yeni alan arkadaşlar hayırlı olsun güzel bir seçim bence
yeni alan arkadaşlar hayırlı olsun güzel bir seçim bence
Arkadaşlar... Bu AN 125 in youtube den videolarına bakınca farkettim. Özellikle Brezilya' daki motorlarda gördüğüme göre, altta ayağımızı koyduğumuz yerin yan taraflarında SUZUKI yazısı var ve çok yakışmış motora. Bu yazıları (ya da çıkartma-sticker demeliyim belki) nereden bulabilirim bilgisi olan varmı acaba?
2850 km ye geldim,daha parça değiştirmedim..yedek parça fiyat listesi suzukinin resmi web sayfasında mevcut.
görmüyor tabii ki,hangi 125cc scooter görüyor?gösterge zaten 120km/h..düz yolda 95,yokuş aşağı 110 bence fazlasıyla yeterli değil mi???
İstanbulian kardeş sana bir sorum olacak. Tüm AN 125 kullanıcıları sizde eğer yardımcı olusanız sevinirim. 2557 km deyim. 2000 km lerde falan ilk uzun yolu yaptım. Üsk. Çengelköyden şile otobanından Ağva yaptım. yolda 4-5 kere kısa molalar verdim ve otobanda ekseri olarak sürekli tam gaz (elcik hep sonda) bastım. yaklaşık 1.5 saat full bu şekilde yol yaptım. Geçenlerde de Ümraniye - Bahçelievler 2 kişi aynı şekilde yol yaptık. Motoru durdurup sonra tekrar kalkarken hafif gez verirken birden aşırı bir titreme yapıyor ve ileriye doğru fırlamak istiyor motor. sonra gazı açınca düzeliyor. Özellikle durup ilk kalkışa geçince yapıyor bunu. Bu normalmidir yoksa bir sorunumu var acaba ?. 2500 bakımı geldi servise de soracağım ama sizin bilgilerinizi almak istedim önce. 3-4 saat kontak kapalı iken düzeliyor ama sonra yine tam gazla biraz yol alınca kalkışlarda aynısı oluyor. Lütfen arkadaşlar nedir bilen varmı ?
iyi geceler arkadaşlar suzuki an 125 hk kullananlara bi sorum olcaktı ben bu scooter ı almayı düşünüyorum boyum 1.80 kilom 78 bana ufakmı gelir yani yakışmaz diye korkuyorum beğenmiyenler var ama bence çok güzel bide 2200 liraya sahibinden.com da var plaka vs masrafı ne kadar olur cevap veririrseniz sevinirim ilginize teşekkürler
Valla kardeş AN 125 kullanıcısı olarak motoru gerçekten gönülden tavsiye ederim. hergün işe gidip geliyorum gidiş dönüş 28 km. uzun yolda yaptım, hafta sonları 2 kişi binip adeta inmiyoruz üstünden, 27 şubatta aldım şu ana kadar 2557 km yol yaptım. Hiç problem yok. performans, çekiş gücü gayet hoş. Yolda bırakmaz. Bende günlerce internetlerde forum forum dolaşıp kullanıcılarından bilgiler aldım. Bu formda İSTANBULİAN ve METEHAN arkadaşlarında konu ile ilgili bilgileri var, onlarda seni aydınlatacaklardır. Ama boy kilo dersen en iyisi gidip bir bayii ye yakından incele, üstüne otur bir bak yani. Aynı segmentte Yamaha Cyprus RS de var. O da kalite. Aynı 125 cc onuda incele istersen. Boyut falan yakındır Suzukiye ama Suzuki daha yakışıklı duruyoe bence. İkinci elde plaka vs. masraf olarak bilgim yok ama 2200 verene kadar az biraz daha denkleştirip 0 alsan daha iyi edersin. Hiç olmazsa motoru kendi huyuna suyuna göre alıştırırsın....
motor çok güzel 300 km oldu
heryere onunla gidiyorum çok sevdim motoru
yalnız 500 bakımı geliyor ucuza nerede yaptırabilirim garanti belgem yok?
İki kişi binip tam gaz gittiğinde , özellikle yokuşlarda motor zorlanıyor ve kayış gevşemeye başlıyor. Kalkışlarda da debriyaj tam kavramadığı için titreme yapıyor. Kavradıktan sonra sorun olmuyor , sadece dur-kalklarda sorun olabiliyor. Bende de olmuştu bu sorun. Servise sordum, motora zararı yok dediler. İleride varyatör problemine yol açıyormuş. Bakımda parçayı garanti kapsamına aldırmaya çalış ki ücretsiz değiştirsinler. Ve iki kişi binersen tam gaz gitme. Bu arada bakım 2500 km de değil 2000 km de , bir sonraki de 4000 km de.
ilginize teşekkür ederim yazıları okuyunca iyi bir tercih olduğunu anladım yalnız bir soruma cevap bulamadım boyum 1.80 bu motor bana ufakmı gelir acaba lütfen cevap verirmisiniz
bu arada redshark motorun hayırlı olsun güle güle kullan boyun 1.80 civarıysa yan profilden bir resim eklersen sevinirim
ya benim boyumda 1.83 gecen gun kayınvalidem motorun üstünde iri duruyosun deyince moralim bozuldu biraz.
ama motoru kullanınca inan bunları düşünmüyosun
daha tam alışamadım motora ama bu motordan almak istiyosan boyu posu düşünme kullanırkende zaten takmıyosun. genede sen bilirsin
arkadaşlar bu motorun dörtlü flaşörleri nerede?
bilen varmı
Arkadaşlar
İnternette çok uygun fiyat veren satıcılar var ama bunlar SUZUKİ yetkili satıcı değil...
Acaba ilerde sıkıntı yaşar mıyız garanti, bakım yedek parça vs. konusunda... ...çünkü gerçekten çok fiyat farkı var arada...
Birde bugün bir arkadaş "diikat et ! beklemiş makina olmasın" dedi...
Beklemiş makina nedir, ne zararı vardır, ben bayideki sıfır motor beklemiş mi taze mi nasıl anlarım... deli olmamak elde değil...Ya bi basit scooter alalım dedim valla illallah, 40 çeşit sorun çıktı karşıma..Yok tekeri küçük, yok tipi bozuk,yok yetkili satıcı yetkisiz satıcı bide beklemiş motor çıktı şimdi..
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
siyah hakikaten çok yakışıyor bu alete ama cesaret edemedim almaya görünürlük açısından. gece zor görünür falan diye. açık mavi aldım o yüzden. ama en yakışan rengi siyah bence.
bide yurtdışında sarı rengi var güzel duran. türkiyeye getirirler belki ileride
evet sarısı da güzelmiş bende başta senin gibi düşünüyordum siyah alıp almama konusunda kararsızdım etrafımdaki bu işten az çok anlayanlara danıştım onlarda merek etme ne renk alırsan al zaten seni fark etmiyorlar diyince bende gönlümden geçen rengi aldım
bncede bu motorun siyahı süper duruyo. redshark ve kenny bu motorun hep pozitif yönlerinden bahsedildi peki bu motorun negatif yönleri varmı? Varsa neler? ne gibi aksiliklerle karsılastınız?
Daha öncede bahsetmiştim. Yukarıda kenny in koyduğu sarı suzukide de var. Şu alttaki "SUZUKI" yazısı çok yakışıyor motora. Böyle orjinal çıkartma bulabileceğimiz bir yeri bilen varmı. Bide bazılarında gördüm arka stop ile plaka arasında da küçük bir SUZUKI yazısı var. Sonradanmı yapıştırılıyor yoksa orjinalinde de olan varmı. Bende yok sizlerde olan varmı arkadaşlar ???
bunlardan bissürü vardı galeride ama 1 tane kaldı =))
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)