Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Suzuki AN 125 HK Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    suzuki an 125 hk
    tipitipim arkadasim bence ruhsat ve ehliyet icin ugrasmana degmez
    ver bi muameleciye yapsin.
    ayrica 2490 ytl vermissin 200 daha ver bence ugrasma
    genede sen bilirsin internetten bilgi edinebilirsin gereken evraklar icin.
    hayirli olsun allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallah herkese

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı deeper78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ömercem arakadasim
    bir araba sahil yolunda onumde giderken yolun sagindaki cebe girer gibi yapti
    bende o cebe girer yanindan gecer giderim diye hesap yaparken
    aniden yon degistirip onumde durdu.
    suratim 80 km idi 10 metre kala frene basabildim kayip arabaya arkadan carptim.
    adam zaten acemiymis arabada kiralik.
    hatanin kendisinde oldugunu kabul etti defalarca ozur diledi beni hastaneye goturdu. ne kadar dikkatli olursaniz olun mutlaka bi dikkatsiz cikip basinizi belaya sokabilir.trafik hizli akiyordu arkamdan gelen taksi guclukle durabildi
    dedim ya ucuz atlattim.
    kask ve eldivenin onemi buyuk mutlaka kullanin.
    elimde koruyucu eldiven olmasina ragmen parmagimin derisi koptu
    eldiven olmasaydi parmakta gidebilirdi.
    neyse herkese kazasiz belasiz surusler dilerim .
    dikkatli olun

Çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah böyle kazalar geçirmem ve kimsede geçirmez
    Alıcam bi motor taktım kafaya:queen:queen:

Tekrar merhaba arkadaşlar... eveeet plaka işlemlerim de bitti ve bugün bayiden teslim aldım motorumu...inanın bu cok büyük bi keyif ve nedendir bilmem ama suzuki an 125 kullananlara dikkat ettim sanki daha özenli kullanıyorlar.bence motoru sevmek onu iyi kullanmaktır.bu ufacık makine aslında hiç azımsanmayacak bi performansa sahip.şu arka tarafa çanta taktırmayı düşünüyorum.yaktıran arkadaşlar fotoğraflarını paylaşırsa sevinirim..

Güle güle kullan, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bende çanta almayı düşünüyorum, Shad veya Kappa iyi diyorlar, ben galeride gördüm iyi duruyordu. Ayrıca sele altı bagajı çok küçük, topcase şart yani.
    Alıcam bi motor taktım kafaya:queen:queen:

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Arkadaşlar ben Kappa 26 lt çanta aldım monte ettim.35liğinde büyük olacağını ve denge sorunu yapabileceğini düşündüm.30 lt alacaktım ama 26 ltliğin şekli daha çok hoşuma gitti.Bir kapalı kask artı biraz ıvır zıvırı rahatlılla alıyor,ayrıca şık ve oran olarak bence güzel oldu.arkadaşlara fikir olsun diye resmini çekince eklerim.Bu arada sele altındaki bölüme kask sığdırabilen var mı ben beceremedim.Ne kapalı kaskım ne de açık kaskım sığmıyor.İki kişi olunca tek kaskım açıkta kalıyor,bu konuda yardımlarınızı beklerim

kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN 125 HK
    arkadaşlar 2-3 sayfa önceye bakarsanız resimleri görürsünüz. kappa 35 lik taktırdım ben, taktırmadan önce temkinliydim bende büyük görünür diye ama hiç büyük falan durmuyor, gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz. mont, kask ve birkaç birşeyide rahat alıyor.

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    helestratus
    Tekrar merhaba arkadaşlar... eveeet plaka işlemlerim de bitti ve bugün bayiden teslim aldım motorumu...inanın bu cok büyük bi keyif ve nedendir bilmem ama suzuki an 125 kullananlara dikkat ettim sanki daha özenli kullanıyorlar.bence motoru sevmek onu iyi kullanmaktır.bu ufacık makine aslında hiç azımsanmayacak bi performansa sahip.şu arka tarafa çanta taktırmayı düşünüyorum.yaktıran arkadaşlar fotoğraflarını paylaşırsa sevinirim..
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum...dediğin gibi performansı gerçekten çok güzel bir motor ve sanırım alan arkadaşlar epeyce araştırıp aldıkları için bilinçli bir grup oluştu...

Çanta meselesine gelince, öncelikle zevk meselesi olmakla birlikte kappa 26 çok güzel ama bence küçük bir çanta, 30-35 litrelik çantalar kesinlikle AN 125 in arkasında abartılı durmuyor...ayrıca motoru kullanırken göreceksin bir dünya ıvır zıvır oluyor zamanla...dizlikler, mont, eldiven,kilitler, vs. vs. veya sağa sola gittin bir şeyler aldın pikniğe gittin vs. bir dünya esya oluyor.

hele hafta sonu ben eşimle biniyorum 33 Lt Shad arka çanta ve sele altı yetmiyor onun için 3-5 lira daha verip buyuğünü al derim ben, zaten almaya gittiğinde göreceksin, deneme amaçlı motorun arkasına koyduğun zaman buyuk çantaların kötü durmadığını, yalnız abartma buyukluğu, çanta genişliği motorun genişliğinden fazla olmasın....

Selamlar Kolaylıklar

nighthawk
    Bu arada sele altındaki bölüme kask sığdırabilen var mı ben beceremedim.Ne kapalı kaskım ne de açık kaskım sığmıyor.İki kişi olunca tek kaskım açıkta kalıyor,bu konuda yardımlarınızı beklerim
    Dostum aynen dediğin gibi sele altına ne fullface kaskım ne de açılır kaskım sığmıyor,

ben iki kişi olduğumuzda kaskın birini arkaya topcase in içine koyuyorum, diğerini ise sağlam ve ince halatlı bir kilit aldım onunla arka demire kilitleyip koltuğun üzerinde bırakıyorum...kask güvenliği konusunu kesinlikle ihmal etmeyin, geçen haftalarda Şişli Cevahirde (içinde otoparkında) arkadaş kuru temizlemiciden ceketini alıp çıkana kadar 10 dakikada Airoh kaskını götürmüşler..

Ayrıca bugün sahilyolunda şansıma güvenip gazlarken benzin bitti, Allah tan 100 metre ileride istasyon vardı...depoyu silme doldurdum arkadaşlar 7,37 Litre benzin alıyor ve 26,02 YTL tutuyor..

Herkese Selamlar Kolaylıklar

tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    plaka filan derken şaka maka 10 gün oldu hevesleneyim iyice diye de üstüne düşmedim plakayıda aldım yarın kısmet olursa allah kaza bela vermesin bakalım bizim uğur böceğini bi çalıştıracaz daha teslim almadım ama şöle merak ediyorum ehliyette olmayınca biraz çekiniyorum 1 ay daha ara sokaklarda gezerim

bu arada givi marka topcase düşünüyorum sanırım bu dediklerinizden kötü bişi değildir ??

selam arkadaşlar..bugün çadır ve branda dikenleri gezdim..kapalı garajım olmadığından bir örtü diktirecem.25 -30 ytl dediler.bu arada plastik örtüleri kullanmak iyi olmuyormuş çünkü boyaya zarar veriyormuş.bez diktirmeye karar verdim.. ya süper bişey bu yeni bisiklet alınan çocuklar gibiym yıllar sonra.işten gelip arabamdan inip üzerimi değiştirip turluyorum.ehliyet başvurusu da yapıcam bugün yarın.... suziki an 125 harikaaa

Alıntı helestratus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar..bugün çadır ve branda dikenleri gezdim..kapalı garajım olmadığından bir örtü diktirecem.25 -30 ytl dediler.bu arada plastik örtüleri kullanmak iyi olmuyormuş çünkü boyaya zarar veriyormuş.bez diktirmeye karar verdim.. ya süper bişey bu yeni bisiklet alınan çocuklar gibiym yıllar sonra.işten gelip arabamdan inip üzerimi değiştirip turluyorum.ehliyet başvurusu da yapıcam bugün yarın.... suziki an 125 harikaaa

hadii bakalım tekrarr hayırlıı olsunn darısıı benimm basımaa

Motosikleti
    Suzuki AN 125

Ehliyet

ehliyet başvurusu da yapıcam bugün yarın....
    ben de yapacaktım ama en yakın sınav 23 ağustos ta imiş şok oldum öğrenince
    tüm yaz boyle geçecek demek ki... yavaş gidip geliyorum ama içim rahat değil hiç....

alırsınn abiim sonuçtaa ne olcakkii fazlaa kalmamışş zatenn agustoss

gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200

Arızam var yardım pls...

Arkadaşlar aha önce kimsenin başına geldimi acaba benim motorda bir sorun var.
    2 kişi ile uzun yolculuk sonrası rölanti düşük gelmeye başladı. Alt taraftan rölanti vidasını ayarladım bu seferde motor iki teker üzerindeyken rölantide problem yok. Ama çalışır vaziyette orta sehpaya aldığımda arka teker deli gibi dönüyor ve motor bağırıyor. (Bu seferde rölanti yüksek geliyor yani...) nedendir daha önce başına gelen varmı ?

Bu arada arkadaşlar İst. Anadolu yakasında sizce en güvenilir Suzuki servisi hangisi ?
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

tnsuzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

suzuki me kavuştum

ewet sonunda akşam saatleri motoru aldım bende polisten korkuyorum çevirecek diye teslim aldım motoru kaskı taktım bide çanta aldım givi italyan malı sanırım hoş oldu ama kilitlemesini öğrenemedim daha gerçekten keyifli ve ucuz bi arkadaşımız yazmıştı tek kişi olunca arkaya kaykıluyorum diye onuda yaptım o çok zevkli millet şöle bi bakıyo benide gülme tutuyo sanki büyük bi motor gibi oluyo bu arada ehliyet için bodrumdan gelir gelmez ayın 5 inde son gün müracat etmiştim alalhtan ve 5 temmuzda sanırım sınav sonrasında 2 hafta sonrada motor sınavı bakalım hayırlısı

gokayugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
    Suzuki AN 125 - 2008 / 0 - 24500 km
    SYM Joyride 200 - 2008 / 4500 - 20000+ km (Halen Devam)

Motosikleti
    2011CBR125R almalı :)
    benimde kafama yattı bu motor dylan almayı düşünüyorum bu yaz ama fiyatı çok pahalı olduğu için endişelendiriyor...ayrıca bu motoru da çok beğeniyorum almayı da kafaya taktım
    [B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı gokayugur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar aha önce kimsenin başına geldimi acaba benim motorda bir sorun var.
    2 kişi ile uzun yolculuk sonrası rölanti düşük gelmeye başladı. Alt taraftan rölanti vidasını ayarladım bu seferde motor iki teker üzerindeyken rölantide problem yok. Ama çalışır vaziyette orta sehpaya aldığımda arka teker deli gibi dönüyor ve motor bağırıyor. (Bu seferde rölanti yüksek geliyor yani...) nedendir daha önce başına gelen varmı ?

Bu arada arkadaşlar İst. Anadolu yakasında sizce en güvenilir Suzuki servisi hangisi ?
    Bu tür scooterlarda olan birşey..Büyütmene gerek yok..... Kızgın motor rolantiyi düşürür...sen yükseltirsen debriyaj balatanı yersin 2 teker üzerindeyken...

Biraz düşürmeni tavsiye ederim...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    YAMAHA XT 660 R
    .................................................. ......

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.uzun araştırmalarım sonunda,sizin fikirlerinizdende yararlanarak bugün bir AN 125 sahibi oldum.gerçi daha binemedim plaka,ruhsat falan,, cumartesi sabah teslim alıcam inşallah.inanın 2,3 haftadır forum kurdu oldum.heryerde bi yorum bi eleştiri arıyodum.yorumlar çok iyi. gerçekten özellikle yeni başlayanlar için bu fiyata bu kalite kaçırılmazdı.bu benim ilk motorum ve çok hevesliyim.motoru öğrenmeyi ve motordan zevk almayı bununla yaşamak istiyorum.çin malı alıpta hevesimi kırmak istemedim. umarım bi sorun çıkmaz.amacım bikaç sene sonra daha büyük bi motora geçmek.arabamda var ama bu başka bişey.bu motorun bi sloganı vardıı;KÜÇÜK ŞEYLERLE MUTLU OLMANIN YOLU:AN 125
    yarın sirkeciden kask ve çanta alıcam deneyimlerimi yazarım.herkese kolay gelsin..

hayırlı olsunn kardesimm

hayırlı olsun kardesım bi tur versene

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)