Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    bügün motorun marşına bastım hayırlısıyla
    ama pilakalar cıkmadığı için cumartesine kaldı bu benim ilk oyuncağım
    yanı ben motor olayına biraz tersten başladım komık gelsede
    750cc makıneyle başladım 500cc de bıraktım 125cc le tekrar döndüm
    acayıp glsede öyle oldu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    arkadaşlar motorun şu an ki fiyatı nedir _?
    [B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:

tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MOSKVICH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .................................................. ......

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.uzun araştırmalarım sonunda,sizin fikirlerinizdende yararlanarak bugün bir AN 125 sahibi oldum.gerçi daha binemedim plaka,ruhsat falan,, cumartesi sabah teslim alıcam inşallah.inanın 2,3 haftadır forum kurdu oldum.heryerde bi yorum bi eleştiri arıyodum.yorumlar çok iyi. gerçekten özellikle yeni başlayanlar için bu fiyata bu kalite kaçırılmazdı.bu benim ilk motorum ve çok hevesliyim.motoru öğrenmeyi ve motordan zevk almayı bununla yaşamak istiyorum.çin malı alıpta hevesimi kırmak istemedim. umarım bi sorun çıkmaz.amacım bikaç sene sonra daha büyük bi motora geçmek.arabamda var ama bu başka bişey.bu motorun bi sloganı vardıı;KÜÇÜK ŞEYLERLE MUTLU OLMANIN YOLU:AN 125
    yarın sirkeciden kask ve çanta alıcam deneyimlerimi yazarım.herkese kolay gelsin..

hayırlı olsun bende 2 gündür biniyorum ahliyet yok diye biraz çekiniyorum ama gitmediğim yer kalmadı aramın kontağını bile açmadım daha ne olur herkes yavaş kullansın ve önemli sağa sola dönüşlerde ufakda olsa ön freni kullanmayın normal düz yolda iki fren kullanın ikisi birlikte aşınması için ..

Benimde plaka ruhsat işlemleri bitti, yarın teslim alıyorum. Komik ama içimi bir korku kapladı, 8-10 senedir motosiklet kullanmıyorum Vitesli MZ kullanıyordum lise sondayken, aradan bunca zaman geçti acaba kullanabilirmiyim diyorum Nasıl çalıştırıcam, sinyalleri nasıl verilir falan böyle içime bir ürperti düştü sormayın gitsin 2 saattir nette kullanma klavuzu arıyorum bulamadım, nasıl çalışcak bu meret

Birde arkadaşlar depoda benzinliğe gitmeye yetecek benzini koyuyorlarmı? Elimde şişe ile benzin götürmeme gerek yoktur herhalde bayiye?
    Alıcam bi motor taktım kafaya:queen:queen:

gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Alıntı tipitipim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde plaka ruhsat işlemleri bitti, yarın teslim alıyorum. Komik ama içimi bir korku kapladı, 8-10 senedir motosiklet kullanmıyorum Vitesli MZ kullanıyordum lise sondayken, aradan bunca zaman geçti acaba kullanabilirmiyim diyorum Nasıl çalıştırıcam, sinyalleri nasıl verilir falan böyle içime bir ürperti düştü sormayın gitsin 2 saattir nette kullanma klavuzu arıyorum bulamadım, nasıl çalışcak bu meret

Birde arkadaşlar depoda benzinliğe gitmeye yetecek benzini koyuyorlarmı? Elimde şişe ile benzin götürmeme gerek yoktur herhalde bayiye?
    Hayırlı olsun kardeşim.
    Merak etme sen, seleye oturup kontağı açınca pamuk gibi gidersin inş. Kullanma kılavuzunu motorla beraber teslim alacaksın merak etme. depodada ilk benziciye yetecek kadar benzin bulunuyor.

Benim rölanti halloldu arkadaşlar. Meğer bir hortum çatlamış. Galiba vakumla ilgiliymiş. Çatlak yerinden kesip uçlarını birleştirdiler sorun kalmadı....

Arkadaşlar dün NİC marka bir mont aldım. 4 mevsim CE onaylı korumalar çıkarılabilir içlik Cordura kumaş vş. Çok şık ve keliteli bir mont. 190 YTL idi peşinde biraz indirim yaptılar 170 YTL ye geldi. İlgilenenlere tavsiye ederim. Direkt üretici firmadan aldım. Normalde perakende satış yapmıyorlar Motosiklet firmalarına bayilik yoluyla toptan satış yapıyorlarmış. Bu sebeple fiyat politikamızı kıramayız demişlerdi ama ben bu fiyata aldım. Görmek isteyenler http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44524 burdan inceleyebilirler. (NJ 1011)
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

gokayugur

Aynen dediğin gibi oldu, yağ gibi aktım gittim şu anda 90 Km geçmiş durumdayım, 40Km/s hız ortalaması ile gidiyorum. Rodaj bitene ve ehliyeti alana kadar maalesef böyle devam edicem.

Alırken çok pişman olacaksın diyen arkadaşlar, şimdi söylediklerimizden pişmanız güzel motormuş diyorlar. Buda ayrı bir keyif veriyor
    Alıcam bi motor taktım kafaya:queen:queen:

Motosikleti
    drz 400
    arkadaşlar motorun peşin fiyatı 2.500 ytl kıredı kartına taksıtle
    12 ay vadeye 2.800 ytl veriliyo
    herşey dahıl
    motor çok güzel makıne tavsiye ederim
    be antalyadan aldım
    herkese hayırlı sürüşler

Motosikleti
    Honda Ses Dylan 150
    Arkadaşlar motorumu normal birşekilde kullanmama rağmen 100 km'de tam 12 YTL yaktı bana fazla geldi

Motosikleti
    drz 400

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı mustafa01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motorumu normal birşekilde kullanmama rağmen 100 km'de tam 12 YTL yaktı bana fazla geldi
    selamlar. başlığı takip etmiyorum fakat meraktan bir bakayım dedim. 100km'de 12ytl gayet normal bir rakam.. eğer yeni aldıysanız birkaç bin km sonunda bu rakam daha da düşecektir ama şuanda da normal bir rakam. 100cc'lik SYM Mio da ondan birazcık daha az yakıyor, onu da aradaki 25cc farka ver =) bence normaldir.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Arkadaşlar öncelikler selamlar bi anımı anlatıcam ayrıca tororosco moturn benimki ile aynı renk ama ben bu öndede suzuki yazısı yazdırmak istiyorum beyaz yazı hoş durmuş nerede aceba hazır yazı bulabilirim bi kaç reklamcı uğraşamam dedi ...
    şu kötü anımı paylaşmak istiyorum dün bi kaza geçirdim trafikte yokuş yukarı 20 30 km ile giderken bana yeşil yanmasına rağmen bi taksici sola döndü ona kırmızı yanıyodu ve arkasında genç bi çocukta fırladı ve kaçmaya kalkacakken ben bi anda frenlere asıldım ve motor bi yana ben bi yana her şey bi anda oldu ve çıldırdım yani ölece kaldım kendime geldim motordan benzin aktı biraz kaskı çıkardım herkes kaçmaya kalkan çocuğa bağırdı senin yuzunden oldu neden kırmızıda geçiyosun diye allahtan kask vardı kafamı yere çarptım ama kaskta çizik yoktu gece eve geldim hastaneye gittim filan allahtan bişi yok yoktu ama kaskın vizör kızmı sonradan farkettim bıçakla kesmiş gibi yani kask olmasa idi burnum ve anlım yoktu kesin kafa yada beyin travması olurdu ,,, keşke montta olsa idi kolumda dirseğimde yanma olmazdı saatime baktım resmen kaya ile ezmiş gibi yani saatim olmasa bilek kemiğimde gidecekti çocuk durdu abi bişiiy varmı eczaneye git filan dedi ama inanın ben zor kalktım bebeye kızdım abi haklısın bende öndeki taksiciye uydm dedi tabi taksici kırmızıda geçti ve kaçtı o cocukta bastı gitti bişiyin varmı dedi sonrası yok herkes toplandı bende çok korktum yani sağlam bi travma geçirdim hala omzum sırtım ağrıyo inanın kask olmasa idi yüzüm yok olmuştu allahıma dua ediyorum tabi motorun sağ kısmı bayağı boyası yok oldu çizik filan dolu daha 3 günlük motor abi sana bişi olmasın sende bişi yokya diyolar ama malda canın yongası öle bi durumda ben düşünemedim hemen trfik çağırın ne olursa ve hakkınızı arıyın inşallah montuda bugün yarın alırım allah korudu bunu okuyun lütfen sağda solda çakallar görüyorum nasıl kullanıyolar motoru aman dikkat edin ....

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    kardeşim geçmiş olsun diyorum öncelikle burası TÜRKİYE motora saygı yok en yakın zamanda mont almanı öneririm zaten almışsındır belkide
    [B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:

ya ewet bende bu yazıları yaptırmak istiyorum benimki bordo an 125 plaka ve top arasına bide yanına yaptırmak istiyorum ankarada bilen varmı nerede yaptırırım fosfor beyazı bi yazı olsun istedim

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    tnsuzun
    şu kötü anımı paylaşmak istiyorum dün bi kaza geçirdim
    arkadaşım geçmiş olsun...gerçekten 1 değil 5 defa dikkatli olmak lazım motorda

otomobille 20-30-40 km hızla kaza yapsan bir şey olmaz ama bu motosiklette insan karpuz gibi dağılabilir..onun için dikkati elden bırakmamak lazım, tekrar geçmiş olsun, kask dediğin gibi güçlü bir darbe almışsa değiştir bence şakası olmaz bu işin inşallah bir daha lazım olma ama olursa kafanı korusun...

ŞİLE NOTLARI:

Arkadaşlar hafta sonu hanımla şileye gittik geldik, toplam 270 km yol yaptık. Aslında amacımız kefken e kadar gidip iki gün kalmaktı ama daha sabah yola çıkar çıkmaz başlayan yağmur moralimizi bozdu. hava da anormal rüzgarlıydı onun için Şileye kadar gidip akşam geri döndük...

Elimizde aptal bir rehber vardı..tipik karadeniz köylerini görün dediği için Anayoldan değil Beykoz dan itibaren köylerden gittik...Köylerin karadeniz köyleri ile alakası yok beton yığını olmuşlar, satılan orjinal bir ürün filan da yok, yollar aşırı virajlı ve sahilköyden sonra telekom çalışmasından dolayı anormal bozuk. Birde burada yol çalışması varmış o köy yolarında harfiyat tırları (kamyon değil tır gerçekten) 60-70 km hızla yarış yapıyorlar...kesinlikle tavsiye etmem bu yolu kullanmanızı...

Neyse sağ salim şileye vardık bu arada ön diskten bir ses gelmeye başladı...çat çat vuruyor bir şey...kahvaltıyı yaptıktan sonra şilenin içinde HUZUR MOTOR diye bir yer varmış oraya götürdüm daha buyuk bi aksilik olmasın diye...amcam bi sprey sıktı ve tekeri iki tur çevirdi...meğer yol bozuk olduğundan taş kum çamur vs. dolmuış diske...neyse ne kadar dedim 5 YTL dedi, Usta 15 saniye sürdü iki sprey sıktın dedim. Tamam kardeş verme o zaman dedi, Boyle de dürüst ve onurlu ve gururlu bizim esnafımız !!! Neyse piston kaliperleri kesmiş, disk yanaklarını kırmış filan diye yalan uydurup ön tekeri sökmediğine ve bir 100 YTL bayılmadığıma şükrederek bu onurlu arkadaşa 5 YTL atıp gittim.

Şilede hava rüzgarlı ama güzeldi denize girdik, güneşlendik, gece yolculuğu yapmayalım diye 18:30 gibi çıktık anayoldan 1 saatte fatihe döndük,

BEN 70+ eşim 50 + 10 kilo kadar da yük vardı...gelirken sürekli 80-90 geldim...Yalnız arkadaşlar ben zaten yavaş gidiyorum diye sakın en sağa (Çizgiye) kapanıp gitmeyin. Bırakın arkanızdaki de yavaş gitsin şile çıkışında bu hatayı yaptım, adamlar vızır vızır geçiyor, havada rüzgarlı siz istemesenizde motor 50 cm hatta 1 metre kendini atıyor kenara... Allah korusun kuma mucura kaptırırsınız ya da kenardaki korkuluklardan toplarlar sizi gerçekten çok sakat.. Onun için Şeridi normal bir araç gibi kapatın gidin, ben öyle yaptım ama yolu kontrol ederek rampalarda filan da yol verdim millete....

Yine önemli bir nokta Topcase in içinde karpuz taşımayın
    Şilede bir karpuz alıp arkaya topcase in içine koydum mototr bir sağa gidiyor bir sola

Ayrıca Gözünüzü yoldan ayırmayın burası türkiye ne çukur bitiyor yolda, ne kibar arkadaşların bıraktıkları taşlar bitiyor.. vs. Şile çıkışında belediye asfalt dökmüş logar kapakları abartısız 20-25 cm aşagıda kalmış, 1 tane de değil yolda resmen slalom yapıyorsun düşmemek için, gece filan olsa Allah korusun düşünmek bile istemiyorum. Yine temde emniyet şeridinde yok yok valla, yanmış lastikler mi arasınız kütük mü agaç mı çöp poşeti mi , ne arasan var, onun için korktum iyice uzun yol yapmam heralde bir daha...

Herkese selamlar Kolaylıklar..........

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    ketchup,Çok mu normal ? Alttarafı 125 cc bir motosiklet yapacagı hız en fazla 110 km/h basınca 16 YTL yakıyor bu mu normal ? Normal kullanınca 3,5 lt yakıyor çok bence.

Motosikleti
    Suzuki AN 125

Yakıt

izzet222
    Çok mu normal ? Alttarafı 125 cc bir motosiklet yapacagı hız en fazla 110 km/h basınca 16 YTL yakıyor bu mu normal ? Normal kullanınca 3,5 lt yakıyor çok bence.
    AN 125 in yakıtı normal, iş yerinde Keeway ARN 125 olan arkadaşım var 10.000Km de motor 100 YKR yakıyor ama motor gitmiyor, seri değil , yine mondial 125olan arkadaş var, 120 YKR nin altına düşmemiş hiç,

Yakıtta son teknoloji enjeksiyon, ama en az 5.000 YTL yi gözden çıkarmak gerekiyor onun içinde Honda 150 PSİ mesela muhteşem bir motorsiklet 100 Km de 2.5 litre ama fiyatı da ona uygun...

Motosikleti
    Honda CBF 150 Honda Dylan 150
    Arkadaşlar satmaya karar verdim motoru 90 km/h sabit gidiyorum hesaplamalarıma göre 4 litre yakmış

Satılık An 125 Ilgilenen Arkadaşlar Için 2007 Model Trafiğe 3 Gün önce çıkışlı Renk Siyah..kilometre 40(kırk)..

Motosikleti
    suzuki an 125 hk

ata

taksim cihangirde ata motor var
    findikli yokusunda suzuki yetkili servisi
    bence motorunuzla ilgili her turlu sorunda oraya gidin.
    cok uygun fiyat ve muthis alaka gosteriyorlar ediz diye genc bi arkadas var orada yetkili
    ben motorla kaza yapinca once aldigim yere tekaya birakmistim
    fakat tekay bana 400 ytl fiyat cikarinca bence baska yerler arastirdim
    sonunda ata motoru buldum 250 ytl iscilik dahil tum masraf
    tekay ile arasinda inanilmaz fark var.
    tekay zaten yetkili servis diilmis
    bende aldim motoru ata motor a biraktim .
    bu bilgiyi paylasmak istedim sewgiler herkese.....
    0212 2433554 ata motor

Motosikleti
    Suzuki AN 125

Servis hakkında

deeper78

tesekkürler bilgi için, Tekay da bir sorun olduğu belli zaten, keeway bayiliği ni de iptal etmişler...ayrıca ilgi alaka sıfır, ödeme konusundada aynı anlayışsızlık var tekayda, nakit 45 kredi kartına 50 çektiler bana ilk bakımda, neymiş komisyon vs., birde sanki motoru ameliyat edecek çıkarmısınız beyefendi servisten yukarıda bekleyin diyor, iyi de sen 15 değil 25 YTL olan yağdan koyduğunu iddia ediyorsun ben nerden bileceğim. Kuru bezle motor temizleme faciasını da anlatmıştım zaten daha önce, benim işyerim yakın diye gidiyordum ama gerçekten çok gayrı ciddi bir yer ve güven vermiyor o yüzden şimdi 2500 km servisi var tavsiyeni değerlendireceğim....

Selamlar Kolaylıklar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)