Dostum sanırım incelemişşin forumda AN 125 in sayfası yaklaşık 80 sayfa ve binlerce yorum...
Ciddi bir tane şikayetçi kullanan göremezsin..
Ben geçen yıl nisanda aldım yazın 5.000 km yaptım bunun çoğu iki kişi ile idi.
En ufak bir problem yaşamadım. Tıkır Tıkır çalışan bir makina,
Dediğim gibi AN 125 forumda da onlarca kullanıcısından ufak tefek ıvır zıvır dışında hiç şikayet göremezsin.
Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Yalnız bu motor için sıfır fiyatı gerçekten fazla, ben geçen yıl kampanyadan 2.300 e almıştım ... Bu kampanyadan çok motor alan oldu .Sahibinden com. da çok temiz ikinci eller var uygun fiyatlarla.
Suzukinin Hondanın global sitelerine bakarsan muhteşem küçün scoterlar var, ama adiler buraya getirmiyor, burgman getirmiş 20.bin TL istiyor maxi scotera düşün gerisinini..
AN 125 üretimden kalkmış bir model, bayiler bahar havasıyla gazlıyor, çok güzel ve severek biniyorum ama 3.000 TL gerçekten bu motor için fazla..O paraya pırıl pırıl ikinci el motorlar var.
Geçen hafta aynı soru ile gelen bir arkadaş bu tavsiyem üzerine sahibinden com.dan 1.800 TL ye 6.000 km de bir AN 125 almıştı. Yine önceki sayfalarda 3.000 Km de ve 1.900 TL isteyen bir arkadaşımız vardı. değerlendirmeni öneririm. Sıfır diye takılıp kalma bence ....
Tabiki tercih senin
Selamlar Kolaylıklar
ektede yardımcı olacak bir link var
http://www.motosiklet.net/forum/mark...ml#post1544510