slm arkadaşlar avrupa yakasında koruma demiri taktırabileceğim ve sizin tavsiye edebileceğiniz yer varmı? fiyat için ortalama 100 ytl diye duyum aldım sizler kaça yaptırdınız??
slm arkadaşlar avrupa yakasında koruma demiri taktırabileceğim ve sizin tavsiye edebileceğiniz yer varmı? fiyat için ortalama 100 ytl diye duyum aldım sizler kaça yaptırdınız??
bu motoru 10-12 taksitle uygun fiyata alabileceğim bi yer varmı?
dostum nerde taktırdın belki pazarlıkla falan yine 80 ytl ' ye taktırabilirim. Ben daha hiç düşmedim ama kimi görsem taktır diyolar ne olur ne olmaz. Taktırmayı düşünüyorum. biraz tipini bozuyor gibi geliyor. benim motor mavi acaba demirleridemi boyatsam taktırmadan diyorum . ya işte böyle şeyler geliyo aklıma olmuşken iyi bişey olsun istiyorum arkadaşlar.
walla tipinin bi önemi yok zaten sen üstündeyken sadece ibreleri ve aynayı görüyosun gerisi motoruna bakanlar için bence öncelikli olan motoru kullanırkenki rahatlığı az yakması ve dayanıklılığı ben 55 60 km ile köpeğe çarptım 10 15 mt sürüklendim motorun aynası ve sol sinyalin altı çizildi sadece o demirler olmasaydı motor şimdi bahçede yatıyordu
demiri antalya manavgatdaki suzuki servisinde taktırmıştım
Merhaba,
Askerliğimin bitiminde An400 almak istiyorum ama başlangıç olarak bunu alacağım, belkide hiç değişmem motorumu sadece 125 olarak devam ederim bilemiyorum.
Motor kullanan arkadaşlara birşey sormak istiyorum, motor ve iş hayatınız uyumlumu, biraz saçma bir soru ama ne bileyim sanki motorsiklete binen işe nasıl gider gibisinden kafam karışıyo.
---
Yani düşüncem şu, benim bir motorum var ve işe onunla gidiyorum e ben arabamı alıyım motormu alıyım, annem babam benle beraber gelmek istediklerinde ne yapacağım
Arkadaşlar bende koruma demiri yeni taktırdım fiyat dediğiniz gibi 100 YTL ben içerenköy Motostar da taktırdım.Zaten Suzuki ye yeni binmeye başladığım için başka servisleri bilmiyorum.Bu servisten de gayet memnun kaldım.Gerekli olan herşeyi bulabileceğiniz bir yer gibi gözüküyor.
[B][B]Gilera Runner 180 sp[/B] >> Honda cbx 250 twister >> Yamaha xt660x >> Suzuki An 125 hk[/B]>>[B]Kymco xciting 250i[/B]
Karaköydeki Suzuki bayii 120 YTL diyor, semtimizde bulunan kanuni servisi ise 80 YTL diyor...Demir in motoru koruduğu bir gerçek ama şeklini çok bozuyor gibi geliyor bana..Alp Tunay ; Ben 70 ytl ye taktırdım.... 30 lira fark ne oluyor anlamadım.....?......
İkincisi sanki motoru bir 10 CM daha genişletiyor gibi geldi bana, tamam iğne deliğinden geçmiyoruz ama ben sürekli şerit arası gittiğim için acaba rahatsız eder mi diye düşünüyorum...
Bir de yayaların güvenliği açısından sakat bence, yani Allah korusun bir kaza anında plastik kaporta ile bu demirin etkisi farklı olur gibi geliyor bana.
Bu üç sebepten dolayı şimdilik beklemeye aldım bahara yeniden düşüneceğiz artık...
Zaten o demirler bir kaza anında işe yaramaz...Sadece yan yatmalarda veya kazara küçük dokunmalarda boya kalporta zarar görmesin diye takılır... Küçük çzikler çok can sıkıyor... Durduk yerde arabanın dokunması sonucu yan yatmıştı motorum...ufak çizikler oluştu... 2. motorumu teslim almadan taktırdım demirleri.... Çok ta memnunum...
Trafikte de fazla engel teşkil etmiyor...Bende sıklıkla aralardan derelerden geçiyorum ama rahatsızlık vermedi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Koruma demiri ile koruma camını 95 liraya taktırmıştım bu İstanbul ne kadar pahalı arkadaşlar...
http://www.motosiklet.net/forum/memb...eri-57494.html
Arkadaşlar birde şu resim ekleme işini beceremiyorum bilen arkadaşlar bi tarif ederse benim makinanın resimlerini paylaşmak istiyorum
Bu linkten bakabilirsin..
http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
arkadaşlar iyi akşamlar...benim suziki 3000km ye geliyor ve bakıma götürmek istiyorum..
aranızda 3000 bakımına gitmiş olanlar varsa bana cvp verebilirler mi acaba? neler degişiyor? kaç lira tutuyor?
kazasız sürüşler...
yavaşşş...
ben 3000km bakımını yaptırdım fakat motor hava filitresine yağ attığı için hava filitresi ile bujide değişti parça fiyatlarını yazıyorum büyük ihtimal hava filitresi ve buji değişmez sadece yağ ile yağ filitresi değişir 1000 bakımında yağ filitresini değiştirdiysen oda değişmez 2 yağ değişimine bir yağ filitresi değiştiriyorlarmış parça fiyatları şöyle
yağ: 20 ytl
yağ filitresi: 15 ytl
buji: 15 ytl
hava filitresi: 25 ytl
genel bakım: 25 ytl
senin motorda yağ ve yağ filitresi değişir ise 35 ytl 20-25 ytlde işçilik yazarlar
55- 60 ytl ye halledersin yağ filitresi değişmedi ise mutlaka değiştir. 15 ytl bişey değil
kazasız belasız sürüşler
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img392.imageshack.us/img392
vallah sonunda başardım aslında çok kolaymış yardımcı olan kardeşlerime teşekkür ederim...
Kardeşler serviste takıldı üzerindeki parçalar sadece xenon takılı değil oda uydurmasyon birşey yaptırmak istemedim kaliteli mavi ampul aldım xenon dan hiç bir farkı yok hemde çok ucuz millet xenon zannediyor takılan her parçadan memnunum takırı tukurtu yapmıyorlar sizde tavsiye ederim..
Kendi resmimide koydum umarım kızmazsınız:))))
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)