Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wildrain mesajını okuyunca şaşırdım, çok hevesle almıştın, geziyordun anlatıyordun, milleti toplamaya çalışıyordun.

Hayırdır kaza filan mı atlattın, aileden mi tepki var, yoksa bir heves ti bitti mi diyorsun...
    selamlar ömercem kardeş
    evet mahalesef satıyorum çünkü ekonomik nedenler var en başta çocukların dersane masrafları okul masrafları ev masrafları çalışan birisiyim ve evde tek ben çalışıyorum 5 kişiye bakıyorum.bu birinci neden ikincisi iş yerim benzin paramı karşılıyor motoru saklıyorum işe gidince bu sefer arabamı göremeyince soruyorlar doğal olarak patronumu baba gibi severim motora çok karşı bir kere çıtlattım alırsan denize atarım kendimi demişti. bir başka nedende kaza korkusu bir şey olursa mahvolurum herşeyim biter iş dünyası acımasız 20 senede geldiğim nokta ellerimden sabun gibi kayar yerime biri gelir düzenim bozulur diyeceksinki arabayla olmazmı ama motorla olursa yalanım ortaya çıkar meseleler bötle uzayıp gidiyor. onun için satmak en güzeli başka baharlara kalsın motor aşkımız.
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Selamın Aleyküm Arkadaşlar

Ben yeni girdim aranıza ve yeni motor camiasına girmiş bulunmaktayım

Sizlerin tecrübesine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Burdaki bir arkadaşın bana vermiş olduğu bilgileri sizinle paylaşmak istiyorum.

Şöyle anlatayım. Ben Suzuki AN 125 HK motoru almaya karar verdim ve bu arkadaştan bir yardım istedim, onun bana vermiş olduğu cevap şuydu,
    - köprüde kullanman çok zor, ve fazla uzak yerlere gidemezsin.

şimdi size sorum şu olcak ben sadece bu motoru eve gidip gelmek icin almak istemiyorum, avrupa yakasından anadolu yakasına veya taksimden kartala şişliden büyükcekmeceye gitmek istiyorum, bu motor bana yardımcı olurmu bu konuda yaz ve kış olmak üzere.

burdan ankaraya gitmek istemiyorum tabiki ama kartal büyükcekmece arası gidebilirmiyim bu motorla,

Bilgilendirirseniz sevinirim,

Not: Genel olarak okumaya çalıştım ama uzun süreli kullanan bir arkadaş bana tavsiye edermi memnun kalmışmı kalmamış mı bana yardımcı olursa sevinirim..

Saygılar

Yektabulut; dostum bende ilk defa bu motorla motosiklet dünyasına adım attım.Yaklaşık 3 aydır bu motoru kullanıyorum ve çok memnunum.Senin sorduğun şeylere gelirsek ben çok tecrübeli değilim ama şunları rahatlıkla söyleyebilirim.Bu 125'lik scooterlar gerçekten 80'den sonra tehlikeli.Yani bence 70 filan makul hızlar,80 limit gibi geliyor bana.Ayrıca köprüden geçmedim ve kış sezonunda binmedim ama şunu söyliyim otobanda rüzgar etkiliyor ve sen en sağ şeritten 70'le gitsen bile ruh hastaları seni sıkıştırıyo,korna çalıyo,selektör yapıyo, ulan en sağ şeritteyim nereye gidiyim diyosun ve başlıyosun ana bacı sövmeye.Senin dediğin mesafe gidilirde,köprü çok sakat olur gibime geliyo(kışın).Ama feribotla (harem-sirkeci) ve e-5 kullanılabilir.Trafiğin yoğun olduğu saatlerde gidersen daha bi rahat edersin

açıklaman için saol o zaman bu dediklerine bakılırsa arkamda bir kisiyle gitmem olanaksız gibi görünüyor.

Nese başka arkadaşlarında bi fikrini alalım belki sana da yardımcı olur

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Alıntı wildrain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zakk kardeşim hatırladığın için çok teşekkür ederim.
    pek sitelere girmiyorum. esserol@hot... benim msn adresim ulaşmak istersen
    burdayım devamlı toksom kardeş de gelmiyor burası hareketsiz bir yer sabahları işe geldiğimde bir göz gezdiriryorum o kadar oda bir iki kişi mesaj yazmış oluyor.
    zaten motorumuda satılığa çıkardım kışın binmek istemiyorum bana küçük geliyor. ama acil falan değil 2200 fiat yazdım. olursa olur olmazsa bekler başkada motor almayacağım zaten. kendine iyi bak herkese selamlar

selamlar ömercem kardeş
    evet mahalesef satıyorum çünkü ekonomik nedenler var en başta çocukların dersane masrafları okul masrafları ev masrafları çalışan birisiyim ve evde tek ben çalışıyorum 5 kişiye bakıyorum.bu birinci neden ikincisi iş yerim benzin paramı karşılıyor motoru saklıyorum işe gidince bu sefer arabamı göremeyince soruyorlar doğal olarak patronumu baba gibi severim motora çok karşı bir kere çıtlattım alırsan denize atarım kendimi demişti. bir başka nedende kaza korkusu bir şey olursa mahvolurum herşeyim biter iş dünyası acımasız 20 senede geldiğim nokta ellerimden sabun gibi kayar yerime biri gelir düzenim bozulur diyeceksinki arabayla olmazmı ama motorla olursa yalanım ortaya çıkar meseleler bötle uzayıp gidiyor. onun için satmak en güzeli başka baharlara kalsın motor aşkımız.

Wildrain dostum,
    Yazdıklarını okuyunca bir hayli üzüldüm. Sorumluluklar herşeyden önemli. En doğru kararı elbette ki yine sen verirsin. Kimsenin sana bir şey demeye, yargılamaya hakkı olamaz. Gerek yaşımızın nispeten yakın oluşu, gerek ise bu forumdaki yazışmalarımızda hissettiğim yakınlıktan dolayı, kendimi senin yerine koyarak, bu kararına üzülüyorum. Ben mecburiyetten dolayı gönlüm kırık bir halde şu motor işinden senin gibi vazgeçmek zorunda kalsam inan içim ancak bu kadar burkulurdu. Ancak motor sevdasının senin içinde baki kalacağını düşünüyorum. Çünkü insanda bu motor sevdası bir şekilde oldu mu, bir daha geçmiyor. Önümüzdeki yaza kalmadan yine kıpırdanıp, henüz satmadıysan bordo Suzinle, elden çıkardıysan da yeni bir motor edinip yollarda olacağını düşünüyorum. Belli mi olur, belki motoru büyütürsün, bir SYM veya bir Burgman ile görürüz seni.. Yakışır kardeşime

Forumdaki genel havaya bakıp moralin bozulmasın.. En başta hepimiz bir heves aldık motorları, ilk izlenimlerimizi paylaştık.. Hava sıcaklığı düştükçe mesaj araları uzamaya, mevzular sığlaşmaya başladı. Ben de günde bir girip bakıyorum ortalığa.. Mutedil dalgalı gidiyor.. Baharda tekrar ortalığın ısınacağını düşünüyorum. Ben başta olmak üzere çoğumuz "tatlı su motorcusu" olduğu için bunlar sanıyorum ki normal.. Olmayanları hariç tutuyorum elbette. Çoğu dedim zaten, hepsi demedim ki.. Niye bağırıyonuz ki ne?? Kimse anasından kafasında kask ile doğmadı ki..

Geleceğim deyip de, bir türlü gelemedim ya şu Beykoz'a. Ben ona yanarım.. Görüşmek üzere.. Sevgiler..

redshark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilla Sportcity
    yektabulut ilk önce hoşgeldin sorularına gelince tecrübem olmadığı için kış kullanımı için bi yorum yapıyacam ama gökay arkadaşımızın yapmış olduğu geziler var ayrıca deeper78 arkadaşımız da bu yaz hergün silivri-taksim arası gittiğini söylemişti. kendi tecrübelerime gelince bir kez şişli-silivri bir kez de şişli-şile arası gidip geldim herhangi bi problemle karşılaşmadım.Köprü konusuna gelince kgs olmadığı için sirkeciden karşıya geçiyorum çayımı alıp boğaz manzarası seyretmek güzel geliyo ayrıca başka motorlu arkadaşlarla da sohbet imkanı oluyo ancak dönüşte sefer saatlerini kaçırdığım için köprüden dönmek zorunda kaldım boş köprü de biraz ürkütücü olabiliyor rüzgar etkilyor rüzgara göre hızını ayarladınmı pek bi problem olacağını zannetmiyorum.

Motosikleti
    sevgili toksom kardeş bende seni tanımayı hoş sohbetini tatmayı çok isterdim
    beykoza her zaman beklerim.kapım ardına kadar açık top oynuyorsan halı sahamıza beklerim koşu yapıyorsan hıdiv kasrına beklerim. vucüt yada fitness yapıyorsan salonumuza beklerim rakı içip benim gibi alaturka dinliyorsan fasıl yakamoz gün batımı gibi hobilerin varsa a. kavağına beklerim. yeterki bir kımıldayın. ben koşarım. o kadar zor satıyorumki motoru 2,200 dedim 3-4 kişi pazarlığa kalkıştı yalnızca bir kardeşim dediki abi bütün param bu çok da hevesim var kardeşim üniversitede okuyor bütün yaz para biriktirdim kızkardeşimin gitmediği zamanki yurt parasında ekledim ancak bu kadar toplayabildim dedi. kalbim öyle burulduki sabaha kadar uyumadım.kardeş çok delikanlı 23 yaşında aklı başında tertemiz bir çocuk dedim pazartesiye kadar müsaade et. şimdi dediğim fiatın o kadar altındaki sırf onun temiz kalbini kazanmak için vereceğim banada dua edecek belkide en hayırlısı bu olur benim için .bende buluşmalarınıza arabamla gelip bir köşeden sizi seyrederim.
    yaaa toksom kardeş işte böyle bu kardeş içimi yaktı geçti .

gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    sevgili toksom kardeş bende seni tanımayı hoş sohbetini tatmayı çok isterdim
    beykoza her zaman beklerim.kapım ardına kadar açık top oynuyorsan halı sahamıza beklerim koşu yapıyorsan hıdiv kasrına beklerim. vucüt yada fitness yapıyorsan salonumuza beklerim rakı içip benim gibi alaturka dinliyorsan fasıl yakamoz gün batımı gibi hobilerin varsa a. kavağına beklerim. yeterki bir kımıldayın. ben koşarım. o kadar zor satıyorumki motoru 2,200 dedim 3-4 kişi pazarlığa kalkıştı yalnızca bir kardeşim dediki abi bütün param bu çok da hevesim var kardeşim üniversitede okuyor bütün yaz para biriktirdim kızkardeşimin gitmediği zamanki yurt parasında ekledim ancak bu kadar toplayabildim dedi. kalbim öyle burulduki sabaha kadar uyumadım.kardeş çok delikanlı 23 yaşında aklı başında tertemiz bir çocuk dedim pazartesiye kadar müsaade et. şimdi dediğim fiatın o kadar altındaki sırf onun temiz kalbini kazanmak için vereceğim banada dua edecek belkide en hayırlısı bu olur benim için .bende buluşmalarınıza arabamla gelip bir köşeden sizi seyrederim.
    yaaa toksom kardeş işte böyle bu kardeş içimi yaktı geçti .
    Slm Erol abicim...
    Motorunu satılığa çıkartmışsın yazdıklarını okudum seni anlıyorum abi, hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.

1-2 saat önce birisi AN 125 ile ilgileniyordu sitede bende senden bahsettim http://www.motosiklet.net/forum/alma...karmisinz.html nasip kısmet bizde yardımcı olabilirsek sana ne mutluı...

Tekrardan hayırlı geceler abi...
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

kevın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ESD

yektabulut arkadaşa

Sevgili arkadaşım, ben hergün maltepe-mecidiyeköy arasını 2,5 ay önce aldığım suzuki an 125'imle geçiyorum. Hatta hatta bir ara(1,5 ay kadar) maltepe-maslak-mecidiyeköy arası yapıyordum. Kesinlikle hiçbir sorun yaşamadan gidip geldim. Köprüye gelince; özellikle rüzgarlı havalarda, rüzgar büyük ölçüde motoru etkiliyor. tabi bu senin ağırlığınla da alakalı ben 54 kiloyum ve belki bu yüzden çok etkilendim(rüzgarlı havalarda) onun harici hiç bir sorun yaşamadım çok şükür. Artık rüzgarlı havalarda, rüzgarın geldiği yön ile arama bir otobüs ya da büyük araç alarak şiddetli rüzgardan kendimi büyük ölçüde koruyabiliyorum. bunun yanı sıra köprüden geçerken eğer sığınabileceğin bir araç yoksa çok abartı hız yapmadan devam ederken motoru hafif rüzgarın geldiği yöne doğru yatırısan kontrolün daha iyi olacaktır(ben öyle yapıyorum) Genel olarak söyleyebileceğim bu. Mesela iki kişi şile ye kadar hiç sorunsuz gidip geldik yaklaşık 110 kg toplam ağırlığımız. o yüzden kartal b.çekmece falan bu motoru etkilecek uzun bir mesafe değil.

Kış kullanımı konusunda da bir iki açıklama yapmak istedim. Malum yavaş yavaş havalar soğumaya ve yağışlanmaya başladı. Benim tedbir olarak önereceğim; 1)Mutlaka motor mont ve pantolonu almalısın hikaye birşey alma sakın. Çünkü sonra çok pişman olabilirsin.Rüzgar ve yağmur almamasına dikkat et. 2) kaskının alt taraftan rüzgar almamasına dikkat et sinüzit olabilirsin(maske temin et)..3) Eldiven de olmazsa olmazlardan.Mesela bu sabah(saat 6 da) eldivensiz geldim ellerim uyuştu. Ki daha kış bile değil.4) an 125 in tekerleklerini değiştirdim ben çünkü tekerlekler kayıyordu hele yağışlı havalarda tehdit oluşturabilecek şekilde(michelin marka lastik aldım 130 ytl iki teker birden işçilik dahil) Şimdi gayet memnunum zank diye duruyor ve virajlara daha rahat girebiliyorum aklıma gelenler şimdilik bunlar. Aklıma estra bilgiler gelirse iletmeye çalışırım. Hayırlı olsun şimdiden

vallahi cok saolun arkadaşlar bu bilgilere ihtiyacım vardı, çok saolun

Motosikleti
    Yamaha ESD
    Alıntı yektabulut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahi cok saolun arkadaşlar bu bilgilere ihtiyacım vardı, çok saolun
    Sen de sağol

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    mrb millet makinayı ( suzuki an) alalı 2 günoldu henüz plakasını bile takmadım iiii bi motor sürücüsüyümdür bu arada tır otobüs midibüs taksi dolmuş elime ne geçerse sürdüm yıllarca mobilet kullandım çok ciddi motorlar topladım 125 lik set ler glardonlar bilenler anlar arkadaşlar bu konuda uzman olduğumu söylerler hali hazırda 100 lük bi cup ım var kanuni marka ewet çin malı biraz degişti ama ) yine de o bi kanuni gelelim suzuki ye 2 aydır araştırma yapıyorum neredeyse her markayı denedim yada denettirdim scooter lardan bahsediyorum beat ,cignus,ve suzuki ilk üç sıraya yerleşti beat 100 cc istediğim performansı vermedi cignus maalesef çok çirkin suzukiye biner binmez budur dedim küçük falan değil gayet yeterli şehir trafiği düşünülürse;gidişde güzel ve o bi çinli değil parçası biraz pahalı olabilir ama eminim yıllarca beni taşıyacaktır kendinize bi iilik yapın suzuki alın
    Zemheri elbette yazdan öte anlayana

Motosikleti
    Yamaha ESD
    Bugün ilk uzun soluklu yağış tecrübemi yapmış bulunmaktayım. Maltepe' den Bahçeköy' e (Zekeriyaköy taraflarında bir yer) Motorumu bir kez daha takdir ettim. Sağolsun gücünü-guvvetini eksik etmedi Tabi bunun yanı sıra yeni aldığım lastikleri de test etmiş oldum. Yağan yağmurda fark etmediğim Levent' teki kırmızı ışığı son anda fark ederek çift fren asılmamla motor zank diye duru verdi. Ne kayma ne yalpalama. On numara performans. Ayrıca yolların ıslak olmasına rağmen o Zekeriyaköy'ün virajlı yollarında 80 km. rahat gördüğümü ve yol tutuşunun vermiş olduğu güveni anlatamam. Paylaşmak istedim :D

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    slm arkadaşlar antalya da yağmur yağdı bugün henüz plakasını takmadığım (kullanmak için plakayı bekleyemedim) suzukimle yağmurda dolaştım biraz daha önce scooter kullanmadığım için yağmur da biraz zorluk çektim sanki biraz kaydı gibi geldi acaba michelin lastiklerle bu çözülebilirmi aynı yolu 100 lük cup ım lada denedim o kaymadı ne dersiniz küçük lastikler bi sorunmu

Motosikleti
    SUZUKİ AN125
    slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 06.08.2008 de sıfır aldım vakit buldukça binmeye çalışıyorum bakalım inş memnun kalırım

secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar yağmurlar başladı bu güzelim suzukinin altına taktıkları lastikler kesinlikle yolda durmuyor heralde japonyada yağmur yağmıyor :D bana lastik önerisinde bulunabilirmisiniz bridgetstone yi düşünüyorum 55 ytl fiyatı bazı arkadaşlar o sert olur illa dunlop tak dedi onun fiyatıda 60 ytl lastiği değiştiren veya lastik konusunda bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi birde bu lastiğin üzerindeki 51j ne demek bridgetstone nin üzerinde 59j yazıyor dunlopta 51j yardımcı olabilirmisiniz

Motosikleti
    Suzuki AN 125

Scooter la uzun yol ve TEM - Köprü Meselesi

yektabulut
    Şöyle anlatayım. Ben Suzuki AN 125 HK motoru almaya karar verdim ve bu arkadaştan bir yardım istedim, onun bana vermiş olduğu cevap şuydu,
    şimdi size sorum şu olcak ben sadece bu motoru eve gidip gelmek icin almak istemiyorum, avrupa yakasından anadolu yakasına veya taksimden kartala şişliden büyükcekmeceye gitmek istiyorum, bu motor bana yardımcı olurmu bu konuda yaz ve kış olmak üzere.burdan ankaraya gitmek istemiyorum tabiki ama kartal büyükcekmece arası gidebilirmiyim bu motorla,
    Yekta kardeşim motoru mayıs 2008 de (ondan önce de motor tecrübem vardı) aldım, şu an 4.600 Km de , yani tüm yaz boyunca üzerinden inmedim, forumdan eski sayfaları okumuşşsan, Yenikapı dan feribot geçişli olmak üzere, Bursa , Yalova, Bandırma, Erdek, Yine İstanbulda Şile Ağva Sarıyer Kilyos vs. Şeklinde tek kişi ve eşimler birlikte uzun yollar yaptım..

Şimdi sorularına 35 yaşın verdiği olgunlukla; uçuyoruz kaçıyoruz yatıyoruz abicim demeden d cevap vermeye çalışacağım.

Şimdi bizim ülkemizdeki distbürütörler paradan başka birşey düşünmeyen dangalaklar olduğu için hepimiz bir scoter alırken 10 defa düşünüyoruz ve haklıyız, geçen yıl avrupada en çok satılan motorlar diye google bi aratın honda nın ANF 150 ve ANF 125 diye bir modeli var 40.000 tane satmış bu motor niye türkiyeye gelmiyor kocaman tekerli ve enjeksiyonlu, komple disk frenli vs. habire millete hala utanmadan beat activa kakalıyorlar. Suzuki de aynı ne yazıkki...4500 den başladılar AN 125 i satmaya 2000 YTL ye kadar indi motor bir ara...neyse bunlar uzun meseleler..Şimdi geliyorum senin esas dertlerine...

1. Hergün uzun yol yapmak için alıyorsan tavsiye etmiyorum, aşırı derecede yorucu olabiliyor, rüzgar ve sürekli tetikte olmak insanı perişan ediyor...onun için hafta sonu binip uzun yolada gidebilirsin ama hergün kartaldan büyükçekmececeye gidip gelemezsin...Hele iki kişi hiç olmaz...iki kişi bindiğinde tüm konfor ve güvenlik yarı yarıya azalıyor..

2. TEM de Köprüde filan hergün düşünüyorsan olmaz abicim, bende eve vatan otogar bağlantı yolunu kullanarak gidip geliyorum, tem bağlantı yolu yani, yok kardeşim adam arkana giriiyor ve korna selektör korna selektör mahvediyor yavaş gitsen problem, hızlı gitsen problem sonuçta bu bir scooter 80 üzerine çıktığında kendini kesinlikle güvende hissetmiyorsun, hele de 10 inç lastiklerinle...ister michelin tak ister ferrari tak, işte yağmurlarda başladı, buyur çık bakalım 80 , in üstüne....

3. Bunun dışında günlük kısa mesafe işe gider gelirsin hiç bir problem yaşamadan, haaa canın ister haftasonuda uzun yol yaparsın ama sürekli yapılacak sey değil bu motorla...rüzgardan yoldan aşırı derece de etkilene bir araç ve oylede olması normal bir scoter dan bahsediyoruz çünkü...

Umarım canını sıkmamışımdır ama bunlarda benim düşündüklerim ve yaşadıklarım ...

Selamlar Kolaylıklar

Motosikleti
    Alıntı yektabulut adlı üyeden alıntı Mesajı göster

şimdi size sorum şu olcak ben sadece bu motoru eve gidip gelmek icin almak istemiyorum, avrupa yakasından anadolu yakasına veya taksimden kartala şişliden büyükcekmeceye gitmek istiyorum, bu motor bana yardımcı olurmu bu konuda yaz ve kış olmak üzere.

burdan ankaraya gitmek istemiyorum tabiki ama kartal büyükcekmece arası gidebilirmiyim bu motorla,

Bilgilendirirseniz sevinirim,

Not: Genel olarak okumaya çalıştım ama uzun süreli kullanan bir arkadaş bana tavsiye edermi memnun kalmışmı kalmamış mı bana yardımcı olursa sevinirim..

Saygılar
    Sevgili Yekta Kardeş
    ben her sabah kavacıktan tem yolunu kullanarak imes kısmına gidiyorum.
    yolda herhangi bir problemle karşılaşmadım ama yinede 80 km ile 100 arası gitmeni tavsiye ederim.herkesin gözü önünde ol yani herhangi bir araçla yanyana gitme veya bir tır otobüs gibi araçların tam yanında uzun zaman kalma ya önde ol yada arkasında birde arıza şeridini fazla kullanma çünkü kanuni olarak orada allah korusun bir kaza olursa % 100 kusurlusun ve sigorta hiç bir şey ödemez haklı olsan bile kusurlusun bunu mutlaka göz önünde bulundur.birde rüzgarda çok sarsıyor ben 98 kg olduğum için tüm gücümle gidonu kavrıyorum ve aşağı doğru bir basınç uyguluyorum ve bacaklarımı yana doğru açıyorum.azda olsa rüzgardan en az etkileniyorum. ama bu günlerde yağmurda binmiyorum. çünkü üzerindeki lastikler berbat adeta buz üstünde gider gibi gidiyorsun. ama korkma gerekli sürüş önlenlerini aldınmı kendine güvendinmi çok çok dikkatli oldunmu sorun yok ... kazasız belasız sürüşler dilerim...

Motosikleti
    YAMAHA XT 660 R
    YENİ LASTİK DEĞERLENDİRMESİ...
    herkese selamlar.
    yeni alan arkadaşlara kazasız sürüşler dilerim.
    bir ay kadar önce mevcut lastikleri pirelli ile değiştirmiştim.bu arada benden değerlendirme bekleyen arkadaşlar vardı.malum yağmur yağmadığı için bende sağlıklı bi fikir edinememiştim.bunedenle yanlış bilgi verip kimseyi yanıltmak istemedim.ama bu hafta sonu yağmurlu havada motoru kullanmak zorunda kaldım.uzun bi süre hem e-5te hemde ara sokaklarda test etme fırsatım oldu.
    değerli dostlar bugüne kadar motorla ilgili olarak hep titiz davrandım.allaha şükür maddi durumum iyi olduğundan dolayı ne yapılması gerekiyosa hep en iyisini tercih ettim.(mont kask eldiven lastik v.s.)bi heves uğruna kendimi tehlikeye atmaktan hep uzak durdum.ve en son lastik olayındada nekadar doğru karar verdiğimi anladım.eskiden yolda tükürük üzerinden geçerken bile tedirgin olduğum hatta tırstığım motorum buhafta sonu bana büyük güven verdi.kullandıkça güvenim yerine geldi.zaman zaman temkinli olarak test ettim lastikleri.yağan yağmur altında virajlara girdim,ani fren yapmak zorunda kaldım,yeri geldi 110kmyi gördüm.ama en ufak kayma eğilimi yaşamadım..
    değerli motor dostları.samimiyetime inanın.önümüz kış.motoru kışında kullanmak zorundaysanız eğer,sizlerden rica ediyorum.100ytl daha harcayıp değiştrn lastiklerinizi.saygılar.kolay gelsin.

Motosikleti
    kymco xciting 250i
    değerli motordaşlarım yazılarınızı dikkatle okuyorum bazı arkadaşlar çok bilgili verdikleri bilgiler müthiş hepsine teşekkürler; Kardeşlerim bu yağış meselesi gerçekten bizim bi sorunumuz malesef yağmuru görünce ne yapacağını şaşırıyor michelin lastikleri daha önce tır otobüs taksilerde denedim lastik alacaksanız en iiisi michelindir bende yarın taktıracam 100 lira civarında sanırım her güzelin bi eksiği oluyor bu güzelinde bu sorunu var kazasız belasız sürüşler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)