ömercem kardeş bu hafta düşünüyoruz
duruma göre herkesin bir nabzını yoklamalıyız
gelen varmı yokmu diye... tek başıma kalmayayım kanlıca nede olsa muhitim sayılır...tekte olsam zaten rutin devriye gezilerim var benim için değişen birşey olmayacak
ömercem kardeş bu hafta düşünüyoruz
duruma göre herkesin bir nabzını yoklamalıyız
gelen varmı yokmu diye... tek başıma kalmayayım kanlıca nede olsa muhitim sayılır...tekte olsam zaten rutin devriye gezilerim var benim için değişen birşey olmayacak
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bu haftasonu biz de Bozcaada yaptık hanımla..
Ama karakaçanla değil !!! Otomobil ile gittik..
İnşallah bir gün cesaretimi toplayıp oraya karakaçan ile de gideceğim.
Adada 7-8 tane AN125 gördüm. 3 mavi, 4-5 siyahtı yanılmıyorsam.
Adanın en çok tutulan motor markası bizimkisi.
Ada zaten ufacık, hep beraber dönüp dönüp duruyoruz..
Dolayısıyla her köşe başında, iki dakikada bir AN125 görüyorum..
Sürekli "Aaaa !!! Bak benimki !!!" diyerek hanımı bezdirdim.
...
...
Yaa..
...
İşte bu da beyle bir anımdır efenim..
Yeni gelenler hoş geldiler..
Dershanemden dolayı gelemiyorum, katılan arkadaşlara iyi eğlenceler. Foto koyun...
Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)
Gökay Burgman olacak buyuyunce diyorsun her mesajın altında
Allah gönlüne göre versin diyorum...
Geçtiğimiz haftalarda Bir arkadaşımın 400 lük Burgmanını o tatildeyken iki işe giidip gelmek ve gezmek için kullandım valla AN 125 ten sonra şehiriçinde kamyon kullanıyormuş hissi yaratıyor.. Aynen otomobil gibi sıkışıp kalıyorsun trafikte, motor kullandığını anlamıyorsun, ama normalde gerçekten muhteşem bir motor, konforu, gidişi, hızlanışı filan mükemmel..
Benimde maxi scooter hayalim vardı bu burgman testinden sonra vazgeçtim, yamaha xmax 250 aklima yatıyor biraz belki onu düşünebiliim, ama şehiriçinde en iyisi küçük scoter bence, yakıtı, pratikliği, yedek parça ucuzluğu vs.
Tabi senin gidip geldiğin yolu da bilmiyorum benim işe gidip geldiğim yol aşırı trafik yükü olan bir yol o yuzden buyuk scooter zor benim için,
Aslında hanımı kandırabilsem hafta sonları ve uzun yol için 500-600 CC temiz bir honda CBF düşünüyorum, internette çok temiz ve makul ikinci elleri var ama tabi herşey istemekle bitmiyor bütçe de gerekiyor...
selamlarlar suzukici dostlarım
ben bu hafta toplanalım dedimya biz bunu önümüzdeki hafta yapmamız lazım
nedeni ise şimdi ehliyet şubesinden geliyorum adamlar önümüzdeki salı dediler
bende ehliyetsiz çıkmak istemiyorum ne olur ne olmaz ... anlayışla karşılayacağınızı ümit ederim ... şimdiden özür dilerim bir şeye heves ettik ama bu hafta olmadı önümüzdeki hafta olur ... iyi yada kötü görüşlerinizi bekliyorum herkese selamlar....
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
arkadaşlar mrblar hepinize slmlar ve kullanıcılara kazasız sürüşler.
aranıza bugün katıldım. scooter almayı düşünüyorum ama ne model alsam hangi marka tam karar veremedim. sıfırmı ikinci elmi onada karar veremedim ama gelip geçici bir heves değil onu biliyorum.
üniversite yıllarında arkadaşımın vardı üni. ye gider gelirdik arkada artçı takılırdım.
eee üni bitti askerlik bitti. çalışıyoruzda malum istanbul trafiği ve caddelerde yüzlerce scooter olunca....
hemen gidip kursa yazıldım herşey dahil 350 ytl verdim B ehliyetim var +A2 için (herşey dahil 350 ytl tutuyo) fiyat nasıl sizce?
istanbul bağcılarda oturuyorum suzuki bayii var gittim an 125 i gördüm herşey iyi güzel fakat tekerlekleri 10 '' ya arkadaşlar açıkçası bana küçük geldi bide iki kişi binicez. orada mondiallerde vardı ama satıcı suzuki yi tavsiye etti ama pek bilmiyorum ne yapsam 150 zc tip olarak hoşuma gitti.
ikinci elde düşünüyorum aslında temiz bulabilirsek...
(play station 3 üm var sıfır orjınal kutusunda 40Gb ikinci elde takasta düşünüyorum.) hepinize iyi günler
beyler ön farın ampülü değisen varmı beyaz yapmak ıstıorum bırturlu bulamadım,
ksayar; bende dun yazıldım kursa B ehliyetim var, kurs 250 fiyat çekti bende ilerdeki kurs 150 ye yapıyo oraya gidiim dedim 250 den 150 e indi ki ilerdekinin fiyatını bilmiyodum. neyse 150 i verdim ve kayıt oldum şimid sen diyosunki 350 herşey dahil o herşeyin içinde neler var merak ettim evraklar tutacak sağlık muayenesi şkametgah resim falan yaklaşık 70 i bulacak adamlar senin resminin ikametgahının parasını vermiyeceğine göre o parada 350 nin üzerine ekle. sonra birde trafikten ehliyeti almak için bi harç yatırıyosun emin değilim ama 100 ytl civarı trafiğe giderken de o parayı sana vereceklerini sanmam kurs bitti ilişki biter genelde. onuda 350 ytl nin uzerine ekle 500 ü buldu bana sanki biraz fazla geldi bu para...ben 300 e hallederim hepsini. arada baya fiyat farkı var bence 350 nin içinde neler var onları ören
selam dostum.öncelikle hoşgeldin.
ben de uzun süren araştırmalarımdan sonra bu forumdaki arkadaşlarımızın fikirlerini alarak geçen ay içerisinde an 125 almaya karar verdim.kullanmaya başladığımdan beri ne kadar isabetli bir karar vermişim diye düşünüyorum.motorumdan son derece memnunum.
benim sana tavsiyem hiç düşünmeden bu motordan alman olur.çok keyifli bir motor olduğunu sende anlayacaksın.
Arkadaşlar bu bizim motorların lastiği naylondan yapılmış!Pek anlamam ama kauçuk olması gerekiyomuş normalde.En hafif bi ıslaklıkta yatırabilirmişiz motrou allah korusun.Sizin bir fikriniz var mı bu konuda?
yok dostum şöyle anlatayımsana ; ben bayağı bi araştırdım
150 ytl kurs parası verdim
30 ytl sağlık raporu
(fotoğraflarım vardı)
40 ytl sınav harcı millieğitime yatırılıyo zaten onu kendimizde halledebiliyoruz
birde direksiyon dersi esnasında 50 ytl alıyolarmış onuda daha vermedim
25 ytl ye düşürttüm.
98 ytl de ehliyeti değiştirirken veriyomuşuz.
yani dostum durum böyle toplamı 350 ye çıkıyo ben başta anlatamadım.
senin motorun var mı?
var motorum an 125 alacaksan böle bişiy düşün derim sana ben çok memnunum gerçi yeni kullanmaya başladım ama kullananların yorumlarıdanda çok memnun olduklarını anlarsın.
fakat beni bu motordan caydıran özellikler var işte yoksa oturdum üzerine baktım şöyle malzeme kalitesi falan çok iyi mondiye göre yani kıyaslamam bile ama kullanım açısından yani biz ne için alıyoruz nerede kullanıcaz almamızdaki amaç ne??
1.)iki kişi bindiğimizde motor küçük kalmazmı??(125 cc ama mondinin 150 cc den belki daha performanslıdır.)
2.)lastikler çok minik sizcede öyle değilmi? hiç zararını görmedinizmi?
3.)parçalarının fiyat listesini satıcı adamdan rica ettim mondi ile şöyle bir baktım bazı parçalar 2 katı ve fazlası hatta 3 katı olan bile var (sizce pahalı değilmi??
yani işte bunlar kafamı takılıyo
onu bidaha sorucam pek anlamadım 25 ytl istiyo ama onu biliyorum diğer paraları ödedim zaten bi o 25 ile bide 98 ytl kaldı. an 125 nasıl sence dezavantajları avantajları
şimdi senin yukardaki sorulardan başlayarak cevap vermek istiyorum ben dediğim gibi yeni bi kullanıcıyım ve sadece forumları okuyarak bilgi sahibi oldum.
bak şöle yap bi mondinin sayfasını oku bide burayı oku.
mondidekiler genelde konuşmaları şöyle biri diyoki abi motoru yeni aldım göstergenin yanında boşluk var diğeride diyoki silikon çek düzelsin, biri diyo motoru her kullandığımda vidalaro gevşiyo parçası düşüyo diğeride cevap veriyo her motoru kullandığında elinde anahtarla gevşeyen vidaları sık. bide suzikiye bakalım millet sadece gittiği yol maceralarını anlatıyo motoru nasıl daha verimli kullanırızı tartırşıyo. fiyat listesine gelince zaten gevşeyen vida kullanacağıma iki kat fazla verip adam gibi gevşemeyen vida alırım öle değilmi. sağlık parayla satın alınamaz..
birde 150 cc lik mondiyle 88 kilometre gördüm diye hava atıyolar burdaki suzuki 125 cc 120 yokuş aşağı bastım diyoki suzukinin son ibresi dir 120... 125cc beygirine bak 150cc mondi beygirine bak karşılaştır ne alacağına karar veririsin zaten.
aksarayda yığınla var beyaz ampül ordan bulabilirsin ayrıca motroun arkasına file takan varmı acaba kullanışlı oluyomu?
aksaray nerde ıste,ben samsundayım yaw,sen kargoyla yollasana bana:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)