Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    ömercem kardeş bu hafta düşünüyoruz
    duruma göre herkesin bir nabzını yoklamalıyız
    gelen varmı yokmu diye... tek başıma kalmayayım kanlıca nede olsa muhitim sayılır...tekte olsam zaten rutin devriye gezilerim var benim için değişen birşey olmayacak
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı antbell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba bende ilk motorum an 125 ile aranıza girmiş bulunmaktayım.

ilginç bir hikayem var mandial alıyodum görünüşüne bayıldım 150 zat anlaştık sonra bi arkadaşımla konuşurken mondial aldığımı söledim sıkı motorcudur. Sonra tatile çıktım yeni döndüm tatilden ve arkadaşım gidip mondiyi iptal edip bana suzuki almış delimisin servisten çıkmassın dedi. burdaki yorumları da baştan sona okuyunca arkadaşıma hk verdim. bu akşam teslim alıcam ruhsat plaka hepsi 2.400 e geldi fb stadının ordan alıcım umarım memnun kalırım. sonuçta ilk defa böle bişiye sahip olacağım için heyecanlıyımda.
    dostum aramıza hoşgeldin.motorunu güle güle kullan.allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
    yok.. Suzimi sattım..
    Bu haftasonu biz de Bozcaada yaptık hanımla..
    Ama karakaçanla değil !!! Otomobil ile gittik..
    İnşallah bir gün cesaretimi toplayıp oraya karakaçan ile de gideceğim.

Adada 7-8 tane AN125 gördüm. 3 mavi, 4-5 siyahtı yanılmıyorsam.
    Adanın en çok tutulan motor markası bizimkisi.
    Ada zaten ufacık, hep beraber dönüp dönüp duruyoruz..
    Dolayısıyla her köşe başında, iki dakikada bir AN125 görüyorum..
    Sürekli "Aaaa !!! Bak benimki !!!" diyerek hanımı bezdirdim.
    ...
    ...
    Yaa..
    ...
    İşte bu da beyle bir anımdır efenim..
    Yeni gelenler hoş geldiler..

Motosikleti
    Alıntı toksom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu haftasonu biz de Bozcaada yaptık hanımla..
    Ama karakaçanla değil !!! Otomobil ile gittik..
    İnşallah bir gün cesaretimi toplayıp oraya karakaçan ile de gideceğim.

Adada 7-8 tane AN125 gördüm. 3 mavi, 4-5 siyahtı yanılmıyorsam.
    Adanın en çok tutulan motor markası bizimkisi.
    Ada zaten ufacık, hep beraber dönüp dönüp duruyoruz..
    Dolayısıyla her köşe başında, iki dakikada bir AN125 görüyorum..
    Sürekli "Aaaa !!! Bak benimki !!!" diyerek hanımı bezdirdim.
    ...
    ...
    Yaa..
    ...
    İşte bu da beyle bir anımdır efenim..
    Yeni gelenler hoş geldiler..
    toksom kardeş bu hafta söz verme kimseye bari de engin gezi turlarından bizde nasiplenelim dolap beygiri gibi beykozda dönüp duruyoruz....

gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Dershanemden dolayı gelemiyorum, katılan arkadaşlara iyi eğlenceler. Foto koyun...
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

Motosikleti
    Suzuki AN 125

Burgman

Gökay Burgman olacak buyuyunce diyorsun her mesajın altında
    Allah gönlüne göre versin diyorum...

Geçtiğimiz haftalarda Bir arkadaşımın 400 lük Burgmanını o tatildeyken iki işe giidip gelmek ve gezmek için kullandım valla AN 125 ten sonra şehiriçinde kamyon kullanıyormuş hissi yaratıyor.. Aynen otomobil gibi sıkışıp kalıyorsun trafikte, motor kullandığını anlamıyorsun, ama normalde gerçekten muhteşem bir motor, konforu, gidişi, hızlanışı filan mükemmel..

Benimde maxi scooter hayalim vardı bu burgman testinden sonra vazgeçtim, yamaha xmax 250 aklima yatıyor biraz belki onu düşünebiliim, ama şehiriçinde en iyisi küçük scoter bence, yakıtı, pratikliği, yedek parça ucuzluğu vs.

Tabi senin gidip geldiğin yolu da bilmiyorum benim işe gidip geldiğim yol aşırı trafik yükü olan bir yol o yuzden buyuk scooter zor benim için,

Aslında hanımı kandırabilsem hafta sonları ve uzun yol için 500-600 CC temiz bir honda CBF düşünüyorum, internette çok temiz ve makul ikinci elleri var ama tabi herşey istemekle bitmiyor bütçe de gerekiyor...

Motosikleti
    selamlarlar suzukici dostlarım
    ben bu hafta toplanalım dedimya biz bunu önümüzdeki hafta yapmamız lazım
    nedeni ise şimdi ehliyet şubesinden geliyorum adamlar önümüzdeki salı dediler
    bende ehliyetsiz çıkmak istemiyorum ne olur ne olmaz ... anlayışla karşılayacağınızı ümit ederim ... şimdiden özür dilerim bir şeye heves ettik ama bu hafta olmadı önümüzdeki hafta olur ... iyi yada kötü görüşlerinizi bekliyorum herkese selamlar....

arkadaşlar mrblar hepinize slmlar ve kullanıcılara kazasız sürüşler.
    aranıza bugün katıldım. scooter almayı düşünüyorum ama ne model alsam hangi marka tam karar veremedim. sıfırmı ikinci elmi onada karar veremedim ama gelip geçici bir heves değil onu biliyorum.
    üniversite yıllarında arkadaşımın vardı üni. ye gider gelirdik arkada artçı takılırdım.
    eee üni bitti askerlik bitti. çalışıyoruzda malum istanbul trafiği ve caddelerde yüzlerce scooter olunca....
    hemen gidip kursa yazıldım herşey dahil 350 ytl verdim B ehliyetim var +A2 için (herşey dahil 350 ytl tutuyo) fiyat nasıl sizce?

istanbul bağcılarda oturuyorum suzuki bayii var gittim an 125 i gördüm herşey iyi güzel fakat tekerlekleri 10 '' ya arkadaşlar açıkçası bana küçük geldi bide iki kişi binicez. orada mondiallerde vardı ama satıcı suzuki yi tavsiye etti ama pek bilmiyorum ne yapsam 150 zc tip olarak hoşuma gitti.

ikinci elde düşünüyorum aslında temiz bulabilirsek...
    (play station 3 üm var sıfır orjınal kutusunda 40Gb ikinci elde takasta düşünüyorum.) hepinize iyi günler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    beyler ön farın ampülü değisen varmı beyaz yapmak ıstıorum bırturlu bulamadım,

Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    ksayar; bende dun yazıldım kursa B ehliyetim var, kurs 250 fiyat çekti bende ilerdeki kurs 150 ye yapıyo oraya gidiim dedim 250 den 150 e indi ki ilerdekinin fiyatını bilmiyodum. neyse 150 i verdim ve kayıt oldum şimid sen diyosunki 350 herşey dahil o herşeyin içinde neler var merak ettim evraklar tutacak sağlık muayenesi şkametgah resim falan yaklaşık 70 i bulacak adamlar senin resminin ikametgahının parasını vermiyeceğine göre o parada 350 nin üzerine ekle. sonra birde trafikten ehliyeti almak için bi harç yatırıyosun emin değilim ama 100 ytl civarı trafiğe giderken de o parayı sana vereceklerini sanmam kurs bitti ilişki biter genelde. onuda 350 ytl nin uzerine ekle 500 ü buldu bana sanki biraz fazla geldi bu para...ben 300 e hallederim hepsini. arada baya fiyat farkı var bence 350 nin içinde neler var onları ören

Alıntı ksayar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mrblar hepinize slmlar ve kullanıcılara kazasız sürüşler.
    aranıza bugün katıldım. scooter almayı düşünüyorum ama ne model alsam hangi marka tam karar veremedim. sıfırmı ikinci elmi onada karar veremedim ama gelip geçici bir heves değil onu biliyorum.
    üniversite yıllarında arkadaşımın vardı üni. ye gider gelirdik arkada artçı takılırdım.
    eee üni bitti askerlik bitti. çalışıyoruzda malum istanbul trafiği ve caddelerde yüzlerce scooter olunca....
    hemen gidip kursa yazıldım herşey dahil 350 ytl verdim B ehliyetim var +A2 için (herşey dahil 350 ytl tutuyo) fiyat nasıl sizce?

istanbul bağcılarda oturuyorum suzuki bayii var gittim an 125 i gördüm herşey iyi güzel fakat tekerlekleri 10 '' ya arkadaşlar açıkçası bana küçük geldi bide iki kişi binicez. orada mondiallerde vardı ama satıcı suzuki yi tavsiye etti ama pek bilmiyorum ne yapsam 150 zc tip olarak hoşuma gitti.

ikinci elde düşünüyorum aslında temiz bulabilirsek...
    (play station 3 üm var sıfır orjınal kutusunda 40Gb ikinci elde takasta düşünüyorum.) hepinize iyi günler
    selam dostum.öncelikle hoşgeldin.

ben de uzun süren araştırmalarımdan sonra bu forumdaki arkadaşlarımızın fikirlerini alarak geçen ay içerisinde an 125 almaya karar verdim.kullanmaya başladığımdan beri ne kadar isabetli bir karar vermişim diye düşünüyorum.motorumdan son derece memnunum.

benim sana tavsiyem hiç düşünmeden bu motordan alman olur.çok keyifli bir motor olduğunu sende anlayacaksın.

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Arkadaşlar bu bizim motorların lastiği naylondan yapılmış!Pek anlamam ama kauçuk olması gerekiyomuş normalde.En hafif bi ıslaklıkta yatırabilirmişiz motrou allah korusun.Sizin bir fikriniz var mı bu konuda?

Alıntı wildrain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlarlar suzukici dostlarım
    ben bu hafta toplanalım dedimya biz bunu önümüzdeki hafta yapmamız lazım
    nedeni ise şimdi ehliyet şubesinden geliyorum adamlar önümüzdeki salı dediler
    bende ehliyetsiz çıkmak istemiyorum ne olur ne olmaz ... anlayışla karşılayacağınızı ümit ederim ... şimdiden özür dilerim bir şeye heves ettik ama bu hafta olmadı önümüzdeki hafta olur ... iyi yada kötü görüşlerinizi bekliyorum herkese selamlar....
    selam erol abi.

bir sonraki pazar arkadaşım evleniyor.ben ne yazık ki aranızda olamam.sağlık olsun başka sefere inşallah.

kusura bakma dostum ben anlatamadım.

ksayar; bende dun yazıldım kursa B ehliyetim var, kurs 250 fiyat çekti bende ilerdeki kurs 150 ye yapıyo oraya gidiim dedim 250 den 150 e indi ki ilerdekinin fiyatını bilmiyodum. neyse 150 i verdim ve kayıt oldum şimid sen diyosunki 350 herşey dahil o herşeyin içinde neler var merak ettim evraklar tutacak sağlık muayenesi şkametgah resim falan yaklaşık 70 i bulacak adamlar senin resminin ikametgahının parasını vermiyeceğine göre o parada 350 nin üzerine ekle. sonra birde trafikten ehliyeti almak için bi harç yatırıyosun emin değilim ama 100 ytl civarı trafiğe giderken de o parayı sana vereceklerini sanmam kurs bitti ilişki biter genelde. onuda 350 ytl nin uzerine ekle 500 ü buldu bana sanki biraz fazla geldi bu para...ben 300 e hallederim hepsini. arada baya fiyat farkı var bence 350 nin içinde neler var onları ören
    yok dostum şöyle anlatayımsana ; ben bayağı bi araştırdım
    150 ytl kurs parası verdim
    30 ytl sağlık raporu
    (fotoğraflarım vardı)
    40 ytl sınav harcı millieğitime yatırılıyo zaten onu kendimizde halledebiliyoruz
    birde direksiyon dersi esnasında 50 ytl alıyolarmış onuda daha vermedim
    25 ytl ye düşürttüm.
    98 ytl de ehliyeti değiştirirken veriyomuşuz.
    yani dostum durum böyle toplamı 350 ye çıkıyo ben başta anlatamadım.
    senin motorun var mı?

Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    var motorum an 125 alacaksan böle bişiy düşün derim sana ben çok memnunum gerçi yeni kullanmaya başladım ama kullananların yorumlarıdanda çok memnun olduklarını anlarsın.

şunlar kafama takılması güzel motor ama..

Alıntı Zakk Wylde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam dostum.öncelikle hoşgeldin.

ben de uzun süren araştırmalarımdan sonra bu forumdaki arkadaşlarımızın fikirlerini alarak geçen ay içerisinde an 125 almaya karar verdim.kullanmaya başladığımdan beri ne kadar isabetli bir karar vermişim diye düşünüyorum.motorumdan son derece memnunum.

benim sana tavsiyem hiç düşünmeden bu motordan alman olur.çok keyifli bir motor olduğunu sende anlayacaksın.
    fakat beni bu motordan caydıran özellikler var işte yoksa oturdum üzerine baktım şöyle malzeme kalitesi falan çok iyi mondiye göre yani kıyaslamam bile ama kullanım açısından yani biz ne için alıyoruz nerede kullanıcaz almamızdaki amaç ne??
    1.)iki kişi bindiğimizde motor küçük kalmazmı??(125 cc ama mondinin 150 cc den belki daha performanslıdır.)
    2.)lastikler çok minik sizcede öyle değilmi? hiç zararını görmedinizmi?
    3.)parçalarının fiyat listesini satıcı adamdan rica ettim mondi ile şöyle bir baktım bazı parçalar 2 katı ve fazlası hatta 3 katı olan bile var (sizce pahalı değilmi??
    yani işte bunlar kafamı takılıyo

var moytorum profilimde yazıyo suzuki an 125. ya anlamadığım direksiyon dersi için ek olarak ne 50 ytl si enteresan bende 150 nin içinde direksiyon derside var ki eyer extra istersem 1 saat özel ders veririrm dedi hoca 25 ytl miş
    onu bidaha sorucam pek anlamadım 25 ytl istiyo ama onu biliyorum diğer paraları ödedim zaten bi o 25 ile bide 98 ytl kaldı. an 125 nasıl sence dezavantajları avantajları

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı mcyassin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu bizim motorların lastiği naylondan yapılmış!Pek anlamam ama kauçuk olması gerekiyomuş normalde.En hafif bi ıslaklıkta yatırabilirmişiz motrou allah korusun.Sizin bir fikriniz var mı bu konuda?
    Valla dedıgın dogru olabılır,dun epey bı yalpaladım ufak bı su bırıkıntısıne gırdm,hafıfte vraj vardı,ama yavas gıtmeme ve dengelı tutmama ragmen motoru,hıc beklenmedık yalpalamalarla karsılastırıo ınsanı

Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    şimdi senin yukardaki sorulardan başlayarak cevap vermek istiyorum ben dediğim gibi yeni bi kullanıcıyım ve sadece forumları okuyarak bilgi sahibi oldum.

bak şöle yap bi mondinin sayfasını oku bide burayı oku.

mondidekiler genelde konuşmaları şöyle biri diyoki abi motoru yeni aldım göstergenin yanında boşluk var diğeride diyoki silikon çek düzelsin, biri diyo motoru her kullandığımda vidalaro gevşiyo parçası düşüyo diğeride cevap veriyo her motoru kullandığında elinde anahtarla gevşeyen vidaları sık. bide suzikiye bakalım millet sadece gittiği yol maceralarını anlatıyo motoru nasıl daha verimli kullanırızı tartırşıyo. fiyat listesine gelince zaten gevşeyen vida kullanacağıma iki kat fazla verip adam gibi gevşemeyen vida alırım öle değilmi. sağlık parayla satın alınamaz..

birde 150 cc lik mondiyle 88 kilometre gördüm diye hava atıyolar burdaki suzuki 125 cc 120 yokuş aşağı bastım diyoki suzukinin son ibresi dir 120... 125cc beygirine bak 150cc mondi beygirine bak karşılaştır ne alacağına karar veririsin zaten.

Motosikleti
    an 125hk
    aksarayda yığınla var beyaz ampül ordan bulabilirsin ayrıca motroun arkasına file takan varmı acaba kullanışlı oluyomu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    aksaray nerde ıste,ben samsundayım yaw,sen kargoyla yollasana bana:D

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)