Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Alıntı goldumut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar daha oncede sıyah fosforlu(reflektorlu)bant ıcın yazmıstım ama ılgılenen olmadı..
    neysekı bugun yıne antya eskı sanayıden bu sefer beyaz renkte reflektor bant aldım.amacım kaskımın arkasına,motorun arkasına ve bazı gorulmeye ıhtıyac olan yerle uygulama yapıcagım oncelıkle karanlık ortamda cektıgım pozlarda sıyah bantım hıc ama hıc parlamıyordu ama bu sefer ısler degıstı ve beyaz parlaması baya ıyı durumda.bakalım kaskın arkasında ve motorda nasıl durucak..

dikkat et o bantlar çok kuvettli yapıştırıcısı oluyo yapışırdığın yerden sökmek çok zor yapıştıracağın zaman iyi düşün beğenmezsem sökerim diye düşünme zor çıkıyor çıksa bile kopuk kopuk çok uğraştırıyor.. ayrıca estetik bi şekilde yapıştırırsan gündüzleride motoruna ayrı bi hava kadar,ayrıca gecelrine görünebilirlik açısından çok faydalı bi ürün eski kaskımda vardı baya parlıyor geceleri çok dikkat çekiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    SWT
    Alıntı sarıbela adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba malum havar soğuk motorla gezmiyorum.Garajda duruyor haftada birkez 10 dakika çalıştırıyorum.Akü açısından bu şekilde yapmam doğrumudur,yani akü şarj olurmu.Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Olduğu yerde çalıştırıcağına birkaç km dolaşsan aküyü daha randımanlı şarj edersin..
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

bende sormuştum bi kaç yerde bu soruyu genellikle aldığım cevap sehpada çalıştırma bi kaç tur at daha ii olur dediler bende onan artık dolaşıyorum akü şarz olsun diye

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar, temmuz ayında askerliğim bitmiş oluyor inş. Daha sonra ankara 'da alacağım bu motordan inş. Çok özledim sivili, ankaranın kış ayazını, yaz kurağını...

Arada sırada motorunuzun resimlerini ekleyin arkadaşlar, alana kadar bakarız öyle resimlere

Motosikleti
    2009 XCİTİNG 250İ
    evet dun aksam evde kaskımın arkasına yapıstırdım ve cok ıyı sonuc aldım herkese tavısıye edıyorum...evet gunduz sıyah kaskın ustune beyaz serıt aslında cok hos olmadı ama genede herseyden onemlı guvenlı surus dıyorum ben!

[B][B]Gilera Runner 180 sp[/B] >> Honda cbx 250 twister >> Yamaha xt660x >> Suzuki An 125 hk[/B]>>[B]Kymco xciting 250i[/B]

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    Antalya da hava bu kadar soğuksa siz oralarda ne yapıyorsunuz alla bilir motora binecek zaman değil anlaşılan baksanıza forum bile durmuş....
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

eL_BaNDiDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Ben 2008in son gününde okula AN 125 ile gittim. Yerler tamamen buzdu. 4 kilometrelik yolu kaya kaya gittim. Çok eğlendim.
    La liberta non ha prezzo !

secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla zemheri bakalım pazar günü hava güneşli olursa alanyadan çıkıp side aspendos perge turu atıcaz suzukilerle hava bu gün kapalıydı pazar günü iyi olursa resimleri atarım foruma geçen hafta pazar günü dim mağarasına gittik 20 km git gel güzel gezi oldu fakat mağaraya giremedik çok para istediler alanyada oturupda dim mağarasına girerken turist muamelesi görmek zorumuza gitti :D elbet para vermeden gireriz diye bir kaç manzara resmi çektik bu pazar turu yapabilirsek hepsini bir koyarım buraya

herkese kazasız belasız sürüşler

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    Dostum antalya ya uğrarsanız mutlaka beklerim sütçüler mah,sütçüler cad no 21
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

Motosikleti
    2009 XCİTİNG 250İ
    benim suzimde 4 gundur yatıyor ustunede branda cektım usumesın dıye
    onumuzdekı 3 gun antalyayı guneslı bır hava beklemıyor
    [B][B]Gilera Runner 180 sp[/B] >> Honda cbx 250 twister >> Yamaha xt660x >> Suzuki An 125 hk[/B]>>[B]Kymco xciting 250i[/B]

redshark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilla Sportcity

http://duasrodas.blog.br/2008/03/04/...urgman-an-125/

arkadaşlar internette buldum bu fotoları acaba bu ön camdan türkiyede bulabilirmiyiz çok güzel olmuş.

Motosikleti
    2009 XCİTİNG 250İ
    Alıntı redshark adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://duasrodas.blog.br/2008/03/04/...urgman-an-125/

arkadaşlar internette buldum bu fotoları acaba bu ön camdan türkiyede bulabilirmiyiz çok güzel olmuş.
    gercekten ne kadar guzel durmus sankı bu an 125 degıl baska bırsey

secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet ama bu motorun ön camı ile aynaları farklı bu camı takmak için farın üstündeki siyah camda değişmesi lazım bu fabrika orjinali heralde bide burgman 125 yazmışlar bu benim daha önce gördüğüm resim ise bu motorun ibresinde saat ile sıcaklık göstergeside var bize çakmasını yollamışlar heralde japonlar

redshark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilla Sportcity
    siyah cam yerinde kalıyor aynaları değiştirmek gerekirmi bilmiyorum.Brezilya'da Burgman125 automatic diye satılıyor.Diğer ülkelerde yine bizdeki gibi an125 diye geçiyor.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Koruma topuzu süper olmuş...... Koruma demiri takmıştım ama bu topuzuda takarım ben.... Garanti olsun......

Bu arada cam güzel durmuş ama dereksiz kaçmış...Genelde şehiriçinde yüksek süratte binmiyoruz..Yüksek dediğim 100 km civarı... Ve cam bana gereksiz diye düşünüyorum..Ama yakışmış....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    SUZUKİ AN125
    şu havalar bi ısınsa çok özledim suzukimi

Motosikleti
    kuba 125cc,pejo
    Alıntı rainboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok sıradan görünüyor her yönü ile.

Suzuki nin arabalarından kaçının motorlarını alın derken bu motorundan uzak durun denecek bir motormu acaba?
    öyle demeyin 115 km hızı gördüm ben motor benim deil ustamın ama çekişi çok güzel ve çok kuvvetli bir moto ben bu motorla tam 2345 metre tekteker üzerinde gittim çok iyi ve dengeli bir motor ama altında made in china yazıyor

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    kuba show; ben bu motorla tam 2345 metre tekteker üzerinde gittim çok iyi ve dengeli bir motor
    Hocam nasıl gittin 10 inç tekerin üzerinde 2,5 km...

Birde ayakları arkaya koyuyoruz heralde yoksa kalkmaz bunun önü gibime geliyor...

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Alıntı kuba_shov adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .... ben bu motorla tam 2345 metre tekteker üzerinde gittim çok iyi ve dengeli bir motor ama altında made in china yazıyor
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam nasıl gittin 10 inç tekerin üzerinde 2,5 km...

Birde ayakları arkaya koyuyoruz heralde yoksa kalkmaz bunun önü gibime geliyor...
    Kaldırmış demek ki..
    Kaldırmış ki, altında ne yazdığını bile görmüş

Motosikleti
    an125hk
    ben de 5655 m. tekteker gittim üstelik 130 km hızla...
    sonra uçmaya başladım...gayet güzel uçuyodum....
    birden bi ses duydum..alarm çaldı...
    RÜYAYMIŞŞ
    yavaşşş...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)