Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

bende bujiyi merak ediyorum bide performans kayışı varmış arkadaslar bu konuda bizi aydınlatırmısınızz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bende katıldım aranıza... selamlar...

Alıntı Kara Şövalye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende katıldım aranıza... selamlar...
    kardeşim hoşgeldin aramıza.

Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    hoşgeldin değerli karaşövalye
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Ben de 10 ağustosta kanlıcada olacağım. Güzel bir organizasyon olacağına eminim. Aramıza yeni katılanlar arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum

Motosikleti
    keeway outlook 150
    Alıntı MOSKVICH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selam.
    bugün KGS aldım.köprü sorunuda kalmadı artık.rahatça karşıya geçebilirim.
    arkadaşlar 1500 km ye yaklaşıyorum.sanırım yine yağ değişimi gerekiyo.kağıtta 500 den sonraki 1000km diye yazıyo heralde.o arada iridium buji taktırmak istiyorum.motorun seriliğini artırıyo diye okumuştum bi yerde.bide yakıtı daha iyi yaktığı söyleniyo.sizinde görüşlerinizi almak isterim....
    Wildrain bas şu motorun gazına artık.bir ay oldu hala 250km desin.vur kendini yollara bayırlara.
    Dostum forumda şöyle bişeyler buldum, ateşlemede faydası varmış.

http://www.motosiklet.net/forum/tekn...zararlari.html

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    beyler bu 500 km sonunda teknik servise götürcekmişiz motoru satan kişi öyle diyordu..orada napacaklar biliyor musnuz?Bi de ücret verecek miyiz?

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Alıntı mcyassin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bu 500 km sonunda teknik servise götürcekmişiz motoru satan kişi öyle diyordu..orada napacaklar biliyor musnuz?Bi de ücret verecek miyiz?
    Yağ ve yağ filtresi değişecek. Evet ücretli.Servise göre ücret değişiyor. Forumda 35-40-45 ytl fiyatlar söylendi

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Kara Şövalye hoşgeldin öncelikle

mcyassin
    İlk 500 km de, yağ + yağ filtresi değişiyor ve genel kontrol yapılıyor...ben yenikapı tekayda yaptırdım ilk 500 bakımında 15 YTL işçilik ücretini almadılar.

ücretlere gelince

filtre 17 YTL
    yağ 2. kalite 15 YTL
    Yağ 1. kalite 25 YTL

hocam bu kalite olayı nedir dersen valla bence sallıyorlar gibime geliyor ama inşallah öyle değildir. Yani 1 deyip 2 doldurmıyorlardır diye umuyorum. Ama adamlar insan psikolojini çözmüşler ben içim rahat etsin diye 10 YTL daha verip 25 YTL lik yağdan koydurdum, iddiaya göre hayabusa ya koydukları yağmış

Motosikleti
    YAMAHA XT 660 R
    yağda kalite farkı var beyler.benimde ilk bakımda neolduğu belirsiz bi yağ koydular.tek o varmış adamda.dün bauhausa gittim.ordan 19 ytlye castrol ün scooterlar için özel ürettiği castrol power1 scooter isimli bi yağ aldım.gitmişken tam teşekkül bi ilk yardım çantası bide motosikleti temizlemek için the solution marka kendinden cilalı özel karışım bi sprey ve mikro fiber bez aldım.hafta sonu iridium buji bulursam bide buji alıp servise götürcem.sadece işçilik parası vermiş olcam.en azından motora ne koyulduğunu bilcem.içim daha rahat eder.
    buraya bi göz atın mutlaka.aklınızda soru kalmasın...
    http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7019440

Motosikleti
    Arkadaşlar 100 Km Ye Ulaşınca Ne Oluyor ... Merak Ediyorum
    Herkeste Bir Telaş Bir Telaş Yok 110 U Gördüm Yok 100 ü Geçtim
    Ne Oluyoruz Beyler Racing Ci Gibi Olmuş Millet... Bu Scooter Denen Araç Sadece Ve Sadece Gezinti Ve Ufak Tefek Işler Için Oda şehir Içinde Dolaşmak Için Hafta Sonu Tatlı Huzurlu Köy Gezileri Için Dir Bence ... Ben çıktım Otobana Kormadım Desem Yalan Olur Yanından Bir şey Geçtimi Sarsılıyorsun Rüzgar Varsa Hiç çıkma Zaten ... 90 Dan Sonra Adeta Allah Emanetsin Tam ölüm Sınırıdır 90 Km Hatta 80 Bile Düşerken Allah Korusun Kesinlikle şansın % 15-20 Gibi .. Durum Böyleyken Genç Kanı Kaynayan Arkadaşlar 100-110 Km Den Bahsediyorlar Aman Dikkat Diyeceğim çünkü Canlı çok örneği Var ...
    Bizim Kuryeci Bir Arkadaş Mahvoldu Ekmeğini çıkarmak Için Bağımsız Olarak Bir Firmanın Götür Getir Işlerine Bakıyordu Arıza şeridinde Bir Sabah Kamyonun Altında Kaldı Iki Kulağından Biri Koptu Diğer Kırıklarını Saymayalım Bile ... Hiç Bir Suçu Yok Bu Arada Kaskına Eldivenine Varıncaya Kadar örnek Bir Sürücüydü...
    Tek Ricam özellikle Lütfen Bizim Camiamız Bu Sürat Işini Lütfen Unutsunlar Scooterle ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    beyler ben motoru gecen hafta aldım,2395 fıyatı ve ben 1900 karttan 12ye boldurdum,dıger kalanını pesın verdım,

bugun arkadas aldı aynı yerden o dırek pesın almıs ve 1950'ye,

Ya sızce kartı ıptal ederlermı,bende peşin alsam?

Motosikleti
    an 125hk
    bişey sorcam bu bahsettiğin 2395 ve 1950 dediğin fiyatlara plaka ruhsat dahilmidir acaba_?

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    wildrain senin cevap konusuz kaldı biraz

valla senin mesajı okuduktan sonra kendi mesajımı okudum ve utandım. Dolayısı ile sildim o kısmını...

Gerçekten yani racing club mı enduro-touring club mı burası ? Dün bir bugün iki altımızda bir scooter ahkam kesmeye başlamışım..Allah korusun dizimi masaya çarptım bir hafta yürüyemedim, bir de utanmadan yok 100 yaptım 125 kaçtım filan kendimden utandım.

Teşekkürler erol dost...

Gerçekten teşekkürler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı sanane86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bişey sorcam bu bahsettiğin 2395 ve 1950 dediğin fiyatlara plaka ruhsat dahilmidir acaba_?

hayır karsılamıolar plaka ruhsat sadece ötvyi oduolar,ama plaka+ruhsat 150 tutuo,valla ıptal ederlerse pesın alcam,hıc aklıma gelmedı pesın nekdar olur dıe sormak

Motosikleti
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wildrain senin cevap konusuz kaldı biraz

valla senin mesajı okuduktan sonra kendi mesajımı okudum ve utandım. Dolayısı ile sildim o kısmını...

Gerçekten yani racing club mı enduro-touring club mı burası ? Dün bir bugün iki altımızda bir scooter ahkam kesmeye başlamışım..Allah korusun dizimi masaya çarptım bir hafta yürüyemedim, bir de utanmadan yok 100 yaptım 125 kaçtım filan kendimden utandım.

Teşekkürler erol dost...

Gerçekten teşekkürler..
    ömercem kardeşim yaa anladığım kadarı ile
    çoğu kişi genç daha yani 20 li yaşlarda çok yazık olur yaa bu yaşta insanın böyle göz göre tehikeye atlaması... hadi biz kırk olduk çocuk büyüttük iş hayatımızda nerdeyse son çeyrekteyiz ama gençler allah korusun benim arabamda var düşünüyorumda arabada bile korkarak gidiyorum motorda ne yapacağım
    gençler aman dikkat göreceğiniz güzel günlere ihanet etmeye hakkınız yok...

Uzun zamandır yazılanları okuyorum ama yazmaya zaman ayıramıyordum. Yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum, 10 ağustos gezisine kesin olmasada katılmayı planlıyorum.

2 Ağustos Cumartesi ben (68 kg), eşim (45 kg), Çanta (10 kg) Ağva gezisi yaptık. Gidiş ve dönüşlerde 70. km de 15 dk kadar dinlendik ve toplamda 284 km yol yaptık.

Ortalama hız nedir bilmiyorum ama 70 civarı vardır, dönüşte 90 altına pek düştüğüm söylenemez.

Hız yaptığımızda gerçekten benzini emiyor, toplamda 1,5 - 2 depo civarı yakıt tükettim.

Zaman zaman böyle maceralı gezileri bende yazacağım
    Alıcam bi motor taktım kafaya:queen:queen:

Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    arkadaşlar merhaba bende ilk motorum an 125 ile aranıza girmiş bulunmaktayım.

ilginç bir hikayem var mandial alıyodum görünüşüne bayıldım 150 zat anlaştık sonra bi arkadaşımla konuşurken mondial aldığımı söledim sıkı motorcudur. Sonra tatile çıktım yeni döndüm tatilden ve arkadaşım gidip mondiyi iptal edip bana suzuki almış delimisin servisten çıkmassın dedi. burdaki yorumları da baştan sona okuyunca arkadaşıma hk verdim. bu akşam teslim alıcam ruhsat plaka hepsi 2.400 e geldi fb stadının ordan alıcım umarım memnun kalırım. sonuçta ilk defa böle bişiye sahip olacağım için heyecanlıyımda.

Motosikleti
    SWT
    Alıntı antbell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba bende ilk motorum an 125 ile aranıza girmiş bulunmaktayım.

ilginç bir hikayem var mandial alıyodum görünüşüne bayıldım 150 zat anlaştık sonra bi arkadaşımla konuşurken mondial aldığımı söledim sıkı motorcudur. Sonra tatile çıktım yeni döndüm tatilden ve arkadaşım gidip mondiyi iptal edip bana suzuki almış delimisin servisten çıkmassın dedi. burdaki yorumları da baştan sona okuyunca arkadaşıma hk verdim. bu akşam teslim alıcam ruhsat plaka hepsi 2.400 e geldi fb stadının ordan alıcım umarım memnun kalırım. sonuçta ilk defa böle bişiye sahip olacağım için heyecanlıyımda.
    Dostum bende stadın ordan aldım, 2500ytl 12 taksit aldım ayrıca koruma demiri takıyorlar bedava.. Haberin olsun.
    Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P

Motosikleti
    Suzuki AN 125

Hafta sonu ne oldu

Arkadaşlar hafta sonu ne oldu beykoz buluşması ne yazı ne foto bir şey yok forumda...

Arkadaşlar yıllık izinim olmadığı için hafta sonlarını değerlendiyorum, onun için üzülerek bu buluşmaya katılamadım.

Geçen hafta Bursa-Cumalikızık yapmıştım bu hafta sonu Yalova yaptım..

Arkadaşlar cumartesi sabah 08:00 Feribotu ile yenikapı dan yalovaya geçtim, yalova merkezde vakit kaybetmeden termal e geçtik burada biraz dinlendik ve gezdik ortam çok güzel daha sonra su düşen selalesine doğru yola çıktık.. yaklaşık 10 km orman ve dağlar içinde tırmandıktan sonra şelaleye ulaştık, ağustos gelmesine rağmen hala güzel su var,

buradan daha ileri gitmedik çünkü erikli yaylasına çıkmak istiyorduk onun için, geri dönüp termal den ara yollardan çınarcık a geldik bu köy yolaarı gerçekten muhteşem yemyeşil bir doğanın içinde gidiyorsunuz.

Çınarcıktan sonra hedefimiz, erikli yaylasına çıkmaktı 10 km tırmandıktan sonra
    yaylaya ulaştık, burada çadırınzı filan vara kalabilirsiniz birde köyden bir amca ahşap ev yapmış yer varsa kalabilirsiniz,

buraya geldikten sonra sağolsun baktık ki yalova valiliği yeşil-mavi yol diye bir çalışma yapmış ve güzel rotaları belirlemiş, geri dönecektik ama baktık ikiz şelalleler 12 km diyor, hadi bir 12 km daha tırmandık ama iyi ki tırmanmışız burada muhteşem bir şelalae olayı var ve bir de sudan ucuz ve çok tatlı teyzelerin işlettiği bir gözlemeci var, ( dağın başında ki bu yerde çay 50 ykr gözleme 2 YTL kazık mazık yok yani)

Bu muhteşem yerden ayrılmak zor oldu ama bir baktık buyuk dipsiz göl 3 km diye bir levha... hadi bakalım onuda tırmandık ve gerçekten iyiki tırmanmışız ormanın içinde muhteşem bir göl etrafına yürüyüş yolu yapılmış kışın biriken sularla oluşuyormuş bu göl..etrafında iki tur atıp gözlemeleri erittik, ve vay bee var mı scoterla buralara gelen filan şişinirken, iki turist arkadaşın sırtlarında 20 kiloluk çantalarla yürüyerek geldiklerini gördük sabah 06: 00 dan beri yürüyorlarmış yerin dibine geçtik tabi..saat 14:30 bu arada daha 10 km yukarda bir yayla varmış oraya gidip orada kalacaklarmış,

neyse bizde oradan devam ettik ve 8 km yukarda karlık yaylasına ve ESenköy tabelasına ulaştık, bu arada benim esenköyde olan bir arkadaşım aklıma geldi ve buradan esenköy e döndük buarada yaylada resmen üşüdük muhteşem temiz ve serin bir hava vardı..burada asfaltta bitti ve tamamen toprak yolda "ya biz deminde bu virajı dönmedik mi demine bu köprüden mi, geçmedik mi diyerek 30 km toprak iniş yaptık, gerçekten zordu motor buz pistinde gibi kayıyor dikkat etmezzsen...

geceyi esenköy de gecirdik ertesi dün esenköy ün buz gibi denizinde ve rüzgarı ile üşüten kumsalında denize giriyormuş gibi yaptık...

Esenköy yalova 35 km asfalt yol

pazar 21:30 feribotu ile yalovadan yenikapıya döndük..

pendiğe ise 23:00 kadar feribor var özellikle anadolu yakasında oturan arkadaşlar günübirlik geziler yapabilir bu yöreye..

fotografları bloğuma yükleyeceğim inşallah...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)