beycan
ben motoru 2300e almıştım.iş sadece motorla bitmiyo.motorun tam yarı parası kadarda ekipmanlara verdim.tabi cok ucuzada bulursun ama kaliteli olsun diyosan parana kıymak zorundasın..
beycan
ben motoru 2300e almıştım.iş sadece motorla bitmiyo.motorun tam yarı parası kadarda ekipmanlara verdim.tabi cok ucuzada bulursun ama kaliteli olsun diyosan parana kıymak zorundasın..
arkadaşlar dünki yaptığım kazadan sonra bügün lastikleri değiştirdim pirelli taktırdım tanesi 70 lira ikisi şuan iyi gibi ama ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verebilirim. Benim sormak istediğim bişey var sanzuman kapağının üstündeki suzuki yazısının olduğu kapağın nsl değiştiğini bileniniz varmı?
şimdi suzuki sitesine flnda baktım
başka bayisini arayıpta sordum
herşey dahil ruhsat plaka fln 3000 ytl dedi.
LS2 Delta Çeneden Açılır Kask
200 YTL
Armode Korumalı Eldiven
35 YTL
Shad SH 29 Arka Çanta
90 YTL
NİC NJ 1010 Mont
205 YTL
MasterLock 8218DPS Halat Kilit
60 YTL
bunları uygun gördüm yani
500 den fazla oldu şimdi... :D
motor alıyorsak bu scooterda olsa güvenliği ön planda tutmamız gerek tamamda.. bilmiyorum yaa :D
siizn önerceğiniz ürünler nedir peki? ben bunları uygun gördüm mesela...
teşşekkürler
bu arada geçmiş olsun arkadaşım
pirellli taktırdım tanesi 70 lira ikisi ... demişsin acaba tanesi mi ikisi mi anlayamadım
bende değiştirmek istiyorum lastikleri arkadaşım daha bugün düştü tramvay raylarında hava yağmurlu olduğu için.
moskvich arkadaşımızdan rica etsek bugüne kadarki tecrübelerini paylaşsa bizimle.
ikisini 70 liraya taktırdım dostum aman dikkatli olun gerçekten çok kalitesiz bir lastik üzerinde gelenler
bu arada fiyat hakkında nediyorsunuz arkadaşlar
herşey dahil ruhsat plaka fln filan 3000 ytl dediler. suzukinin sitesindede 3000 ytl yazıyor. daha ucuza bulabileceğimiz 0 varmıdır acaba? yoksa fiyat uygunmudur?
walla antalyada hersey dahil 2.700
bu fiyata montaj dahil deil 10 lirada montaj şuan gayet iyi ama gene de bi kaç gün geçmesi lazımm eski sanayiden aldım
İstanbulda en uygun sıfır kaça bulunabiliyor bu motor?arkadaşıma düşünüyoruzda.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
www.sahibinden.com
Arkadaşlar sahibinden.com da bakıp AN 125 sıfır km motor olarak aratırsanız, bayilerin ilanları orada var ve şu an sllivri ve kadıköy de da 2008 model plaka DAHİL 2.350 YTL ye kadar satan bayiler var herkese selamlar kolaylıklar...
Birde bayilerin yok 2007 yok 2008 filan gazına gelmeyin hiçbir farkı yok, 300-500 fazla para vermeyin, o paraya kask mont vs. alırsınız. Ruhsatta zaten 2008 yazacak ne alırsanız alın...
msyassin
içerenköydekine sordum
2700 dedi plaka ruhsat dahil...
kadıköyde flnda bakıcam şimdi...
Bu motor niye pahallandı böyle bir anda anlamadım 29 temmuzda peşin 2000'e alınabilirdi herhalde(2100 demişlerdi ama pazarlıkla olurdu bence).Plaka dahil degildi tabi bu fiyata.Ben taksitle aldım işte 2600'e enterasan gerçekten..Motoruda kime göstersem bi scooter'a o kadar para mı verilir diyo:S bide benim ilk motorum tamam çok memnunum ama can sıkan insanlar oluyo işte.
arkadasım üzerine binmeden kimse bu motorun değerini anlayamaz ben haziranda aldım suan 4750 km;de tek tavsiyem ıslak zemin ve kumlu yollarda yavasladığınızda kalkışlarda cok dikkat edin kaza yapanların % 80 inin sebebi bu 2 kişi 120 gördüm varmı daha öteki canavar gibi motor düşünene tavsiye etmem hiç düşünmeden al derim arkadaslar
ben ilk aldığımda bu motora yakıt dayanmaz cok yakıyor diyordum kendi kendime 2000 kmden sonra yakıt cok tasarruflu hale geldi cok yakıyor derler beatcılar onların cok az yakıyormuşya güya
Kaza yaptım arkadaşlar. Hafif yokuş aşağı yolda bir İETT otobüsünün şanzıman arızasıyla yola döktüğü takribi 100 mt. lik yağ birikintisini son anda fark etmemle yanyatıp kayıp düşmem bir oldu. Yaklaşık 45 - 50 km/s hızdaydım. Eldiven dahil full korumalıydım. Tek bir çizik bile almadım Allah' a şükür. Ama motor neredeyse pert oldu diyebilirim. Motor altımdan kayarak ilerideki arızalı İETT otobüsünün arkasında durmuş olan Ford Fusion un altına girdi. Motorun kafası resmen girdi arabanın altına Arabayı 5-6 kişi kaldırıp altından çektik motoru. Arabada pek bir hasar yok adamda ben arabayı kaskomdan hallederim seni karıştırmam dedi. Ben olay yerine Trafik ekiplerini çağırıp rapor tutturdum, yolun İETT otobüsü arızasından dolayı yağlı olduğunu ve İETT şöförünün olay mahalline reflektör v.b. uyarıcı levha koymadığını not tutturdum hatta bu sebeple otobüs sürücüsüne ceza kestirdim. Şimdi sizce ben motorumun hasarını İETT ye dava açarak karşılatabilir miyim?
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
öncelikle herkese meraba arkadaşlar. bende buradaki çoğu arkadaş gibi ilk kez bir motor sahibi olmak için forumlara üye oldum. scooter hevesim 1 hafta 10 gündür falan var ve sadece 2-3 saatlik bir internet araştırması sonucu alabileceğim modelleri 3 e indirerek çarşıya çıktım. bu sayıya indirmemdeki en büyük yardımcım piyasada sürüyle olan kıytırık çin malı motorları zaten en başından istememiş olmamdı. dedim ya daha yeni ilgilenmeye başlamıştım ve bundan 10 gün önce ve şu 3 modele bakmak için çarşıya çıktım.
honda beat 100cc
suzuki an 125 hk
kymco agility 125
şimdi düşünüyorumda motordan hiç anlamayan birine bile 2 saatlik bir araştırma sonucunda, o kadar motor arasından bu modelleri seçtiren internete ve onun yarattığı forumlara bir kez daha teşşekkür etmek lazım sanırım.
honda beat i elememdeki en büyük faktör fiyatı oldu.3.600 ytl lik fiyatı gerçekten beni soğuttu ve bu yüzden onu daha ilk gün eledim. kymco ve suzuki arasında kaldığımda ise kymcoyu tasarımından dolayı pek beğenmedim ve suzuki tek seçenek gibi gözüküyordu artık. tek sorunu tekerinin 10 inç olmasıydı.
10 gündür forumlarda geziyorum ve suzuki an 125 hk başlığı altındaki 53 sayfayıda merakla okudum son 1 hafta içerisinde. hepinize ayrı ayrı teşşekkür etmek isterim öncellikle.gerçekten çok yararlı bilgiler var motora yeni başlayanlar için. ancak trafik kazalarından çok korkan biri olarak an 125 hk üzerinde yapılmış kazalar beni biraz tedirgin etmedi değil açıkcası (bu tip kazalar çoğu scooter ile yapılıyor zaten dediğinizi duyar gibiyim). bu yüzden son 2 gündür acaba biraz büyük tekerli bir scooterla mı başlasam diye düşünmeye başlamışken bu noktada artık siteye üye olup sizlere danışmamın doğru olacağına karar verdim. konuyla ilgili birkaç sorum olucak cevaplarsanız çok sevinirim.
birincisi - suzukiyi kullanan arkadaşlar çok yüksek hılzara çıkmadan 60-75 gibi orta hızlarda bu motorun üstünde kendinizi güvende hissediyor musunuz? yoksa tekerlerden dolayı birazcık tedirginlik oluyor mu?
ikincisi - tekerlerin küçük olması virajlarda herhangi bir sorun yaratıyor mu?
üçüncüsü - piaggio nun fly 100 modelini gördüm . tekerinin 12 inç olması tasarımının hoşuma gitmesi (burdaki çoğu kişi tarfından kız motoru diye tabir edilse de) ve şuanda 3.000 ytl gibi bir kampanya fiyatının olması bana acaba dedirtti. yalnız bu motorun torku fena olmasa da beygir gücü 6.2 hp. bu bir sorun yaratırmı artcı ile beraber yokuş çıkarken? mesela antalyanın meşhur kaleiçi yokuşları çıkarbilir mi böyle bir motor 2 kişiyle beraber yoksa zorlanır mı?
son olarak ah be suzuki keşke şu motorun lastiklerini 12 inç yapsaydın da düşünmeden alsaydım demeden edemiyorum
şimdiden cevaplayan herkese çok teşekkürler.bu arada kaza yapan gökayugur a da geçmiş olsun dileklerimi iletirim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)