ah ah 10 ağustos , ben şehirdışında olacağım :(
oysa ki ben hergün beykozdayım :(
neyse artık beykozlu arkadaşlarla inşallah tanışma fırsatına erişiriz.
herkese selam ederim lütfen buluşma fotolarını ekleyin ben de göreyim.
ah ah 10 ağustos , ben şehirdışında olacağım :(
oysa ki ben hergün beykozdayım :(
neyse artık beykozlu arkadaşlarla inşallah tanışma fırsatına erişiriz.
herkese selam ederim lütfen buluşma fotolarını ekleyin ben de göreyim.
Çok teşekkürler arkadaşlar, gerçekten bende bi hayır olduğunu düşünüyorum.
Bugün yine herzamanki gibi sadece 10 km yapabildim beşiktaş civarında. Bu rodaj böyle bitmez naapıcam gerçekten bilmiyorum, ne ehliyet var ne mont ne kask. Bütün parayı motorun peşinata verince aksesuarlara para kalmadı, halbuki ne kadar çok istiyorum şöyle aliyim kız arkadaşımı arkama gezelim sahilde hatta kilyos yapalım piknik yapalım felan uffffffff
ewet toksam sormayın ankarada inanın hiç suzuki an 125 e rastlamadım bi kere siyah gördüm sevindim hatta motoru durdurup bekledim ama motor park halinde idi ya suzuki an ciler yok biz de bayan yok hiç kullanna diyoruz haklısın neyse bodrumda görürüm ama ekimde bakalım hayırlısı...
Öncelikle yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyor ve kazasız belasız sürüşler diliyorum...
Wildrain organizasyon için teşekkürler, inşallah istanbul da olursam katılacağım, ama bu feribotla marmara kıyıları olayını tuttum bursa gezisinden sonra, bu hafta nasipse Bandırma erdek kapıdağ yarımadası yapmayı düşünüyorum.
var kardeşim var, bende takılmıştım unuttum şimdi onun için takma kafana, hatta benim motor ayak üstündeyken biraz gaz ver fırıldak gibi ayagın üzerinde gezmeye başlıyor o kadar yanijose55
Bugun servise goturdum motoru,daha onceden sızlerle paylastıgım uzere,asırı bı tıtreme baslamıstı,o ön farın oldugu bolum komple ses yapıordu ki hala yapıor,servıs normal dedı bıse yok bunda,plastık oldugu ıcın yapar dedı,arkadaslar sızdede varmı,ayaklıgı kaldırıp hafıfce gaz verdıgınızde ön konsolu dınlermısınız,daarr gıbı ses cıkarıyormu??
Emre Bahar demiş ki
Emre hoşgeldin tekrarne ehliyet var ne mont ne kask. Bütün parayı motorun peşinata verince aksesuarlara para kalmadı
ama dediklerinin hiçbiri aksesuar değil motorun olmazsa olmazları
hiç olmazsa kaskını acilen almanı öneriyorum..Türkiye motokross şampiyonu Kadıköyde kırmızı ışıkta dururken ticari taksi gelip çarpıyor, sadece düşüp kaldırıma kafasını vuruyor ve kaskı olmadığı için daha doğrusu kafasında değilde motorun arkasında olduğu için beyin kanamasından vefat ediyor. Onun için ara sokak filan deme kaskını hemel al, Makul fiyatlı ve kaliteli çok güzel kasklar var taksitle filan veriyorlar, ben hem kendime hem eşime LS 2 aldım ve çok memnunuz...
s.a arkadaşlar.geçende de bir selam verdim ama alan olmadı umarım bu sefer olur.size birşey soracağım.motoru dün akşam teslim aldım.139.50 vergi borcu gözüküyor internetten baktımda."0" aldım bu motru bu sizce ne olabilir?
Dün trafikte en sağdan giderken Megane model bir araba aniden önüme kırıp durdu.Tam ani fren ile zar zor kurtardım derken birde baktım arkadaş geri vitese taktı üzerime park etmeye çalışıyor.Bir yandan korna çalarken bir yandan ayagınla motoru geri geri çekmeye çalıştım. Fakat arkadaş kormayı duymadı 2 metre kadar geri geri gitmişizdir.Ön farı ve kaportayı biraz cizdi birazda ayagım incindi.Neyse etraftakiler şöförü uyadı da durdu sonunda beyfendi.Hemen indi özür diledi her tarafa bakmış halbuki ! (gidecegi yön dışında)
Bu tecrübeden sonra motorun kornasını değiştirmek istiyorum bence çok çılız çıkıyor. Aranızda değiştiren veya tavsiyede buluncak olan var mı ?
sevgili dostum çok geçmiş olsun.ne yazık ki bu görünmeme konusunda ciddi sıkıntılar var.o yüzden çok daha fazla dikkatli olmak gerekli sanırım.
bu korna işini hiç araştırmadım şimdiye kadar bir fikri olan mutlaka vardır diye düşünüyorum.
tekrar geçmiş olsun ve allah daha beterinden saklasın inşallah.
Saygılar
aleyküm selam dostum.
bu vergi konusunu motoru aldığın yer ile konuştun mu??
arkadaşlar merhaba bende dün an125 imin işlemlerini hallettim 2600/12 taksit herşey dahil aldım.bugun teslim alcam motoru,rodaj olayı olduğu için 50 km ile bağcılardan büyükçekmeceye kadar gidebilirmiyim? herkese kazasız belasız sürüşler.
korna olayında ise en kısa zamanda bende kalın sesli bi korna takmayı düşünüyorum tahmin ettiğim gibiyse bi röle ile eski kornanın yerine daha güçlü sesli bir korna takılabilir.
al ıste Dukkanın Onunde Duran Motoruma öküzzzzzzzzzzzzzzzzzz Arabsaıyla Gerı Gelırken Carptı,dustu Yan Alt Tarafları Cızıldı Hep Ya,cıldırdım Varya,bagırdım Adama Ama Napım Sımdı,cızıldı Dıye Ver Parasınıda Dıyemedım,bu Cızıklerı Nası Hallederız Arkadaslar
korna ıcınde,alın Bı öküz Korna,öküzler Duyar Hıc Yoktan
arkadaşlar 2 konuda dikkatiniz çekmek istiyorum
küfürler hakaretler uçuşmaya başladı forumda, biraz daha dikkat edelim, kızabiliriz kızgın olabiliriz, buradan küfredince hiç bir sorun çözülmüyor o yüzden forumun genel havasını bozmayalım lütfen
2. konu :
Buluşma için karşıya geçecek arkadaşlar, ya OGS niz olacak ya KGS (29 YTL)
yahut sirkeci-harem feribotla geçersiniz...
Wildrain yazmış plakayı kapatıp geçiyor millet filan diye; SAKIN DENEMEYİN !
Bizim kurye arkadaşı köprüden acarkente kadar kovalamış karayolları aracı plakayı bezle kapatıp geçtiği için...
Ayrıca plakayı filan kapatırsanız bezle poşetle vs.bu kacak geçiş değil, direk dolandırıcılıktan işlem görüyor, yakalanırsanız ya da plakanız bir şekilde kamera vs. tespit edilirse çünkü kamera sadece köprüde değil her yerde var ve oradaki memurda canı sııkılmış ve detektiflik oynamak istiyorsa, gebzeden tuzlaya tüm kamera kayıtlarını inceleyebilir. ) savcılığa sevkedilyor evrakınızı...iki yıla kadar cezası var, kamuya karşı işlenmesi ağırlaştırıcı sebep, ceza filan alırsanız ömürboyuda sicilinizde kalır, 3-5 YTL için başınıza iş almayın...
Forumda kacak geçiş diye ararsanız Milletin başına neler gelmiş okursunuz...
Selamlar Kolaylıklar
Arkadaşlar,
Ne güzel İstanbul'daki arkadaşlarımızın adına çok sevindim.Bir araya gelebilecekler.Biz ise Ankara'da o kadar azız ki sanırım iki üç kişiyi geçmez.Gen gün Tunalı'da dolaşıyordum,sanırım insanların çok hoşuna gitti,baya kişi el salladı.
ömercem arkadaşımızın dediklerine aynen katılıyorum... çok güzel belirtmiş forumdaki gidişatı...
beyler ben daha 215 km deyim... servisteki arkadaş
80 -90 km yapabilrsin ama zorlama motoru dedi genelde 60 km la gidiyorum
ama trafik bazen ister istemez insanı 90 km yapmaya zorluyor ama motor o kadar rahat ve zorlanmadan gidiyorki kuğu gibi bale yapıyor sanki... ben genelde 70-80 km yapıyorum... hiç bir sorun çıkmadı motor da motor ama geçen bir çin malına pindim aman yarabbi yerinde bağıra bağıra kalktı arkadaş benimkine pindi şok oldu yerinde durmuyo bu dedi ...fark gayet açık... ama şu bursa gezileri yapan arkadaş kafama takıldı ben en fazla bir saat kaldımı motorun üzerinde inanılmaz yorgunluk basıyor hergün salonda çalışmama ve sabahları koşmama rağmen yani baya yorucu bir alet...
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
arkadaşlar siyah an125imi dün bağcılardan teslim aldım 50-60 km hızla temden b.çekmeceye gittim.siyahıda bi ayrı hoş duruyo alcak arkadaslara tavsiye ederm. acayip keyifli bi makina! 50 km oldu zaten rodaj için bikaçkere daha gidip gelsem yeterli olcak sanırım. herkese kazsız sürüşler!
herkese selam.
bugün KGS aldım.köprü sorunuda kalmadı artık.rahatça karşıya geçebilirim.
arkadaşlar 1500 km ye yaklaşıyorum.sanırım yine yağ değişimi gerekiyo.kağıtta 500 den sonraki 1000km diye yazıyo heralde.o arada iridium buji taktırmak istiyorum.motorun seriliğini artırıyo diye okumuştum bi yerde.bide yakıtı daha iyi yaktığı söyleniyo.sizinde görüşlerinizi almak isterim....
Wildrain bas şu motorun gazına artık.bir ay oldu hala 250km desin.vur kendini yollara bayırlara.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)