bandit07,hangimiz çinli değiliz ki..
bandit07,hangimiz çinli değiliz ki..
selam herkeze,daha öncede AN 125 için birşeyler danışmışmıştım sizlere,hala motoru alamadım :( araştırmaya devam yani...sormak istediğim birşeyler var yine
1.si bu motorun 2007 mi 2008 modelmi olduğu nasıl anlaşılır yani ikisi arasında bir fark olmadığını ve anlaşılamayacağını söylediler,ben 2008 model diye baktım ama bu işte satıcıların biraz kandırmacası olabiliyormuş bu konuda bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim,
2.si de fiyat a plaka dahil 2.450 dediler ve bu eski fayatmış zam gelmiş(200 ytl) doğrumudur ve ne zaman zam gelmiştir acaba??
ve son olarakda motorun bütün işlemlerini bitirip İzmir-Bergama'nın tatil kasabası Çandarlıya göndereceğim kargo veya ambar yolu ile dediler ama kargo Çandarlı ya gidermi veya ne civar bir taşıma ücreti tutar ve sağlıklı olurmu acaba diye düşünüyorum??
bu konularda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar fikirlerini ve bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler,bu arada bende bayan kullanıcılar arasında yerimi aldım sanırım burada sayımızı fazla görmek dileğiyle...
selamlar asiaslı bayii biraz azından kaçırdı..
sanırım 2008 diyorlar ama hepsi 2007 de gelmiş ve 3950 .-YTL den satılamayınca kampanya yapmışlar 295,- düşürmüşler sonrada 2,450 şimdi ben de 2450 ytl ye aldım ... zam ama şuna inanki verdiğin paraya değer..
bayır rampa kalkış sürat hiçbir sorun yok gerçi rodajdayım ama 60 bile çok çok iyi unutma ki bizler pizzacı ve kurye değiliz.. sadece sadece gezmek amaçlıyız..
kask aldım mont aldım eldiven aldım ... dün sınava girdim şimdi direksiyon sınavını bekliyorum... ama akşamları evimin etrafında boş yerlerde sürüş tekniklerini geliştiriyorum şu toplanma fikri ağustosun ilk haftası uyar bana
umarım gerçekleşir.... birde www.uzmantv.com bak sürüş teknikleri var.
saygılarımla
geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
teşekkürler,karar verdim İzmir Bergama Suzuki Bayii ile görüştüm ve onlardan kapı teslimi AN 125 alıyorum,ambar kargo derdi falan yok üstelik aynı fiyata zaten dediğiniz doğru bayiler 2008 diyorlar fakat uygunluk belgesine bakarsanız 2007 gümrük çıkışlıdır dediler yani hepsi 2007 model
bilgiler için teşekkürler
bildiğim pek çok doğru var.. gittiğim bir tek yolum var..
bordo al ama akşam üstü nefis duruyor
hele gün batımında park ları yakıp minik minik trafikte akınca
çok keyifli oluyor birde ben beykozluyum ....tabiat ve deniz gün batımını anadolu kavağı sahilinde an suzuki ile seyretmek çok çok nefis oluyor
dileyen boğazın girişi olan kavakta yüzebilirde tam çarşı içinde balık ekmek de var ısmarlarız gelen olursa .... artçılar hariç tabiiiki sürücüler için gerekli
Teşekkürler Asalet hoşbuldummm;
plakasız fiyatı 2.270 plakalı 2.410 ama 2400 bırakıyorlar yanında bir kask ve branda istedim büyük bir yüzsüzlük ile
Bergama ve Çandarlı kısa bir mesafe 25 dk falan,motoru plakası dahil kurulmuş halde paket yapıp eve kadar getirecekler ben burdan vekalet vereceğim babam oradan teslim alacak.7 senedir, yamahanın ilk scooter larından önü sepetli 50 lik bir motoru var bizde bilirmisiniz bilmem ama 20 senedir bizimle onu kullanıyordum şimdi ilk defa kendime ait bir motorum olacak inşallah umarım herşey güzel olur
birde motor ile birlikte herhangi bir parça yedek olarak veriliyormu yada yanında neler var bilemiyorum kullanan kişiler bu konuda bana bilgi verirlerse sevinirim ben de ona göre davranabilirim,herkeze teşekkürler...
ben çubukluluyum
sevgili kardeşim ... sen nereden ????
beykozda kask pek kullanılmıyor benimde dikkatimi çekti dün dışardan gezmeye gelenlerin hepsi kasklı ama bizim beykozlar daha tanışmamış kaskla yani anlayacağın sadece dışardan gelenler le beykozluları kaskları yüzünden ayırabilirsin ....
tipitim canta 32 lt full face kask eldiven ve zinciri rahatlıkla alıyor suzuki sefakoy batuhan motorda 100 ytl ye taktırdım.
bu çinli konusu hakkında neler söyleyeceksiniz? yani made ın chına! abime söylediğimde an125' i ' Onlar Çin' de üretiliyormuşş boşver onu' dedi... pat boşverilmiyor tabiki.... nedir bu Çin olayı, kalitesi, işçiliği... yani diğer markalara çinli diye laf söylerken, suzukide Çin de üretiyorsa motorunu bir tezat oluşuyo sanki... Suziki daha çok mu dikkat ediyor üretimine, diğer Çin' li tabir ettiğimiz markalar ve modellerinden farkı neler?
Arkadaşlar motor çinde üretilmiyo çinde toplanıyo lütfen buna dikkat edin
bende spyke yazlık mont aldım hoş durdu biraz fosforuda var bu arada bugün motorumu yıkattım gerçekten deminde sölendiği gibi akşam gün batımında motoruma bi kere daha aşık oldum bunun sebebide renginin bordo olması ve motorların hepsi 2007 model türkiyede 2008 model an 125 hk yok ve daha gelmedi 2007 ler bitmeden de gelmez gerçekten motoru yıkattım ve inanın jantlar filan acaip parladı ve hoş durdu tekrar sölüyorum bordo renk alın ama zevk tabiki rodoj bitti ama genede katologda 1600 km diyo yani bu kilometrelerde fazla yuklenmeyin ben takmıyorum ama genede çok gaz vermiyorum ...
bunlarda benden gece geçmiştim . çantayı taktırımca tekrar çeker yollarım
[img=http://img152.imageshack.us/img152/1826/07072008424editedqv4.jpg]
[img=http://img152.imageshack.us/img152/1826/07072008424editedqv4.20e7a64f34.jpg]
bu arada sormak istediğim bişi var ben sol aynayı kaza yapınca sağa sola dönüyo ve giderken oynuyo yerinden sabit durmuyo götürdüm vida sıkılı ama göbekten sorun olduğunu sölediler ne yapmam gerek bayağı zor bi işmiş sanki ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim ..
bende resim koyacaktım ama aynısı bir daha koymayayım
sizinkinin altına imzamı aynen atıyorum
iyi sürüşler acele ve maceraya gerek yok keyfini çıkaralım...
Bazı Arkadaşlar 2007-2008 olayına takılmışlar.şöyle söyliyim,birincisi benim motorum 2008 model ve ruhsattada 2008 yazıyo.ikincisi 2007 model olarak gümrükten giren bi araca ruhsatta 2008 model yazılması söz konusu dahi olamaz.ben motorumu bikaç hafta önce suzuki yetkili bayisinden aldım.yetkilinin bana söylediğine göre, bu motorların fiyatının bukadar aşağı çekilmesinin nedeni birincisi 2007 modelin elde çok kalması,ikincisi yeni sezonda 125lik ve 150lik yeni bir modelin gelicek olması.biliyosunuz bu motorlar ilk geldiğinde 3500 ytl idi.yani anlıcanız rekabet falan diil.yine yetkilinin dediğine göre son gelen partinin sadece bordoları 2008 mavi ve siyahlar 2007imiş.
sevgili dostlar takılmayalı bunlara
akşamları turluyorum bu kadar keyifli olamaz yaaa sabah arabaya biniyorum inanın motor daha zevkli eğer ehliyetimi almış olsam hemen hergün motorla gideceğim işe ...
.
.
bide rodaj için bazı kılavuzlarda 500mile bazılarında 800km yazıyor.ikiside aynı hesap.birileri zamanında 500mili,km diye okumuş milletede öyle okutmuş.servislerin işine geliyo tabi.rodaj 800km arkadaşlar dikkat.
tnsuzun.ayna olayını bikaç yerde daha okumuştum.ayarı kaçtımı bikere bidaha ipe sapa gelmiyo.hiçbi esnekliği yok kazık gibi ayna.değiştirecen mecbur..motoru oto yıkamadamı yıkatıyosun.bide ankaranın neresindensin.bende ankara doğumluyum.keçiören.
Arkadaşlar
Şu Çin Meselesini bir arkadaşımız yine gündeme getirmiş, bu konuda iki kez yazdım ama dayanamıyorum gene yazıyorum.
Elinizdeki samsung nokia cep telefonundan İpod ve bilgisayarlar, sony nin neredeyse tüm ürünleri çinde üretiliyor.
İki defa Çin e gittim, bir malı üreten binlerce firma var, hediyelik eşya fuarına gittik,
Sadece anahtarlık, atkı , şemsiye reyonlarını iki günde gezebildik, tanesi 100 dolara şemsiye de var, 10 tanesi 1 dolar olanda var...
Şu anda tüm dünyanın adeta fabrikası durumunda ÇİN, dağcılığa ilgim var, dağcılık malzemeleri satan mağazaları gezin görürsünüz, tamam marka alman italyan amerikan vs. olabilir ama eldivenden çantaya ipten kazmaya aklınıza ne gelirse çinde üretiliyor.
Onun için artık şu yok çinde üretilmiş yok üretilmemiş monte edilmiş olaylarını bırakalım, SUZUKİ mi olay bitmiştir. isterse afrikada üretsin...
Herkese Selamlar Kolaylıklar
Bugün 1000 bakımına soktum motoru. Yetkili servisteki çocuk sadece motor yağını değiştirdi.Yağ filtresini sordugum zaman bu modelde yağ filtresi değiştirilmediğini söyledi. Sizlerin 1000 bakımında ne gibi işlemler yaptınız ?
Yağ filtresi değiştirdiniz mi ?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)