Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KISMETSE ALACAĞIZ YENİDEN
    çok teşekkürler değerli dostum ... dün gece aldım teslim eve kadar gittim ama sabaha kadar uyuyamadım aklım motorda kaldı gece bir çıkayım dedim ama çöp tenekesinin orada 15-20 tane köpek vardı kavga ediyorlardı yemedi... ben şu an vücut geliştiriyorum ama taekwondo dahil kick boks yaptım eğer gurubumla idmanda karşılaşırsak ufaktan bir maç yapıyoruz ... ama eski kaleciyim ... tabii yaş da 40 a dayandı bu arada ..... yaa hakikatten motor çok zevkli ya anlayan hemen bakıyor çarşıda... suzukiciler tabiiki bu akşam daha da deneyimin artacak ama cumartesi ehliyet sınavı var yazılı atlatana kadar trafik yok kask ve mont ta alacağım cumartesi
    geliyorum a dostlar az kaldı... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    40 mı
    hocam resimdeki sensen 25 gibi gözüküyosun
    kol zaten kafadan 45cm

bende Nusret Öncü'nün salonundaydım belki tanıyorsunuzdur,Serkan Yılmaz'da bizim salondaydı K1'a katılmadan önce

Kask mont hakkında tavsiye istersen özelden konuşalım

Motosikleti
    çok mersi koltuklarım kabardı valla ...
    ne de olsa belge 40 diyor ... ben fatih te takıldım flamingo diye bir salon var haluk toydemir zamanında birol topuzuda bilirim bir birol daha vardı fatih solak ın yanında o da bizim bir abimizin sponsorluğunda yarışıyorsu ama 5-6 senedir vücut geliştiriyorum

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    Arkadaşlar bir depo (6,5 Lt) ile kaç km yol yapıyorsunuz ?

kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı izzet222 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir depo (6,5 Lt) ile kaç km yol yapıyorsunuz ?
    205-210 km arası değişiyor.

Motosikleti
    kenny,Kullanım tarzın nasıldı ? Çok yakmıyormu sence alttarafı 125 cc .

kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    Alıntı izzet222 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kenny,Kullanım tarzın nasıldı ? Çok yakmıyormu sence alttarafı 125 cc .
    Kullanım tarzı agresif diyebilirim, yani az yakayım yavaş gideyim diye düşünmedim hiç, bastım gittim. Bence çok değil, bundan iyisi can sağlığı diyorum. Bu arada hayırlı olsun motorun, resim isteriz

Motosikleti
    kenny,Agresif kullanma ise fazla yakmamış..motoru daha dün aldım fotoğraf çekmeyi aklıma sen geitrdin Cumartesi bakacaz..

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Dostlar;

Bugün Ankara Esk. yolunda 80-90 km hızla syrediyordum.Şiddetli rüzgar başladı.Motor yalpalamaya hatta şeritte güçlükle tutunmaya başladı,sürati düşürdüm.Sanırım rüzgardan kolay etkileniyoruz,dikkat etmenizi öneririm.

Motosikleti
    Arkadaşlar aman dikkat !! Motorun üzerinde fazla ağırlık yoksa yüksek hızlara çıkmayalım lütfen..Ben kendimden biliyorum rüzgar bir vurdu soluğu yolun kenarında ki tarlada aldım..

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    izzet222
    abi tam sopalıksın diyecem ama sana saygım büyük demiyecem
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Motosikleti
    beyler ilk defa bu akşam turladım kaskım ve teferruatım yok evin oralarda dolaştım ne güzel yaaaa 12 kmyol yaptım 40 ı geçmedim ama zannedersem geçersem de güvenli durması falan çok çok iyi öteki çincilerden 23 ytl benzini fulledim...
    yarın kask eldiven ve mont alacağım kesinlikle çıkmam bir daha hele kasksız .... ilk akşamı kazasız atlattlk ama zor bea etraf çakal dolu

Motosikleti
    celıl ybr,Neden dedin onu anlamadım !!

suzuki an 12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki an 125 hk
    bn daha yeni üyeyim suzuki an 125 hk aldım yeni nbn sece almayı düşünüyorsan suzuki al çünkü kymcolarda motorun kasası ağır geliyormuş

Motosikleti
    selam bende yeni aldım bugün kask mont eldiven aldım
    hayırlı uğurlu olsun kardeş

gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Evet son zamanlarda pek takip edememiştim yeni katılan arkadaşlar Hoşgeldiniz. Yeni Suzileriniz hayırlı olsun, güle güle kullanın... Allah kaza bela vermesin. Yanlız sohbet iyi güzelde aralara şu yeni makinelerinizden fotolar isteriz. Çanta taktıranlar bakalım nasıl olmuş...
    http://www.motosiklet.net/forum/foru...i-anlatim.html
    Burada anlatıldığı gibi resim yükleyelim şenlendirelim ortalığı, Hadi kolay gelsin...
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

bakalım olmusmu resim. GIVI cantayı koydum cok memnunum tavsiye ederim arkadaslara.

Arkadaşlar kaza yapanlara çok çok geçmiş olsun... Yeni alanlarada kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Bende 1-2 kaza atlattım. Yolda şeridi ortalıyorum, korna morna basıyorlar ama takmıyorum duymazlıktan geliyorum basıp geçiyorlar solumdan sonra Benim sıkıntım yayalardan yana, şuursuzca sanki dünyada tek yaşıyorlar gibi sağa sola bakmadan yola fırlıyorlar. Bir kadın çocuğunu kaçırdı ondan kaçmak için yaptığım manevrada sağ arka drenajı hafiften sürttüm azıcık çizik oldu ama sağlık olsun daha dikkatli olmaya her noktada kornayı kullanmaya başladım. Oda benim nazar boncuğum olsun

Şu anda 270 Km deyim, son 1 haftadır motoru pek çıkartamıyorum. İlk depo 23 YTL ile doldu ve tam 202 KM yol yaptım. Hoşuma gitmeyen 3-4 nokta var;

1-Madein China yazısı (Takmıyorum bile ama keşke olmasaydı )
    2-Dörtlü sinyalleri yok sanırım, yol kenarında motoru çekip telefonla konuşurken dörtlüleri yakmak istiyorum ama bu yok
    3-Ayaklarımızı koyduğumuz yerde sağ ve solda 2 tane yuvarlak sinyal var ama onlarda çalışmıyorlar sanırım.
    4-Kask sığmıyor ne yazıkkı, bu yüzden topcase alıcam.

ugurkom kaç LT bu çanta? Ful face kask sığıyormu? Fiyatı nedir, nereden alabiliriz? Moskvich tam olarak anlamadım çanta ile yarım kask kaça mal oldu sana? Branda diktirmek istersek nereye gidicez, ben hiç brandacı görmedim daha önce gerçekten

Dün mecidiyeköy schiller de hysung vardı 15-20 tane. Toplanmışlar foto falan çekiyorlardı, kesin buradakilerdir diye düşündüm ve bizimde artık toplanma zamanımız geldiğini düşünmeye başladım.

Ağustos ayının ilk haftasonu 5 temmuzda ehliyet sınavına girenlerde ehliyetlerini almış olurlar. (Bende o zaman almış olucam sanırım) Toplanma organizasyonuna girermiyiz arkadaşlar?

Hoşçakalın.
    Alıcam bi motor taktım kafaya:queen:queen:

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    Antalya dan selam erkadaşlar
    iki haftadır motoru kullanıyorum 700 kmye geldi herşey yolunda ve dört dörtlük bir motor her şeyden önce küçük ve şirin olması her açıdan olumlu gerek yakıt kerek kullanım açısında herşey güzel
    ben rodajı tamamlamak için antalya kemer yolunda kullandım bazende şehır içinde oldukça iyi 110 km hız arahatlıkla çıkabiliyo atrıca duruş virenlemede güzel yakıt hesaplamasamda yüksek hızda yakıyo ama normal hızda kokluyo ,
    herkes olumlu olumsuz düşüncelerini burda yazarsa almayı düşünen arkadaşlara yardımcı oluruz
    bende almayı düşününce burdakı arkadaşların yorumlarına bakarak karar verdim
    aygılar

http://img55.imageshack.us/img55/9766/04072008va5.jpg

http://img382.imageshack.us/img382/5...2008001ki6.jpg

bandit07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM MIO
    MADE IN CHINA....... Zaten kendisi çin de üretiliyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)