Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar motorumu yazlığa yolladım aylardır binemiyorum ve motorumu özledim inanın yukarıda bi kaç yazı okudum korkmayın paniğe kapılıp satmak isteyende bana ulaşsın alıcısı var merak etmeyin . Bu motorların parçalarınıda disbiritörü 10 yıl getittirmek durumunda bu motorlar çok tutuldu peki bunu getirmiyicekte suzuki scoter olayına sonmu verecek bunları ewet fiatları başta yüksek olduğu ve tr ye 3000 adet getirdiği için çin mallarına fiat oranı ile satmakta zorlandı şimdi ise herkez suzuki scoter soracak ve buna bi çözüm bulacaktır artık millet bilinçlendi gene suzuki alacak şuan bana büyük bi scooter versen ben gene 125lik an suzukimden vaz geçmem kaç kere kaldırımdan inerken düştüm ama ayağa kalktım oysa 2 tane tanıdığım insan burgmanla kaldırımdan inerken düşmüş ve kalçasında platinle dolaşıyo bu yüzden evet küçük ama pratik ve bu tip bi olaydada güvenli yazdan beri özlemişim be bu formu kim bilir ne yazılar ne anılar paylaştık formu okuyan arkadaşlar daha da bilinçlendi bu ekonomik krizdede bence çoğu insan suzuki an 125 e binecek arabalarını satıp ve mecburen .
    ayrıca ben 86 kiloyum ve düz yolda otobanda bu motorla 115 i gördüm 120 yi görmedim bu sadece bi deneme idi onun dışında zaten keyif için biniyorum sakın sizde gazı kapatıp gitmeyin vucudunuz kaportanızdır unutmayım . şimdiden herkese selamlar eskilerden çok kimse yok sanırım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Merhaba arkadaşlar;

Suzuki'nin AN 125 HK yı getirmemesinin sebebi arkadaşlarımızında formlarda yazdığı gibi yeni fiyatının 4.500 TL ye çıkması , düşünsenize bu fiyata kaç kişi bu motoru alırız.Ben çok araştırdım bütün sebepleri bu fiyatlara çıkmasıymış.Ama yedek parça olayında da gideceğiniz servisi iyi seçin ben İÇERENKÖY'deki MOTOSTAR'a gidiyorum burda AN 125 in bütün parçaları mevcut yüklü bir şekilde parça almışlar alacağın parçayı stoklarında hemen bulabiliyorsun, işini hemen çözüyolar, diğer servislerde nasıl bugün git yarın gel parça siparişi verelim geldiğinde parçayı takarız diyorlar.Bu serviste gördüğüm kadarıyla AN 125 in parçasını senelerce burdan temin edebiliriz stokları yeterince var gözüküyor.Parça sormak isteyenlere telefon numarasını vereyim 0216 577 34 90 içerenköy

Motosikleti
    Suzuki AN 125

An 125 ve fuar hakkında ....

Arkadaşlar Paniğe gerek yok; 5 sene daha AN 125 in her parçası rahat rahat bulunur, kaldı ki zaten Suzuki Türkiye kanuni olarak 10 yıl boyunca yedek parça temin etmek zorunda. Yani üretilmiyor, kalktı, kondu, gelmiyor, getiremiyoruz diyemez kimse yeterki hakkımızı nerede ve nasıl savunacağımızı bilelim.

Şimdi gelelim fuar notlarına;

Arkadaşlar fuarı birşeye benzetemedim, çok sönüktü...Gerçi yangından mal kaçırırı gibi şubat ayında yapılan fuardan bi hayır çıkmayacağı belliydi... Ama tüm markalar bu fuarda bu sene tek yetkili fuar biziz filan hikayelerine kandık gittik..ben aksesuar bakacaktim (mont/kask vs.) doğru dürüst bir şey yok olanlar kazık...

Gelelim motorlara, ne yazıkki bizim segmentte makul ve mantıklı bir şeçenek gene bulunmuyor. Suzuki'nin bizzat kendisi yoktu zaten fuarda, yetkisini aldık dedikleri TEKAY kocaman bir stand açmıştı ne iştir anlamadım...Yine HEDEF bir stand açmıştı. Suzuki mini scoter olayından çıkmış görünüyor.

Benim için fuarın süprizi hastası olduğum Honda ANF 125 İnnova'nın enjeksiyon ve disk fren ile muhteşem bir dönüş yaptıüğını görmek oldu. İnnova yı bilen bilir benimde ilk gözağrımdı hatta suzukiyi alırken ikisi arasında kalmış birde o zaman sıfırı zor bulunduğu için suzuki almıştım. Dünyanın sanırım en çok satan hakkında belgeseller çekilen muhteşem bir makina KDV dahil 3090 TL valla suzuiyi satabilirsem düşünüyorum bir tane

yine bu segmentte alınabilecek bir motor olan kmyco agility e bir city sersi yapmışlar o da hoşuma gitti güzel bir araç..

Onun dışında efsanevi motorlar vardı BMW Yamaha hepsini inceledim ve nasipse 2 yıl içinde Kawasaki ER-6 geçiş yapmaya karar verdim.

Şimdilik bu kadar

Selamlar Kolaylıklar

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..

Satıyorum.... SaaaaAAAAAATTT...

Alıntı karacivciv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baktım aradım hepsini.hiçbirinde yok ve gelmicek diyolar.istersen 2.el var diyorlar.bende bayiden 2.el istemiyorum çünkü kmlerle oynama oluyor.neyse artık başka markalara bakıcaz fuarda

Dur Karacivciv, sakın ola başka markaya gitme.
    İşte toksom, işte hizmet!
    Siz sevgili forumdaşlara, toksomdan km.si ile tövbe oynanmamış, öz hakiki en bir orjinal Suzuki AN125HK
    Nereden aldım, kaça aldım, naaptım, neler ettim, nerelere gittim, hepsi bu forumun sayfalarında yazıyor. Yabancı değil yani. Elinizde büyüdü kerata

http://www.sahibinden.com/1_800_km_d...XQQdisplayitem

O değil de, yahu Wildrain kardeş, benim Karakaçanı sana vereyim aslında.
    Hem yabancıya da gitmemiş olur, valla gözüm arkada kalmaz.
    Sen ona iyi bakarsın, benim de içim rahat eder. Ne dersin birader?

Neden mi satmak istiyorum? Söylemesi ayıp, yaza doğru SYM GTS250 almayı planlıyorum da. Kısmet artık. İstediğim fiyatı veren olmaz da satamazsam, o zaman severek binmeye devam.
    Hade yürrü bakem garagaçanım, yeni maceralara doğru oğlum...

fuara gidiyosunuza neden resimleri koymuyosunuz bizim motorlarda bi değişme varmı fiat dışında?

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    tnsuzun fuara gidiyosunuz neden resimleri koymuyosunuz bizim motorlarda bi değişme varmı fiat dışında?
    TNSUZUN AN 125 üretimden, satıştan kalkmış sen değişiklik var mı diyorsun

ne değişikliği motorun kendisi yok ki zaten..

Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    Alıntı toksom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dur Karacivciv, sakın ola başka markaya gitme.
    İşte toksom, işte hizmet!
    Siz sevgili forumdaşlara, toksomdan km.si ile tövbe oynanmamış, öz hakiki en bir orjinal Suzuki AN125HK
    Nereden aldım, kaça aldım, naaptım, neler ettim, nerelere gittim, hepsi bu forumun sayfalarında yazıyor. Yabancı değil yani. Elinizde büyüdü kerata

http://www.sahibinden.com/1_800_km_d...XQQdisplayitem

O değil de, yahu Wildrain kardeş, benim Karakaçanı sana vereyim aslında.
    Hem yabancıya da gitmemiş olur, valla gözüm arkada kalmaz.
    Sen ona iyi bakarsın, benim de içim rahat eder. Ne dersin birader?

Neden mi satmak istiyorum? Söylemesi ayıp, yaza doğru SYM GTS250 almayı planlıyorum da. Kısmet artık. İstediğim fiyatı veren olmaz da satamazsam, o zaman severek binmeye devam.
    Hade yürrü bakem garagaçanım, yeni maceralara doğru oğlum...
    TOKSOM KARDEŞİMDE değişim yapmayı kafasına koymuş
    iki seçenek kaldı şu anda bende keeway arn 150 muhteşem güzel duruyor
    birde Sym lerde karar kıldım.neticede scooter olacak ... walla dostum alırım almasınada motorda sorunlar var gibi ...mesela selede baya bir göçük var demekki kilolu bir adam pinmiş doğal olarakda motor yatakları da ona göre gitmiştir
    buna bağlı olarak da eksozdan köfteci dükkanı gibi kara duman çıkıyordur.((((( yahudi bezirganı gibi önce karala sonra beleşe düşür...))))
    dostum toksom kardeşim le anlaşırız hele bir satılmasın
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    [QUOTE=toksom;1426063]Dur Karacivciv, sakın ola başka markaya gitme. :silent:
    İşte toksom, işte hizmet! :rendeer:
    Siz sevgili forumdaşlara, toksomdan km.si ile tövbe oynanmamış, öz hakiki en bir orjinal Suzuki AN125HK :cat:
    Nereden aldım, kaça aldım, naaptım, neler ettim, nerelere gittim, hepsi bu forumun sayfalarında yazıyor. Yabancı değil yani. Elinizde büyüdü kerata :queen:

Sende kayıyorsun demek.....
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

üretimdende kalksada benim uğur böceğim o ,hiç bi makineye değişmem benim için gerekte yok sonuçta 0 km aldım ve ilk göz ağrım 86 kiloyum banamısın demiyo bana yetiyo işimi görüyo ve seviyorum otobanada çıktım 115 km gördü bu kiloya rağmen zaten 80 i geçmem normalde daha önce paylaştım 270 km . gittim geldim toplamı 270 km yani bana yeter değiştireceklerede bi lafım yok peki suzuki scoter olarak 125 getirmeyecekte yok mu diyecek müşterisine aldığım bi duyumdada mayıs ta yenileri gelecek bilmem ne kadar doğru.

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Alıntı zemheri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sende kayıyorsun demek.....
    Yok birader bir yere gittiğim.
    İlanı koyalı 3 gün oldu. İş güç koşturmaktan bakamadım, az önce bir bakayım dedim. Toplam 60 kişi ilana bakmış, bir Allahın kulu mesaj atmamış.

Demek ki temiz bile olsa, 2000 liranın altına inmedikten sonra satılma ihtimali yok. İstediğim parayı vermezler ise, niye satayım Suzimi.. Havalar ısınsın, bir kez daha yoklama yaparım. O zamana kadar Karakaçan ile gezmelere devam.

Wildrain, SYM Joyride200 veya GTS250 edinebilirsen, bence süper olur.. Bahara kadar mutlaka birşeyler bulman lazım. Malum, köfteye gelicez sana..

An 125 ımı Satıyorum...

sevgılı Arkadaslar Ben Motorumu Buyutecegımden Dolayı Satma Kararı Aldım ılgılenen Varsa Yardımcı Olabılırım.gercekten Gonul Rahatlıgıyla Alabılecegınız Tertemız Bır Motor.dukkanıma Koydugumdan Dolayı Oyle Yagmur Falan Da Gormedı...

Tel:0544 7176362

Model:2008/an 125
    Renk:siyah
    Km:3600
    Aksesuar:koruma Demırı Ve 33 Shad Canta
    Fiyat:2150 Tl
    34 GRZ 36

hayırlı olsun en almayı düşünüyorsunuzz...

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    Bizim Antalya susmuş dinliyor gerçi dünkü yağmurda bırakın motoru 4x4 cipin olsa ilerlemek ne mümkün walla korkudan dışarı çıkamadık birde koca koca dolu yağdı bazı zavallı motorcuları görüp dehşete düştüm adamlar yağmurda sırılsıklam birde artıçısı var ardında yağmuru hem yukardan hem yoldan yiye yiye gidiyorlardı....

susun bakalım susmak huyların efendisidir der bizim genel müdür...

toksom sen bu köfte işini halledemiyecen herhal gel Antalya ya da ben sana ısmarlayayım dostum..:)))))))
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şafak 159, bittiğinde inş motoruma kavuşacağım. hayatımda ilk defa motor incelemek için bir mağazaya gittim ve bu modele baktım, üzerine binmeye fırsatım oldu. Keşke ozaman alsaydım ama almadım hata ettim yani...

Ama ozaman asker değildim, şuan askerliğin yarısından fazlasını bitirdim kaldı 159, oda bitecek elbet... Arkadaşlar vatan bizden hizmet bekler

sabır abi 159 bişey kalmamış zaten
    hayırlı teskereler abi bu saatte nasıl giriyosun nete yaw

Motosikleti
    an125hk
    zemheri abi bu yagmurlar susturdu bizi...icraat sıfır
    yavaşşş...

Motosikleti
    SPACY BEYAZ 2012 CBF 150 SİYAH 2012
    Alıntı bymurat07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumlar Çok GÜzel EleŞtİrİ Olmadan MÜkemmelİyet Yakalanamaz..motoru Denedİm Çok Rahat Ve 125 Cc Bİ Motordan Beklenmeyen SerİlİĞİ Var.tİpİnİ BeĞenİp BeĞenmemek Tamamen GÖrsel Bİ Zevk..fİyat Olarak Honda Beat Den Daha Cazİp 100 Cc Ye Bu Parayi Verene Kadar 125 Cc Ye Bİnmek Daha İyİ DeĞİlmİ..hİÇ Olmzsa Hiz 90 Dedİmİ Motor Çatlayacak MiŞ Gİbİ Yalpalamaz.basarsin Gİdersİn Yaldir Yaldir.......
    aynen abi ama şuda var asla activanın eline su dökemez
    [COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::

Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    Alıntı toksom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok birader bir yere gittiğim.
    İlanı koyalı 3 gün oldu. İş güç koşturmaktan bakamadım, az önce bir bakayım dedim. Toplam 60 kişi ilana bakmış, bir Allahın kulu mesaj atmamış.

Demek ki temiz bile olsa, 2000 liranın altına inmedikten sonra satılma ihtimali yok. İstediğim parayı vermezler ise, niye satayım Suzimi.. Havalar ısınsın, bir kez daha yoklama yaparım. O zamana kadar Karakaçan ile gezmelere devam.

Wildrain, SYM Joyride200 veya GTS250 edinebilirsen, bence süper olur.. Bahara kadar mutlaka birşeyler bulman lazım. Malum, köfteye gelicez sana..
    SEVGİLİ DOSTUM
    KÖFTE KONUSU TAMAMDIR... BENİM MOTORUM OLSUN OLMASIN
    O İŞ OLACAKTIR . AMA DEDİMYA ACELEM YOK
    ASLINDA MOTOR VAR İŞ YERİNDE DEPODA DURUYOR DAHA YEPYENİ 650 CC LİK KAWASAKİ AMA BEN SEVMİYORUM ÇOK BÜYÜK DURUYOR 230 KG HEM AĞIR HEMDE DEV GİBİ BİR İKİ DEFA BİNDİM ÇOK FARKLI SCOOTER A GÖRE
    SENİN MOTORDA ÇOK TEMİZ AMA ŞİMDİ ÖLÜCÜLER VAR ORTALIKTA MAL SATMANIN ZAMANI DEĞİL...HERKES ELİNKİNİ DEĞERLENDİRSİN.
    FUAR A DAVETİYE VERDİK AMA KİMSE ORALI OLMADI ...
    NEYSE İYİ HAFTALAR HERKESE
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

arkadaşlar selam özellikle avrupa yakasında oturup bakım için servis arayanlar söylemek istiyorum.forumda bi arkadaşımızın ata motoru övmesini okuduğum bi yazıdan dolayı 1000 km servisi için yaklaşık 2 saat önce oraya gittim.gitmedne öncede telefon açıp 1000 km bakımı için gelmek istediğimi ne kadar mal olduğunu sormuştum.telefonda 50 tl denince tmm geleceğim diyip kapattım.sonuçta motor 1000 km ye gelmiş ve bakım denilen şeyle moturun kendini yenileyeceğini ve 50 tl ninde gayet uygun olduğunu düşünerek servise gittim.motoru bakım için içeriye alan arkadaş sanırım işe yeni başladı.motorun yağını boşaltıp yarım saatte yeni yağı koydu ve buyrun dedi.dedimki 1000 km de bakım olarak sadece bu mu yapılıyor he abi pardon dedi sonra sanırım sahibi atladı yağ filtresini temizleyin dedi arkadaş yine ağır bir şekilde moturun yan tarındaki 4 civatayı söküp çıkardığı parçaya bir hava sıktı ve yerine taktı.bunun sonucunda anladım ki bakım için en son gideceğim yer markanın servisi çünkü emin olun çevrenizde motor tamiri yapan kişiler çok ve yağ değişimi için alınan ücret 15-20 tl arası(ilk 500 de arkadaşımın ısrarı üzerine onun tamircisi yağı değiştirmişti) bu düpedüz haksız kazanç ve soygunculuk.kimsenin ekmeğinle oynamak istemem ama servise gitmeden önce iyice bi araştırın ve ata motora gidecekseniz 5 kere düşünün,parasında değilim ama akşam akşam canım sıkıldı

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    FENOMENSHOP
    kimsenin ekmeğinle oynamak istemem ama servise gitmeden önce iyice bi araştırın ve ata motora gidecekseniz 5 kere düşünün,parasında değilim ama akşam akşam canım sıkıldı
    üstad ucuza çıkmışşsın anlaşılan forumun devamına bakmadın herkes illallah demişti ata motordan...

benden 100 YTL istediler 1000 Km bakımında neyin ücreti bu diyorum, abi çıkar ıvır zıvır diyor...

Birde scoter la hiç ilgilenmiyorlar, tamam bırak git kardeşim altı üstü scoter baksana burda adam kaç milyarlık motoru bırakmış havasındaydılar..

Zaten ben 100 YTL isteyince öyle bir hızlı uzaklaştım ki sanırım suzukimle ilk defa 100 Km üstüne çıkmıştım o şokla

Ne mi yaptım sonra ; mobilin scoterlar için özel üretilmiş yağını carrefour dan 12 YTL ye aldım mahalle de kanuni servisinde de çocuk abi ne verirsen dedi utandım çıkardım 10 YTL verdim. olay bitti

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)