Zemheri Kardeş Antalya çooook Sıcak Yaa
Sanayağı Gibi Eririz Orada ... Ben Boğazın Serin Sularına Alışmışım
Antalya'ya Bir Kere Gittim Abicim çok Sıcak Yazın 4 Ay Kaçacaksın Oradan Motorla Bile Gezilmez... Bak Resimlerde Bile Boş Plaj Resimleri çekmişiniz.demekki Haziranda Falan Olsa Allah Korusun
Ama Isterseniz Buradan Buzlu Badem Gönderebiliriz.siz En Iyisi Bize Gelin Ağustosta Bile Boğazın Suları Buz Gibi Ferahlık Veriyor ...
Benim Antalyalı Kankam ın Dediği Temmuz Ağustosta Buraya Gelenin Aklına şaşayım...
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Biz sizi soğuturuz dikkat edin herkes antalya ya gelir istanbula değil
hem biz daha uzağa işeriz tamammı....
Zemheri elbette yazdan öte anlayana
Arkadaşlar merhaba bugün Suzukinin sitesinde gezinirken İSTANBUL daki servisler dikkatimi çekti.Normalde 20 ye varan servis noktası 8 e düşmüş durumda heralde suzuki kemik bir servis ağı kurma çabasındadır??? Aşağıdaki linkten de servislere ulaşabilirsiniz.Tüm Suzuki kullanıcılarına duyurulur Ayrıca burdan CLEMENZE arkadaşıma tekrar teşekkür ederim. Çünkü yönlendirdiği servis, yukarıdaki 8 servis içine girmiş olup hala hizmetine devam etmektedir.
http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...&goster=Servis
Bahsettiğiniz yetkili satış ve servis yapısı hakkında bir başlık açılmış durumdadır. Zaten organizasyon şablonu az çok belirlenmiş ve bu işi layığı ile yapabilecekler o şablona girebilmişlerdir. Dolayısıyla teşekkürü, bu firmayı işi yürütebilecek bir 3S noktası haline getiren Suzuki A.Ş. ve satış sonrası hizmetler haketmiyormu? Ayrıca, ben gittim nimetlerinden faydalandım başka bir kullanıcıya durumu aktardım, hepsi budur
herkese merhaba arkadaşlar..
antalya çok sıcak,kafamıza göre takılıyoruz,
kah mangal,kah piknik,kah şekil derken yukardan cevabımızı
aldık çok şükür yagmur fırtına derken sırılsıklam olduk
aksırıp tıksırıp duruyoruz...ne dersin zemheri abii?
cümleten iyi akşamlr,kazasız sürüşler...
yavaşşş...
Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret AŞ'den Duyuru
“Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret A.Ş” ile Korlas Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. şti. arasındaki Yetkili Satıcılık/Yetkili Servislik ilişkisinin sona erdiğini üçüncü şahıslara bildiririz.
Suzuki
Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret A.Ş
Evet Suzuki nin en tanınmış yetkili satış ve servisi KORLAS ta gitti; haftasonu gazeteler de de ilan vardı görünce şaşırdım. Suzuki motosikletin servis konusunda ciddi bir sıkıntısı vardı, Konuyu takip edenler bilir, en çok şikayet edilen konuların başındaydı servis, şimdi yeni bir yapılanma var umarım sonuçlar iyi olur...Jose 55 YAzmış; Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret AŞ'den Duyuru
“Suzuki Otomobil Pazarlama ve Ticaret A.Ş” ile Korlas Otomotiv Sanayi ve Ticaret Ltd. şti. arasındaki Yetkili Satıcılık/Yetkili Servislik ilişkisinin sona erdiğini üçüncü şahıslara bildiririz.
Ancak çok azaltılması da bizlerin aleyhine olacaktır. Fiyatlar o zaman ciddi şekilde yükseliyor. İş kartele dönüyor...
Bakalım yaza kadar daha net bir tablo oluşur heralde...
Konu Dışı Ama Sıfır Km
Keeway Buldum Daha Doğrusu Araştırdım... Arn 150 Isimli Bir Serisi Var Acaba Bilgi Sahibi Olan Varmı... Suzuki An 125 Artık Pek Yok 150 Cc Bu Arn Ler Bir Göz Atın A Dostlar
Sevgi Ve En Derin Saygılarımla
DEĞERLİ DOSTUM TESADÜFEN KATILDIĞIM YAĞMUR DUASINDA BU KADAR ETKİLİ OLACAĞIMI SANMIYORDUM... HAFTAYA BAŞKA BİR KANALDAN DALIŞ YAPACAĞIM ... BU ARADA KEEWAY 150 ARN LERE BAKTIM SIFIRLARI PEKDE FENA DEĞİL ARKAYA MANGAL DA ALIYOR
erol abi bu keewaylar çin malı degil mi? bazı yerlerde macar malı da yazıyo fakat çin malıysa BEN OLSAM bulaşmazdım..
ama arkaya mangal alıyosa düşünülebilir saygılar
yavaşşş...
1.63 Boylu bir kişi bu motosikleti kullanabilir mi ?
denize düştük bir kere mecburen ne bulursak saldırıyoruz.Keeway bizim işyerinde vardı 125 lik olanı bankaya oraya buraya her yere gidiyorduk çin malı değildi ama ...
ve diğerlerine oranla daha iyiydi.suzukinin yerini hiç bir zaman tutmaz tabiiki herkes elindekinin kıymetini bilsin al sattık yerine koyamıyoruz şimdi kızıltoprakta ki motor satan yerlere baktım süper motorlar var symco yu gördüm yeni bir model yapmış beyaz süper görüntüsü var bizim suzukilerede benziyor şimdi biraz daha seçim yapmam lazım ben pek acele etmiyorum nisana kadar vaktim var... ama yamaha gördüm scooter muhteşemdi 6,400 dedi adam ama tek kelime ile işi bitirmiş adamlar...nasıl güzel nasıl güzel anlatamam beyaz ledli zenon farlar koltuk dizaynı rahatlık aynaların uyumu motor gücü nefisti yaaaa
kullanır tabiiki alçak yere çok yakın bir dizaynı var üstelik ortası da açık... sana bir resim gösterecektim ama adamı yakalıyamıyorum adam cüce fakat scooter kullanıyor bizim mahallede şimdi baya yaşlandı ilk gören yabancılar şoka giriyordu ... ama hiç aklıma onun resmini çekmek gelmedi ...sen rahatlıkla kullanırsın düşünsene 1,83 boyum var ama motor altımda yok gibi duruyordu
onun için sattım zaten...
Wildrain
Wildrain dostum sen zaten binmişsin biliyorsun, ama işyerinde bir arkadaşımızın 2. motoru olarak var, bir iki deneme sürüşüde yaptım, kesinlikle gidişi duruşu konforu Suzuki'nin yerini tutmaz ve seni de motor dan soğutur. Çünkü biz su/kebap dağıtmak için almıyoruz motoru, birazı hatta epeyi keyif bizim işimizin ve açıkçası sana keyif vermeyecekse bir süre sonra eziyete dönüşebilir keeway la arandaki ilişki....Keeway bizim işyerinde vardı 125 lik olanı bankaya oraya buraya her yere gidiyorduk çin malı değildi ama ...
ve diğerlerine oranla daha iyiydi
Onun için bence acele etme ve içine sinen motoru al,
Mesela altta hasta olduğum bir model, para varsa buna bineceksin yenisi 7000 YTL filan heralde, hatta bunun eski kasaları var çirkin ama fiyatları çok makul ve yeni kasa ile arasında sanırım görüntüden başka fark yok ; bu motora da bir kez bindim ve takır takır giden bir motor şaka değil motoru gerçekten tak tak çalışıyor...
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_...XQQdisplayitem
Yamaha nın hangi modelini gördün bir de merak ettim xmax 250 diye birşey var bende ona takmış durumdayım ilk çıkanlarında kronik problemler varmış şu an o da çözülmüş durumda...
Bu arada biliyorsunuz motosiklet firmaları motoshow la olan anlaşmalarını bozmuşlar ve martta motoshow a katılmayacaklar, bu yıl hepsi motofest ile anlaşmış ve 5 şubatta CNR da başlıyor.. Tüm modelleri ayrıntılı inceleyeceğiz inşallah merakla bekliyorum
Bizimkileri ikna etmeye çalışıyorum bu aralar. Bakalım yaza doğru ikna edebilirsem küçük te olsa bi motosiklet almak istiyorum.
Suzuki AN 125 HK 'nın şu özellikte olsa daha iyi olurdu dediğiniz bir eksiği var mı ?
Biliyorum kaç sayfadır alacak olanlara tavsiye ediyorsunuz ama adettendir. Alacak olanlara tavsiye edermisiniz ?
şiddetle tavsiye ederim 6-7 aydır biniyorum hiç problemle karşılaşmadım..2-3 kere şiddetli yagmur altında uzun süre kullandım..ne istop etti ne ilk seferde çalışmamazlık yaptı...bana göre eksikleri ise 4lü flaşör yok ve yağ uyarı lambası yok...gerisi 10 numara...
[QUOTE=wildrain;1408746]denize düştük bir kere mecburen ne bulursak saldırıyoruz.Keeway bizim işyerinde vardı 125 lik olanı bankaya oraya buraya her yere gidiyorduk çin malı değildi ama ...
ve diğerlerine oranla daha iyiydi.suzukinin yerini hiç bir zaman tutmaz tabiiki herkes elindekinin kıymetini bilsin al sattık yerine koyamıyoruz şimdi kızıltoprakta ki motor satan yerlere baktım süper motorlar var symco yu gördüm yeni bir model yapmış beyaz süper görüntüsü var bizim suzukilerede benziyor şimdi biraz daha seçim yapmam lazım ben pek acele etmiyorum nisana kadar vaktim var... ama yamaha gördüm scooter muhteşemdi 6,400 dedi adam ama tek kelime ile işi bitirmiş adamlar...nasıl güzel nasıl güzel anlatamam beyaz ledli zenon farlar koltuk dizaynı rahatlık aynaların uyumu motor gücü nefisti yaaaa
erol abi senin sözettigin model galiba yeni çıkan yamaha majesty 125...süpper bi motor ama yamaha sitesindeki fiyatı 7000 civarında...öyle olunca da bakmaya bile çekiniyo insan
yavaşşş...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)