Bencede biraz sallamış 3500 diyor 12 .5 hp diyor arkalarada disk falan takmış diyorda diyor....
Bencede biraz sallamış 3500 diyor 12 .5 hp diyor arkalarada disk falan takmış diyorda diyor....
Zemheri elbette yazdan öte anlayana
arkadaşlar kusura bakmayın o linki örnek olarak vermiştim (arkadaş hiçbiryerde sıfır yok deyince) ne fiyata ne özelliklere bakmamıştım, gerçekten sallamışlar
SLM
an 125 için koruma demiri almak istiyorum.nerelerden alabilirim ve fiyatı nedir?bilgi verebilirmisiniz
Suzuki yetkili servislerinde 120 YTL idi sanırım, bizim mahallede Kanuni servisinde ise 90 YTL dediler, sormak lazım motorsiklet servislerinde olmasa bile getiriyorlar....burak244_1
SLM
an 125 için koruma demiri almak istiyorum.nerelerden alabilirim ve fiyatı nedir?bilgi verebilirmisiniz
Bu Karaşovalyede en uygun hız sahsen 80 dir.Motor 80i vurdugunda tamamen farklı bıhal alıyo.Cıkarttıgı ses,O verdıgı guvenlık hıssı harıka!suan 2 defa 80 yapma ımkanım oldu...
ben dayanamayıp motoru biraz yokladım 80 e kadar zorlanmadan tık diye çıkıyor 90 110 arası yavaş yavaş hızlanıyor en fazla 110 u gördüm ama dedidin gibi motoru 80 e ayarlamışlar 80le giderken hem motor çok rahat gidiyor hemde sürücü üstünde rahatsız olmuyor zaten ufacık motor için 80 ideal bi hız yapan japon tam ayarlamış
Peki 110 yaparken çok zorlanıyormu kendini savuruyormu yani dağıtçak gibi oluyormu?
Ben çeşitli şekillerde zorlamama rağmen bir türlü şu 110 unu göremiyorum, artık şüphelenmeye başladım kesin bir şey var benim motorda 100' ü kesinlikle geçmiyor, ama sırf meraktan ve gayet boş ortamlarda yaptım, gündüz yağışsız havada yaptım kimse yanlış anlamasın, yoksa kesinlikle 80 km arkadaşların da dediği gibi ideal, o hızı geçince güvenlik hissi yokoluyor bu motorda
G. BEREKET aslında akıl karıştıracak bir şey yok, ihtiyaçlarını ve bütçeni tam belirledikten sonra emin ol fazla alternatifinde yok zaten piyasa da...
Benim motor düz yolda 110-115 biraz eğim varsada 117 görüyor.İyi mi açmışım ne
Anlıyacağınız sürekli redline'dayım :D
Lakin bu gerçek 110-115 km gibi gelmiyo bana.Göstergelerde bir yanlışlık olabilir mi?Motorun 110 dediği hız bana 80-90 gibi geliyo.Bi gün test etme şansım olursa arabayla vs edeceğim ama
selam arkadaşlar bu sabah fuarı ziyaret ettim an 125 2009 model eğer yanlış anlamadıysam türkiyeye gelmeyecekmiş. bana göre gelmeme sebebi şudur an 125 piyasaya çıktığı zamanda fiyatının ötv-plaka dahil 3500 tl olması ve bu fiyata tercih edilmemesi sebebiyle ilk senede çok satış yapılmadı geçen senede fiyat 3000 tl civarındaydı ve yine fiyat yüksek bulunduğu için çok fazla satışı olmadı.bunun sonucunda firmalar ellerinde kalan an 125 leri ciddi kampanyalarla anahtar teslim 2400-2300-2500-2000 ye kadar çekince satışta patlama oldu ve kimsede an 125 kalmadı şuan sanırım birkaç yerde var ve 3000-3500 arası fiyat isteniyor yen in 1100 den 1600 e çıkması motorların pahalanacağına dair bir sinyalde hal böle olunca 3000 e satamadıkları bu motoru türkiyeye getiremediler ve gelseydi tüm masraflar dahil fiyatı 4500 civarı olacaktı die duydum olay bundan ibarettir. bu arada fuar çok sönük maalesef:(
Forumda,
"Bak ben ikinciyi aldım, sen de alsana.."
"Kırmızısı da güzel, mavisi de güzel, her renginden almak lazım.."
diyen arkadaşlara yazın takılmıştım.
Ama gör bak ki, ne kadar da haklılarmış.
Kenara 3-5 tane atıp stok yapmak lazımmış!!!
AN125'in fiyatına göre çok iyi performansı olduğunu söyleyip duruyorduk. Ederinin daha fazla olduğu böylece tescillenmiş oldu. Çinli rakiplerinin karşısında AN125'i gerçek fiyatına satamadıkları için, mecburen stok bitene kadar fiyat kırmışlar. Demiştik biz, Evet biz dedik. Evet demiştik.. demiştik..
Bu haberin kötü yanı şu:
Devamı olmayacak bu model için ileride fena halde yedek parça sıkıntısı yaşayabiliriz.
Henüz revaçta iken, fazla km. yapmadan elimizdekini iyi fiyata satsak mı acaba? Ama yerine ne alacaz, işte o kısmı sakat..
Üzüldüm yeni modelin gelmeyeceğini yşimdi duydum bencede elinizdekileri eskitmeden güzel bir fiyata satın sonra yerine bulabilirmisiniz bilmem 125lik olarak agility var.
bence yedek parça sıkıntısı pek olmaz sonuçta 2007-2008 yıllarında yüzlerce an 125 satıldı. 2. el piyasası zıplar ama alıcı bulamaz gibi geliyor bana.olaya biraz daha farklı bakarsak motorun fazla olmaması motorumuzu özel kılıyor olabilir mi)
yedek parça sıkıntısı fazla olmaz heralde 1979 model jawaların yedek parçaları var piyasada hala suzuki yapmasa bile yan sanayileri yapılır türkiyede bir sürü motor satıldı aynı zamanda üretici firmalar 10 sene yedek parça sağlamak zorunda zaten yedek parça sıkıntısı olmaz
Arkadaşlar neden panik yapıyorsunuz onca değerlendirmelerden sonra eşe dosta sorarak araştırarak bu forumdan öğrendiklerimizle karar vermedikmi bu motoru almaya ben inanıyorumki buradaki tüm arkadaşlar ve burada olmayan an 125 kullanıcıları hepside bu konularda çok bilinçliydi.
Neden honda beat yada yamaha almadık?
Ben söyleyim çünkü özel olmaktı amacımız onlardan herkezde var adı üstünde SUZUKİ bazen insanlar bu modeli tam tanımadıkları için kaça aldın diyorlar fiyatını söyleyince (3250 almıştım) ya çok pahalıymyış diyorlardı benim tavırlar gayet ciddi koltuklarım kabarmış o bir suzuki çin çon değil deyince hımm tamam değer diyorlar....
bi düşünün honda kinetic hala inanılmaz var piyasada honda cup hala görüyorumki honda yı honda yapan ana etken honda cup tır otomotiv sektörüne sokan en büyük alt yapı honda cup ın desteğiydi
Bu motorların yenisi çıkmaması demek elimizdeki motorların değerini kaybettirmez bakın tofaş a kuş serisi 2001 de sona ermişti hala doğan şahin serçe lere binmiyormuyuz parçaları yokmu ...
Aylardır suzuki an 125 in ne kadar sağlam performanslı bir makine oduğunu konuşuyoruz bu demektirki sağlam bi makine almışız buda yıllarca kullanabileceğimiz anlamına gelirki en baştaki amacımızla bağdaşır.
eminim yakın bi zamanda an 125 in imitasyonu başka garip bir çin ismiyele peydahlanır parça sorununu oradan çözeriz yada servislerinden 10 yıl boyunca temin edebiliriz burda bi sıkıntı olmaz keza üreticilerin taahhütnamesi 10 yıl boyunca yedek parça üretmek zorunda olduklarıdır...
Paniğe kapılıp satılığa çıkarmak elimizdeki motorların değerini anında düşürecektir düşünsenize sahibinden.com da binlerece an 125 ilanını allah göstermesin....
her zaman söylediğim gibi ben suzimle yaşlanmayı planlıyorum sizede bunu tavsiye ederim ki bu suzukicilik ruhudur ha bu arada paraya ihtiyaç olur o ayrı mesele büyüğünü alacam meseleside başka bir tartışma konusu
ben ve suzim daima yollarda olacağız....
yolunuz açık olsun kazasız belasız inşallah....
Zemheri elbette yazdan öte anlayana
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)