Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Ağustos 2008, 11:40
arkadaşlar öncelikler herkese merhaba.an 125 kullanıcısıyım.mumkun olduğu kadar topici takip etmeye çalışıyorum.
soruma gelince;dün kızıltoprak korlası aradım ve 3000 bakım ücretini sordum.bana 150 ytl dediler.arkadaşımda er6-f var ve 10000 bakımına 120 ytl ödemişti.bi scooter için fazla geldi bana açıkçası.
3000 bakımına siz ne kadar verdiniz onu öğrenmek istiyorum
Reklamlar
-
20 Ağustos 2008, 12:38
Merhaba arkadaşlar,motor yağ kontrolu nerden yapılıyor.Biraz inceledim ama göremedim.
-
20 Ağustos 2008, 13:34
sarıbela adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,motor yağ kontrolu nerden yapılıyor.Biraz inceledim ama göremedim.
Egsozun başladıgı yerde ufak yuvarlak pencere gibi bir yer var oradan kontrol ediliyor.
Kullanım Klavuzunda 14 sayfada resmi var ve nasıl yapılması gerektiği detaylı yazıyor.
-
21 Ağustos 2008, 05:10
-
21 Ağustos 2008, 09:23
bu resimlere bakınca ben istanbula kurban olayım yaaa helede boğaz a helede bizim beykoza ... baba sen çölde safari yapmışsın resmen ...ben alışmışım ormanlık yere bahçe içindeki tek katlı evime ... bazı akşamlar alaturka müzik eşliğinde fasıl dinleyip gün batımına bakmaya ... tekneyle açılıp lüfer tutmaya uzun olta yapmaya ... bu resimlere bakınca ne yalan diyeyim şükürler olsun dedim kendi kendime... paylaşım için sağol ama suzukiye nasıl kıydın be kardeşim....
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
21 Ağustos 2008, 13:36
herkese selam,
geçen hafta abim benim motorla ufak çaplı bir kaza geçirdi.motor sol tarafına devrildi.allahtan bir kaç sıyrıkla kendini kurtardı.
motoru servise verdim.parça değişimi ve koruma demiri ile birlikte 330 ytl'ye mal oldu.içim acıdı valla.bizim motorun parçası çok pahalı arkadaşlar.
aman herkes elinden geldiğince dikkatli olsun.tabi ki can daha önemli ama küçük bir kazada bile büyük masraf açabiliyor.
Saygılar
-
21 Ağustos 2008, 16:22
-
21 Ağustos 2008, 18:09
ewet istanbullu dostlarımız haklısınız angara böle işte daha bi çok baraj var ben 90 lı yıllarda gitmiştim bide şimdi merak ettim ve gezi için inceledim hiç bişi değişmemiş ewet geçen hafta sonu istanbulda idim arabadan indiğim anda aman yarabbim bi rutubet sıkıcı bi hava resmen terden ölüyosun bunalıyosun ama cebinde paran olur bolca yaşar eğlenirsin gezersin ama istanbul yaşanacak uzun süre yaşanacak yer ama eğlenilecek gezilecek yer bu rutubetten dolayı bodrumun ve ankaranın gözünü seveyim dedim su meselesine gelincede tv lerde okadar susuzluk savaşı ankarada yok başladı filan dedi ben hiç kesildiğini görmedim ama mütahitler saolsun yeni binalar a depo yapmassa e tabi olacağını bilemem 5 6 sene öncesine kadar hala musluktan su içiyoduk ankarada son olaylardan sonra içemiyoruz tabi ama herkese kendi memleketi tabi ayrıca istanbul çok güzel bi yer yanlış anlaşılmasın ama yaşamak zor hiltonda kalsan bile aracın her çıkışında parka 25 ytl vermek zorundasın ve diğer yerlerede ankarada 5 ytl şimdi bakayım benim uğur böceğin dünkü sorununa detaylı yazarım.
-
22 Ağustos 2008, 10:19
sevgili dostum tnsuzun
istanbulun neresini gördün merak ettim... boğaza hiç geldinmi
ben mesela beleşe eğlenen biriyim... işte sana bir iki tanesini anlatayım efendim sabah kalkarsın... hıdiv kasrına koşmaya yada yürümeye yada orada bulunan aletli jimnastik aletleriyle spor yaparsın... sonra kanlıcaya inersin sıcak poğaça alıp deniz kenarındaki kafeye inip bir çayla boğaza bakarak gezetekeyfiyle beraber sabahı atlatırsın .... efendim sonra eve gelip duş alıp 1-2 saat tembellik yaparsın... öğle üzeri motoruna atladığın gibi ver elini anadolu feneri önce deniz sefası sonra güneşlenme ardından 3-4 gibi anadolu kavağına balık ekmek yemeğe oradaki sahildede ya yüzer yada balık tutarsın ...akşam güneşini seyredip eve gidersin sonra yine duş keyfi sonra akşam ver elini boğaz... ötekilerini hiç anlatmayayım .... buraya kadar olan masraf ı hesapla bakalım .....saygılarımla
-
22 Ağustos 2008, 20:45
Honda Dan şaşma Arkadaş
1 Aylık Motor suzuki AN125 1 Aydan beride ön fren merkezi bekliyorum arızalı çıktı halada parça yok. parçası yoksa niye satıyorsunuz bee kardeşim. siz siz olun suzuki almayın parça YOK...
-
23 Ağustos 2008, 02:51
en son gittiğim yerler istanbulda anadolu kavağı rumeli hisarı nispetiye caddesi hilton kanyon akmerkez kanlıca yoğurduda yedim merak etme ben eğlenmek için gidilir ama uzun süre yaşam zor anlamında demiştim hidiv kasrına yıllar önce gitmiştim çok hoş biyer etiler bebek kozyatağı kabul hoş güzel yerler öle olmasa bütün dünyanın gözü neden istanbulda olsun ama mesela işe gitmek için sabahın köründe kalkan insanlar trafik hayat pahalılığı yan kesiciler kapkaçcılar bombalama olayları işte bunları bahsettim bi gün taksi bindim istanbulda semti unuttum adam yan taksiden çıkarmış kolunu havaya sıkıyo anla işte asayiş nasıl ne derece sağlanabilirki oyuzden ankara ile bi kıyaslama yaptım gelelim bugün ilk trafik cezamı yedim çok zoruma gitti kimsede kasak yok bende çıkardım ön ayaklaığın o kancasına taktım güneş gözlüğümle gidiyorum polis te elini kaldırdı bende durdum evrak dedi verdim direk yazdı kem küm etsemde yok olmaz filan dedim bana yazdın gam yemem bu kadar insan da kask yok halbuki ben 2 . defa çıkarmıştım inanın daha önce bi kaza atlattım kafamı yere vurdum kask vardı ve ön vizör sıyrılmıştı resmen ama inanın sağdan 20 ile gidiyodum poliste bizi durdurdu anlattım yok mok dedim yaz madem yazacan yalvaracazmı işte böle arkadaşlar.
-
23 Ağustos 2008, 13:14
parçalarla ilgili bir sorun var galiba. benim ön grenaj 20 günde geldi. 1 aydır da ayna bekliyoruz. Parçaların fiyatı da baya bir pahalı. Parça olayına el atması lazım suzukinin
-
24 Ağustos 2008, 10:47
garanti
arkadaşlar herkese selamlar,
benim bi sorum olucak biz iki arkadaş an 125 aldık çağlayanda pit stop die bi dükkandan ve bize garanti belgesi falan vermedi sorduğumuzda da bunların garantisi şasi numarası dedi, motorun 500 bakımı geldi götürdük 60 ytl para istediler garantisi yok die getirin garantiyi 20 ytl geri verelim dediler. sizin motorların garanti belgeleri varmı? nasıl yürüyo bu işler?
-
24 Ağustos 2008, 14:31
Valla bana garanti belgesi verdiler,Belki şase numarası satısta kayıtlıysa tartih olarak garanti kapsamında yer alır,yani mesela ben telefonumun garantis belgesini kaybettiğimde ,telin seri nosundan garantisini çıkarttılar,bence normal bidurum ama serviste sana soylenen garantıyı getır ındırımlı olsun lafında tezatlık olusuo,aldıgın yerle servısı görüştür bence
-
24 Ağustos 2008, 17:36
selam arkadaşlar... 2007 model siyah an 125 imi satmayı düşünüyorum 3 ay önce aldım..kilometre 276 ..sanırım px 200 vespa ya geçicem..ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
-
24 Ağustos 2008, 20:06
emrahbahar adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkese selamlar,
benim bi sorum olucak biz iki arkadaş an 125 aldık çağlayanda pit stop die bi dükkandan ve bize garanti belgesi falan vermedi sorduğumuzda da bunların garantisi şasi numarası dedi, motorun 500 bakımı geldi götürdük 60 ytl para istediler garantisi yok die getirin garantiyi 20 ytl geri verelim dediler. sizin motorların garanti belgeleri varmı? nasıl yürüyo bu işler?
Böyle birşey yok. Adamlar çakallık yapıyor. Ben yetkili servise bakım için götürdüm. Garanti falan sormadılar. 45 ytl yağ ve filtre fiyatı verdim. Ayrıca şasi numarasına göre garanti olmaz. Adam bir garanti belgesi doldursa eline mi yapışır. Kesin bir yanlışlık var bu işte. Git garanti belgeni iste. Vermek zorunda. Vermezse tüketici mahkemesine başvur.
-
25 Ağustos 2008, 13:25
Garanti Belgesi ve Garanti Hk.
Arkadaşım Sanayi ve Ticaret Bsakanlığının yönetmeliğine göre "fatura" garanti belgesi işlevini görmektedir. Fatura nı almışsan bir sorun yok...Ama fatura almadın garanti belgende yok işte o zaman biraz sıkıntılı bir durum...Yarın istenmeyen bir arıza ortaya çıktı ve garanti kapsamında yapılsın istiyorsun, ama elinde ne fatura var ne garanti belgen, işte o zaman problem olacaktır.
O yuzden fatura almamışsan, garanti belgeni ya da faturanı almaya çalış, maliyeye şikayet edeceğim diyerek faturanı alabilirsin..
500 km bakım ise her yerde 35-40 YTL civarında bilgin olsun yağ ve yağ filtresi değişiyor sadece...
-
25 Ağustos 2008, 15:45
üstadlar foruma yeni üye oldum bende an 125 aldım bana bazı konularda yardımcı olurmusunuz ?
bu motorla kaç km yol yapabilirim yani çok uzun olmayan 300 350 km lik gezilere çıkabilirmiyim topicteki gezinti resimlerini gördüm resimleri gönderen arkadaşlarda ortalama 300 km yol yapmış fakat galiba dinlene dinlene yapılmış biraz bilgi verirmisiniz bu konuda sonuçta bi scooter olduğunu biliyorum ama motor çok rahat :D sanki heryere gidebilcekmişim gibi geliyor ama bu daha ilk motorum ve motorlardan pek anlamam geziye çıktığımda elimde kalmasın motor herkese saygılar
-
25 Ağustos 2008, 16:17
pokergs adlı üyeden alıntı
arkadaşlar öncelikler herkese merhaba.an 125 kullanıcısıyım.mumkun olduğu kadar topici takip etmeye çalışıyorum.
soruma gelince;dün kızıltoprak korlası aradım ve 3000 bakım ücretini sordum.bana 150 ytl dediler.arkadaşımda er6-f var ve 10000 bakımına 120 ytl ödemişti.bi scooter için fazla geldi bana açıkçası.
3000 bakımına siz ne kadar verdiniz onu öğrenmek istiyorum
Neee, yok artik.. Ben burgmanın 6bin bakımına 80 yada 90 ytl vermiştim..
Ben Yücel motora götürüyorum yetkili servis, 1 telefon aç sor işine gelirse onlara götür.. Sormadan başka yere götürme.
Google dan aratırsan internet sitesi çıkar orda telefonu vardır..
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
-
25 Ağustos 2008, 17:35
secretplay adlı üyeden alıntı
üstadlar foruma yeni üye oldum bende an 125 aldım bana bazı konularda yardımcı olurmusunuz ?
bu motorla kaç km yol yapabilirim yani çok uzun olmayan 300 350 km lik gezilere çıkabilirmiyim topicteki gezinti resimlerini gördüm resimleri gönderen arkadaşlarda ortalama 300 km yol yapmış fakat galiba dinlene dinlene yapılmış biraz bilgi verirmisiniz bu konuda sonuçta bi scooter olduğunu biliyorum ama motor çok rahat :D sanki heryere gidebilcekmişim gibi geliyor ama bu daha ilk motorum ve motorlardan pek anlamam geziye çıktığımda elimde kalmasın motor herkese saygılar
Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim...
bende bordosu var 690 km yaptım servis zamanı geldi
ben genelde ilk km leri 60 km den yukarı çıkmadım. ama yolu durumuna göre
80 km ve 90 km yi gördüm çok rahatsız etmedim. motoru aldığım servis zorlamadan ve artçısız istediğin gibi gezebilirsin dedi... ben beykozdan şileye gittim poloneze gittim. hiç bir sorun çıkarmadı hatta 100 km yi bile buldum..
sorun olmadı bende ama bazı arkadaşlar daha temkinli davranıyor...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)