Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ocak 2009, 09:34
çok teşekkür ederim değerli dostlarım
umarım keyifli eğlenceli zamanlar geçirirsiniz...
aman dikkat edelim arabalara hiç güvenmeyin bırakın onlar geçsin gitsin
günümüzde arabaların formatı değişti hepsi siyah camlı ve görüş alanları yok zaten milletin de sizi kollamaya bakmaya hevesi yok. onun için korkak olmalıyız.işi inatla değil sabırla halletmeliyiz.yoksa burada kimsenin kaza haberini duymak istemem örneğin dark kardeşimizi hatırlıyorum kaza yapmıştı
onun için sabır sabır sabır üstüne bindiğiniz anda araç sizsiniz yani vücudunuz artık kaportanınz oluyor ... birde paranıza kıyın çok çok kaliteli bir kask alın kesinlikle satıcılıların ^^scootercimisin al bu sana yeter fazla masraf yapma ^^ demelerine kanmayın
E3 normlu avrupa kaskları mutlaka alın örneğin Allah korusun 70 km hızla bile düşseniz yerdeki sürtünmeden dolayı elbisenin bacağınıza yapacağı sürtünmenin sıcaklığı diz bölgesindeki kemiğin erimesine neden olduğunu artık kesinleşmiştir.birde ayakkabı çok önemli altı kauçuk olmalı durma anında fren papucu görevi yapmalı ıslak zeminde kaymamalı aman dostlar çok çok dikkat SABIR birinci ödev ondan sonra tedbirler. 1 metre gitsen bile unutma tedbirin al... ben yakında döneceğim aranıza ama 150 cc lik burgmann bakıyorum...
scooter bana ufak geliyor. aklınızda olsun düşerse eş dostta buraya mesaj atın bakıyorum ben devamlı ... şimdilik hoşçakalın iyi ve keyifli bol sabırlı sürüşler...
herkesi tek tek sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum... toksom kardeşimdende bir selam bekliyorum ...unutmayın daha boğazda mangal yapacağız havalar açsın misafir edeceğim sizi
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Reklamlar
-
13 Ocak 2009, 09:50
Arkadaşlar merhaba..uzun bir süre motorumu kullanamayacağım,malum hava şartları.Bu süre zarfında motor apartmanın garajında duracak.Benim yapmam gereken bir şey var mı?Yani uzunca bir süre orda yatmasının bir zararı olur mu?Haftada bi kere yanına inip 2-3 dakika çalıştırıyorum ama bunun yararı ya da zararı var mıdır?Teşekkürler. . .
-
13 Ocak 2009, 10:34
mcyassin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba..uzun bir süre motorumu kullanamayacağım,malum hava şartları.Bu süre zarfında motor apartmanın garajında duracak.Benim yapmam gereken bir şey var mı?Yani uzunca bir süre orda yatmasının bir zararı olur mu?Haftada bi kere yanına inip 2-3 dakika çalıştırıyorum ama bunun yararı ya da zararı var mıdır?Teşekkürler. . .
bildiğim kadarıyla motoru çalıştırmanın pek bi faydası yok 5-10 dk motoru kullanacaksın yada aküyü söküp suyunu boşaltman gerekiyor birde lastiklerin altına tahta parçası koymalısın forumda bununla ilgili bi konu vardı ancak bulamadım.
erol abi tekrar hoşgeldin inşallah istediğin motoru bulursun burgman 150 bildiğim kadarıyla pek fazla yok ama eğer 150 cc bi motor arıyorsan bi honda dylan bakmanı tavsiye ederim.
-
13 Ocak 2009, 12:28
wildrain adlı üyeden alıntı
... toksom kardeşimdende bir selam bekliyorum ...unutmayın daha boğazda mangal yapacağız havalar açsın misafir edeceğim sizi
Oooo, wildrain hoşgeldin dostum. Selamlar, sevgiler..
Senin motoru büyüterek aramıza döneceğinden zerre şüphem yoktu zaten.
Havalar berbat olduğu için motora binemiyorum. Yağmurda bir kere kullanayım dedim, o gün, motor da, ben de resmen kahverengi olduk çamurdan. Üstelik ön taraf çamurdan komple kahverengi, arkası tertemiz siyah. O nedenle inan ki, birşey kaçırmış değilsin.
Boğazda mangal operasyonunu kesinlikle yapacağız bu sene.
İçimizde kaldı resmen, Istanbul'daki forumdaşları toplayacağız biraraya.
Ancak havalar ısınsın hele bir. Boğazı Suziler istila edecek
Burgman 150 gerçekten nadir bulunuyor. Bir tane görmüştüm galiba sahibinden.com'da. SYM joyride 200'de iyi makina, ben beğeniyorum, onlara da bak istersen. İnş. gönlüne göre bir motor bulursun.
Tekrar hoşgeldin, görüşmek üzere.. Arayı açmayalım bu kadar...
zemheri adlı üyeden alıntı
bu arada toksam sesin çıkmıyor.....
Buradayım abi.. İki dakika forumu boş bırakmaya gelmiyor resmen..
Doldurmuşsunuz mesajları yine..
redshark adlı üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla motoru çalıştırmanın pek bi faydası yok 5-10 dk motoru kullanacaksın yada aküyü söküp suyunu boşaltman gerekiyor birde lastiklerin altına tahta parçası koymalısın forumda bununla ilgili bi konu vardı ancak bulamadım.
Ben haftada bir 15-20 dakika kadar garaj içerisinde dön baba dönelim turları atıyorum. Hem akü dolsun, hem de gazımı alsın diye.. Tahta falan koymuyorum. Orta ayaklıkta duruyor eleman. Bu hafta rölantideyken motor durdu bir kaç kere, bir defasında da iyice yavaşladığım sırada motor durdu. Soğuktan mıdır? nedir anlamadım. Keyfim kaçtı. Ateşlemede mi problem var, hava filtresi mi tıkalı nedir bilemedim. Forumun ilk başlarında bununla ilgili bir şeyler vardı sanırsam. Bir ona bakacağım.
Forumun canlanmasına çok sevindim. Eski/yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
-
13 Ocak 2009, 14:33
-
13 Ocak 2009, 14:42
@fenomenshop
2. el motorda önceliği TANIDIK kontenjanına vermek lazım!
Eş - dosttan yada en azından eş - dost referanslı birilerinden almak lazım makineyi. Aksi taktirde seninde dediğin gibi tamamen şans işine kalıyor.
bu arada motorun hayırlı olsun...
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
13 Ocak 2009, 14:47
Tşk. Novarix Motor Dükkanımın önünde Kafayı Uzatıp Bakıyorum Dvmlı Herkese Kazasız Belasız Sürüşler Inş.
-
13 Ocak 2009, 14:58
FENOMENSHOP adlı üyeden alıntı
Tşk. Novarix Motor Dükkanımın önünde Kafayı Uzatıp Bakıyorum Dvmlı
Herkese Kazasız Belasız Sürüşler Inş.
Hayırlı olsun
Olmaz ama öyle kuru kuruya, mutlaka senin suzinin resmini isteriz.
Madem motora binemiyoruz, bari gözümüz gönlümüz açılsın.
Tekrar hoşgeldin..
-
13 Ocak 2009, 15:49
-
13 Ocak 2009, 16:53
SEVGİLİ TOKSOM DOSTUM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAP İÇİN
DEDİMYA KALBİM HEP SİZLERLE ... BAKALIM KISMETSE 1-2 AY İÇİNDE OLACAK BU İŞ OLMADI SUZUKİ DÜŞÜRECEĞİZ MECBUREN ÇÜNKÜ SATTIĞIMDAN BERİ EVDE TERÖR ESTİRDİM BİZİMKİLERİN SÜNGÜSÜ DÜŞTÜ ARTIK TEK İŞ MOTOR BULMAYA GELDİ BİRAZ EVVEL BULDUM 1 TANE SİYAH 125 TERTEMİZ 2000 YAZMIŞ BENDE 1800 VER GELEYİM HEMEN DİYE MESAJ ATTIM DU BAKALIM NE OLACAK
AMA BU YAZ KESİNLİKLE BENDESİNİZ SİZE KENDİ ELLERİMLE MANGAL KÖFTE ZİYAFETİ VERECEĞİM AHA DA İLAN EDİYORUM BURADA TÜM DOSTLARI
GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE
-
13 Ocak 2009, 17:16
wildrain abi sahibindene baktım bende 3 tane var fazla yok sym joyrıde 200 var iyi şeyler okudum o motorla ilgili istersen bir bak görüşmek üzere...
-
13 Ocak 2009, 17:18
ok dostum bir bakayım mutlaka alacağım zaten acelem yok ... şimdi zaten kış
ilgin için çok teşekkür ederim ...
-
13 Ocak 2009, 19:30
Wildrain, seçenekler elbette bu işe ayırabildiğin paraya göre değişiyor.
Suzimi seviyorum ama ekmek-köfte durumu malum. Kimi kandırayım ki, daha çok param olsa, elbette AN125'ten daha karizmatik bir motora binmek isterdim. Neden istemeyeyim ki? Çok büyük motor hacminde değil belki ama, kendimi biraz daha güvende hissedeceğim, en az 250cc. ve büyük tekerlekli bir motor olurdu bu.
2000 lira civarı bir paran varsa, alınabilecek en iyi scooter, bana göre, yine ve yine Suzuki AN125'tir. 3000 lira ve üzeri ayırabiliyorsan, ben temiz bir SYM Joyride 200 seçerdim. Kasası, boyu senin beklentini karşılayacaktır. Çünkü eninde sonunda AN125 sana yeterli gelmeyecek. Bu motor bana ufak geliyor deyip duruyordun en başından beri zaten.
Daha da fazlasını ayırabiliyorsan, ağanın eli tutulmaz derim. Yürü be koçum derim. Helal olsun derim. Ama mangalda görüştüğümüzde kesinlikle, "abi bir tur versene" derim
Ben yerinde olsam Suzuki Burgman UH 150'a bakmazdım. Hem fazla seçenek yok, hem de hepsi çok km. yapmışlar, Üstelik bu kilometreye bu fiyat bana göre çok.
Sayende, kendim alacakmış gibi ilanlara bakıp, araştırma yapıyorum. Çok keyifli bir iş bu. SYM Joyride 200 sahibinden.com'da sıfıra yakın 1000km'de bir motoru 4000liraya satıyorlar. Benim gözüm ona kayıyor. Dur bakalım havalar ısınana kadar imece usulü sana güzel bir motor bulacağız inşallah.
-
13 Ocak 2009, 21:31
-
14 Ocak 2009, 00:57
redshark slm sen moturunu sattın mı yada satılık için ilan verdin mi?
-
14 Ocak 2009, 11:18
yok satmadım ilanlar da bana ait değil benim motorun fotoğrafları sahibinden.com da geziyor
-
14 Ocak 2009, 11:34
[QUOTE=redshark;1393923]erol abi sym hd200 ve kymco peoples var ikiside güzel motorlar bir kaç tane link veriyorum
çok çok teşekkür ederim değerli dostum.
değerlendireceğim...acelem de yok bu iş için 2000 bulurum ama 3000 zorlar ama daha yükseğine giremem şimdilik görüşmek üzere
-
14 Ocak 2009, 13:35
evet redshark o yüzden sordum 3 -4 ilanda senin motorun resimleri vardı hatta 1 tanesini ben alacaktım ama baktımki o resimi 3 ilanda daha gördüm dedim bu motor bana gelmez
-
14 Ocak 2009, 13:53
selam. eger kışında motosiklete binmek gibi bir niyetiniz varsa sym derim. ön konsulun oradan istenirse dizlere sıcak hava üflüyor. biz o motora diz örtüsü yaptık. adam 2 günde bir arayıp teşekkür ediyor. zaten motorundan memnundu. şimdi daha memnun.
-
14 Ocak 2009, 14:53
toksom adlı üyeden alıntı
Wildrain, seçenekler elbette bu işe ayırabildiğin paraya göre değişiyor.
Sayende, kendim alacakmış gibi ilanlara bakıp, araştırma yapıyorum. Çok keyifli bir iş bu. SYM Joyride 200 sahibinden.com'da sıfıra yakın 1000km'de bir motoru 4000liraya satıyorlar. Benim gözüm ona kayıyor. Dur bakalım havalar ısınana kadar imece usulü sana güzel bir motor bulacağız inşallah.
sağol eski dostum teşekkür ederim... bu iş bitecek eş dost yardımıyla dedimya 2000 ytl var 3000 de zorlarız sym lere baktım güzele benziyor hele bi alalım bir tur istemek ne demek istediğin kadar binebilirsin...acelem yok nisana kadar vaktim var Allah Ömür Verirse yaza damgamızı vururuz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)