Hayırlı Olsun 345 Motorun..ben Adn 125 ıme Arka Canta Almak ıstıyorum...bıldıgınız Kalıtelı Ve Fıyatı Uygun Bır Marka Varmı...yada Surda Kampanya Var Dedıgnız...
Hayırlı Olsun 345 Motorun..ben Adn 125 ıme Arka Canta Almak ıstıyorum...bıldıgınız Kalıtelı Ve Fıyatı Uygun Bır Marka Varmı...yada Surda Kampanya Var Dedıgnız...
34 GRZ 36
Hani resim hani ilk deneyimler nerde o heyacanlı yorumlar
Suziler memnun etmedimi sizi yoksa
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
ben sıze bır suzukı bayıı verıcem arkadasım kendısı orda. dukkan ıstanbul ıcerenkoyde an 125de ıstemedıgınız kadar var fıyat 2.750 kartlara taksıt var tel no:0216 577 34 90
cep tel:0532 787 13 72
bu motor hakkında gereklı bılgıyı alabılırsınız.servıste var ayrıca
dukkanın ısmı MOTO STAR
İyide o motor plaka ruhsat dahil 2400 ytl ye satılıyor
http://www.sahibinden.com/sok_sok_so...XQQdisplayitem
bide bu var
http://www.sahibinden.com/suzuki_an1...XQQdisplayitem
modelı dusuktur yada plaka takıldıgı ıcın dusuktur vardır bırseylerı
bilmeden sallamışın haci...olurmu öyle iş...modeli düşük nası oluyo...sıfır malda...şimdi git al 2008 diye ruhsatta...mal aynı mal...bayiler suzuki bayisi...
2750 den ineli aylar oldu...
harbitürkün ilan linki verdiği linkteki bayi...2390+plakaya satıyor...
http://www.sahibinden.com/suzuki_an1...XQQdisplayitem
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende motorumu satın aldım ama ruhsat işlemleri bugün bitti akşam saat 7.00 gibi inşallah motoruma kavuşucagım... motorumu taksitli 2,900 YTL 'ye aldım 12
taksit... ayrıca arkadasım birde çanta aldım 2. kişiyi rahat ettirecek bir canta,sırtılık var deri gri renk ve altında kırmızı şerit geçiyor gece için inşşallah resim çekip koyacağım 100 ytl verdim onada,birde kask aldım 100 ytl'ye hepsi 3100 'e patladı inşallah hayırlı olur,
ve ayrıca daha mont,dizlik,ve disk alacagım onlarda 250 ytl
aldıgım yer ise istanbul / içerenköy motostar suzuki yetkili bayisi ve yetkili servisi,ve ilgili insanlar
[B][COLOR="Black"]TURN THE PAGE[/COLOR][/B]
hoca bi buraya yazaydın...vade durumundanhaberimiz olsaydıda arkadaşımıza sorsaydık...vadede falan güzellik yapardı...kask vs hediye ederdi...
ne bilim şimdi sorardık mesela...bak saat 20.30 ama adam dükkanda mal indiriyo ...sorardık...demin kolay girsineee pardon kolay gelsin dedimde msnde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
arkadaslar ben sızın ıyılıgınız ıcın yazıyorum ama geyık yapmak ıstıyorsanız yanlıs sıtedesınız sıze kolay gelsın polemıge gırmem ugrasmayın
ilk resimler benden, gerisi gelsin bakalım
Aslında bu motor oldukca güzel
Al bitane dursun kapıda senelerce sorunsuz bin sağa sola git gel çarşıya pazar ....alsammıki acaba hazır rusat plaka dahil 2390 olmuş
Ulen Hasta Fenerliyim Plakayı Yaptıran Muameleci Gs 'li Plak Yaptırmış Hasta Ettiyaaa:@
bugün ilk turlarıma başladım motorumla maltepe-bostancı-2,3 tur attım 50 km yol gittim benzini fulleyip çıktım yola ve daha benzin göstergesi en tepede benzin harcaması çok makul geldi bana. motora zaten aşık oldum maşallah nazar değmesin hiç birimizinkine hayırlısı ile güzel güzel kullanalım kız gibi ya kalkışları dönüüşleri süspansiyon çok güzel geldi bana.ayrıca kullandıkları malzeme ve detayları da çok beğendim ben yeni başlayacak arkadasları keselerine uyuyorsa bu motoru tavsiye ederim ..
yanlız bir derdim var kasko yapılmıyor yapılıyor ama 1.250 fiyat istediler e ben nasıl yaptırayım motorun kendisi 2.900 zaten tanıdıgınız bildiginiz biryer varsa lütfen söyleyin.ama ben diske kilit taktım birde motora kilit taktım balkonumun altına bıraktım branda koyup inş bir sorun olmaz...
motorum resimleri aşagıdadr
buda kaskım
yuhhhhh...3 bin ytlik makinaya 1250 lira kaskomu...vallahi risk oranı yükse3k diye herhalde sallamışlar...Sigorta risk standartlarının hep altında olmuştur zaten motosiklet...
Bu pazar önce arkaya yamaha topcase taktırdım ve hanımla beraber 2 tane airoh çene açılır kask alıp ümraniyeden çekmeköy çavuşbaşı riva yaptık. piknik falan takılıp dönüşte beykoz hekimbaşı ümraniye ye döndük. Artçılı ilk orta uzun yol deneyimimizdi. Ben maşallah 90 kg, hanım 68 kg. Problem yaşamadık. Tatlı rampalarda 75 km/s rahat gördük. Hanımıda alıştırdım motora. Çok hoştu.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)