Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
12 Eylül 2008, 17:08
cancuno7 aramıza hoş geldin arkadasım dediklerinin hepsine katılıyorum iyi bir arastırma yapmıssın honda beat cok pahalı kymco tavsiye etmem servis sorunu yasarsın parca sıkıntısı var suzuki tam idaal senin için bence hiç düşünmeden al derim özellikle antalyada cok rahat bir kullanış sağlarsın 20 ytllik benzinle 350 km üzerinde yol yapabilme sansın var ve sonuçta suzuki markası güven veriyor hayırlısı olsun tekrar
Reklamlar
-
12 Eylül 2008, 17:56
arkadasım gercekten ıyı bı eleme yapmıssın ama ben bır suzukı kullanıcısı olarak sana tavsıyem bu motoru hıc dusunmeden alman ama kask ne kadar onemlıyse bu motoru alır almaz tekerlerının degıstırılmesıde o kadar onemlı sana tavsıyem al ve hemen tekerleklerını değıstır kucuk olması hıc bır problem yaratmıyor ama kalıtesız olması cok sorun yaratıyor.
-
12 Eylül 2008, 18:30
cancun 07 arkadaşım scoter alıyorsun, neticede fiyat yakıtkalite hepsini düşündüğünde fazla alternatiifn yok, alıp sakin sakin kullanacaksın, onun için suzuki derim ben sorularına ayrıntılı bir cevap yazacağım ama şu an çıkmak zorundayım kusura bakma
devil mehmet; 20 ytllik benzinle 350 km üzerinde yol yapabilme sansın var
hocam nasıl oluyor bu şans, katrina kasırgasını arkamıza alıp kontağı kapatıyoruz heralde....
yani forumda defalarca tartışıldı 200 km yi zar zor geçiyor AN 125 20 YTL benzin ile..
en sakin kullanımla ben 90 YKR nin altında yakan a hiç rastlamadım, her gördüğüme ilk sorduğum bir soru çünkü...
-
12 Eylül 2008, 19:08
gokayugur adlı üyeden alıntı
Kaza yaptım arkadaşlar. Hafif yokuş aşağı yolda bir İETT otobüsünün şanzıman arızasıyla yola döktüğü takribi 100 mt. lik yağ birikintisini son anda fark etmemle yanyatıp kayıp düşmem bir oldu. Yaklaşık 45 - 50 km/s hızdaydım. Eldiven dahil full korumalıydım. Tek bir çizik bile almadım Allah' a şükür. Ama motor neredeyse pert oldu diyebilirim. Motor altımdan kayarak ilerideki arızalı İETT otobüsünün arkasında durmuş olan Ford Fusion un altına girdi. Motorun kafası resmen girdi arabanın altına Arabayı 5-6 kişi kaldırıp altından çektik motoru. Arabada pek bir hasar yok adamda ben arabayı kaskomdan hallederim seni karıştırmam dedi. Ben olay yerine Trafik ekiplerini çağırıp rapor tutturdum, yolun İETT otobüsü arızasından dolayı yağlı olduğunu ve İETT şöförünün olay mahalline reflektör v.b. uyarıcı levha koymadığını not tutturdum hatta bu sebeple otobüs sürücüsüne ceza kestirdim. Şimdi sizce ben motorumun hasarını İETT ye dava açarak karşılatabilir miyim?
GÖKAY KARDEŞİM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ŞİMDİ OKUDUM ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM
BİR TEK TESELLİM SANA BİR ŞEY OLMAMIŞ... MALA GELSİN... YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY OLURSA BEKLİYORUM.... TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
12 Eylül 2008, 19:45
gökayuğur geçmiş olsun.allahtan sana bişe olmamış.trafikten motoru yaptırabilirsin belki.bi araştır.
devilmehmet:bana sallıyomuşsun gibi geliyo.iki kişi nası 120 basıyosun.anlamadım.bide 20 ytllik benzinle 350km + demişsin..yok artık daha neler.
-
12 Eylül 2008, 20:08
gökay geçmiş olsun sende bi şey olmaması sevindirici motor yapılır bi şekilde tekrar geçmiş olsun
-
12 Eylül 2008, 21:17
gökay geçmiş olsun allahtan sende bişi yok motor yapılır bi şekilde ama rapor tutturduğun iyi olmuş iett den alman lazım parayı dava açacaksın sanırım bu arada arkadaş 350 km bi depoylamı yapıyomuş zorlamassan 500 de yapar demekki..
-
12 Eylül 2008, 22:00
merhaba arkadaşlar
babamlada konuştum
ehliyeti al sana scooteri alıcam dedi :D
ekimde sınava giriyorum ve inşallah geçicem sınavı :D
sonra scooter gelsin )
bu arada lastikden bahsedilmiş
aldığım zaman lastiğide değiştirmeği düşünüyorum
peki nerden değiştirebilirm?
suzuki bakım yapıldığı yerler fln değiştirirmi...
birde alındığı zaman değiştirersek bir sorun olmaz dimi rodajı bitirmeden fln??
şey değştirirmi mesela
bize yakın yer oalrak ataşehirde suzuki bayisi var ama sadece araba satışı var. orda scooterin lastiğini değiştirirmi yada bakımını fln oraya yaptırabilirmiyim acaba? Yarın arayıp sorcam zatende...
bu arada herkese tekrar teşşekkür ederim burdaki yazılar bu scooteri seçmemde çok etkili oldu
ekimde bende aranıza katılcam ve geziler olursa bende katılmayı düşünürüm...
-
12 Eylül 2008, 22:18
lastik değişimi rodaj için bi problem teşkil etmez bildiğim kadarıyla lastik değişimi içinde gençmoto(Pirelli) ve buzmoto(michelin)var.
http://www.buzmotor.com/lastik.html
http://www.gencmoto.com/
-
12 Eylül 2008, 22:48
teşşekkürler
peki siz bana hangisini önerirsiniz. pek bilgim yok çünkü lastikler konusunda. yani hangisi yaz kış iyidir...
birde lastikler değişince garanti kapsamı dışına çıkarmı acaba?
-
12 Eylül 2008, 23:06
wildrain adlı üyeden alıntı
GÖKAY KARDEŞİM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ŞİMDİ OKUDUM ÇOK ÇOK ÜZÜLDÜM
BİR TEK TESELLİM SANA BİR ŞEY OLMAMIŞ... MALA GELSİN... YAPABİLECEĞİMİZ BİR ŞEY OLURSA BEKLİYORUM.... TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN
MOSKVICH adlı üyeden alıntı
gökayuğur geçmiş olsun.allahtan sana bişe olmamış.trafikten motoru yaptırabilirsin belki.bi araştır.
devilmehmet:bana sallıyomuşsun gibi geliyo.iki kişi nası 120 basıyosun.anlamadım.bide 20 ytllik benzinle 350km + demişsin..yok artık daha neler.
redshark adlı üyeden alıntı
gökay geçmiş olsun sende bi şey olmaması sevindirici motor yapılır bi şekilde tekrar geçmiş olsun
tnsuzun adlı üyeden alıntı
gökay geçmiş olsun allahtan sende bişi yok motor yapılır bi şekilde ama rapor tutturduğun iyi olmuş iett den alman lazım parayı dava açacaksın sanırım bu arada arkadaş 350 km bi depoylamı yapıyomuş zorlamassan 500 de yapar demekki..
Çok teşekkürler dostlar... Benimde tesellim bana bişey olmaması Allah' tan verilmiş sadakam varmış. Siz siz olun aman dikkat, biraz daha dikkat...
Sağolun....
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
-
12 Eylül 2008, 23:38
Gökay çok geçmiş olsun abicim ya en önemliside sen de bişey olmaması.
-
12 Eylül 2008, 23:56
scakici_mx adlı üyeden alıntı
Gökay çok geçmiş olsun abicim ya en önemliside sen de bişey olmaması.
Sağol Sadık' cığım böyle işte... Motor üzerindeyken bütün bunları göz önüne alıyoruz aslında ama kader işte başa gelince elden bişey gelmiyor...
Görüşürüz, uğrayacağım sana, kendine iyi bak Allah' a emanet ol
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
-
13 Eylül 2008, 08:13
Gökay büyük geçmiş olsun. Tam korumalı olmana ve fiziksel olarak zarar görmemene çok sevindim. Motoruna ise bir hayli üzüldüm. İnsanın içi cızz ediyor. Sen istediğin kadar dikkat et, her türlü önlemini al, ama yine de senin dışındaki faktörlerden dolayı fiziksel/maddi zarar görebiliyorsun. Tutanağa bu şekilde yazdırabilmen bile başarıdır. Ya trafik polisi insaflı bir adamdı veya senin ikna kabiliyetin yüksek.. Ancak bu tutanak ile ne yaparsın, ne elde edersin, işte onu bilemem. Bizim konu başlığını okuyanlar sınırlı sayıda. Benim önerim sadece bu soru için forumda ayrı bir konu başlığı aç ki, daha fazla kişi okusun. Aralarında avukat olanlar da vardır, daha önce başına benzer işler gelip uğraşanlar vardır. Elbet bir yol gösteren çıkar. Tekrar çok büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda Suzi'ni toplarsın. Suzi'ye acil şifalar diliyorum.. O zamana kadar içim buruk olacak.. Senden iyi haberler bekliyorum.
-
13 Eylül 2008, 13:02
SUZUKI AN 125 ORJİNAL ÖN CAM
UMARIM İŞİNİZE YARAR.
-
13 Eylül 2008, 13:26
gokayugur
geçmiş olsun. Motoruna üzüldüm ama, sağ salim ciddi bir yara almadan kazayı atlattıgına sevindim. umarım en kısa zamanda motoruna yeniden kavusursun.
-
13 Eylül 2008, 14:30
arkadaslar coq garip geldi evet tam 350 km yaptım bir depo benzinle yeni bakımdan cıkmıştı motorum ve balıkesir_ayvalık gittim ve döndüm tam balıkesir girişinde benzin bitti bir kez oldu ama 70-80 gittim en fazla süratım daha sonra denediğimde bir daha 300 km göremedim şehir içi kullandığım için
ayrıca bende titan var ve suzukiden aldığım zevki alamıyorum seri ve rahat geliyor
-
13 Eylül 2008, 14:53
Gökay çok geçmiş olsun. Sana birşey olmaması sevindirici. Dava açman halinde tüm zararın karşılanır bence. Zaten lastiklerden dertliyiz bi de yollarda abuk subuk şeylerle karşılaşınca kontrol çok zor oluyor. Daha bu sabah evden çıktım.20-30 km giderken aptal taksi ters yola girip tam karşıma çıktı. tabi frenlemeyle birlikte tam 180 derece kaydım. Düşmedim ama bu kadar kayması çok korkuttu beni. İlk fırsatta ben de lastikleri değiştiriyorum. Bu arada neredeyse 2 ay oldu hala sol ayna bekliyoruz. Parça sıkıntısı var.
-
14 Eylül 2008, 16:27
selam
selam arkadaslar bende epey bır arastıma yaptıktan sonra an125 te karar kıldım.Oldukca hosuma gıttı sıyah renkte karaar kıldım kullanımı falan cok rahat daha oncelerı kanunı kullanmıstım.2500 ytl ye aldım alacak arkadaslara tavsıye ederım
-
15 Eylül 2008, 10:44
Herkese İyi Haftalar
efendim bende bir anımı nakledeyim. cumartesi günü adeta tüm şehri dolaştım
beykoz bağlarbaşı kadıköy bağdat caddesi maltepe sonra çengelköy polonez köy aklınıza neresi gelirse söyle bir anım oldu tem den kozyatağından otobana girdim. mont kask eldiven olmasına rağmen rüzgarlı ama sıcak bir atmosferde ilerlerken arkama biri takıldı scooteriyle ama ne far var ne eksoz uçuyor adam üzerinde bir atlet altında şort gibi birşey motor yanacak nerdeyse bağırta bağırta ilerliyor tam ümraniye kısmına geldik beni geçti ben 80 km civarı gidiyorum. adam geçti gitti 50-100 metrede fark yaptıktan sonra ayakkabısı uçtu ayağından ama tınmadan bastı gitti.durdum ama gülmekten kullanamıyorum bu arada adam bitirdi beni sonra ayakkasını aldım otların arasından ve peşinden gitmeye başladım ama yakalayamadım. arkası basılmış topukları 45 derece eğik erimiş adana işi ayakkabı şu an benim motorumda eğer buraları okuyorsa gelsin beni bulsun...haaa belkide ayağında değildi ama onun motorundan düştü gözümle gördüm takip ediyordum çünkü
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)