Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Arkadaşlar çıkma sol ayna nerden bulabilirim?Bir de motor 5500'de.Yağı 3000'de değişmişti.Kaç binde değiştirmem lazım?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Alıntı mcyassin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar çıkma sol ayna nerden bulabilirim?Bir de motor 5500'de.Yağı 3000'de değişmişti.Kaç binde değiştirmem lazım?
    Suzuki yetkili servisinde 3.000km'den sonra AN125'in bakımları 3.000km'de bir yapılacak demişlerdi. Kitapçığında da o şekilde yazıyordu diye hatırlıyorum. Yani motorda sorun olmadığı sürece bakıma 3000, 6000, 9000, 12000 şeklinde gidilecek.

Bizim forumdan olumlu bir cevap çıkmaz ise, ben senin yerinde olsam, Suzuki servislerinden birkaçına telefon açıp, ellerinde çıkma ayna var mı diye sorardım. Bir şeyler ayarlayabilirler herhalde. Kolay gelsin.

Arkadaslar Bende Motoru Satma Nıyetındeydım Hatta Daha Once Buraya Da Yazmıstım Fakat Vazgectım..dun Motorun Yagını Degıstım Ve Castrol 20-40 Yag Koydum...hava Fıltresını Temızledım...resımde Arkadasımızın Yag Fıltresı Dıye Gosterdıgı Kapagıda Soktum Temızlemek ıcın Ama Onunda Dısında Bır Sunger Var...sungerı Cıkardım Fakat Yag Fıltresıyle ılgılı Bırsey Bulamadım...aslında çokta Kurcalamak ıstemedım...sımdı Bır Sorum Olacak Yag FıltresıNI TEMIZLEME SANSI Sansı Varmı YOKSA DEGISMEK MI GEREKIYOR..bu Arada Bujısı Nerede Onu Da Bulamadım..
    34 GRZ 36

Motosikleti
    SUZUKİ AN125
    herkese slm
    arkadaşlar AN125 koruma demiri isteyen olursa buradan temin edebilir.
    http://www.yildizticaret.com/cat/119/Koruma-Demirleri

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı burak244_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese slm
    arkadaşlar AN125 koruma demiri isteyen olursa buradan temin edebilir.
    http://www.yildizticaret.com/cat/119/Koruma-Demirleri
    İyide zaten 70 lira...Verdiğiniz linkte 85?.........................
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    bende satıyorum. Suan ıcın en uygun benımkı galıba 2008 model ve 3200 km'De sadece 1950....Millet 2500 yazmıs ya...Bızde yok oyle abartı neyse ooo

Motosikleti
    Suzuki AN 125

koruma demiri hakkında

alp tunay

İyide zaten 70 lira...Verdiğiniz linkte 85?.......................
    Alp tunay selamlar

ben yetkili servise sordum 110, mahallede kanuni servisi ise 90 istedi. Senin verdiğin fiyat nerede acaba ?

Bilgilendirisen sevinirim. Bunu alsak kendimiz takarız heralde 5-6 aadet vida tutuyor gördüğüm kadarıyla değil mi?

Motosikleti
    SWT
    Alıntı jose55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende satıyorum. Suan ıcın en uygun benımkı galıba 2008 model ve 3200 km'De sadece 1950....Millet 2500 yazmıs ya...Bızde yok oyle abartı neyse ooo
    Gel vatandaş gel 600km motor 2.000' e indirdim
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

bune ya arkadaşlar herkes satıyo motorunu ne iş !!!

Motosikleti
    SUZUKİ AN 125 HK
    Evet Yaa Bende Merak Ettim Yaz Geldi Millet Motor Satıyor..neyse Alana Satana Hayırlı Olsun Ama Ben De Bi Fiyata Aldım Ama şimdi Söylemeyeyim Satan Arkadaşların Işini Bozmayalım Ama Benimki Düşeş Oldu Biraz...kazasız Sürüşler.yolunuz Ve Bahtınız Açık Olsun
    BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN....

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Arkadaşlar biz millet olarak tüccar zihniyetindeyiz benim bile aklıma geliyor arasıra önümüzdeki sene iyice değerden düşecek satsam mı diye düşünüyorum..Ama yenisini daha dorusu daha iysini alacak para olmadığından satmıyorum. Bu yaz da keyfini çıkarayım sonrası allah kerim. Bir de bu motoru kampanyadan yararlanarak binmek için değil değerlendirmek içi alan çok oldu..Sahibinden com ikinci el AN 125 ile dolu...

Servo nun dediği gibi alana satana hayırlı olsun biz keyfini sürelim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Vallahi benim AN125 Kıskandı Bunu..Süper ötesi..hARİKA OLMUŞ...Özellikle şu ön tekerın üstünde yansıtıcının yerıne takılan demırler...

Buda Benim Artizz:D 1.950 SATILIKTIR..3200 Km.de henüz 2008 model

Motosikleti
    SUZUKİ AN 125 HK
    Arkadaşlar aslında bu resimler katoglar için çekilmiş ve üzerinde oynanmış fatolar.bakarsanız motorun arkası havada ama ayak açık değil ve motorun ön süspansiyonlarıda basılmış iyice içe kadar evet motor güzel ama bu onun orjinal görünür hali değil gölgesi bile gerçek değil

ama arkada an125 yazısının olduğu yer ışık vurmuş olan yer güzel görünüyor ve mat kaplama ile öyle görünür sanırım denesemmi acaba

Yaaaa iki gün izinliyim ve Alanya ya zibil gibi yağmur yağıyor :(

arkadaşlar yağ filtresi ile ilgili yazmıştım ama pek fikir söyleyen olmadı tekrar sorayım servis haricinde bulabileceğimiz yer varmı yağ filtresini???

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    ksayar yağ filtresini servis haricinde nereden bulacağını bilmiyorum malesef.

Geçen gün sahibinden.com'a ilan verdim. 2200 lira yazdım motorun fiyatına. O fiyata OK diyen olsa bile satıp/satmayacağım belli değil aslında. Üzerine para koyup daha iyisini alamadıktan sonra suzimi niye satayım. Aslında biraz da, piyasası nedir diye bakayım dedim. Gel gör ki, ne arayan var, ne soran. Millette motor alacak para yok. Kimse ilgilenmiyor.

Dün gece ilk defa elemanın biri mesaj atmış "peşin 1500 liraya alıcıyım" diye. Yenisini almaya kalksa en az 3000 lira. Hatta bazı yerlerde 3500 lira. Ben 2200 lira demişim. Üzerindeki koruma demiri ile çantanın fiyatı 200 lira zaten.
    cık. cık. cık.. acayip işler..

Motosikleti
    SUZUKİ AN 125 HK
    O 1.500 veren arkadaş bulursa bana haber versin bir tane daha alırım ben alırım o fiyata..benzin dökerim yakarım beee.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alp tunay selamlar

ben yetkili servise sordum 110, mahallede kanuni servisi ise 90 istedi. Senin verdiğin fiyat nerede acaba ?

Bilgilendirisen sevinirim. Bunu alsak kendimiz takarız heralde 5-6 aadet vida tutuyor gördüğüm kadarıyla değil mi?
    İzmirde yetkili servisi IŞIK motor..............
    Bunlar her yerde aynı olur sanıyorum.... İthalatçısı tek diye duymuştum...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    SWT
    Alıntı toksom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ksayar yağ filtresini servis haricinde nereden bulacağını bilmiyorum malesef.

Geçen gün sahibinden.com'a ilan verdim. 2200 lira yazdım motorun fiyatına. O fiyata OK diyen olsa bile satıp/satmayacağım belli değil aslında. Üzerine para koyup daha iyisini alamadıktan sonra suzimi niye satayım. Aslında biraz da, piyasası nedir diye bakayım dedim. Gel gör ki, ne arayan var, ne soran. Millette motor alacak para yok. Kimse ilgilenmiyor.

Dün gece ilk defa elemanın biri mesaj atmış "peşin 1500 liraya alıcıyım" diye. Yenisini almaya kalksa en az 3000 lira. Hatta bazı yerlerde 3500 lira. Ben 2200 lira demişim. Üzerindeki koruma demiri ile çantanın fiyatı 200 lira zaten.
    cık. cık. cık.. acayip işler..
    İşte kriz fırsatçılığı, ya tutarsa diye mesaj atıyorlar.
    Cevap bile yazma
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

Motosikleti
    keeway outlook 150
    malesef fiyatlar çok düştü, ben 2000'e sattım ama şimdi o bile zor.
    [U][B][COLOR="Blue"]Motobiyografi :[/COLOR][/B][/U]
    1-) Suzuki An 125 HK 2-) Keeway Outlook 150

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    arkadaşlar geçenlerde beni eze eze sollayan makinanın markasını buldum kymco xciting 250 imiş bu motor hakkında bilgi sahibi olan varmı ....

birde bunların 500 cc leride var oda aynı fiyat aralığında satılıyor 500 cc kulağa çok hoş geliyor ne bileyim bi yanım al şunu diyor ama sıfırları baya bi pahalı ....

bu kymco teknolojisi bildik bişey bir çok fabrika kymco teknolojisini kullandığını duymuştum ama çokta konuyu bilmiyorum bilenler varsa lütfen paylaşın....

bende bu arada toksom gibi suziyi sahibinden.com a ilan verdim fiyatada 2950 tl yazdım 2500 verecek olsam birir alıp gidecekti oda sanırım satma amacım olmadığını anlayınca vazgeçti beni arayıp soran oluyor bence fiyatı az yazıyorsunuz bunun maliyeti bana 3500 liradır neden 2000 e vereyimki .....

kazasız belasız inşallah
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)