evet 0 km bulman çok zor temiz bi ikinci el alabilirsin. saygılar
evet 0 km bulman çok zor temiz bi ikinci el alabilirsin. saygılar
İzmirde hala var..... 3000 tl...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
siyah an 125 570 km satıyorum arkadaşlar bilginize
http://www.sahibinden.com/acilll_siy...XQQdisplayitem
Forum canlansın diye mesaj atıyorum.
Yeter artık, hep karanlık, hep yağmur, içimiz sıkıldı.
Artık bahar gelsin, çıkalım dolaşalım suzilerle.
aynen öyle arkadaşııımmm bende o dertten muzdaribimmmmmm
Zemheri kardeş, sen yolla bize en güzel resimlerini.
Ruhumuz karardı İstanbul'da.
Ok yakında bi mangal yapacazz arkadaşlarla bi sorun olmazsa eklerim en kralından resimleri
Zemheri elbette yazdan öte anlayana
estağfurullah niye kızayımki ben boğazda oturuyorum zaten kanlıca beykoz tüm sahili her akşam boydan boya gezerek her akşam sabah zaten serenat yapıyorum.Bizde alaturka müzik gün batımı fasıl unutulmaz aşklar yaşanır.
helede lüfer zamanı siz herhalde lüferi okul kitaplarında görmüşsünüzdür.oysa ben uzun olta yaparak zargana ile tutar eşe dosta dağıtırım.hele havalar açsın
toksom kardeşle organizasyonu yapalım o zaman bakacağız :-))))))
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yahu wildrain, o nasıl avatar öyle.
şeytan doldurur aman diyim bir sakatlık olmasın.
Yoksa biz bu organizasyonu köfteden, balığa mı çevirsek.
Balık-ekmek de süper olur.
Az kaldı geliyoruz. Suziler boğazda..
zemheri kardeş, resim dedin, turist dedin, durduk yerde talep yarattın, turşu gibi bekliyoruz ekran başında günlerdir. Hadi gari..
kardeş pazar günü bi mangal partisi yaptık lakin fotoğraf makinesi o karışıklıkta evde kalmış havada biraz serindi motorlarla gitmedik araba vardı şimdi arabaların resmide sitenin etiğine uygun olmaz diye pek fotoda çekmedim açıkcası cep telefonumla bu aralarda malum antalya da bizim işlerin sezonu açıldı ya kemer de oluyorum ya alanya da yada side de pek foruma da katılamadım ama sözüm söz bi ayar çekecem.....
Sevgili dostum, rakı balığı antalya da biz icat ettik konyaaltı plajlarında balığı çeker bi testi boğma rakıyla dişlerdik, sen belki tecavüzcü coşkun un filmleriyle büyüdün, biz onunla sen motor nedir bilmezken vespalarla kaş a kadar gidip dönerdik, bırak o elinde tuttuğunu ,çiftelerle pompalılarla sabahlara kadar domuz avlardık, sen gelde gün batımını Antalya da seyret yaz aşklarının kralıda burda yaşanır insan Antalya da rahatlar desarj olur istanbul un o bitmek bilmez trafiğin de değil oralarda paran varsa adamsın istanbul u çok iii bilirim ben kamyonetin geçemediği bogaz köprüsünden tır la geçtim ben sen uyurken o yediğin meyveleri sebze leri bayram paşa haline gece saat dörtlerde Antalya dan ben getirir gün ağarmadan öncede çıkar giderdim...
Ayrıca istanbul dan buralara tatile gelen 7 günlük tatili kredi kartıyla oniki taksitle ödeyen buralarda otelin sahibi hareket eden sorsan işin ne diye istanbulun yarısının sahibi gibi konuşan ne çulsuzlar bilirim ben...
Sende aslında anladığım ama yazmak istemediğim bir şeyler algılıyorum bu forumun amacı motorlar olmalıydı bunlar değil....
Acaba motordan başka herşey hakkında yazman bir motorun olmadığı içinmi olduğu sorusu çıkıyor ortaya bence önce bir motor edin ve motor hakkında konuşalım o elindeki tüfeği satsan sana bir burgman alır tabii seninse! yada sahte değilse......
şu ünlü partini yapsanda birde senin o güzel yüzünü görsek diyorum....yoksa mazallah bu millet ortadan ikiye çatlayacak köfte köfte diye
Ben dememişmiydim köfte köfte der diye.....
yok yok bu sefer de balık balık diyor
gelecek seferi merak ediyorum heralde bir av hayvanından bahsedecek tüfeğide var nasılsa:)
http:http://www.motosiklet.net/forum/imag.../icon_wink.gif
belkide uzaylıları avlayacak:)queen:
belkide uzaylıları avlayacak:queen::queen::queen:
ama o elindeki yetmez uzaylılara:queen::queen::queen::pr:
Bilmem Anlatabildimmi......
sevgili zemheri kardeş
saygıyla karşılıyorum yazdıklarını çok keyifle okudum.
tabiiki herkesin yaşadığı yer kendine güzeldir.yazdıklarından kendime hiç bir şey çıkarmadım çünkü ben 4 .kuşak boğazlıyım ve savaş gazisinin torunuyum.
öyle konulara girmişsinki benimle uzaktan yakından alakası yok:-)
40 lı yaşlara geldik benim anadolumun her yeri güzel her karesini severim.
tartışmam bile şurada form da kimse bir şey yazmıyor diye bir şeyler söyleyelim dedik ama öyle şeyler yazmışsınki benden çok büyük olduğunu zannediyorum.
saygılarımı sunuyorum . bizimki sadece eğlence olsun türünden muhabbetti.
motor alarız o sorun değil önemli olan dostluklar oluşsun.birde ben ne resim koyarsam o gerçektir hiç bir zaman sahte onun bunun malıyla gösterişe girmem
cebimde ki para benim için önemlidir.daha kredi kartı bile kullanmadım şimdiye kadar sadece çocuk bu sene üniversiteye başlayacak diye ek kart çıkarmam gerekti onun için kart aldım o da zorla....Bizde Herşey ... önemli olan dostluk tur kendine iyi bak... saygı ve sevgilerimle yaşını bilmediğimden eğer büyüksen ellerinden öperim küçüksen de gözlerinden... Erol...
zemheri kardeş, wildrain'e niye bu kadar yüklendin, nedir bu kadar km. uzaktan alıp veremediğiniz, inan ki anlayabilmiş değilim. Ama siz bir şekilde kendi aranızda gayet güzel anlaşıyor gibisiniz. Bu arada AN125'e binen en genç(!) adamlar da biz olsak gerek. wildrain 40 diye biliyorum. Ben 36'yım. Resimlere göre zemheri'nin de 35-40 aralığında olduğunu tahmin ediyorum.
Istanbul'da havalar berbat. Ben bu kadar yağmur yağdığını hiç hatırlamıyorum. Hava hep karanlık. Ruhumuz da karardı resmen. Motorumu çooook özledim. Geçen haftasonu, karakaçanı bir güzel temizledim, pırıl pırıl yaptım. En son Şile gezimizde yağmura yakalanıp, her ikimizde baştan aşağıya çamur olmuştuk. Temizlik sonrası akümüz dolsun maksadıyla civarda gezdim durdum. Seçim konvoylarına takıldım, adaylara korna çaldım
Cumartesi günü Motoshow fuarına gideceğim. Yeni modellere, aklımdaki modellere, aksesuarlara vs. bakacağım. Hanımı da götürüyorum yanımda, mankenlere kaçamak bakılacak yani. Ona da bir kask, mont edineceğiz. Bu sene artçım ile birlikte düşeceğiz yollara.
Kalın sağlıcakla.
Toksom Kardeş Saygılarımla
Zemheri Kardeş içini döktü sadece dostluklar arası olur böyle şeyler kişisel olarak herkesi sevdiğim için kırgınlık ve dargınlık asla olmaz keşke imkan olsada o kerdeşimi bir ağırlayabilsem burada...yoksa ismini dahi bilmediğim birisiyle ne alıp veremediğim olacak. Sen balık istediysen onuda yaparız toksom kardeş
yeterki bir organizasyon olsun da gerisini ben halledeceğim
görüşmek üzere kendine iyi bak ...
[QUOTE=wildrain;1476717]sevgili zemheri kardeş
saygıyla karşılıyorum yazdıklarını çok keyifle okudum.
Sevgili dostum bende senin yazdıklarını keyifle okudum...
fakat okuduklarım düşüncelerimi maalesef değiştirmedi beni haksız çıkaracağını umarak bu kadar yüklenmiştim sana ,ama yine aynı bildik tavır bu sefer de bir İstanbul beyefendisi olarak çıkmışsın karşımıza ,bazı maddi olanaklarından bahsetmişsin kredi kartına ihtiyacın yokmuş sanırım boğaz da falan oturduğuna göre bayağı bir zenginsin biz sana göre biraz fakir kalıyoruz bunun için lütfen affet bizi...
wildrain der ki!!!!
sağol eski dostum teşekkür ederim... bu iş bitecek eş dost yardımıyla dedimya 2000 ytl var 3000 de zorlarız sym lere baktım güzele benziyor hele bi alalım bir tur istemek ne demek istediğin kadar...
bunu sen yazmıştın boğazda oturan kredi kartı kullanmayan biri için 1000 tl nedirki...
ve wildrain abimiz ben 33 yaşındayım abi
selamlar ömercem kardeş
evet mahalesef satıyorum çünkü ekonomik nedenler var en başta çocukların dersane masrafları okul masrafları ev masrafları çalışan birisiyim ve evde tek ben çalışıyorum 5...
daha önceleride bu forumun ne kadar vasat olduğundan bahsedip kendine yeni bir tarikat bulduğunu yazmışsın...eee ne diyelim seçim senin tabiikii
wildrain derki
ben pes ettim artık
burası bir tatlı bir anı olarak kalacak daima
başka bir tarikata girdim www.scooturk.net diye bir yer bakalım
hayırlısı herkese
bence suzuki yi satma amacın maddi sıkıntılarının yanında birde beğenmemenden geçiyor buyrun ispatı...
wildrain derki
millette ne makinalar var adamlar gpr suzuki falan bizde suzuki an 125 scooter var ortamı bozmayalım ... biri bilgi verirse sevinirim...oraya gelipte eski türk filimlerindeki lüks konaktaki partiye...
şimdide tüfeğin yerini bir jeep almış eminim o jeep 50 kuruş falan yakıyordur parasızlıktan dolayı motorunu satan biri için fazla lüks değilmi...
bu örneklerden fazla fazla yazabilirim buraya ...
sevgili toksom bu arkadaşımızla bir dostluğun olduğunu biliyorum tavrını yadırgamadım ama üslubumada haksızlık etmemişsin şimdi burada bir soru açığa çıkıyor bu zemheri ne yapmaya çalışıyor
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
BENDE BİRKAÇ RESİM EKLERDİM BURAYA 97 MUSTANG GT RESİMLERİM YADA FERRARİ AMCAMIN DAYIMIN JEEP LERİ İLE OLANLARI AMA ONLAR BENİM DEĞİL VE BURADAKİ AMAÇ SUZUKİ AN SCOOTER DEĞİLMİYDİ EKLEDİĞİM RESİMLERE LÜTFEN DÖNÜP BAKIN HİÇ AMACIN DIŞINA ÇIKILMIŞMI YADA YAZDIKLARIMA BAKIN SUZİMİ HİÇ KÖTÜLEMEDİM BENDE MOTORLARIMI SATMAK ZORUNDA KALDIM MALUM ESNAFLIK YAPIYORUM KANUNİ LERİMİN İKİSİNİDE SATTIM AMA SUZİME KIYAMADIM ....
BEN 33 YAŞINDAYIM İSMİM DE CANER
UMARIM BURADAKİ SIKINTIYI ANLATABİLMİŞİMDİR.
Of abi of ne diyim ki ben. On kere yazdım sildim diyeceğimi. Yok ya, vazgeçtim.. Yazmıyorum hiçbir şey.
Ama diyorum ki, ah keşke havalar ısınsa da, lastiğim kaydı, sen bakımı kaça yaptırdın?, filtreyi de değiştirdiler mi?, cam taktım süper oldu, lastik küçük her çukura giriyo, suzuki sticker'i nereden bulacaz?, şuraya gittim resimleri de aşağıya koydum, ben çok iriyim bu motor bir tarafıma kaçar mı?, üstünde fil vosvosa binmiş misali görünür müyüm?, bir depoyla çine gittim döndüm, göstergede 200(!) gördüm, aaa benimki 100'ü geçmiyor niyekine?, yolda bir tane an125 gördüm sen miydin?, sabah motor öksürür gibi ses çıkarttı acep hasta mı oldu?, suzuki yeni an125 getirmiyormuş tüh ulan, suzuki yeni an125 getirmiyormuş yaşasın, çok memnunum herkesler alsın kullansın, bende kırmızısı var, siyahı daha hızlı gidiyo dediler doğru mu?..... türünden muhabbetlere geri dönsek diyorum.
Arkadaşlar merhaba.Bayadır takip edemiyorum forumu ama bir sorum olacak.Geçenlerde motorumun göstergelerinin çalışmadıgını fark ettim.İki hafta hiç kullanmamıştım.En son bıraktıgımda çalıştıgını zannediyorum.Sorum şu;garanti kapsamında yaptırabilir miyim servise?Olmasa bile pahalı bir şey midir?Benzin göstergesi çalışıyor ama hız ve km sayacında hiç hareket yok
http://www.youtube.com/watch?v=oZ-aH-sCfw0&NR=1
video süperdi paylaşmak istedim ve bu suzuki küçük sınıfta neden tek modelde kaldı
150 ,200, 250 şeklinde neden yok farklı cc ler gelecekmi scooterda bilen varmı?
çok enteresan bir ilanda burda ; http://www.sahibinden.com/hemen_tesl...XQQdisplayitem
an125 için teknik özelliklerde 5 vitesli ve 14hp olduğu yazıyor. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)