Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2009, 11:37
ZEMHERİ kardeşim hayırdır, başın mı döndü, dilin mi şişti ? sıkıldın saracak yer mi arıyorsun anlamadım ?
Wildrain arkadaşımızı şahsen tanımam, ama forumun başından beri sürekli olumlu ve esprili mesajlarıyla tanıdığım, ve bildiğim kadarı ile bu foruma danışarak AN 125 almış ve maddi/ailevi/şahsi sebeplerle satmak zorunda kalmış bir motor sevdalısı.. tüm bunları da burada zaten açık açık yazmış...
arkadaşımız yazılarında da sürekli beykozdan bahseder, İstanbulu bilmediğin için sanırım beykozun tamamının köşklerden filan oluştuğunu sanıyorsun, Beykoz mahalle havasının yaşadığı İstanbulun son semtlerinden biridir. Beykozun her yeri acarkent değildir, hele beykozun kendisi hiç değildir...
Şimdi ben senin araştırmacı gazeteci Uğur Dündar misali arkadaşın eski mesajlarını filanda bulup buluşturarak ne yaptığını anlamış değilim..neyin savaşını veriyorsun neyi ispatlamaya çalışıyorsun...gerçekten hayret edilecek bir durum yani...
Suzuki An 125 te kutsal bir şey değildir zaten, hintliler misali tapmanın manası yok, benimde 600 lük -1000 lik bir makina gördüğümde içim gidiyor , her motorcunun hayalide zaten biraz daha hızlı ve güçlüsüne , konforlusuna geçebilmektir. Burgman alacak param olsa niye hanımla AN 125 le telef olayım ki Şİle yollarında vs.
Robot değilizki forum neredeyse iki yıla yaklaştı tabiki insanlar farklı şeylerde konuşacak, paylaşacak, sürekli fren teli,jant,kask muhabbeti yapılacak diye bir kural mı var burada ...
Arkadaş avatarına bir iki resim koymuş benim cipim var köşkte yaşıyorum demiyor ki...(kaldı ki öyle olsa ne yazar, bu kadar neyi kasıyoruz Allahaşkına, işçi partisinin forumu mu burası, adam isterse 1 milyarlık scooter a biner, isterse 50 milyarlık goldwing e, nitekim bu sitenin en önemli özelliği de o, başka siteler gibi yok chopperciler yok sportçular yok ağır abiler olayı burada yok herkes her konu da iyi kötü konuşabiliyor hiç olmazsa bu sitede) Benimde masa üstümde otoshowda porsche ile çektiğim fotoğraflar var vesselam...
Yeri olmadığı için daha fazla uzatmak istemiyorum ama en insani durumları olabildiğince abartmışsın, yazdıklarını insaf nazarıyla bir daha okumanı rica ediyorum..
Selamlar Kolaylıklar
Reklamlar
-
23 Mart 2009, 12:00
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim kadarıyla getirmeyecek hatta an125 bile yok şu anda zaten scooter sınıfında an 400 ve an650 nin fiyatlarını o kadar abartılarki bu sene pek burgman satacaklarını zannetmiyorum.fuarda da 2009 an650 de yoktu ben göremedim iki fuarada suzuki yerine bayileri katıldı.İlana gelince kesinlikle başka bi motorun özellikleri 14 bg,arka fren disk ve lastikleri 17" an125'özellikleri değil
-
23 Mart 2009, 17:44
selamlar Zemheri kardeş ve diğer dostlar
bu tartışmalar oldukça gereksiz.Bir kere ben zenginim demedimki.Ben kredi kartı kullanmıyorum dedim sadece :-))) ...Ben daha dostluğun komşuluğun bitmediği
bir mahallede yaşıyorum ...tek katlı bahçeli bir evde.Ben jeep im varmı dedim yoksa konaktamı yaşıyorum dedim.ne resim görürsen ona göre yorum yapıyorsun...:-))) biz burada kardeşlerle motor muhabbeti yapıyoruz.
sonra ben kaçak kuçak birisi değilimki yaşadığım yerde belli ismimde belli
yazın Allah kısmet ederse bir ufak gezi düzenleyeceğiz senide bekleriz.
tüm planlarımız bu yönde... ben basit yaşantıyı seven salaş yerlerden hoşlanan biriyim.Muhasebe ve yurtdışı bağlantılarım nedeni ile her sene 1-2 defa giderim yurtdışına o kadar . Sen beni yanlış tanıma rica ederim . burada seninle karşılıklı kalp kırma yarışına girmem zaten çünkü adını dahi bilmiyorum.
ama keyifle okuyorum yazdıklarını en azından dürüst bir adamsın objektif bakıyorsun . ama o ufacık karedeki gördüklerin benim gerçek yaşantım değil ...
kendine iyi bak unutma yazın bekliyorum geziye gelirsen ağırlarım seni.ben antalyaya mutlaka geliyorum her sene ama işim icabı...
(((al resmide değiştirdim ben rıza çalımbay ve oktay derelioğlu)))
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
23 Mart 2009, 19:09
wildrain adlı üyeden alıntı
(((al resmide değiştirdim ben rıza çalımbay ve oktay derelioğlu)))
wildrain, gözüm sen fenerbahçeli değil miydin? Rıza Çalımbay ile Oktay Derelioğlu da nereden çıktı bakem? Oktay her ne kadar LigTV'de Fener maçlarını yorumlasa da (fena halde uğursuz geliyor zaten) benim gözümde her zaman Beşiktaşlıdır. İşte bir açığını daha yakaladık sevgili wildrain. Hadi bakem şimdi naapçen?
Yok mu abey R.Carlos'lu, Alex'li, Tuncay'lı, Rıdvan'lı, Uche'li, Högh'lü, Nezihi'li, Schumacher'li, Müjdat'lı, Lefter'li bir foto. Onlardan koysana. Nedir bu kardeşim? Sevgiler.
-
24 Mart 2009, 11:17
Ömercem ömercem ömercem hiçbir tarafıma birşey olmadı sen saatlerce düşünüp bunları yazmışsın ama wildrain en son yazdıklarını tezkip tarzı ile cümlelerin akışına bırakmış....
Gerçek bir istanbul beyefendisi imiş teşekkür ederim wildrain kardeş....
amacımın ve bakış açımın objektif olduğunu wildrain ve toksom dahil herkez anladı wilrain ile çok iii dost olduklarını bildiğim toksom bile agresif anlamda tek kelime etmedi ne yaptığımı anladığını biliyorum....
fakat sen ücreti ödenmeyen çılgın bir avukat edasıyla dalmışsın ortaya yazdıklarından birşey anlamadım ve yazdıklarımda da kimseye hakaret etmedim etmemde....
senin bu muhalif tavrını Kamer genç e benzetiyorum olanca hırsınla bilir bilmez insanlara çatmak işin olmuş gibi geliyor bana buda senin işin hayırlı olsun....
bunada saygı duyarım elbette lütfen benim tüm açıklarımı ortaya çıkarmaktan çekinme
şu at gözlüklerinide bir an evvel çıkarsan diyorum
Zemheri elbette yazdan öte anlayana
-
24 Mart 2009, 12:20
-
24 Mart 2009, 13:22
omercem adlı üyeden alıntı
Zemheri tebrikler;
Wildraine kızgınlığın geçmiş görünüyor bir İstanbul Beyefendisi ilan ettiğine göre :) yalnız bir önceki gün yazdıkların da 78. sayfada duruyor :)
80. sayfada benle ilgili düşüncelerinin de değişeceğini düşünüyorum Zemheri Kardeşim :)
yok yok senin bu muhalif tavırların doğru anlamda değişmediği sürece sana olan tavrım asla değişmez at gözlükleri konusunda malesef fikirlerim değişmedi bu gidişlede değişmezz
ve ben wildrain e asla kizgın değilim ben ne kadar yüklenmiş olsamda efendiliğinden bir şey kaybetmedi olgun olduğunu ispat etti ya sen elinde ne kadar körük varsa hatta birazda tiner karıştırıp aynen ateşe kendinde atlamışsın burda yapman gereken toksom gibi tarafsız olmandı objektif düşünmendi bu olgunluğa erişebilmen için seninlede uğraşmam gerekirse zevkle yaparım.....
-
24 Mart 2009, 14:35
-
24 Mart 2009, 17:32
Ne kimseye kızdım nede affettim konuyu kendi bildiğin gibi yorumlamışsın...
Kimseye de haksızlık ettiğimi sanmıyorum sadece yorumladım o kadar burda asıl merak ettiğim şey ise senin anormal bir şekilde konuya müdahil olman...
Benim buradaki yorumlama tarzımı hala anlayamamış gibi görünüyorsun ben sadece sitenin amacının üzerine yorumlar yapmıştım buda benim yorumumdur sana göre yanlış olabilir senin yorumlarında bana yanlış gelebilir bu çok doğal...
Bu ancak karşılıklı hoş görü sınırlarında çözülebilir ama dönüp yazdıklarına bakarsan bunlardan bi haber olduğunu sende göreceksin....
birde hayatta en nefret ettiğim şey tiye alınmaktır bu laubali üslubunu değiştirirsen sevinirim
Rica ediyorum bu konunun üzerine gitme daha fazla benim hoşgörümünde bi sınırı var...
-
24 Mart 2009, 18:39
Kimseye de haksızlık ettiğimi sanmıyorum sadece yorumladım o kadar burda asıl merak ettiğim şey ise senin anormal bir şekilde konuya müdahil olman...
Dostum yorum hakkı senin tekelinde mi burada ? Bende senin yazdıklarını okudum ve yorumladım bu bir , ikincisi burası forum arkadaşım , burada yazana herkes müdahil olur, haa özel meselen mi var ? bak o arkadaşımızın mail adresi sayfasında var, onun özel mailine istediğini yazarsın, kimse müdahil olmaz..
Şimdi şu aşagıdakileri bilimsel bilgi mi ? eleştiri mi ? Yorum mu nedir ?
şimdide tüfeğin yerini bir jeep almış eminim o jeep 50 kuruş falan yakıyordur parasızlıktan dolayı motorunu satan biri için fazla lüks değilmi...
bence suzuki yi satma amacın maddi sıkıntılarının yanında birde beğenmemenden geçiyor buyrun ispatı..
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
bunu sen yazmıştın boğazda oturan kredi kartı kullanmayan biri için 1000 tl nedirki...
istanbul u çok iii bilirim ben kamyonetin geçemediği bogaz köprüsünden tır la geçtim ben sen uyurken o yediğin meyveleri sebze leri bayram paşa haline gece saat dörtlerde Antalya dan ben getirip..
belkide uzaylıları avlayacak
ama o elindeki yetmez uzaylılar
Ayrıca istanbul dan buralara tatile gelen 7 günlük tatili kredi kartıyla oniki taksitle ödeyen buralarda otelin sahibi hareket eden sorsan işin ne diye istanbulun yarısının sahibi gibi konuşan ne çulsuzlar bilirim ben...
Kendin o arkadaşa bunları özel mesaj ya da mail atma imkanın varken, açık bir forumdan yazdın mı yazdın., bir kişi tepki gösterince de tahammül edeyemeceksin...Hani burası forumdu hani, tartışıyoduk olgunlaşıyorduk...
Zemheri kusura bakma benim tartışma , konuşma anlayışım bu değil...
Bu konunun forumu daha fazla meşgul etmemesi içinde lütfen özelden mesaj gönderelim bundan sonra...
Selamlar Kolaylıklar
-
24 Mart 2009, 20:36
Bu yazdığın konuların hepsi birer yorumdur ve seninle alakası yoktur ne diye uzatıp duruyorsun kardeşim
Bu foruma ne yazıp ne yazamayacağımıda sana sormayacam o olay kapandı gitti zaten muhatabıda sen değilsin sen neden böyle yapışıp kaldın bu mevzuya ve amacın ne ?
-
24 Mart 2009, 20:49
...
Herkese sevgiler, yolunuz açık olsun.
-
25 Mart 2009, 10:23
Arkadaşlar bu konuda kesinlikle bir şey yazmıyorum artık lütfen bana bu konuya dair birşeyler sizde yazmayın doğam itibari ile pek geri adım atan biri değilim kalbini kırdığım arkadaşlardan özür diliyorum........
Antalya ya gelirsenizde mutlaka beklerim
saygılar...
-
25 Mart 2009, 10:38
keeway macar die biliodum ben
yapcak bişey yok sistem böyle
-
26 Mart 2009, 13:28
arkadaşlar forumu mümkün olduğu kadar takip etmeye çalışıyorum ancak bütün sayfaları okuyamadım işim dolayısıyla.ben an 125 için sissy bar olup olmadığını merak ediyorum.teşekkürler.
-
27 Mart 2009, 03:07
selam arkadaşlar...
yaaa ben yeni an 125 alacam ama sıfır fiyatı nekadar yükselmiş yaaaa...millet yazmış 2650 ye plaka ruhsat dahil falan diye.. hala varmı böyle fiyatlar..birde birtane 1800 e 5000 km de 2007 buldum iyi fiyatmıdır salı alacam yardım edin arkadaşlar lütfen..
-
27 Mart 2009, 10:51
serv@ adlı üyeden alıntı
yaaa ben yeni an 125 alacam ama sıfır fiyatı nekadar yükselmiş yaaaa...millet yazmış 2650 ye plaka ruhsat dahil falan diye.. hala varmı böyle fiyatlar..birde birtane 1800 e 5000 km de 2007 buldum iyi fiyatmıdır salı alacam yardım edin arkadaşlar lütfen..
Ben geçen yıl 2950 tl ye almıştım 1800 tl bence uygun fiyat ama daha önce motoru görmen gerek en azında bi servise götür baksınlar çünkü suzuki parçaları bi hayli pahalı eğer bi sorunu yoksa birazda pazarlık yaparsın 1750 ye falan fiyatı iyidir...
kazasız belasız inşallah
-
27 Mart 2009, 17:30
sahibinden.com da var motor istersen sende bi bak adamla anlaştık ama sende bi bak bakalım... manavgattan satan adam suzuki an 125 hk antalya yazınca çıkıyor..cevap yazdığın için saol. birde nasıl motor almama değermi yani tipi hoşuma gidiyor güzel motor...
kanuni nasıl bir markadır bilenler bi yardım etsin yanlış birşey almak istemiyorum arkadaşlar..
-
27 Mart 2009, 20:40
serv@ adlı üyeden alıntı
sahibinden.com da var motor istersen sende bi bak adamla anlaştık ama sende bi bak bakalım... manavgattan satan adam suzuki an 125 hk antalya yazınca çıkıyor..cevap yazdığın için saol. birde nasıl motor almama değermi yani tipi hoşuma gidiyor güzel motor...
kanuni nasıl bir markadır bilenler bi yardım etsin yanlış birşey almak istemiyorum arkadaşlar..
Nerde ve hangi amaçlı kulancaksın söylersen ona göre yorum yapmak daha kolay olur.Başka bi motorla kıyaslama yapamam ama güzel motordur bugüne kadar beni hiç üzmedi.
-
27 Mart 2009, 20:56
hangisi..
dostom hangisi seni hiç üzmedi.. valla ben alanyadayım öyle sağa sola gezmek için arıyorum an 125 çok şık bi motor..ama şimdi kunilere bkatım fene götünmüyorlar ama tabiki suzuki ile kıyaslnmaz ama onlar nasıl sağlammı yok sa diğer çinliler gibi dağilıp giderm, ilk kez motor alıcam..bu yüzden birz fazla soru soruyorum..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)