Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Hepimiz motorumuzu seviyoruz da, ikincisini almanın mantığını hiiiiiç anlamadım.
    - Bu fiyata bir daha bulamayız, aldık aldık. Anne bak sana da bir tane aldım. Olsun anne binmesende, salonda şu köşede iyi durur, üstüne saksı da koyarsın. Hem halının rengi ile ahenk içerisinde olur.
    - Fiyatlara kol gibi zam gelecekmiş, Kenara atalım, sonra bol karlı satarız mı?
    - Bunlar gelecekte klasik olacak olm. Atalım en sıfırından kenara, yarın torunlar bize dua ederler.
    - O günkü kıyafetimin rengine uygun renkte motor sürerim mi?
    Bilmediğimiz bir şey varsa, söyleyin dostlar.
    Borç harç atalım kenara üç-beş tane AN125

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kymco xciting 250i

Alın Alın Daha Alın

Alıntı toksom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepimiz motorumuzu seviyoruz da, ikincisini almanın mantığını hiiiiiç anlamadım.
    - Bu fiyata bir daha bulamayız, aldık aldık. Anne bak sana da bir tane aldım. Olsun anne binmesende, salonda şu köşede iyi durur, üstüne saksı da koyarsın. Hem halının rengi ile ahenk içerisinde olur.
    - Fiyatlara kol gibi zam gelecekmiş, Kenara atalım, sonra bol karlı satarız mı?
    - Bunlar gelecekte klasik olacak olm. Atalım en sıfırından kenara, yarın torunlar bize dua ederler.
    - O günkü kıyafetimin rengine uygun renkte motor sürerim mi?
    Bilmediğimiz bir şey varsa, söyleyin dostlar.
    Borç harç atalım kenara üç-beş tane AN125 :)
    Aslında okurken çok komik geldi bana bu mantıkla hiç düşünmemiştim

-bence kimse bi yatırım aracı olarak motor almaz .Peki şöyle olabilirmi Memet ağa nın pizza dükkanı vardır bi suzukisi vardır ama servise yetişemiyordur bi tane daha alır

Yada kemal beyin kurye şirketi vardır motorlarının arasında bide suzuki an ı vardır bu forum da da yazışıyordur bu motor o kadar hoşuna gitmiştirki bi tane daha almak istiyordur.
    Şuda bi ihtimal zekeriyada bu motordan vardır mükemmel bi makinedir arkadaşı kazım da hadi bide bana alalım der.

Bu olabilirmi zemheri antalya da motor ile gideceği her yere arabadan daha hızlı gidebiliyordur yeni aldığı suzuki sini şirkette ballandıra ballandıra anlatıyordur bunu duyan elemanları ya zemheri şundan bitanede bana alalım der

kardeş bu örneklerden 1000 tane yazabilirim buraya, ikincisini almak ukalalık değil .Sadece siyahından inip bordosuyla devam edecek değiliz diğerinede ailemizden veya şirketimizden biri biner belkide neden bu kadar ön yargılı davranıyorsun

Bunun alım gücüyle bi alakası yok daha ilkinin borcu bitmedi
    bitirince yenisinide borçla alacam

Saksılı olan örnek güzeldi ama

güvenli sürüşler

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Alıntı zemheri adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş bu örneklerden 1000 tane yazabilirim buraya, ikincisini almak ukalalık değil .Sadece siyahından inip bordosuyla devam edecek değiliz diğerinede ailemizden veya şirketimizden biri biner belkide neden bu kadar ön yargılı davranıyorsun
    Önyargı kelimesi tam da karşılığı değil aslında. İkincisinin alınma nedenini gerçekten anlamadığım için yazmıştım. Pizzacı veya kurye şirketi sahibinin, ilkinden çok memnun olduğu için şirketine gidip ikinci bir AN125 alması gayet normal elbette. Bu durumda bizim karakaçan gitgide sucu motoru oluyor demektir. Tabi bu şekilde rağbet görmesi bizimkinin, dayanıklı ve problemsiz bir motor olduğunun da açık ispatıdır. Şimdi sucular, pizzacılar "Ne diyon sen!" diye saldıracaklar biliyorum. Ama trafikte sucu ve pizzacı ile aynı marka/model motora binmekten hiç hazzetmem. Bakın buna kesinlikle önyargılıyım işte..

Öte yandan "Abi var ya süper bişiii.." diye habire anlatıp duran vatandaşın, arkadaşının da sonunda gaza gelmesi ve bir tane de onun alması da son derece normal.

Ama bütün bu örneklerde, hep ikinci kişler için bir motor alınıyor. Şirketteki bir başka kurye eleman, pizzacının bir diğer dağıtıcı elemanı, arkadaşın yeni motoru vs. Yani motoru başkası sürecek. Aynı kişi değil. Ben yazışmaları okudukça, her nedense (!) forumda yazanın cillop gibi bir motoru varken, gidip kendisi için bir tane daha satın alacağını düşündüm. Yani o kadar memnunum ki, gittim bir de bordosundan aldım. Bakalım bordosu da bu kadar iyi mi göreyim dedim şeklinde.. Önyargı değil de bu, benim algılamam veya anlayışım farklı diyelim. Sonuç olarak forumda herkes ne denmek istediğini gayet güzel anlarken, benim lafı başka bir tarafından (!) anlamam elbette benim acayip olduğumu gösteriyor.

Her neyse, alanlara hayırlı olsun. Henüz alamayanlara, Allah tez zamanda birincisini, onu mütakip de ikincisini ve üçüncüsünü nasip etsin. İyi ki üç rengi var, daha fazla renk seçeneği olsa batardık. Sarı, lacivert, mor, kırmızı, turuncu, pembe, çimen yeşili, Microsoft yeşili (o ne lan?), beyaz (iyyyk) bunlar neden yok. Buradan pek Sayın Suzuki'ye sesleniyorum, renk seçeneklerini arttırmanızda fevkaladenin fevkinde fayda var, bakın bir çıkarsanız bakın pizzacılarıni kuryecilerin önü rengarenk olacak. Benden söylemesi. Demek ki elden çıkarmak istediğimde motoru sarıya boyatsam, kafadan iki katına satabileceğimdir.. Hmmm.. Evet...
    Dikkatli gidin dostlar.. Sevgiler.

Motosikleti
    Suzuki AN 125

hayırlı olsun

arkadaşlar yeni alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...

Bi konuyu da hatırlatayım istedim.. Ben motorumu aldığımda çirkin duruyor diye koruma demiri taktırmamıştım...Ben istanbul da hergün kullanıyorum ve şimdi çok pişmanım taktırmadığım için, motorun yan alt kısımları çiziklerle doldu, ayrıca arkadaki şişkin kısımlar mesela yine çizildi...çok çirkin ve göze ve batıyor...

Kaldırıma vuruyorsunuz, park betonuna vuruyorsunuz, dur şu aradan kaçayım derken cart yan tarafı sürüyorsunuz vs. Görüntüsü sizi rahatsız etmeyecekse taktırmanızı öneriririm...

Motosikleti
    an125hk
    koruma demirinin kıymetini motor yan yatınca daha iyi anladım...tavsiye ederim..hele motor siyahsa daha bi güzel duruyor bence..

tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce uğur böceğimi bodruma yolladım ve arkasındanda ben gittim bodrumda bol bol gezdim uğur böceğimle uğur böceğim diyorum çünkü bordo renk ve tabiki seviyorum yazıları okuyorum malüm kış geldi motora binilmez en azından ben binemem ama gerçekten her yere beni götürüyo hiç bi sorun olmadı gidemediğim yerlere bile gittim çok keyifli ve orda kilitledim aküsünü çıkardım umarım seneye gittiğimde sağlam bi şekilde aküde sorun da olmadan çalışır motor 2 kişilik ama bazen turist hatunlar binmek isteyince inanın kıyamayıp 3 kişi bile bindiğimiz oldu hatta şişman bi kız arkla bile bindik inanın o yokuşu bile keçi gibi gayet rahat bi şekilde çıktım şimdi düşünüyorumda o motorum olmasa idi bunların hiç birini yapamazdım ama şu yazıları okuyunca 2. side alalım filan arkadaşlar bu motorlar tedavülden yakın bi zamanda kalkıyo çünkü yurt dışında bunların daha farklıları yani enjektörlüleri filan satılıyo bunlar satılsın ellerinde birsin ki o motorlar ülkeye gelsin....
    büyük motor filan değil kesinlikle en ideali bizim bindiğimiz motorlar trafikte vitesli yada kaba buyuk motorlarla her yere gidemezsiniz ark araba ile çıkıyo ben işimi bitiriyorum o daha yeni geliyo filan yani pratik barın öüne git dar ara sokaklara filan here yere çek çok rahat ya şöle bi bakmıştımda bodrumda milletin bindiği motorlara filan okadar da suzuki gördüm en temizi ve bakımlı sı gene benim bindiğim motordu bunu çevirmeğe dek geldiğimde trafik polisi de sölemişti adamlar her yerini kırmış yok lastikle bağlamış motor leş gibi biniyo imkansızlık olur ayrı ama eline bi bez alıpta silmezmi işte böle kış dönemi motora binmeyiz ama bilgilerimizi burada paylaşabiliriz sanırım .

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    [QUOTE=toksom;1313401]Önyargı kelimesi tam da karşılığı değil aslında. İkincisinin alınma nedenini gerçekten anlamadığım için yazmıştım. Pizzacı veya kurye şirketi sahibinin, ilkinden çok memnun olduğu için şirketine gidip ikinci bir AN125 alması gayet normal elbette.

Kardeş ön yargı kelimesini seni kırmak amaçlı söylememiştim kırdıysamda özür dilerim beni tam anlamıyla anladığını görüyorum şimdi bende seni çok iii anladım

Doğru olan şuda var açıkçası bi motorun var bi tane daha almak neyine bu mantıkta hemfikiriz fakat bense tamamen ticari kullanım kimliğiyle baktığım için çakışıyo gibi görünen yazışmamız aslında aynı şeyler....

YOLLARINIZ AÇIK TÜM TRAFİK LAMBALARI SİZLERE YEŞİL OLSUN

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Bugün yine Ağva'ya gittik Karakaçan'la. Birkaç tane de fotograf çektim. Dur bakiim deneyeyim mesaja eklemeyi becerebilecek miyim bakalım?

Ahanda oldu valla
    Dur bi tanede önden çekilmiş koyayım.

şunu da sölemek istiyorum ben motoruma tatil beldesine yollarken otobüsler yok bayram zamanı alamayız bakarız filan demişti bende ucuza kamyon kargosu ile yolladım ertesi gün motorumu orada karşıladım ve bide ne göreyim adamlar motorun her yerini çizmişler aynası yerinden fırlamış açtım telefon ankaraya arkadaşa söledim deim bune hal ayıp değilmi hakkımı arayacam dedim bide ne sölese zaten ucuz bi fiata biz yollattık onu hem zaten elimizde kağıt imzaladın zarar ziyan olsada biz mesul değiliz dedi ve teli kapattı aman aklınızda olsun size bide kağıt imzalatıp sizede fotokopisini vermiyolar bunu yapan kargo türk oluyomu şimdi bu motoru teslim almaya gittiğimde kargodan üzerine bi takım eşyalar atmışlar kenarda duruyodu allah bilir motoruda yan yatırdılar ne biliyim çok sinirlenmiştim bide bana okadar balonlu naylon al yok sağlam çizilmeden gitsin bilmemne demişti bi daha n... yollarım sizinle..

astral09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar bu motoru almayı düşünüyorum nasip olursa ama biraz küçük gibi görünüyor.benim boyum 1.81 binince nasıl olurum acaba.mağzasında büyük bir ayna bulunan suzuki satıcısı bulmam gerekiyor galiba

Motosikleti
    an125hk
    astral benim de boyum 1.84 ama gayet güzel duruyorum motorumla
    hee tabi para varsa burgman 400 al derim tabii ama yoksa an-125 bu paraya alınabilecek en kaliteli ve mantıklı motor bence....

Alıntı tnsuzun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yurt dışında bunların daha farklıları yani enjektörlüleri filan satılıyo bunlar satılsın ellerinde birsin ki o motorlar ülkeye gelsin....

Bu bahsettiğin suzukinin modeli ne ??

hayate diye bi model var 125 lik o mu acaba ??

Alıntı -Azrail- adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu bahsettiğin suzukinin modeli ne ??

hayate diye bi model var 125 lik o mu acaba ??
    markası SUZUKİ ama modelini bilmiyorum an 125 in yerine sanırım onlar gelir artık .

Motosikleti
    Suzuki AN 125

Rüzgarlık hakkında

Arkadaşlar Dizler için rüzgarlık kullananınız var mı ? Held marka 60 YTL Scoterler için üretilmiş bir diz örtüsü var, internette gördüm güzel bir şeye benziyor kullanan varva ve bilgilendirirse sevinirim.

Normal motorsikletler için olanlar ucuz ama onları motorsikletin üstüne koyuyorsun duruyor bizde onu koyacak bir yer yok cırtlı bantla filan bele tuttutmak lzım o da pek pratik gelmedi bana....

Hemen söyleyeyim sadece işe gidip geldiğim için pantolon ya da tulum almak istemiyorum giy çıkar zor oluyor...

herkese selamlar kolaylıklar

gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Ooo kazadan sonra hiç uğramamıştım ama anlaşılan pek kimselerde uğramamış.
    Topic öylece duruyor

Bu arada yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim. Formun ilk sayfasından itibaren dikkatlice takip edebilirlerse onlar için çok faydalı olur.

Efendim ben o malum kazadan sonra İETT ile filan hiç uğraşmadım, zaten uğraşsaydım da bişey çıkmayacağı bal gibi ortadaydı, malum Türkiye burası (hukuk devleti dimi ama...) neyse boş verelim.

Yaralı suzukimi usta eller oldukça kaliteli bir şekilde toparladılar. Hala devam ediyoruz suzukimle, 12500 km oldu geçen Şubat ayından bu yana...

Ama gelgelelim işte insanoğlunun nefsi durmak doymak bilmiyor. Motor bana yetmemeye başladı. Yanlış anlamayın hiç bir performans sorunu yok adeta ilk günkü gibi ama işte genelde otoyolda kullanıyorum işe gidiş gelişlerimde günlük 28-30 km yol yapıyorum. İki üç haftada bir Çekmeköyden karşıya Bahçelievlere gidiyoruz hanımla beraber. Yeri geliyor sollama yapmak gerekiyor v.s. (Sağ elinin altındaki gaz elciğinin ayarını bilerekten tabii) sağdan gidiyorsun tın tın adam korna sellektör sollayıp aniden önüne kırıyor felan. Ben motoru yükseltmek istiyorum. Maddi duruma göre önümüzdeki bahara Xciting 500 yada Piaggo gibi planlarım var kafamda. Hadi hayırlısı bakalım. İmkan olsada Suzukimi de elden çıkartmadan ikinci bir motora geçsem diyorum ama bakalım işte...

Herkese kazasız sürüşler...

------------------------------------------------------
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ra-gezisi.html
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

karacivciv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pcx125+gts250+660 tenere(az kaldı)
    arkadaşlar bu motorun 0 fiaytı nedir güncel acil cevap.almak istiyorum en uygun nerdedir.kampanya var mı kask eldiven falan?yardımcı olursanız sevinirim

gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Kesin olmamakla beraber 2008 modeli sanırım 2900 - 3000 YTL civarı. Hala ellerinde 2007 model kalan bayii varsa 2200 - 2400 YTL ye falan alınabilir.
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı gokayugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ooo kazadan sonra hiç uğramamıştım ama anlaşılan pek kimselerde uğramamış.
    Topic öylece duruyor

Bu arada yeni motor alan arkadaşlara hayırlı olsun diyelim. Formun ilk sayfasından itibaren dikkatlice takip edebilirlerse onlar için çok faydalı olur.

Efendim ben o malum kazadan sonra İETT ile filan hiç uğraşmadım, zaten uğraşsaydım da bişey çıkmayacağı bal gibi ortadaydı, malum Türkiye burası (hukuk devleti dimi ama...) neyse boş verelim.

Yaralı suzukimi usta eller oldukça kaliteli bir şekilde toparladılar. Hala devam ediyoruz suzukimle, 12500 km oldu geçen Şubat ayından bu yana...

Ama gelgelelim işte insanoğlunun nefsi durmak doymak bilmiyor. Motor bana yetmemeye başladı. Yanlış anlamayın hiç bir performans sorunu yok adeta ilk günkü gibi ama işte genelde otoyolda kullanıyorum işe gidiş gelişlerimde günlük 28-30 km yol yapıyorum. İki üç haftada bir Çekmeköyden karşıya Bahçelievlere gidiyoruz hanımla beraber. Yeri geliyor sollama yapmak gerekiyor v.s. (Sağ elinin altındaki gaz elciğinin ayarını bilerekten tabii) sağdan gidiyorsun tın tın adam korna sellektör sollayıp aniden önüne kırıyor felan. Ben motoru yükseltmek istiyorum. Maddi duruma göre önümüzdeki bahara Xciting 500 yada Piaggo gibi planlarım var kafamda. Hadi hayırlısı bakalım. İmkan olsada Suzukimi de elden çıkartmadan ikinci bir motora geçsem diyorum ama bakalım işte...

Herkese kazasız sürüşler...

------------------------------------------------------
    http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ra-gezisi.html

gökay abi motoru kaça toplattın bu motorun parçaları biraz pahalı ben beyaz far sevdasıyla duyu bozdum servise sordum yeni duy 35 ytl ufacık plasik parça 35 ytl geçen suzukinin sitesinden yedek parça fiyatlarını indirdim ordada gördüm ki yedek parça fiyatları uçuk motorun acaba şişirmemi fiyatlar çünkü aynı sitede motorun fiyatı 2900 iken ben 2300 e almıştım

Arkadaşlar merhaba, tavsiye edebileceğiniz tercihen Anadolu Yakası'nda bulunan bir Suzuki yetkili satıcısı var mı acaba? Fenerbahçe Stadı'nın yakınında bulunan Korlas Otomotiv'le görüştüm. Ellerinde 0 km bulunmadığını ve piyasada da bulamayacağımı söylediler. Fiyatla veya yetkili satıcıyla ilgili verebileceğiniz her türlü bilgi çok işime yarar. Teşekkürler.

karacivciv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pcx125+gts250+660 tenere(az kaldı)
    Alıntı hare adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, tavsiye edebileceğiniz tercihen Anadolu Yakası'nda bulunan bir Suzuki yetkili satıcısı var mı acaba? Fenerbahçe Stadı'nın yakınında bulunan Korlas Otomotiv'le görüştüm. Ellerinde 0 km bulunmadığını ve piyasada da bulamayacağımı söylediler. Fiyatla veya yetkili satıcıyla ilgili verebileceğiniz her türlü bilgi çok işime yarar. Teşekkürler.
    valla bende bugün sorucam ne kadar satan varsa.gerekli bilgileri buraya yazarım fiyat olsun hediyeler olsun.sizde sorduğnz yerler ve nakit taksitli fiyatlarını buraya yazarsanız sevinirm
    iyi günler ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)