Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    redshark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilla Sportcity
    goldumut pirelli seni tatmin edecektir benimde başta kaygılarım vardı taktırdığın anda farkı hissedeceksin özellikle yağmurlu havalarda çok daha iyi anlayabiliyorsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı goldumut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tsk ederım..
    lastık konusunu forumda okudum ve cogu uye pırellı ıle degıstırmemın yagmurlu havalarda veya su bırıkıntısınden gecınce daha guvenılır oldugunu soyluyorlar.
    bu konuda ne dıyorsunuz?

O segmentteki doğru seçimi An 125 ile yapmışsın, kazasız belasız inşallah... Tabiki hava şartlarına uygun lastik seçenekleri oldukça fazla fakat lastik ebatı küçük olduğu için yeni alacağın lastiklere güvenmen bence yanlış olacaktır. Diğer açılardan ise 4-4'lük bir scooter'dır.

Alıntı alpayarzu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şuan itıbarıyla motoru İstanbul içi sıfır ve plaka fiyatı dahil en ucuz nerden ve ne kadara alabilirim?Birde otobanda güçsüz kalırmı? Yardım ederseniz sevinirim..

Köprü üzerinde 2 kişi 100 km yapan arkadaşlarım var. Hatta şöyle söyliyeyim; Suzuki İzmir bayisi olan Bergama Motor'da 2 kişi-AN 125 ile radara yakalanan yegane insanlar bile var (çok ciddiyim)

Motosikleti
    2009 XCİTİNG 250İ
    [QUOTE=clemenze;1363456]O segmentteki doğru seçimi An 125 ile yapmışsın, kazasız belasız inşallah... Tabiki hava şartlarına uygun lastik seçenekleri oldukça fazla fakat lastik ebatı küçük olduğu için yeni alacağın lastiklere güvenmen bence yanlış olacaktır. Diğer açılardan ise 4-4'lük bir scooter'dır.

haklısın tabıkı ama yenı lastıklerle lımıt zorlama gıbı bır nıyetım yok sadece ıslak zemınde veya yagmurlu havalarda guvenlıgı artırmak hedefım...
    yani SAFETY FİRST:d

dostum geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsın fazla bişey yok.

arkadaşlar hepinizi geçmiş kurban bayramı mübarek olsun. Bi süredir giremiyodum foruma ama neyseki gelebildim

Sizden bi konuda fikir alıcam; artçının yaslanması için diğer 200cc yada 250cc scoterlarda var olan sırtlıklar gibi bi dayanak(sırtlık) yani yaslanma yeri lazım sym lerde falan var bilirsiniz.

böyle bişeyi taktıranınız varmı nerde nasıl taktırırım? yorum ve görüşlerinizi bekliyorum dostlarım.

hepinize kazasız ve keyifli sürüşler

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Aklıma ilk gelen çözüm, topcase çanta ve buna uygun çanta sırtlığı almak oldu. Örnek olarak;

topcase arka çanta için,
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=169

ve buna uygun çanta sırtlığı için,
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=404

linklerine bakabilirsin. Kappa ve Givi marka çantaların bu şekilde sırtlık aparatları ayrıca satılıyor. Ama Shad marka için de var mı bilmiyorum.

secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o senin istediğin parçayı daha önce gördüm ben dükkanın oraya gelirse fotoğrafını çeker buraya koyarım aslında bende düşündüm ilk başta gayet güzel oluyor arkada oturan artçı için büyük rahatlık

bu olumsuz yorum ypan arkadaslara gercektyen kızıyorm ben aldım 3 ay oldu suzukı an 125 110 km/h yaptım vede motor hıc yolunuu bozmadı cok da guzel serı bı motor var uzareınde ayrıca cok ekonomık tek kelımeyle suzukı zaten fazla sözede gerek yok bazı arkadaslar beat ten fılan bahsedıorlar onlar sadece ısım bılınmıs HONDA vs ... lutfen tadına bakın konusun ..

Motosikleti
    2009 XCİTİNG 250İ
    [QUOTE=SUZUKISTAR;1365095]bu olumsuz yorum ypan arkadaslara gercektyen kızıyorm ben aldım 3 ay oldu suzukı an 125 110 km/h yaptım vede motor hıc yolunuu bozmadı cok da guzel serı bı motor var uzareınde ayrıca cok ekonomık tek kelımeyle suzukı zaten fazla sözede gerek yok bazı arkadaslar beat ten fılan bahsedıorlar onlar sadece ısım bılınmıs HONDA vs ... lutfen tadına bakın konusun ..[/QUOo,

olumsuz yorum yapan kım acaba?

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    [QUOTE=goldumut;1365157]
    Alıntı SUZUKISTAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu olumsuz yorum ypan arkadaslara gercektyen kızıyorm ben aldım 3 ay oldu suzukı an 125 110 km/h yaptım vede motor hıc yolunuu bozmadı cok da guzel serı bı motor var uzareınde ayrıca cok ekonomık tek kelımeyle suzukı zaten fazla sözede gerek yok bazı arkadaslar beat ten fılan bahsedıorlar onlar sadece ısım bılınmıs HONDA vs ... lutfen tadına bakın konusun ..[/QUOo,

olumsuz yorum yapan kım acaba?
    +1

Kim Beat demiş? Ne demiş? Hangi forumu okuyor acaba???

Motosikleti
    2009 XCİTİNG 250İ
    Kim Beat demiş? Ne demiş? Hangi forumu okuyor acaba???[/QUOTE]

bende anlamadım neyse bu sabah antalya eskı sanayıde sonunda pırelli lastklerımı taktırdım.
    pirelli sl26 taktırdım tane fıyat 45 ytl toplam 90 ytl mal oldu ıscılık odemedım..
    lk ızlenımım eskı lastıkten daha tok ve sessız gıbı geldı(belkı pısıkoloıktır)
    yol tutusta daha ıyı gıbı.usta lastıgın uzerınde zar vardır o kalkana kadar bıraz ızın ve hemen vırajda yatma dedı bende yok canım dedım

yagmurlu ve ıslak zemındekı yorumlarımı sızlerle paylasıcam..
    tüm forum arkadaslarıma cok tsk ederım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı secretplay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar geçmiş olsun bende kaza yapanlar kervanına katıldım. refüjden bir köpek motorun altına girdi düşürdü beni 60 km ile falan giderken fren yapmaya fırsat bile olmadı köpeğin refüjden atlaması ile motorun altına girmesi 2 sn sürmedi allahtan motorda demir vardı yoksa çok kötü parçalanıcaktı motor kafadamda kask olmasa beyin patlamıştı 10 ytl falan dedik ama kafa yere vurunca korudu allahtan kask patladı bana bişey olmadı allahtan motorun ayna çizildi birtek başka hiç birşey olmadı demir yere sürtününce boyası kalktı allahtan motoru alırken demiri taktırmıştım satan adamda demişti kaza yapınca çok dua edersin şimdi zorla taktırıyon düşünce anlarsın adam haklıymış arkadaşlar 80 ytlnize kıyın taktırın demirini motorun eğer benim motorda demir olmasaydı bidaha toplatamazdın heralde en 15-20 mt süründüm motorla birlikte

hepinizin bayramı mübarek olsun benim bacak sargılı evde yaptıcam bayramda :D

Herseye ALLAhtan yazmıssın ama ^^ALLAHTAN KÖPEGE^^bıse oldumu olmadımı,Olmadıysa ^^ALLAHTAN kopekcıgede bısey olmadı^^Yazmanı daha cok ısterdım,yoqsa bence Onun canı senın motorundan ve motorunu koruyan demırınden daha onemlı,
    O carptıgın insan olsa sen sunuda yazardın,^^Allahtan sıkayetcı olmadıda ucuz atlattım^^

Bence refüj kısımlarında 60 motor ıcın buyuk surat,Sahsen en sagdan dusuk hızda gıtmeyı tercıh edıorum,Altımızda 2 teker var araba deıl,

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    secretplay´isimli üyeden Alıntı
    arkadaşlar geçmiş olsun bende kaza yapanlar kervanına katıldım.
    Geçmiş olsun diyorum, kazasız belasız sürüşler diliyorum, böyle kazadan sağ salim çıktığın için bir fakiri de sevindirmeyi unutma...

Arkadaşlar bu motorsikletin üstünde gerçekten bir saniye bile gevşemeye gelmiyor, gerçekten ne olacağı nereden ne çıkacağı hiç beliili olmuyor..

Sağdan ve şerit arasından giderken gerçekten yavaş ve dikkatli olmak gerekiyor.. Geçen hafta bir arkadaşım Zeytinburnu sahil yolunda trafik durunca en sağa girerek bariyerle araçlar arasında 40-50 hızla devam ederken bir reno kangonun aniden açılan kapısına girdi, Adam kapıyı açıyor ve inemeden tak bizim arkadaş kapıya giriyor..Beverly 200 motor mahvoldu, arabanın kapı komple gitti, kendiside 3-5 metre uçmuş ve bir arabanın üstüne düşmüş, o arabada da bir sürü hasar var, Allahtan kendisinde birşey yok ama o jilet gibi refüj bariyerlerine düşşe ya da kafa üstü filan düşşe neler olur insan düşünmek bile istemiyor.

Onun için mutlaka normal trafik akışına uygun sürmek ve araya refüje filan girildiğinde iyice yavaşlamak ve azami dikkat etmek gerekiyor.

Bende mesela sabahları vatan caddesini 1 ve ikinci şeridin arasını kullanarak geçiyorum, en sağı asla kullanmam dönüş yapacak araçlar sıkıştırıyor ve daraltıyor, ama burada bile dur şu ikisini de bi geçeyim derken transporter minübüs az kalsın tost yapıyordu suziyle beni Allahtan yavaşyım ve tak diye durdum aynayla kurtardık...

Arkadaşlar AN 125 ten memnunmusunuz bende aldım.servis için nereye gitsem anadolu yakasında oturuyorum.

xxrated - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&t Kanuni GT250
    motor süper ben artık cross yapmaya başladım :D bu arada sol altta sanırım tam aktarma kayışının kranka bağlandığı yer orada bir plastik kapak var kırıldı yarısı bi zararı olurmu acaba?
    seT By eXe

Motosikleti
    2009 XCİTİNG 250İ
    Alıntı NİLGÜN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar AN 125 ten memnunmusunuz bende aldım.servis için nereye gitsem anadolu yakasında oturuyorum.
    SELAM NCELIKLE HAYIRLI OLSUN,ALLAH KAZA BELA VERMESİN..

bende 1 ay once aldım cok memnunum suana kadar bır tek orıjınal lastıklerı guven vermedıgı ıcın pırellı marka lastıklerle degıstırdım..

Hayırlı uğurlu olsun..1,85 boyunda ve AN 125 kullanmış biri olarak çok zevkli ve problem çıkarmaycak bir scooter almışsınız. Anadolu Yakasında İçerenköy'de(Bostancı Köprüsü bitiminde)Motostar var. An 125 servisliğinde aktiftir. Yanılmıyorsam şu aralarda bakımlardada indirim vardı??
    http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...fa=satisservis bu linkten İstanbul diye aratıp iletişim adresini alabilirsin..Ayrıca Ahmet Sarı ismini vermen işinizi daha da hızlandırabilir. Bu linkten tabiki diğer İstanbul servislerine ulaşmanız mümkün...Tekrar hayırlı olsun

CLEMENZE çok teşekkür ederim.Söylemiş olduğun servisi aradım.gerçekten telefonda bile çok ilgilendiler.en yakın zamanda servise götüreceğim motorumu.Stoklarında AN 125 bütün parçalarının bulunduğu belirttiler.

CLEMENZE çok teşekkür ederim.Söylemiş olduğun servisi aradım.gerçekten telefonda bile çok ilgilendiler.en yakın zamanda servise götüreceğim motorumu.Stoklarında AN 125 bütün parçalarının bulunduğu belirttiler.

Rica ederim.

arkadaşlar nihayet bu sabah motosikletimi içerenköydeki motostar servisine bakıma götürdüm oradaki arkadaşlar çok iyi şekilde beni karşıladılar ve motosikletime gerekli bakımı yaptılar ve beni en çok sevindiren olay an125 motosikletimle ilgili bütün yedek parçaların ellerinde stokta olmasıydı.Clemenze bu arada çok teşşekkür ederim,beni doğru yere yönlendirdiğin için.

Motosikleti
    2009 XCİTİNG 250İ
    arkadaşlar nihayet bu sabah motosikletimi içerenköydeki motostar servisine bakıma götürdüm oradaki arkadaşlar çok iyi şekilde beni karşıladılar ve motosikletime gerekli bakımı yaptılar ve beni en çok sevindiren olay an125 motosikletimle ilgili bütün yedek parçaların ellerinde stokta olmasıydı.Clemenze bu arada çok teşşekkür ederim,beni doğru yere yönlendirdiğin için.
    bılgı paylasımı ne kadar guzel bırsey..bende bu forumdan aldıgım bılgılerle lastık taktırmıstım.

gecen gun kaskımın arkasına reflektor sıyah fosforlu bant almaya karar verdım,amacım aksamları arkadan dıger aracların benı daha ıyı gormesı.
    hepsıburada dan yıllardır alısverıs yaparım kı nıtekım tekrar ordan buldum ve aldım sıparısımde enı 4 cmlık bantı sıparıs vermıstm ama onlar bana 2 cm gondermısler.neyse urunu gerı gondermedım ve 2 cmlıgını uyguladım kaskımın arkasına..
    gunduzlerı sıyah kaskımın ustunde cok guzel duruyor ama bır turlu gece far ısıgında yada baska ısıklarda bantımn yansıma yapmıyor..bır turlu anlam vermedım

http://www.hepsiburada.com/modacar-f...ctid=otm540007
    bu benım aldıgım urun..

bırde usa dekı lınke bakın arkadaslar ben bantın boyle olucak dıye aldım ama sonu husran..
    http://www.reflectivedecals.com/half.htm

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)