Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Bencede basit yapmıslar bence güzel bi scooter değil para vermem...
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Basit derken nesini kastettin anlamadım açıklasana biraz ?
    Tipi görünüşü mü ?
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Alıntı super adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoppalaa.. Biz bu forumda 45 sayfadır ne diyoruz..
    Bakınız, önceki 45 sayfanın özeti şudur:

1) Kullandıkça "Ulan ne akıllı herifim, aferin bana, ne iyi etmişim de şu minik Suzi'yi almışım" dersiniz..

2) Fiyatına göre malzeme kalitesi ve performansı çok iyidir, o nedenle paranızı sokağa atmadığınızdan emin olabilirsiniz.

Amaaa, benim için görünüş herşeyden önemli diyorsanız , işte ona hakikaten birşey diyemem. Elbette herkesin zevki başkadır.. Bu fiyata veya biraz daha üzerine, görünüşü süper olan sürü sepet Çin menşeili Maxi Scooter var. Ama benim yine bu forumlardan okuduğum kadarıyla, eğer doğuştan çok "ballı" değil iseniz, muhtemelen ömrünüz civata sıkarak ve serviste parça bekleyerek geçecektir.

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Alıntı toksom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoppalaa.. Biz bu forumda 45 sayfadır ne diyoruz..
    Bakınız, önceki 45 sayfanın özeti şudur:

1) Kullandıkça "Ulan ne akıllı herifim, aferin bana, ne iyi etmişim de şu minik Suzi'yi almışım" dersiniz..

2) Fiyatına göre malzeme kalitesi ve performansı çok iyidir, o nedenle paranızı sokağa atmadığınızdan emin olabilirsiniz.

Amaaa, benim için görünüş herşeyden önemli diyorsanız , işte ona hakikaten birşey diyemem. Elbette herkesin zevki başkadır.. Bu fiyata veya biraz daha üzerine, görünüşü süper olan sürü sepet Çin menşeili Maxi Scooter var. Ama benim yine bu forumlardan okuduğum kadarıyla, eğer doğuştan çok "ballı" değil iseniz, muhtemelen ömrünüz civata sıkarak ve serviste parça bekleyerek geçecektir.
    Doğru söze ne hacet

Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    Toksom Kardeş çok Felsefi Bir Yaklaşım
    Senin Gibi Akıllı Bir Adamdanda Bu Beklenir Zaten
    Yazına Aynen Imzamı Atıyorum....sanki Ben Dedim...
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar herkese , formu okuyorum ve daha öncede yazmıştım belli linkler var mesela yazın google 'a scoter kullanımı güvenli şürüş gibi inceleyin lütfen ve şunu gerçekten söyleyeyim bir araba gibi kullanmanızda fayda var ve trafiğe çıktığınızda mümkün derecede seri olun pazar günü gölbaşı tarafına çıktım ben insanlara yol vereyim nazik olayım ama nerde adam yanından teğet geçiyo ya sonuçta bu motor ok gibi gidecen diye bi kanun yook öle de olamaz zaten sağada yatar solada ve ilk kalkışlarda özellikle yokuş yukarı sağa sola direksiyonu çevirirsin azda olsa yanaşırken dururkende ona göre hesap edin ve şuna ayrıca dikkat edin u dönüşü yapılan yerlerde kesinlikle yolu ortalayın ortalayarak u dönüşü yapın tek şeritlik u dönüşü yapılan yerde araba gibi ortalayarak dönün başıma geldi ve otorun ayaklığını kaldırıma sürterek durdum taksici bastı hiç bişi olmamış gibi yola devam etti olay atatürk bulvarında oldu bilenler bilir bende bişi diyemedim adam gitti ama allahya ilerde kırmızıda yakaladım yanına geldim ve tek kelime ile ulan şerefsizmisin oturduğun yerde gaza basmaya benzemiyo haksızmıyımlan dedim baktı baktı haklısın dedi defoldu gitti ......
    gelelim uykularımın kaçtığı noktaya cumartesi akşam arkadaşımın garajına çektim motoru ben onun arabası ile dışarı çıktım sonra geldim ve evinin önüne sadece 10 dakika motorun yanından ayrıldım bindim eve geldim şöle bakarken motorun orjinalinde bulunan siyah ön camı resmen hayvan elinde sert bi cisimle camı olduğu gibi 4 kere çizmiş sol ve sağ aynanın gene çizerek boyasını alttaki macununu kanıttırarak çizmiş şimdi ona sesleniyorum be şerefsiz ne istedim o....ç.... işte gelmezki karşıma çoğu paketçilerin böle bu tip motorları çekemediği için çizmiş olabileceğini söylüyo boş yere günahını almak istemem ama bu tip harekette bulunan biirni yakalasam dek gelse o anda yazı hastanede kesinlikle geçirtirim ölene kadar öldürüm ve küçük motorcu değip geçmeyin üzerimdeki silahta 7 kurşun var hiç arkama bakmadan 1 tanesini kalça kemiğine sıkarım paşalar gibide karakolu ararım ve şuan hala düşündükçe anlayın halimi kalın sağlıcakla ....

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı tnsuzun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar herkese , formu okuyorum ve daha öncede yazmıştım belli linkler var mesela yazın google 'a scoter kullanımı güvenli şürüş gibi inceleyin lütfen ve şunu gerçekten söyleyeyim bir araba gibi kullanmanızda fayda var ve trafiğe çıktığınızda mümkün derecede seri olun pazar günü gölbaşı tarafına çıktım ben insanlara yol vereyim nazik olayım ama nerde adam yanından teğet geçiyo ya sonuçta bu motor ok gibi gidecen diye bi kanun yook öle de olamaz zaten sağada yatar solada ve ilk kalkışlarda özellikle yokuş yukarı sağa sola direksiyonu çevirirsin azda olsa yanaşırken dururkende ona göre hesap edin ve şuna ayrıca dikkat edin u dönüşü yapılan yerlerde kesinlikle yolu ortalayın ortalayarak u dönüşü yapın tek şeritlik u dönüşü yapılan yerde araba gibi ortalayarak dönün başıma geldi ve otorun ayaklığını kaldırıma sürterek durdum taksici bastı hiç bişi olmamış gibi yola devam etti olay atatürk bulvarında oldu bilenler bilir bende bişi diyemedim adam gitti ama allahya ilerde kırmızıda yakaladım yanına geldim ve tek kelime ile ulan şerefsizmisin oturduğun yerde gaza basmaya benzemiyo haksızmıyımlan dedim baktı baktı haklısın dedi defoldu gitti ......
    gelelim uykularımın kaçtığı noktaya cumartesi akşam arkadaşımın garajına çektim motoru ben onun arabası ile dışarı çıktım sonra geldim ve evinin önüne sadece 10 dakika motorun yanından ayrıldım bindim eve geldim şöle bakarken motorun orjinalinde bulunan siyah ön camı resmen hayvan elinde sert bi cisimle camı olduğu gibi 4 kere çizmiş sol ve sağ aynanın gene çizerek boyasını alttaki macununu kanıttırarak çizmiş şimdi ona sesleniyorum be şerefsiz ne istedim o....ç.... işte gelmezki karşıma çoğu paketçilerin böle bu tip motorları çekemediği için çizmiş olabileceğini söylüyo boş yere günahını almak istemem ama bu tip harekette bulunan biirni yakalasam dek gelse o anda yazı hastanede kesinlikle geçirtirim ölene kadar öldürüm ve küçük motorcu değip geçmeyin üzerimdeki silahta 7 kurşun var hiç arkama bakmadan 1 tanesini kalça kemiğine sıkarım paşalar gibide karakolu ararım ve şuan hala düşündükçe anlayın halimi kalın sağlıcakla ....
    belliki çok sinerlenmişsin abicim geçmiş olsun birçok motorcunun başına geliyo bu anlattıkların
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

selam arkadaslar abiler ben şilede merkezde oturuyorum henüz yaşım 16 motoru almayı çok istiyorum ama annem alamayız diyor neden dediğimde ise almak sorun değil yaşın ufak diyor doğruda diyor tabi ama ben 18 olana kadar bu motor ne olur bilmiyorum mondial 150 hs ve bu suzuki arasında kalmışım kalarak zaman kaybetmişim mondial hoşuma gitmişti tipi olsun hız olsun büyüklüğü vs ama mondial ve suzuki'nin kıyaslanamayağını anladım benim motorla ilgili bi sorum olucak ben 65 kiloyum iskelet derler bana iki kişi bindiğimizde çok sıkışma vs rahatsızlık çok mu veriyor ve arkadaki kişinin ayak koyacağı yer çokmu kötü yapılmış inşallah almak isteyenlerde kısa zamanda alırlar alanlara hayırlı olsun kazasız belasız sürsünler iyi akşamlar

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    yaa zikkim kardeş sen hala suzuki almadın mı ?

yaş 16 nasıl alayım

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    bende 3 gün sonra 15 i bitiriyorum sıkma canını olur benide seneye almam için zorla ikna ettıler biz okulumuza derslerimize bakalım motor işi olur

aslında bende 1 aralıkta 15 i bıtırıyoum :D senın motor yokmu sımdı hıc

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı super adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kymco çok güzel ya....

Yukardaki yazıyı yazmamdaki amaç seviyene inmek diil ama anladığın tabirden yazmaktı....

Herkesin makinesi kendine güzel..... Yazdın da eline ne geçti?...

Ayrıcana ekleyim...Sandığın kadar basit bir scooter değil... En azından koltuk altı bagajını açtığında lambası yanıyor... Basit bir ayrıntı dimi...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

arkadaşlar

bu forumdaki 44 sayfayı takip etmeyip,orada an 125 ile ilgli tüm bilgileri okumayıp yorum yapan arkadaşları forumdan ayrılmaya davet ediyorum.

kardeşim,bu motoru dışarıdan öyle öküzün trene baktığı gibi bakan mı iyi bilir yoksa kullanıpta tebrübe edinen mi??

lütfen lüzumsuz ve seviyesiz yorumlarla bu forumun tadını kaçırmayın.

bu haftasonu yapılacak organizasyona katılacak tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum.bizim için de eğlenin.inşallah en kısa zamanda hep beraber yeni bir organizasyon yaparız.

herkese sevgiler saygılar.

Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    Alıntı zikkimkökü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında bende 1 aralıkta 15 i bıtırıyoum :D senın motor yokmu sımdı hıc
    yaa zikkim kardeş 1 senedir motor motor diye meliyorum ama inşallah seneye olacak neyse suzukicilerin sitesini kirletmeyelim saygılar suzukicilere

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Selamlar arkadaşlar yarın 15 günlük yıllık iznime ayrılıyorum inş. ve perşembe günü (14.082008) Bi artçı arkadaş ve an 125 i olan bir başka arkadaşla berber kısmet olursa sabah erkenden eski şile yolu üzerinden Şilenin ufak bir köyü olan Karakiraza yüzmeye gidiyoruz. Daha önce gidenler varmı bilmiyorum ama karakiraz hem ormanı hem sahili ve güzel bir koyu olan hoş bir yer. Aranızdan müsait olupta gelmek isteyenler varsa bekleriz. Fazla bir teferruat olmayacak şortunu kap gel gezisi işte... Gelmek isteyenler engeç çarş akşamına kadar (yarın akşam) özelden pm atsınlar... (H.sonu dershanemden dolayı gelemiyorum. Katılan arkadaşlara iyi eğlenceler)

Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    karakiraz denizini pek beğeneceğinizi sanmıyorum bu aralar çok dalgalı ve sahili çok pis bence sahilköy tarafından şileye gidiniz biraz daha yol yapıp ...
    iyi eğlenceler...
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Bakalım... dediğin gibiyse basar şile yaparız 

herkese selam

arkadaşlar motorum 500 km ye geldiğinde yağ değişimi için İstanbul Anadolu Yakasında bulunan Bostancı Sanayisine yakın yetkili Suzuki servisi Moto Star'a gittim.servisteki usta sadece yağ değişimi yapılacağını yağ filtresinin hemen değişmesine gerek olmadığını 1000 km bakımında zaten genel bakım yapıldığını belirtti.tabi bu bende biraz şüphe uyandırdı ama daha sonra bana anlattıkları gayet mantıklı geldi.o yüzden motorunu yeni alanlar yağ değişimi için fazla beklememelerini tavsiye ederim.

ustaya rodaj süresince motorumu en fazla 50-60 km seviyelerinde kullandığımı arada sırada 80-90 km hıza çıktığımı söyledim.ustanın cevabı şu şekildeydi.

"ilk alınan motorda çok fazla zorlamadan yüksek hıza çıkmak gerekir.diğer şekilde hep sabit hızla gidilirse motor hantallığa alışır.o yüzden arada sırada 80-90 km yapman motorun açısından iyi bir durum."

yani sadece 20 ytl verip yağ değişimi yaptırmış oldum.1000 km bakımında ne kadar şıkışmış göreceğiz bakalım.

saygılar

Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Bende Gelirim Şileye Beni ekleyin msn nize konuşalım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)