Kimse girmiyor mu bu foruma... !!! özellikle gündüz hiç kimseyi online göremiyorum. Halbuki güzel konuların paylaşıldığı bir platforma benziyor... Belki de herkes motoruna (suzukuzusuna:)) alıştı :))
Kimse girmiyor mu bu foruma... !!! özellikle gündüz hiç kimseyi online göremiyorum. Halbuki güzel konuların paylaşıldığı bir platforma benziyor... Belki de herkes motoruna (suzukuzusuna:)) alıştı :))
cekuist : hoşgeldin!
wildrain : Cumartesi sabahtan Kanlıca-Beykoz vs. bana uyar. Ben yine Şile yolundan sapıp gelirim. Orası daha kestirme (ve sakin) benim için. Saat ve yer kararlaştıralım.. Saatlerimizi ayarlayalım. Benimki 14:31 şu an..
Bu sabah gözümün önünde motorun biri duran minibüse çarpıp, kaza yaptı. Adam en az 8-10 metre uçtu. Ne bir kask, ne bir koruma var amcanın, ayağında terlikler... Uçtu, yuvarladı top gibi.. Koşup adamcağızı toparladık. Allahtan önemli bir şeyi yoktu, sıyrık, birkaç yara bere vs. ile kurtardı çok şükür. Usturuplu düşmese kafayı kaldırıma falan koysa giderdi. Trafik de boştu şansına. Motorda grenaj filan kalmadı, hepsi kırıldı gitti. Çok dikkatli gitmek lazım. Aman arkadaşlar.. Kazanın küçüğü büyüğü yok..
periyodik bakıma gidince zımpara yaptırırsın,ondan ekstra para almazlar..motora zararı yokmuş diyorlar,çok fazla rahatsız etmediği sürece kullanabilirsin..bütün kayış aktarmalı scooter lar bu arızayı yapıyorlarmış ancak vitesliler veya an650 burgman gibi maxi scooter larda zincir aktarma olduğu için bu sorun görülmüyormuş.
tamam toksom kardeş
saatlerimizi kuralım o zaman ramazan dolayısıyle erken gitmeyelim bence
öğleden sonra yapalım ufak bir tur umarım 1-2 kişi daha gelir
gökay kardeş falan gelirse güzel olur...illa kanlıca dediğime bakmayın beykozda meydanı da olur tarihi güzellikler hakkında bilgilerde alacaksınız bu arada...
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sabah erkenden olsa gelme şansım vardı. Ama öğleden sonrası için, eşime yoğunlaştırılmış direksiyon eğitimi vermeye sözüm var. Dolayısıyla, planlamaya çalıştığımız buluşma, en azından benim açımdan, yatar. Talihsizlik... Bir türlü biraraya gelemedik... Forumda mesaj sayısı ve sıklığı da azaldı.. El ayak çekildi iyice.. Dur bakalım hayırlısı.. Herkese kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim arkadaşlar..
ben pes ettim artık
burası bir tatlı bir anı olarak kalacak daima
başka bir tarikata girdim www.scooturk.net diye bir yer bakalım
hayırlısı herkese
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Arkadaşlar merhaba bende bu motordan almayı düşünüyorum,birkaç bayiden fiyat aldım hepsi farklı fiyat söylüyor.yakın zamanda alan arkadaşlar nekadara aldığını söylerse sevinirim mukayese olarak çok makbule geçicek.
2390 peşin fiatı diyolar scoter nette bizde varız ama burası unutulmaz ayrılmıyoruz burdan
Agustosta aldım 2500yetale, 12 taksit, koruma demirli.. Stadın ordaki korlastan
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
selam arkadalar bnde yaklasık 2 aydır an 125 kullanmaktayım cok memnunum ama bugun talıhsız bı kaza gecırdım motorum yan yatıı sıze bı tavsıyede bulunmak ıstıyorum benım yılardır yasadıgım tecrubeye dayanarak sunu solemek ısterım motorun orjınal lastıgı gercekten cok kotu kalıtede ve yol tutusu berbat nıye bole dedıgımı solıyım ıslak zemınde yaklasık 50 kılometre suratle dustum ve ben yaklasık 14 senedır zcooter kullanıyorum bu uyarımı ltf dıkkate alın arkdaslar canımız cok onemlı bn yerın motoru yaptırdıktan snra ılk ıs lastılerı deıstırcemm sızede tavsıyem budur
Büyük geçmiş olsun.. Lastikler konusunda daha önceden olumsuz yorumlar yapıldı. Hatta bazı arkadaşlar lastiklerini markalı olanlarıyla değiştirdiler. Bu lastiklerle ilgili tecrübelerinizi bekliyoruz. Herkese kazasız sürüşler..
geçmiş olsun mass lastik konusunda sana katılıyorum. Çöp kamyonlarından dökülen çöp sularına çok dikkat edin arkadaşlar geçen gece denk geldim düz giderken kafa bi anda sallandı allahtan yavaş gidiyordum eğer 40-50 km lerde olsaydım bende büyük bi ihtimal yerdeydim
herkese merhaba,
arkadaşlar çok sevdiğim motorumu acil paraya ihtiyaç olduğundan satmak durumundayım.henüz 1200 km de.1900 ytl ye satıyorum.çevrenizde isteyen olursa haberim olsun.
Saygılar.
Peki Arkadaşlar,
Lastik konusunda deneyimi olanlar yada almış olanlar, hangi marka lastik iyidir nereden hangi fiyata alınabilir ?
Bu konuda bilgilendirme yapabilirler mi ?
Herkese kolay gelsin.
cekuist...
lastiklelrle ilgili olarak bikaç sayfa geride benim paylaşımım var.resimli ve ayrıntılı.işine yarıyacaktır.kolay gelsin..
merhaba herkese
Ehliyeti alıcam bende. işte kayıt oldum. sınav tarihlerine göre sanırm ekim ve kasım da olacak sınavlar...
scooter olarakda bunu almak istiyorum
başta kararsızdım
bununmu alsam keeway arn 150 var onumu alsam fln
sonra suzuki an125 hk almaya karar verdim
bana toplam maliyeti nekadar olur acaba şuan için?
scooter + kask + çanta + diğer gerekli ekipmanlar
ortalama olarak nekadar eder acaba? mont flnda...
yardımcı olursanız sevinirm.
Bu arada çekmeköyde otuyuorum.
bu ataşehir dudullu çekmeköyde fln suzuki bu scooteri alabilceğim yer bayi varmı yada kısacası bana en yakın bayi nerde acaba? sanırm kadıköydeki bana en yakın???
şimdiden teşşekkürler.
bu arada konunun hepsini okumadım yavaş yavaş okuyorum hepsini ) daha 16. sayfadayım herkese verdiği bilgiler için bende teşşekkür ederim gerçekten çok yararlı oldu
hep ekleme yapıyorum kusura bakmayın
bu arada ben 171 boy ve 90 kiloyum... kilolu olmam motorun performansından kısarmı.... yani. yada bazı yerdedeş ey dnemiş motourn ömründen yer fazla kilolu binmek... yardımcı olursanız sevinirm
saolun
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)