Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ocak 2009, 19:30
Tabiki motor aşkı böyle birşey....
wildrain kardeş her ne kadar da motorunu satmış olsada hep aramızda idi yazdıklarımızı takip ettiği açık açık belli oluyor.
bu iiii birşey
inşallah bu kardeşimizde en yakın zamanda yeni motoruyla kervanımıza tekrar motorcu olarak katılır...
gönül isterdiki bu forumdaki tüm arkadaşlar birgün biraraya gelebilsek....Hani şu wosvoscular gibi şimdilik bu imkansız gibi geliyor kimbilir bi zaman neden olmasın...
zaman,zaman aramıza yeni arkadaşlarımız katılıyor hergün takip edemezsemde tekrardan hepsine şahsım adına HOŞGELDİNİZ diyorum .
Tüm suzukici kardeşleri bir araya toplayamasamda Antalya daki arkadaşları birkaç ay içerisinde toplamak istiyorum bi mangal partiside biz yapalım bakalım resimleride topikte ne güzel dururdu değilmi...
ulaşamayacağımız tek yer suzukimizin kontağına basmaktan geçiyor....
ne dersin Antalya bi pazar günü diğer kardeşlerimize süpriz yapalımmı
hadi hayırlısı
saygılar
kazasız belasız inşallah....
Zemheri elbette yazdan öte anlayana
Reklamlar
-
16 Ocak 2009, 19:54
selam arkadaşlar 2 ay oldu bir arkadaşımdan 3500 km de an 125 aldım. hiç tahmin etmediğm performansta olan bu motoru 125cc alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyoum
-
16 Ocak 2009, 19:55
Vayy.. Antalya misilleme hazırlığında..
Sizde havalar güzel tabi, ohh ne güzel..
Her daim Suzuki, her daim mangal...
Beyler, eğer toplanırsanız mutlaka resim çekip foruma koyun.
Antalya tayfasına sevgiler..
Biz de havalar düzeldiğinde toplanınca, kurarız mangalımızı boğaz kenarına.
Çekeriz fotoları. En köfte kokulularından ekleriz resimleri foruma.. Direkt köfteleri yakın plan çekip koyacam.. Oy oy oyy..
Yaz ortası belki motoru büyütürüm diye bir hayalim vardı ama. Ama gidişat iyi değil. Daha şimdiden gözüken, bu sene kriz mriz hesabı elimizdeki ile yetinmeyi bileceğiz, yine şükür edip halimize, oturacağız aşağı..
Ama hamdolsun kriz bizi teğet geçti :(
Öyle diyor büyüklerimiz..
-
16 Ocak 2009, 21:50
inş. bu yaz bi organizasyonla buluşma durumu olur.seve seve gelirim
-
17 Ocak 2009, 17:29
zemheri abi valla çok güzel olur bu mangal işi...
hadi hayırlısı
-
17 Ocak 2009, 17:40
bu sıralar an ciler yok galiba pek fazla:(
-
17 Ocak 2009, 18:17
arkadaşlar havaların soğuk olmasına ve yağmur çileştirmesine rağmen dayanamadım ve çıktım motorumla 3 saat dolaştım çok zevkliydi arkadaşlar nasıl kıyıp motorları kışın ciğerini söküp garaja atıyolar anlamıyorum
-
17 Ocak 2009, 18:24
erkunt adlı üyeden alıntı
zemheri abi valla çok güzel olur bu mangal işi...
hadi hayırlısı:)
Olmazmı birader düşünsene dünyanın en güzel yerlerinden birindeyiz kemer tarafına gideriz dağlar arkanda orman hemen yanında önünde akdeniz kocaman sahil mangal yanmış kuzu dönüyor buzz gibi ayranlar çekmişiz suzileri vayy anam vayy
Ordan çıkmışız kundu tarafına rus hatunlar yanıbaşımızda güneşin batışını seyrederiz
Ordan bide kaleiçi akdeniz çiçek pazajı yaptıkmı ertesi gün o resimlerle millet bizi vurur erkuntcuğum
bilmem anlatabildimmi.....
-
18 Ocak 2009, 13:07
abi millet -20 de yaşarken biz deniz kenarında mangal keyfi yaparsak vururlar tabii valla antalya yaşanacak yer abii son yıllarda bozuldu ama yinede güzel...12 ay motora binilebilen ender şehirlerden birisi aynı zamanda...şanslıyız bu konuda ama yazında sıcaklık 50 derece olunca....off sorma gitsin
-
18 Ocak 2009, 16:18
-
18 Ocak 2009, 18:06
-
18 Ocak 2009, 19:17
pazar günü olursa mangal işi bende alanyadan gelirim yanımda 2-3 kişi ile biri vespa kullanıyor ama olsun :D aramıza alırız
-
18 Ocak 2009, 22:58
Ama yaaa, bu kadar da yapılmaz ki zemheri birader !!!
Haftaya Pazar mangal organizasyonu için hele bir koordinatlarınız belli olsun, hemen Jandarma'ya ihbar edecem, motorlu çete orman yakmaya gidiyor diye. Yok abi olmaz öyle, biri yer biri bakar, bi tarafımız şişcek şimdi
Yok yok, siz bana bakmayın, çok da güzel olmuş. Pazar günü mangal resimlerini de bekliyoruz, bizim için de götürün köfteleri..
Istanbul'da kar veya yağmur gökten herhangi birşey yağmazken, hazır fırsat bu fırsat, hafta sonu Karakaçan'la hasret gidereyim dedim. Dün 30 km. kadar amaçsızca dolandım. Bu sabah ise standart Şile turlarımdan birini yaptım. Tamam yağış yok ama, hava resmen buz gibi. Şaka değil valla buz gibi.. Ama termal içlikler harika iş görüyor. Bomba gibiyim. Tchibo'dan aldığım kayak pantalonu da gayet sıcak tutuyor. Gel gör ki, yazlık eldivenlerin içinde ellerim, parmaklarım dondu. Hele ki asker postallarımı giyiyorum motor sürerken, onların içinde bile ayaklarım buz kesti. Böyle kışın motora binilecekse, kışlık eldiven ve kışlık motor botu almak şart. Bir de şu diz örtüsü mü ne vardı, galiba ömercem demişti daha önce. Biraz babaanne işi görünecek sanki, ama naapalım sıcak tutsun yeter.. İnsanın boku donarken, motor sürmenin zevki de çıkmıyor ki.. İlk defa benzin aldığıma sevindim!!! O sayede markete girdim de ısındım biraz. Canımız tatlı, ne yapalım...!
Bir de, şu kaskın vizörü çamur olup duruyor ikide bir, elimle siliyorum sürekli. Bu işin bir kolayı yok mudur? Bu mudur yani? Kask için sonradan takılabilir silecek icat etmeye karar verdim. Belki yolumuzu buluruz böyle..?
-
19 Ocak 2009, 10:01
ayıptır etmeyin yahu :)
Arkadaşlar bu kış gününde boyle fotograflar yüklenir mi foruma
Valla fotofrafları görünce tam tekmil giyinip aşagı indim, İstanbulda donma tehlikesini göze alarak motorun brandasını açtım, ama suzi benden düşünceli çıktı etme abi bu havada gezilmez dedi ve çalışmadı
En son 15-20 gün önce çalıştırmıştım, el marşı hiç almıyor zaten , almıyor derken en ufak bir kıpırtı yok akü sökülmüş sanki, biraz ayak marşla da uğraştım gene tık yok,
Haliyle paniklemiş bulunuyorum şu an ; forumlardan falan biraz baktım, hele de istanbulda motor çalışmadan yatarsa yağ süzülür, nemden dolayı piston komple küf olur, ilk binmede yatak sarar vs. vs. korku filmi giib valla
Arkadaşlar yapılacak bir şey var mı şu an; Ben akünün bittiğini düşünüyorum onu söküp bi şarz ettirip yeniden deneyeceğim, dedikleri gibi motor çalışmadan iki ay yatarsa bir şey olur mu , paniğe gerek var mı ,
Herkese selamlar Kolaylıklar
-
19 Ocak 2009, 10:53
Kardeşlerim teşekkür ederim yorumlarınız için umarım bu soğuk günlerde içinizi bi nebze olsun ısıtabilmişimdir
erkuntcuum benim dükkana gelmen gerekio bu organizasyonu beraber yapacaz
yüksek bi ihtimal pazar günü olucak çamurluk meselesi basit gelde seninkinede yapalım.
secretplay dostum arkadaşların da bizim misafirimiz olurlar alanyadaki kardeşleride sen organize edersen devinirim....
toksom kardeş yorumların harika gülmekten kırıldık burda resimlerden sonra gaza geleceğin aklıma gelmişti ama bu soğukta cesaret edemez diye düşündüm cesursun valla helal olsun motor aşkı bu adama herşeyi yaptırır...
ve vageçilmez baş belam:)
ömercem ne yazarsam yazayım muhalif olan kardeşim
motorunun seni yolda bırakması üzücü sorun akünün bitmesi gibi görünüyor söküp şarj ettirirsen sorun biter diye düşünüyorum.
resimlerin bi kısmını eklemedim rus hatunlu olanlar onlarıda bi ara eklerim:)
kazasız belasız inşallah....
-
19 Ocak 2009, 11:53
Selamlar Herkese
Özellikle Toksom Kardeşim Başta olmak üzere herkesi tek tek selamlarım
ben antalya da arkadaşa misilleme olarak
www.suzukiciler.blogcu.com
adlı sitemde buluşma yeri için resimler koyuyorum ama buna mangal ve gün batımı fasıl ve diğer sürprizlerin resimlerini daha koymadım haziran 2009 da hazır olun
sadece mayonuzu ve haşemanızı alın gelin köfte ekmek ve mangal benden içecekler sizden...
bu yazı açık bir davettir motorum olmasa bile bu iş olacaktır ertelenmiş bir mangal keyfidir.
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
19 Ocak 2009, 16:37
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
19 Ocak 2009, 17:15
Slm Tasarslan Bende 3 Aya Yakın Takip Ettim Sahibinden Com.u Eski Yazılarıma Bakarsan Orda Satıcıların Yaptığı Bazı Kurnazlıkları Anlatmaya çalıştım Aman Dikkat Et Alırken. Ilanda Gösterdiğin Motor Temize Benziyor Ama O Fiyat Olduğuna Göre Mutlaka Birşey Vardır Diye Düşünüyorum
-
19 Ocak 2009, 17:31
Bencede hem motor yeni duruyor hemde km az bir şeyler olabilir dikkat et fiyatı gayet iyi.
-
19 Ocak 2009, 19:43
wildrain adlı üyeden alıntı
Selamlar Herkese
Özellikle Toksom Kardeşim Başta olmak üzere herkesi tek tek selamlarım
ben antalya da arkadaşa misilleme olarak
www.suzukiciler.blogcu.com
adlı sitemde buluşma yeri için resimler koyuyorum ama buna mangal ve gün batımı fasıl ve diğer sürprizlerin resimlerini daha koymadım haziran 2009 da hazır olun
sadece mayonuzu ve haşemanızı alın gelin köfte ekmek ve mangal benden içecekler sizden...
bu yazı açık bir davettir motorum olmasa bile bu iş olacaktır ertelenmiş bir mangal keyfidir.
istanbul daki arkadaş misilleme derken savaştamıyız yoksa.....
mangal savaşı falan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)