benim bu sene ne gibi bi işlem yapmam lazım?Senelik oluyor çünkü bildiğim kadarıyla.Ray sigortaydı bu arada
    her hangi bi sigorta acentasından yaptırabilirsin zor bi işlemi yok ruhsatı veriyorsun onlar hallediyor

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Selam arkadaşlar, bugün itibariyle AN125'imi sattım.

İkinci el AN125 alacak veya satacaklara bilgi olsun diye yazıyorum:
    Noterdeki araç değerleri kitapçığında, AN125'in kasko değeri olarak 2009 yılı için 2900TL ve 2008 yılı için 2400TL yazıyor. 2007 modelin karşılığı ise yok. Benim motorun ruhsatında 2007 model yazdığı için, 2008 yılı değerinden %10 değer düşerek, motorun değerini 2160TL olarak kabul ederek işlem yaptılar. Alıcı arkadaş noter masrafı olarak toplam 180TL ödedi. Bilginiz olsun. Alan arkadaşa hayırlı olsun, güle güle kullansın. Kazasız belasız inşallah.

Şu an motorum yok. 250cc (veya mümkünse üzeri) kafamda belirlediğim birkaç scooter modeli var. Şimdilik alacağım motoru araştırıyorum. Ancak bundan sonra da, Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları forumunu takip etmeye devam edeceğim. Tekrar iki tekere dönünce irtibata geçerim. Hepinizin yolu açık olsun arkadaşlar, kazasız belasız keyifle Suzilerinizi sürünüz. Sevgiler.
    Toksom

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı toksom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar, bugün itibariyle AN125'imi sattım.

İkinci el AN125 alacak veya satacaklara bilgi olsun diye yazıyorum:
    Noterdeki araç değerleri kitapçığında, AN125'in kasko değeri olarak 2009 yılı için 2900TL ve 2008 yılı için 2400TL yazıyor. 2007 modelin karşılığı ise yok. Benim motorun ruhsatında 2007 model yazdığı için, 2008 yılı değerinden %10 değer düşerek, motorun değerini 2160TL olarak kabul ederek işlem yaptılar. Alıcı arkadaş noter masrafı olarak toplam 180TL ödedi. Bilginiz olsun. Alan arkadaşa hayırlı olsun, güle güle kullansın. Kazasız belasız inşallah.

Şu an motorum yok. 250cc (veya mümkünse üzeri) kafamda belirlediğim birkaç scooter modeli var. Şimdilik alacağım motoru araştırıyorum. Ancak bundan sonra da, Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları forumunu takip etmeye devam edeceğim. Tekrar iki tekere dönünce irtibata geçerim. Hepinizin yolu açık olsun arkadaşlar, kazasız belasız keyifle Suzilerinizi sürünüz. Sevgiler.
    Toksom

Toksom,abicim hayırlı uğurlu olsun,çok aydınlatıcı bilgiler oldu banada,SYM Gts 250 var,çok hosuma gitti benim,istersen onlara bi göz at,eğer satarsam benim aklımda olan motorlardan bitanesi.Ayrıca sormak istediğim soru,Motoru kaça sattın acaba.2,160 mı?

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Toksom,abicim hayırlı uğurlu olsun,çok aydınlatıcı bilgiler oldu banada,SYM Gts 250 var,çok hosuma gitti benim,istersen onlara bi göz at,eğer satarsam benim aklımda olan motorlardan bitanesi.Ayrıca sormak istediğim soru,Motoru kaça sattın acaba.2,160 mı?
    Teşekkür ederim. Evet o civarda sattım. İlk hedefim, aynen senin dediğin gibi ikinci el az km.de SYM GTS 250 almak. Ancak eğer bir şekilde becerebilirsem, iyi durumda ve uygun fiyata Suzuki Burgman 400, Kymco Xciting 500, Gilera Nexus 500 almayı daha çok isterim. Bakıyorum şimdilik.

Alıntı toksom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Evet o civarda sattım. İlk hedefim, aynen senin dediğin gibi ikinci el az km.de SYM GTS 250 almak. Ancak eğer bir şekilde becerebilirsem, iyi durumda ve uygun fiyata Suzuki Burgman 400, Kymco Xciting 500, Gilera Nexus 500 almayı daha çok isterim. Bakıyorum şimdilik.
    toksom abicim balıkesirde üniversitede okurken sym nin satış mağazası ver aynı zamanda servisi benim evin altındaydı çok fazla sattılar o motordan ilk başta iyi gibi duruyor fakat servistede çok fazla vardı :D çin mallarından biraz daha kaliteli suzukiden baya bi kalitesiz haberin olsun ilk başlarda bi kaçte bulup binme fırsatın varsa dene bi derim çünkü benim pek hoşuma gitmedi onun 0 ına o parayı verene kadar 2. el bi burgman 400 al derim abi bi vespanın maxi scooteri birde burgman tartışılmaz abi geri kalan modeller ve markaların hepsinin cacığı çıkıyor walla

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Toksom abi,Vallahi zevklerimiz aynı,fiyatları şuan için bana yüksek kaçıo,Kymco xciting yokmu off,oda mukemmel,Suzuki burgmanlerde süper ama fiyat olarak düşük modellerde uygunluk var,yani ayırcagın bütce nedir bılmem ama,çokk baktım sahibindene,5-6liraya var ama modelleri eski

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Alıntı secretplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    toksom abicim balıkesirde üniversitede okurken sym nin satış mağazası ver aynı zamanda servisi benim evin altındaydı çok fazla sattılar o motordan ilk başta iyi gibi duruyor fakat servistede çok fazla vardı :D çin mallarından biraz daha kaliteli suzukiden baya bi kalitesiz haberin olsun ilk başlarda bi kaçte bulup binme fırsatın varsa dene bi derim çünkü benim pek hoşuma gitmedi onun 0 ına o parayı verene kadar 2. el bi burgman 400 al derim abi bi vespanın maxi scooteri birde burgman tartışılmaz abi geri kalan modeller ve markaların hepsinin cacığı çıkıyor walla
    SYM GTS250 ile ilgili hep iyi şeyler okudum. Sıfırını almaya zaten gücüm yetmez. 2. el düşünüyorum. Üstelik dediğin gibi gidip de sıfırına o kadar para vermem.
    Vespa'nın maxi scooteri derken, Piaggio X9 500'leri mi kastediyorsun?
    Yahu ben de onları sevemedim bir türlü. Tipi çok itici geliyor. Önden görünüşü motordan ziyade bir hayvana benziyor. Ceylan mı desem? Geyik mi desem. Lama mı desem?

Toksom abi,Vallahi zevklerimiz aynı,fiyatları şuan için bana yüksek kaçıo,Kymco xciting yokmu off,oda mukemmel,Suzuki burgmanlerde süper ama fiyat olarak düşük modellerde uygunluk var,yani ayırcagın bütce nedir bılmem ama,çokk baktım sahibindene,5-6liraya var ama modelleri eski
    Aklın yolu bir !!!
    Kaç zamandır bakıyorum ben de.
    4binTL seviyesinde binilecek motor yok.
    En az 5-6binTL'na çıkmak gerekiyor.
    Bir de tekrar bugün al, seneye sat yapmak istemiyorum.
    Al sat işleri ile hem para kaybediyorsun. Hem de satmak inanın çok zor.
    Alıcı yok, millette para yok. Kuru kalabalık var sadece.
    Her kuruşun pazarlığı yapılıyor.

Alayım tatminkar bir motor, en az 3-4 sene kullanayım istiyorum.
    Ama ha diyince olmuyor işte. Bakmaya devam.

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    Arkadaşlar bende maxi scooter arıyorum bu arada kymco xciting mükemmel bir makine 500 R almayı düşünüyorum.....
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

Motosikleti
    2018 Honda CB 500 FA

motorumu satıyorum

Arkadaşlar motorumu satıyorum. 2007 model 6500 km de. 2100 lira. Bütün bakımları Tekay'da yapıldı. 6000 km bakımı 16 Temmuz'da yapıldı. Garanti belgesi ve servis bakım kitapçığını veriyorum.Anahtar takımı da var. Kullandığım malzemeleri de yanında hediye ediyorum. Kendi kapalı kaskım, eşimin scooter tipi kaskı, bir çift eldivenim, dizliklerim ve çelik zincirim. İlgilenenlere duyurulur. Tel: 505 8538807

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı istanbulian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorumu satıyorum. 2007 model 6500 km de. 2100 lira. Bütün bakımları Tekay'da yapıldı. 6000 km bakımı 16 Temmuz'da yapıldı. Garanti belgesi ve servis bakım kitapçığını veriyorum.Anahtar takımı da var. Kullandığım malzemeleri de yanında hediye ediyorum. Kendi kapalı kaskım, eşimin scooter tipi kaskı, bir çift eldivenim, dizliklerim ve çelik zincirim. İlgilenenlere duyurulur. Tel: 505 8538807
    Merhaba, motorunun resmini görebilirmiyim , 5 gün sonra askerliğim bitmiş olacak , motorunu alabilirim.

Hoşçakal.

Motosikleti
    2018 Honda CB 500 FA
    Alıntı worldwideweb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba, motorunun resmini görebilirmiyim , 5 gün sonra askerliğim bitmiş olacak , motorunu alabilirim.

Hoşçakal.
    Merhaba , www.sahibinden.com da İlan No :#15497772 bakabilirsin. Hayırlı teskereler dilerim!

http://www.sahibinden.com/bakimli_su...XQQdisplayitem

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    selam arkadaşlar,
    hayırdır, bizim forumda niye tık yok?
    Hepiniz suzilere atlayıp geziyor musunuz, şu sıralar?
    Ben şimdiden çoook özledim motora binmeyi.
    üstelik ufukta da bir şey de gözükmüyor.
    Offf.. dur bakalım, ne olacak?

millet nerelerdesiniz!!!

Arkadaşlar forumda hiç hareket yok hadi canlandıralım biraz.

Yıllık izne çıktım ve motorumla istanbuldan mudurnuya gittim

Gidiş geliş 560 km. Ama mavişim beni hiç üzmedi.Sağolsun tık demedi dinlene dinlene gittim. Harika bir gezi oldu.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)