Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mayıs 2009, 16:04
Arkadaşlar kışın motor kullanmıyorum. Buradaki arkadaşların tavsiyelerine uyarak haftada bir kez çalıştırp hatta bir tur atıp bırakıyordum. Ama uzakta bir yerde depoya kapattığım için son 4 aydır tamamen yatırmıştım. Nasıl olsa akü boşalsa bile şarz edilir diye düşünüyordum...
ama bizim scoter bu kadar ilgisizliğe dayanamayıp iyi bir ceza verdi bana.. motoru dün servise bıraktım servis hemen yolun karşısında ite kaka götürdüm..usta bugün aradı ...uzun süre yatması sebebi ile akünün şarz tutmadığını ve yenisinin takılması geektiğini söyledi...İhmalkarlığımızı 90 YTL ye yeni bir akü alarak ödedik...
Reklamlar
-
07 Mayıs 2009, 16:14
arkadaşlar geçenlerde beni eze eze sollayan makinanın markasını buldum kymco xciting 250 imiş bu motor hakkında bilgi sahibi olan varmı ....
birde bunların 500 cc leride var oda aynı fiyat aralığında satılıyor 500 cc kulağa çok hoş geliyor ne bileyim bi yanım al şunu diyor ama sıfırları baya bi pahalı ....
bu kymco teknolojisi bildik bişey bir çok fabrika kymco teknolojisini kullandığını duymuştum ama çokta konuyu bilmiyorum bilenler varsa lütfen paylaşın....
bende bu arada toksom gibi suziyi sahibinden.com a ilan verdim fiyatada 2950 tl yazdım 2500 verecek olsam birir alıp gidecekti oda sanırım satma amacım olmadığını anlayınca vazgeçti beni arayıp soran oluyor bence fiyatı az yazıyorsunuz bunun maliyeti bana 3500 liradır neden 2000 e vereyimki .....
kazasız belasız inşallah
Zemheri elbette yazdan öte anlayana
-
07 Mayıs 2009, 16:18
zemheri adlı üyeden alıntı
arkadaşlar geçenlerde beni eze eze sollayan makinanın markasını buldum kymco xciting 250 imiş bu motor hakkında bilgi sahibi olan varmı ....
birde bunların 500 cc leride var oda aynı fiyat aralığında satılıyor 500 cc kulağa çok hoş geliyor ne bileyim bi yanım al şunu diyor ama sıfırları baya bi pahalı ....
bu kymco teknolojisi bildik bişey bir çok fabrika kymco teknolojisini kullandığını duymuştum ama çokta konuyu bilmiyorum bilenler varsa lütfen paylaşın....
bende bu arada toksom gibi suziyi sahibinden.com a ilan verdim fiyatada 2950 tl yazdım 2500 verecek olsam birir alıp gidecekti oda sanırım satma amacım olmadığını anlayınca vazgeçti beni arayıp soran oluyor bence fiyatı az yazıyorsunuz bunun maliyeti bana 3500 liradır neden 2000 e vereyimki .....
kazasız belasız inşallah
aynen kayılıyorum "söz konusu"site ye ilan verdin mi herkes kartal kesiliyor ,,,
gazoz kapağı ile aldık sanki biz makinelerimizi ....
-
07 Mayıs 2009, 17:05
kymco xciting on numara makinadır 250 ile 500 cc kasa olarak tamamen aynıdır boyut fakı yok sadece motor farkı vardır.
ancak 250 ile 500 arasında baya bir fiyat farkı var, niyetin varsa tavsiye ederim sağlam makinalar.
[U][B][COLOR="Blue"]Motobiyografi :[/COLOR][/B][/U]
1-) Suzuki An 125 HK 2-) Keeway Outlook 150
-
07 Mayıs 2009, 22:38
arkadaşlar merhaba bu motor için bu kadar yorum yapılmış ve çoğu iyi yorumlar hatta başta sakın almayın diyenler bile ortalarda iyi güzel motor falan demiş bu motorla ilgili olarak kafama takılan 2 şey var 1. si bunun 2009 modeli ne alemde çıkacakmı ben yetkili servisini aradım bu sene bu seri yok dedi fiyatları çok pahalı olduğu için getirilmemiş bilgisi olan varmı 2.si benim bulunduğum yerde 1 ay önce 2 adet vardı adamın elinde birini satmış 1 tane kalmış onuda biri sormuş alıp almayacağı şimdilik meçhul.Motor sıfır zannedersem 2008 sonu üretimi 2900lira ya bırakıyor kask+koruma demiri+çanta fiyatı sizce nasıldır herkese teşekkurler
-
08 Mayıs 2009, 09:26
bluemen2259 merhaba bu motor için bu kadar yorum yapılmış ve çoğu iyi yorumlar hatta başta sakın almayın diyenler bile ortalarda iyi güzel motor falan demiş bu motorla ilgili olarak kafama takılan 2 şey var 1. si bunun 2009 modeli ne alemde çıkacakmı ben yetkili servisini aradım bu sene bu seri yok dedi fiyatları çok pahalı olduğu için getirilmemiş bilgisi olan varmı 2.si benim bulunduğum yerde 1 ay önce 2 adet vardı adamın elinde birini satmış 1 tane kalmış onuda biri sormuş alıp almayacağı şimdilik meçhul.Motor sıfır zannedersem 2008 sonu üretimi 2900lira ya bırakıyor kask+koruma demiri+çanta fiyatı sizce nasıldır herkese teşekkurler
Dostum sanırım incelemişşin forumda AN 125 in sayfası yaklaşık 80 sayfa ve binlerce yorum...
Ciddi bir tane şikayetçi kullanan göremezsin..
Ben geçen yıl nisanda aldım yazın 5.000 km yaptım bunun çoğu iki kişi ile idi.
En ufak bir problem yaşamadım. Tıkır Tıkır çalışan bir makina,
Dediğim gibi AN 125 forumda da onlarca kullanıcısından ufak tefek ıvır zıvır dışında hiç şikayet göremezsin.
Kesinlikle tavsiye ediyorum..
Yalnız bu motor için sıfır fiyatı gerçekten fazla, ben geçen yıl kampanyadan 2.300 e almıştım ... Bu kampanyadan çok motor alan oldu .Sahibinden com. da çok temiz ikinci eller var uygun fiyatlarla.
Suzukinin Hondanın global sitelerine bakarsan muhteşem küçün scoterlar var, ama adiler buraya getirmiyor, burgman getirmiş 20.bin TL istiyor maxi scotera düşün gerisinini..
AN 125 üretimden kalkmış bir model, bayiler bahar havasıyla gazlıyor, çok güzel ve severek biniyorum ama 3.000 TL gerçekten bu motor için fazla..O paraya pırıl pırıl ikinci el motorlar var.
Geçen hafta aynı soru ile gelen bir arkadaş bu tavsiyem üzerine sahibinden com.dan 1.800 TL ye 6.000 km de bir AN 125 almıştı. Yine önceki sayfalarda 3.000 Km de ve 1.900 TL isteyen bir arkadaşımız vardı. değerlendirmeni öneririm. Sıfır diye takılıp kalma bence ....
Tabiki tercih senin
Selamlar Kolaylıklar
ektede yardımcı olacak bir link var
http://www.motosiklet.net/forum/mark...ml#post1544510
-
08 Mayıs 2009, 17:33
Arkadaşlar bugün xciting 500 R i deneme fırsatı buldum sıfır ı 12000 lira civarında ama 2008 modeli de vardı nebioğullarında 8500 falan diyor açıkcası gözüm kaldı müthiş bir makina tam bir yer uçağı biraz düşüneyim dedim tam çıkacaktım gel sana hyosung 250 ms3 verelim dedi arkadaş biraz araştırdım kore üretimiymiş istanbul dan bir arkadaşla görüştüm bende vardı iidir diyor ama grenajları konusunda biraz sıkıntılıymış bu motordan anlayan arkadaşlar varmı acaba fiyatı 6500 tl 250 cc bi makine bana makul gibi geldi arkadaş 160 vurdum diyor tabiiki burda ne kadar hızlı olduğu çok önemli değil ama bi kamyonu sollarkenki performansı çok önemli benim için birşeyler biliyorsanız lütfen paylaşın....
-
08 Mayıs 2009, 17:45
Arkadaşlar bugün xciting 500 R i deneme fırsatı buldum sıfır ı 12000 lira civarında ama 2008 modeli de vardı nebioğullarında 8500 falan diyor açıkcası gözüm kaldı müthiş bir makina tam bir yer uçağı biraz düşüneyim dedim tam çıkacaktım gel sana hyosung 250 ms3 verelim dedi arkadaş biraz araştırdım kore üretimiymiş istanbul dan bir arkadaşla görüştüm bende vardı iidir diyor ama grenajları konusunda biraz sıkıntılıymış bu motordan anlayan arkadaşlar varmı acaba fiyatı 6500 tl 250 cc bi makine bana makul gibi geldi arkadaş 160 vurdum diyor tabiiki burda ne kadar hızlı olduğu çok önemli değil ama bi kamyonu sollarkenki performansı çok önemli benim için birşeyler biliyorsanız lütfen paylaşın....
12000 tl ye 0 gibi burgman bulursun abi 2. el antalyada vardı geçen sahibinden de ne kymco su ne hysung u suzuki :d
-
08 Mayıs 2009, 19:24
Kardeş tabiiki suzuki ilk seçenek ama bu makinelerde yabana atılacak gibi değil hemen gidip almayacağım tabi bi araştırayım dedim....
bu arada antalya daki yetkili servis kapanmış yerinde yeller esiyor şu an bakım yaptırıpta garanti belgesini kaşeleyecek bi yer yok bilginiz olsun...
-
08 Mayıs 2009, 23:52
arkadaşlar lastik havası kaç olması gerekir bu konuda bilgilendirirmisiniz.
-
09 Mayıs 2009, 11:45
dthngl adlı üyeden alıntı
Ezbere bilmiyorum, ama sele altı bagaj kapağını kaldır. Onun altında lastik basınçları, ön şu kadar, arka tek kişi ise şu kadar, çift kişi ise şu kadar diye yazıyor.
-
09 Mayıs 2009, 12:18
dthngl adlı üyeden alıntı
ön 18
arka 28 diye hatırlıyorum
-
09 Mayıs 2009, 20:22
Hehe... Dostum bugun Benimde çok moralim bozuldu... Sürekli İşe gittigim bulvar yoluna cıkmadan bı scooter gordum,cocuk durmus sagda montunun fermuarını kapıyodu...Gectımm gıttım ve bulvara cıktım,Arkaya baktım aynadan bi 200m kadar goremedım dıger şahsı...neyse vırajıda gectım gazı verdım gıdıyorum..bulvar hafıf yokus arkaya baktım bu gelıyo...Burdadas okudgum yazılara nazaran.. ahni 150'liklerle kapısıomusya bızım suzukı..''dedım buna tozu yuttururum..yookkk nerdee..adam masallah yetıstı bana,En fazla 80'e cıkabılıyorum bulvarda o yokusta ve 86 kılomla...yetıstı dedıysem yanıma kadar gelemdı fakat onu goremedgım 200 m kadar mesafeden daha yenı kalkıp gelmesıne ragmen bı 150 m kadar yaklastı cok garıbıme gıttı,yanı altındakı motoru kestıremedım neydı ama mondıal tarzı bıseydı..Mondial 150 HS aynı bu modleıne benzıodu.. Maxi gibi buyuk degıldı... acaba 150likti ve ondanmı yetıstı bana ama gecemedıııııııııııı:D Bunla avutuyorum kendımı sımdılık..
-
09 Mayıs 2009, 21:39
Olur öyle kardeş üzülme heralde modifiyelidir eksozu açmıştır performans hava filtre vs. vardır nebileyim sonuçta senin altındaki motosiklette belli.;)
-
10 Mayıs 2009, 00:18
-
10 Mayıs 2009, 01:02
jose55 adlı üyeden alıntı
Nedemek Senin altındaki motosiklette belli..
.
Suzuki AN'den bahsediyoruz.
.. Scooter'ıma Laf ettirmem
...O Dediğim motorda eminim 150'lik oldugundan yetişti....
Yanlış anladın sonuçta senin altında 125cc bir alet var adamda 150 e birazda modifiye yaptırdıysa seni geçmesi işten değil ama senin altında Suzuki var kim ne derse desin ama aletin amacı hız değilki.
Umarım orta yolu bulmuşuzdur.
-
10 Mayıs 2009, 01:16
G.BEREKET adlı üyeden alıntı
Yanlış anladın sonuçta senin altında 125cc bir alet var adamda 150 e birazda modifiye yaptırdıysa seni geçmesi işten değil ama senin altında Suzuki var kim ne derse desin ama aletin amacı hız değilki.
Umarım orta yolu bulmuşuzdur.
Öyle Bise yazmısınki yanlıs anlasılcak,Altında 125cc Alet var felan,... :D Yok oyle bıse sscooterım var.. okadr
Tmm oNUN amacı hız degıl ama,suan burdakı amacımız bu..Orta yola yaklasıoz...:D Senle anlasacaz bizz.
-
10 Mayıs 2009, 01:35
jose55 adlı üyeden alıntı
Hehe... Dostum bugun Benimde çok moralim bozuldu... Sürekli İşe gittigim bulvar yoluna cıkmadan bı scooter gordum,cocuk durmus sagda montunun fermuarını kapıyodu...Gectımm gıttım ve bulvara cıktım,Arkaya baktım aynadan bi 200m kadar goremedım dıger şahsı...neyse vırajıda gectım gazı verdım gıdıyorum..bulvar hafıf yokus arkaya baktım bu gelıyo...Burdadas okudgum yazılara nazaran.. ahni 150'liklerle kapısıomusya bızım suzukı..''dedım buna tozu yuttururum..yookkk nerdee..adam masallah yetıstı bana,En fazla 80'e cıkabılıyorum bulvarda o yokusta ve 86 kılomla...yetıstı dedıysem yanıma kadar gelemdı fakat onu goremedgım 200 m kadar mesafeden daha yenı kalkıp gelmesıne ragmen bı 150 m kadar yaklastı cok garıbıme gıttı,yanı altındakı motoru kestıremedım neydı ama mondıal tarzı bıseydı..Mondial 150 HS aynı bu modleıne benzıodu.. Maxi gibi buyuk degıldı... acaba 150likti ve ondanmı yetıstı bana ama gecemedıııııııııııı:D Bunla avutuyorum kendımı sımdılık..
abi sizin motorlarda mı bişey var benimki mi garip anlamadım walla 80 i geçemedim yokuşta bayılıyor falan yazıyolar ben hergün işe 15 km yol gidiyorum motorla, yol düz bazı yerlerde hafif rampa var gaza yüklenmemle aletin 100ü görmesi 1 oluyor siz motoru biraz baygın kullanıyosunuz heralde ondan maksimum hızda problem yaşıyorsunuz arada bi dokanın gaz koluna motor bi kendine gelsin mondial asya ramzey vs çinli motorlar neymiş abi 150 cc olsa ne olur onunda yapıca 100 bizim motorunda 100 ha onların ibre 100 le giderken 140 gösterir o ayrı konu :D
-
10 Mayıs 2009, 12:54
Josse bende de aynı problem vardı hava filtresini temizletince düzeliyor.Secretplayın dediği gibi uygun yerlerde fırsat buldukça motoru zorla açılıyor farkı anlıyorsun.
-
12 Mayıs 2009, 09:59
redshark adlı üyeden alıntı
Josse bende de aynı problem vardı hava filtresini temizletince düzeliyor.Secretplayın dediği gibi uygun yerlerde fırsat buldukça motoru zorla açılıyor farkı anlıyorsun.
Temizledim hava filtresini.Cok bi toz,bişe yoktu ama yınede ıcındekı sungerın tozdan arkası gorunmuyodu...İnanın sorun bundanmıs...Çok farkettı,motor kendıne geldı beaa..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)