Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    Alıntı metallican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki kişiyken 115e yakin, tek kişi iken rahat ibreye dayandım. ve motorumda hiç bir türlü modifikasyon yok
    senin bu motora hasta oldum walla

arkadaş bu yokuş aşşağı değil demi bak yeme bizi bu kadar adam 100 diyor 110 diyor sen biraz daha çok diyorsun

bizim makinalar yavaş seninki hızlımı yanii

şunun fotolarını bi koyda görelim bakalım
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SUZUKİ AN 125 HK
    Aga şimdi bende merak ettim ne bunlar böyle modifiye mi yapmışlar yoksa aynı suziki modelinden mi bahsediliyor
    BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN....

Motosikleti
    Suzuki AN 125

fotograf nasıl ekliyoruz YARDIM

Arkadaşlar hafta sonu AN 125 ile 5 vilayet 500 km yaptım, fotograf nasıl ekiyoruz, forumun her yerini kurcaladım bulamadım bi yardım edersiniz artık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hafta sonu AN 125 ile 5 vilayet 500 km yaptım, fotograf nasıl ekiyoruz, forumun her yerini kurcaladım bulamadım bi yardım edersiniz artık...
    http://imageshack.us/ Bu siteye yüklüyosunuz..Daha sonra Hotlink forum baglantısı vercek onu kopyalayıp burda mesaj bolumune yapıstırıp paylasabılıyosunuz.Önceden sıtede detaylı bılgı vardı,suan varmı bılmıyorum..Bi deneyın,Resımlerı beklıyorum sabırsızlıkla

Motosikleti
    SWT
    Ben köprü yolunda 120 yapmıştım yokuş aşağı, ama gerçekten korkunç oluyor hiç tavsiye etmem
    Defalarcada araba kullanırken sürat yapan an125 gördüm, 120-130 la gidiyordu bunu arabanın kadranından karşılaştırarak anladım.
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı tarikiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben köprü yolunda 120 yapmıştım yokuş aşağı, ama gerçekten korkunç oluyor hiç tavsiye etmem
    Defalarcada araba kullanırken sürat yapan an125 gördüm, 120-130 la gidiyordu bunu arabanın kadranından karşılaştırarak anladım.
    Yok canım daha neler,İbre zaten 120...Vuruomu son ibreyi bu arakadaslar??

secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bizim motorun yapıcağı hız belli zorlamadan 80 zorlaya zorlaya 100 maximun temiz bi suzukin yapıcağı 110 onuda uzun süre yaparsa motora neler olur bilmem:D

Motosikleti
    Suzuki an 125 hk
    en ideali 80 arkadaşlar bende bu gece anladım motor gitmicem demiyo ama 80 den sonrası zarar yani motoru yormaktan başka bişey değil ben 110 gördüm en son ama sağlıklı değil motor havalanıcak gibi oluyo lastiklerde küçük olduğuna ufak bi çukurda Allah korusun facia olabilir zaten yavaş giderken bile bi çukura girdiğinde çok sarsıntı yapıyo o hızla küçük bi çukura girseniz direksiyon hakimiyeti gidebilir hız yapmak için tasarlanmış bi alette değil hani şehir içi ulaşım için yapılmış fazla hıza gerek yok bence (en azından scooterla) çok fazla tecrübeli değilim ama fikrimi söylüyorum herkese ii forumlar . . .

tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jose55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok canım daha neler,İbre zaten 120...Vuruomu son ibreyi bu arakadaslar??
    selam arkadaşlar uzunca bir kış döneminden sonra aranızdayım geçen seneden bu yana ne değişmiş yazıları okudumda an 125 in yeni fiatı 4500 ytl filan diye duydum yok geçen sene kampanya yapmış filan kim alır o paraya tabi neyse uzun bir kış dönemi geçirdik motoru aynen nıraktığım gibi buldum biraz zor çalıştı tabi ama aküyü taktım ayakla filann uğraştım hallettim 1 ay kullandıktan sonra ankaraya getirdim tekrar ama ne zor yok o almam yok kasa yaptır bilmemne ufak tefek çiziklere razı olacaksınız madem motoru kargoya veriyosanız şimdi 2 gündür keyiflice biniyorum yağ ve filitre değişir bide tabi arka fren bitti onuda değiştiricem derken öle yola devam arkadaşlar görüyorum bune hız merakı yapmayın bırakın bu hızı Allah korusun unutmayın ölemekte çare değil uzun yıllar sakat olarakta yaşamak var her şey bi anlık SAKIN!!!!! bu arada MOTOR KM Sİ İLE araç k.m. si tabikifarklı olur yani biz motorda 100 k.m. ile giderken araba 110 120 göstermesi normal sebep tekerlek farkı filan hele o tekerleklerle aman yollarda kaygan bi çok arabanın antifirizi yok yağı yola çöp arabalarından dökülen atıklar ve çöp suları bunları kestiremessiniz daha fazla sıkmayayım herkese keyifli sürüşler.

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    Bu 120 ler falan pek doğru gelmiyor bana, yinede 80 arkadaşlar en emniyetli hız 80, neden bu hız biliyormusunuz, hız yapan arkadaşlar durma mesafesi yüzünden , 80 km hız yapan bir araç ortalama ,30 metrede durur 80 km yi geçtikten sonrada durma mesafesi uzar buda ani birşey karşına çıkarsa emniyetli duramayacaksın anlamına gelir o yüzden 80 emniyetlidir....

Bu hız işini ben çıkardım ortaya sanırım ama amacım hız yapmak değil arkadaşlar önümüzde seyreden kamyon otobüs tıreyler tarzı ağır araçları çabucak emniyetli bi şekilde geçebilmek sollama yaparken gerektiğinde biran önce geçip kurtulmak buydu söylemeye çalıştığım

lütfen hız yapmayın
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

Motosikleti
    Suzuki AN 125

AN 125 le 4 vilayet 500 KM

Arkadaşlar 6-7 haziran hafta sonu İstanbul - Bursa - İznik - Taraklı - Göynük - Gölpazarı - Yenişehir - Bilecik - Bursa - İstanbul rotasında 480 Km lik gezimizin fotografları ekte anlatacak çok sey var, raporu hazırlıyorum..şimdilik fotografları koyuyorum...

Herkese Selamlar Kolaylıklar...

http://img242.imageshack.us/gal.php?g=dsc07741.jpg

http://yfrog.com/6qdsc07741jx

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:11 AM ----------

Arkadaşlar Gezi Raporunu ekledim Link ekte;

http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1618581

erhan_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki burgma uh 200 abs
    Arkadaşlar suzukım le 5000 km geride bıraktım.Bakım için bugun service giitiğimde yarın sabahtan gel baya işi var onun dediler.Ne işi dediğimde;
    Debriyaj açılacak
    bujilerin duruma bakılıp değiştirilebir
    Yağ filtresi değişebilirde temizlenebilirde
    Yağ değişimi gerçekleştirilecek dendi.
    Fiyat ne olur bu işlemler sonucuna dedğimde buji temizleriz takarız yağ filtresini de aynı şekilde 25 işçilik 25 yağ parası alırız dediler.
    Sizlerden bu işlemi yaptıran var mı varsa ne kadara mal oldu?

Motosikleti
    Suzuki an 125 hk
    merhabalar suziyle 700 km doldu ancak ilk fiyaskoyu yaşadım bu gece. Sabit devirde kullandığımda herhangi bişey yok fakat bayır aşağı inerken motor rolantiye geçtiğinde stop ediyo.Ayağı kaldırıpta denedim motora yükleniyorum gazı bıraktığımda rolantiden biraz daha düşük çalışıyo ve bazende stop ediyo başına böyle bişey gelen var mı yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşım kronik sorun vakum hortumu problemi

arkadaşım vakum hartumu çatlak yada delinmiş olabilir. Bizim motorların hepsinde çıkabiliyor bu sorun. Ben motorumu geçen sene eylülde aldım kışın binmememe rağmen çatladı.

kendim değiştirdim. 2 hafta oldu hiç bir sorun yok herhalde kesin çözüm oldu diyebilirim.

önceki sayfalara bak yine bu sitede aynı problem yaşayan arkadaşlar oldu.

Yada servise götür daha garantili onlar baksın.

Motosikleti
    Suzuki an 125 hk
    çok teşekkurler arkadaşım saolasın

Alıntı erhan_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar suzukım le 5000 km geride bıraktım.Bakım için bugun service giitiğimde yarın sabahtan gel baya işi var onun dediler.Ne işi dediğimde;
    Debriyaj açılacak
    bujilerin duruma bakılıp değiştirilebir
    Yağ filtresi değişebilirde temizlenebilirde
    Yağ değişimi gerçekleştirilecek dendi.
    Fiyat ne olur bu işlemler sonucuna dedğimde buji temizleriz takarız yağ filtresini de aynı şekilde 25 işçilik 25 yağ parası alırız dediler.
    Sizlerden bu işlemi yaptıran var mı varsa ne kadara mal oldu?
    6000 bakımını yaptırdım sadece yağ değişti 25 tl

Motosikleti
    Suzuki AN 125

Stop etme problemi ?

arkadaşım kronik sorun vakum hortumu problemi
    arkadaşım vakum hartumu çatlak yada delinmiş olabilir. Bizim motorların hepsinde çıkabiliyor bu sorun. Ben motorumu geçen sene eylülde aldım kışın binmememe rağmen çatladı.

kendim değiştirdim. 2 hafta oldu hiç bir sorun yok herhalde kesin çözüm oldu diyebilirim.

önceki sayfalara bak yine bu sitede aynı problem yaşayan arkadaşlar oldu.

Yada servise götür daha garantili onlar baksın.
    Sayın KSAYAR teşekkürler , geze geze nazar değdirdik bu stop sorunu bende de başladı, motorun sıcak soğuk olması farketmiyor, gazı kesince stop ediyor motor..

Ben rölantisi düştü ya da benzini bayağı karıştırdım karbüratör filan tıkandı diyordum, vakum makum panikledim şimdi çok masraf çıkarır mı acaba;

Birde 90 sayfayı yeniden taramayayım kim yazmıştı bu hortum değişimini sizmi acaba ?

Sayın KSAYAR teşekkürler , geze geze nazar değdirdik bu stop sorunu bende de başladı, motorun sıcak soğuk olması farketmiyor, gazı kesince stop ediyor motor..

Ben rölantisi düştü ya da benzini bayağı karıştırdım karbüratör filan tıkandı diyordum, vakum makum panikledim şimdi çok masraf çıkarır mı acaba;

Birde 90 sayfayı yeniden taramayayım kim yazmıştı bu hortum değişimini sizmi acaba ?
    masrafı falan yok dostum koltuğu söküp 2 dk da yapıyorlar 5 tl bile vermezsin bizim burdaki serviste para bile almadılar o iş için çok basit bişey

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Teşekkürler cevap için bugün gideceğim bakalım bizim burda ( İstanbul ) elini değdi mi 30 YTL işçilik kafadan yazılıyor ne yazık ki Hayırlısı bakalım sonucu yazarım...

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..

http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-37.html

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)