Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    keeway outlook 150
    ah ah 10 ağustos , ben şehirdışında olacağım :(

oysa ki ben hergün beykozdayım :(

neyse artık beykozlu arkadaşlarla inşallah tanışma fırsatına erişiriz.

herkese selam ederim lütfen buluşma fotolarını ekleyin ben de göreyim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco Dink 200i
    Alıntı MOSKVICH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş büyük olay atlatmışsın.geçmiş olsun.nası biyerde yaşıyoruz.yani hiç çekinmeseler,kırmızı ışıkta falan beklerken yada yol kenarında,,iki üç kişi üstümüze çullanıp motoru almaya çalışıcaklar...düşünsenize ne komik olur yaw.ben torpidoda çakı taşıyorum.malum sopa levye sığmıyo
    Alıntı Zakk Wylde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili dostum,

öncelikle aramıza hoşgeldin.motorun hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela vermesin inşallah.başına gelen talihsiz olaydan dolayı da üzüldüm ama her işte bir hayır vardır derler.en kısa zamanda seni de aramızda görmek isteriz.

Saygılar.
    Çok teşekkürler arkadaşlar, gerçekten bende bi hayır olduğunu düşünüyorum.

Bugün yine herzamanki gibi sadece 10 km yapabildim beşiktaş civarında. Bu rodaj böyle bitmez naapıcam gerçekten bilmiyorum, ne ehliyet var ne mont ne kask. Bütün parayı motorun peşinata verince aksesuarlara para kalmadı, halbuki ne kadar çok istiyorum şöyle aliyim kız arkadaşımı arkama gezelim sahilde hatta kilyos yapalım piknik yapalım felan uffffffff

tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ewet toksam sormayın ankarada inanın hiç suzuki an 125 e rastlamadım bi kere siyah gördüm sevindim hatta motoru durdurup bekledim ama motor park halinde idi ya suzuki an ciler yok biz de bayan yok hiç kullanna diyoruz haklısın neyse bodrumda görürüm ama ekimde bakalım hayırlısı...

Motosikleti
    Suzuki AN 125

tüm konular hakkında....

Öncelikle yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyor ve kazasız belasız sürüşler diliyorum...

Wildrain organizasyon için teşekkürler, inşallah istanbul da olursam katılacağım, ama bu feribotla marmara kıyıları olayını tuttum bursa gezisinden sonra, bu hafta nasipse Bandırma erdek kapıdağ yarımadası yapmayı düşünüyorum.

jose55
    Bugun servise goturdum motoru,daha onceden sızlerle paylastıgım uzere,asırı bı tıtreme baslamıstı,o ön farın oldugu bolum komple ses yapıordu ki hala yapıor,servıs normal dedı bıse yok bunda,plastık oldugu ıcın yapar dedı,arkadaslar sızdede varmı,ayaklıgı kaldırıp hafıfce gaz verdıgınızde ön konsolu dınlermısınız,daarr gıbı ses cıkarıyormu??
    var kardeşim var, bende takılmıştım unuttum şimdi onun için takma kafana, hatta benim motor ayak üstündeyken biraz gaz ver fırıldak gibi ayagın üzerinde gezmeye başlıyor o kadar yani

Emre Bahar demiş ki
    ne ehliyet var ne mont ne kask. Bütün parayı motorun peşinata verince aksesuarlara para kalmadı
    Emre hoşgeldin tekrar

ama dediklerinin hiçbiri aksesuar değil motorun olmazsa olmazları

hiç olmazsa kaskını acilen almanı öneriyorum..Türkiye motokross şampiyonu Kadıköyde kırmızı ışıkta dururken ticari taksi gelip çarpıyor, sadece düşüp kaldırıma kafasını vuruyor ve kaskı olmadığı için daha doğrusu kafasında değilde motorun arkasında olduğu için beyin kanamasından vefat ediyor. Onun için ara sokak filan deme kaskını hemel al, Makul fiyatlı ve kaliteli çok güzel kasklar var taksitle filan veriyorlar, ben hem kendime hem eşime LS 2 aldım ve çok memnunuz...

s.a arkadaşlar.geçende de bir selam verdim ama alan olmadı umarım bu sefer olur.size birşey soracağım.motoru dün akşam teslim aldım.139.50 vergi borcu gözüküyor internetten baktımda."0" aldım bu motru bu sizce ne olabilir?

Motosikleti
    keeway outlook 150
    Alıntı coolboy34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar.geçende de bir selam verdim ama alan olmadı umarım bu sefer olur.size birşey soracağım.motoru dün akşam teslim aldım.139.50 vergi borcu gözüküyor internetten baktımda."0" aldım bu motru bu sizce ne olabilir?
    Aramıza hoş geldi,

motor gücü cc sınıfı yanlış yazılmıştır o fiyat 500 civarı makinelerden alınıyor bizimkisi 70 ytl civarı

ceyhunulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK & Honda CBR 1100 XX
    Dün trafikte en sağdan giderken Megane model bir araba aniden önüme kırıp durdu.Tam ani fren ile zar zor kurtardım derken birde baktım arkadaş geri vitese taktı üzerime park etmeye çalışıyor.Bir yandan korna çalarken bir yandan ayagınla motoru geri geri çekmeye çalıştım. Fakat arkadaş kormayı duymadı 2 metre kadar geri geri gitmişizdir.Ön farı ve kaportayı biraz cizdi birazda ayagım incindi.Neyse etraftakiler şöförü uyadı da durdu sonunda beyfendi.Hemen indi özür diledi her tarafa bakmış halbuki ! (gidecegi yön dışında)

Bu tecrübeden sonra motorun kornasını değiştirmek istiyorum bence çok çılız çıkıyor. Aranızda değiştiren veya tavsiyede buluncak olan var mı ?

Alıntı ceyhunulu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün trafikte en sağdan giderken Megane model bir araba aniden önüme kırıp durdu.Tam ani fren ile zar zor kurtardım derken birde baktım arkadaş geri vitese taktı üzerime park etmeye çalışıyor.Bir yandan korna çalarken bir yandan ayagınla motoru geri geri çekmeye çalıştım. Fakat arkadaş kormayı duymadı 2 metre kadar geri geri gitmişizdir.Ön farı ve kaportayı biraz cizdi birazda ayagım incindi.Neyse etraftakiler şöförü uyadı da durdu sonunda beyfendi.Hemen indi özür diledi her tarafa bakmış halbuki ! (gidecegi yön dışında)

Bu tecrübeden sonra motorun kornasını değiştirmek istiyorum bence çok çılız çıkıyor. Aranızda değiştiren veya tavsiyede buluncak olan var mı ?
    sevgili dostum çok geçmiş olsun.ne yazık ki bu görünmeme konusunda ciddi sıkıntılar var.o yüzden çok daha fazla dikkatli olmak gerekli sanırım.

bu korna işini hiç araştırmadım şimdiye kadar bir fikri olan mutlaka vardır diye düşünüyorum.

tekrar geçmiş olsun ve allah daha beterinden saklasın inşallah.

Saygılar

Alıntı coolboy34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aleyküm selam dostum.

bu vergi konusunu motoru aldığın yer ile konuştun mu??

Motosikleti
    an 125hk
    arkadaşlar merhaba bende dün an125 imin işlemlerini hallettim 2600/12 taksit herşey dahil aldım.bugun teslim alcam motoru,rodaj olayı olduğu için 50 km ile bağcılardan büyükçekmeceye kadar gidebilirmiyim? herkese kazasız belasız sürüşler.

korna olayında ise en kısa zamanda bende kalın sesli bi korna takmayı düşünüyorum tahmin ettiğim gibiyse bi röle ile eski kornanın yerine daha güçlü sesli bir korna takılabilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    al ıste Dukkanın Onunde Duran Motoruma öküzzzzzzzzzzzzzzzzzz Arabsaıyla Gerı Gelırken Carptı,dustu Yan Alt Tarafları Cızıldı Hep Ya,cıldırdım Varya,bagırdım Adama Ama Napım Sımdı,cızıldı Dıye Ver Parasınıda Dıyemedım,bu Cızıklerı Nası Hallederız Arkadaslar

korna ıcınde,alın Bı öküz Korna,öküzler Duyar Hıc Yoktan

Alıntı jose55 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al ıste Dukkanın Onunde Duran Motoruma öküzzzzzzzzzzzzzzzzzz Arabsaıyla Gerı Gelırken Carptı,dustu Yan Alt Tarafları Cızıldı Hep Ya,cıldırdım Varya,bagırdım Adama Ama Napım Sımdı,cızıldı Dıye Ver Parasınıda Dıyemedım,bu Cızıklerı Nası Hallederız Arkadaslar

korna ıcınde,alın Bı öküz Korna,öküzler Duyar Hıc Yoktan
    kardesim geçmişş olsunnn adı üstünde öküzzzz kaportacı en fazla 10 20 ytl yapar onuu bence bi götür istersen

Motosikleti
    Suzuki AN 125

Dikkat

arkadaşlar 2 konuda dikkatiniz çekmek istiyorum

küfürler hakaretler uçuşmaya başladı forumda, biraz daha dikkat edelim, kızabiliriz kızgın olabiliriz, buradan küfredince hiç bir sorun çözülmüyor o yüzden forumun genel havasını bozmayalım lütfen

2. konu :

Buluşma için karşıya geçecek arkadaşlar, ya OGS niz olacak ya KGS (29 YTL)

yahut sirkeci-harem feribotla geçersiniz...

Wildrain yazmış plakayı kapatıp geçiyor millet filan diye; SAKIN DENEMEYİN !

Bizim kurye arkadaşı köprüden acarkente kadar kovalamış karayolları aracı plakayı bezle kapatıp geçtiği için...

Ayrıca plakayı filan kapatırsanız bezle poşetle vs.bu kacak geçiş değil, direk dolandırıcılıktan işlem görüyor, yakalanırsanız ya da plakanız bir şekilde kamera vs. tespit edilirse çünkü kamera sadece köprüde değil her yerde var ve oradaki memurda canı sııkılmış ve detektiflik oynamak istiyorsa, gebzeden tuzlaya tüm kamera kayıtlarını inceleyebilir. ) savcılığa sevkedilyor evrakınızı...iki yıla kadar cezası var, kamuya karşı işlenmesi ağırlaştırıcı sebep, ceza filan alırsanız ömürboyuda sicilinizde kalır, 3-5 YTL için başınıza iş almayın...

Forumda kacak geçiş diye ararsanız Milletin başına neler gelmiş okursunuz...

Selamlar Kolaylıklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı hercules71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesim geçmişş olsunnn adı üstünde öküzzzz kaportacı en fazla 10 20 ytl yapar onuu bence bi götür istersen
    saol hercules kardesım,

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Arkadaşlar,
    Ne güzel İstanbul'daki arkadaşlarımızın adına çok sevindim.Bir araya gelebilecekler.Biz ise Ankara'da o kadar azız ki sanırım iki üç kişiyi geçmez.Gen gün Tunalı'da dolaşıyordum,sanırım insanların çok hoşuna gitti,baya kişi el salladı.

Motosikleti
    2018 Honda CB 500 FA
    Alıntı sanane86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba bende dün an125 imin işlemlerini hallettim 2600/12 taksit herşey dahil aldım.bugun teslim alcam motoru,rodaj olayı olduğu için 50 km ile bağcılardan büyükçekmeceye kadar gidebilirmiyim? herkese kazasız belasız sürüşler.

korna olayında ise en kısa zamanda bende kalın sesli bi korna takmayı düşünüyorum tahmin ettiğim gibiyse bi röle ile eski kornanın yerine daha güçlü sesli bir korna takılabilir.
    gidersin..ben de yeni aldığımda yenikapıdan bahçeşehire 60km/s aşmadan gitmiştim

asalet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki an 125 mavi
    Alıntı istanbulian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidersin..ben de yeni aldığımda yenikapıdan bahçeşehire 60km/s aşmadan gitmiştim
    ben istanbuldan alıp ıspartaya getiricem, istanbuldan afyona kadar trenle, afyondan ıspartaya da motorla basıp gelicem, yaklaşık 160 km, ilk kullanım için bu km yüksek mi, sizce sıkıntı çıkarır mı
    bildiğim pek çok doğru var.. gittiğim bir tek yolum var..

ömercem arkadaşımızın dediklerine aynen katılıyorum... çok güzel belirtmiş forumdaki gidişatı...

Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    beyler ben daha 215 km deyim... servisteki arkadaş
    80 -90 km yapabilrsin ama zorlama motoru dedi genelde 60 km la gidiyorum
    ama trafik bazen ister istemez insanı 90 km yapmaya zorluyor ama motor o kadar rahat ve zorlanmadan gidiyorki kuğu gibi bale yapıyor sanki... ben genelde 70-80 km yapıyorum... hiç bir sorun çıkmadı motor da motor ama geçen bir çin malına pindim aman yarabbi yerinde bağıra bağıra kalktı arkadaş benimkine pindi şok oldu yerinde durmuyo bu dedi ...fark gayet açık... ama şu bursa gezileri yapan arkadaş kafama takıldı ben en fazla bir saat kaldımı motorun üzerinde inanılmaz yorgunluk basıyor hergün salonda çalışmama ve sabahları koşmama rağmen yani baya yorucu bir alet...
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
    an 125hk
    arkadaşlar siyah an125imi dün bağcılardan teslim aldım 50-60 km hızla temden b.çekmeceye gittim.siyahıda bi ayrı hoş duruyo alcak arkadaslara tavsiye ederm. acayip keyifli bi makina! 50 km oldu zaten rodaj için bikaçkere daha gidip gelsem yeterli olcak sanırım. herkese kazsız sürüşler!

Motosikleti
    YAMAHA XT 660 R
    herkese selam.
    bugün KGS aldım.köprü sorunuda kalmadı artık.rahatça karşıya geçebilirim.
    arkadaşlar 1500 km ye yaklaşıyorum.sanırım yine yağ değişimi gerekiyo.kağıtta 500 den sonraki 1000km diye yazıyo heralde.o arada iridium buji taktırmak istiyorum.motorun seriliğini artırıyo diye okumuştum bi yerde.bide yakıtı daha iyi yaktığı söyleniyo.sizinde görüşlerinizi almak isterim....
    Wildrain bas şu motorun gazına artık.bir ay oldu hala 250km desin.vur kendini yollara bayırlara.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)